New York Jets
30 feliratkozó
több mint 5 éve
A 2. pickről már elég sok szó eset (korábban is, meg kb egyfolytában 😊), de a másik első körös pickkel (reméljük a SEA nem húzza sokáig) mit kezdenétek? Inkább jó célpontot hoznátok a QB-nak, vagy egy OL pickkel erősítenétek a védelmét? Itt részemről felmerül a kérdés, h az idei classban van/lesz-e olyan erős az OL felhozatal, h érdemes egy első kört ellőni rá?OL class szvsz kívül-belül nagyon bivaly, a WR-class sokaknak nagyon tetszik, én nem tartozom közéjük.
Lucifer
Ettől függetlenül 1. kör végén gyanúsan mind2 poszton lesz értékben megfelelő prospect bent.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Na csáó skacok Érdekelne hogy ti merre fele mozdulnátok el?
(Kit választanátok HC-nak ?,Ki lenne a QB?Mire lönétek a draft cetliket?Milyen posztokon lennének FA igazolások ?)
több mint 5 éve
A 2. pickről már elég sok szó eset (korábban is, meg kb egyfolytában 😊), de a másik első körös pickkel (reméljük a SEA nem húzza sokáig) mit kezdenétek? Inkább jó célpontot hoznátok a QB-nak, vagy egy OL pickkel erősítenétek a védelmét? Itt részemről felmerül a kérdés, h az idei classban van/lesz-e olyan erős az OL felhozatal, h érdemes egy első kört ellőni rá?
GO JETS!!!
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Inkább adjunk az új ifjú padawannak abból a lóvéból/pickből célpontot.Mondjuk ha már veterán qb-k, nálam pont hogy Stafford lenne az egyetlen akit fontolóra vennék, azért nem olyan idős ő még, bár egyetértek nem egy qb-ra vagyunk attól, hogy jó csapat legyünk. De nyilván valszeg úgyis túl nagy lenne az ellenérték, szóval maradjunk csak a qb draft-nál.QB posztra nem lehet megoldás FA? Stafford pl? Vagy ő csak contenderhez menne vajon? (Nem tudom persze mi pénzt akarhat, mármint azon túl hogy sokat) Attól pl nagyon tartok hogy kiköt mondjuk Bostonban...FA-n egyedül Prescott jelenthetne megoldást, de hosszabbítanak vagy tagelik úgyis. Staffordért nem cserélnék, nem win-now üzemmódban vagyunk. Az meg h Bostonban köt hagyjuk...jelenleg a Buffalo és Miami is kurva nagy falat nekünk, fényévekkel előbb járunk. Jelenleg a Pats QB problémája a legutolsó dolog, ami miatt aggódnunk kellene.
nemkismiska
Beki
Apex
több mint 5 éve
Mondjuk ha már veterán qb-k, nálam pont hogy Stafford lenne az egyetlen akit fontolóra vennék, azért nem olyan idős ő még, bár egyetértek nem egy qb-ra vagyunk attól, hogy jó csapat legyünk. De nyilván valszeg úgyis túl nagy lenne az ellenérték, szóval maradjunk csak a qb draft-nál.QB posztra nem lehet megoldás FA? Stafford pl? Vagy ő csak contenderhez menne vajon? (Nem tudom persze mi pénzt akarhat, mármint azon túl hogy sokat) Attól pl nagyon tartok hogy kiköt mondjuk Bostonban...FA-n egyedül Prescott jelenthetne megoldást, de hosszabbítanak vagy tagelik úgyis. Staffordért nem cserélnék, nem win-now üzemmódban vagyunk. Az meg h Bostonban köt hagyjuk...jelenleg a Buffalo és Miami is kurva nagy falat nekünk, fényévekkel előbb járunk. Jelenleg a Pats QB problémája a legutolsó dolog, ami miatt aggódnunk kellene.
nemkismiska
Beki
Szerkesztette: Apex
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
1. Gase poénokat hagyjuk, már unalmasak 😀Biggest takeaways from Joe Douglas on @WFAN660
— Connor Rogers (@ConnorJRogers) January 6, 2021
-Will speak to former HCs (public interview list is just coordinators right now)
-New coach will help decide QB situation; wont force them to move forward w/ Darnold
-Big shoutouts to Fatukasi, JFM and Bryce Hall was cool to hear
2. gondolom MLewis és Caldwell benne lesz
3. értem én h public lista csak koordinátorok, de közülük egyedül Bieniemy-vel beszélhetünk a héten, többi napon semmi?! 😀
4. Darnoldot meg sem kell kérdezni, megy és kész
több mint 5 éve
Akkor bocsi.. annyira írják hogy távozik, rosszul kovetkeztettem.Stafford szerződése még 2 évig érvényes.Cserélni én se, de lejár a szerződése és nagyon azt mondják hogy nem fog hosszabbítani. De értem az érveket, köszi!QB posztra nem lehet megoldás FA? Stafford pl? Vagy ő csak contenderhez menne vajon? (Nem tudom persze mi pénzt akarhat, mármint azon túl hogy sokat) Attól pl nagyon tartok hogy kiköt mondjuk Bostonban...FA-n egyedül Prescott jelenthetne megoldást, de hosszabbítanak vagy tagelik úgyis. Staffordért nem cserélnék, nem win-now üzemmódban vagyunk. Az meg h Bostonban köt hagyjuk...jelenleg a Buffalo és Miami is kurva nagy falat nekünk, fényévekkel előbb járunk. Jelenleg a Pats QB problémája a legutolsó dolog, ami miatt aggódnunk kellene.
nemkismiska
Beki
nemkismiska
Beki
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
JD interjú fontosabb pontjai:Meghallgattam és természetesen elhangzik h Sam sorsáról az új HC dönt, de az a lemondás, amit lehet hallani JD hangjából...elég egyértelmű. 😀 A trade deadline-os Darnold érinthetetlen kijelentéstől eljutott oda h Samnek szép jövője van az NFL-ben... 😀
-Máshogy szeretne hozzáállni a mostani offseason-höz, mint a tavalyihoz
-Sam-el kapcsolatban nem mondott konkrétumot, beszéltek a napokban
-NFL-es tapasztalat nem lesz kritérium edzőválasztáskor
-Maye visszahozatala prioritás lesz
A többi nagyrészt csak rizsa, hogy így meg úgy volt szar az idei szezon.
Apex
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Stafford szerződése még 2 évig érvényes.Cserélni én se, de lejár a szerződése és nagyon azt mondják hogy nem fog hosszabbítani. De értem az érveket, köszi!QB posztra nem lehet megoldás FA? Stafford pl? Vagy ő csak contenderhez menne vajon? (Nem tudom persze mi pénzt akarhat, mármint azon túl hogy sokat) Attól pl nagyon tartok hogy kiköt mondjuk Bostonban...FA-n egyedül Prescott jelenthetne megoldást, de hosszabbítanak vagy tagelik úgyis. Staffordért nem cserélnék, nem win-now üzemmódban vagyunk. Az meg h Bostonban köt hagyjuk...jelenleg a Buffalo és Miami is kurva nagy falat nekünk, fényévekkel előbb járunk. Jelenleg a Pats QB problémája a legutolsó dolog, ami miatt aggódnunk kellene.
nemkismiska
Beki
nemkismiska
több mint 5 éve
Cserélni én se, de lejár a szerződése és nagyon azt mondják hogy nem fog hosszabbítani. De értem az érveket, köszi!QB posztra nem lehet megoldás FA? Stafford pl? Vagy ő csak contenderhez menne vajon? (Nem tudom persze mi pénzt akarhat, mármint azon túl hogy sokat) Attól pl nagyon tartok hogy kiköt mondjuk Bostonban...FA-n egyedül Prescott jelenthetne megoldást, de hosszabbítanak vagy tagelik úgyis. Staffordért nem cserélnék, nem win-now üzemmódban vagyunk. Az meg h Bostonban köt hagyjuk...jelenleg a Buffalo és Miami is kurva nagy falat nekünk, fényévekkel előbb járunk. Jelenleg a Pats QB problémája a legutolsó dolog, ami miatt aggódnunk kellene.
nemkismiska
Beki
@Pityu
Én ebben nem hiszek hogy a felsoroltak közül bárki cetlit érne nekünk. Nem lesz ilyen próbalkozas sztem.
Viszont akkor ha jól értem szerintetek egyértelműen qb pick kell 1/2n, csak az a kérdés hogy melyik.
több mint 5 éve
EgyetértekQB posztra nem lehet megoldás FA? Stafford pl? Vagy ő csak contenderhez menne vajon? (Nem tudom persze mi pénzt akarhat, mármint azon túl hogy sokat) Attól pl nagyon tartok hogy kiköt mondjuk Bostonban...FA-n egyedül Prescott jelenthetne megoldást, de hosszabbítanak vagy tagelik úgyis. Staffordért nem cserélnék, nem win-now üzemmódban vagyunk. Az meg h Bostonban köt hagyjuk...jelenleg a Buffalo és Miami is kurva nagy falat nekünk, fényévekkel előbb járunk. Jelenleg a Pats QB problémája a legutolsó dolog, ami miatt aggódnunk kellene.
nemkismiska
Beki
FA nem opció (talán Newton backupnak ha Darnold elmegy). De a Trade QB benne lehet a pakliban (sajnos). Bármelyik Eagles QB vagy még rosszabb esetben Garropolo tradelése sajnos reális scenario lehet. Bízom benne, hogy JD ilyennel nem fog keverni.
Green is green
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
QB posztra nem lehet megoldás FA? Stafford pl? Vagy ő csak contenderhez menne vajon? (Nem tudom persze mi pénzt akarhat, mármint azon túl hogy sokat) Attól pl nagyon tartok hogy kiköt mondjuk Bostonban...FA-n egyedül Prescott jelenthetne megoldást, de hosszabbítanak vagy tagelik úgyis. Staffordért nem cserélnék, nem win-now üzemmódban vagyunk. Az meg h Bostonban köt hagyjuk...jelenleg a Buffalo és Miami is kurva nagy falat nekünk, fényévekkel előbb járunk. Jelenleg a Pats QB problémája a legutolsó dolog, ami miatt aggódnunk kellene.
nemkismiska
több mint 5 éve
QB posztra nem lehet megoldás FA? Stafford pl? Vagy ő csak contenderhez menne vajon? (Nem tudom persze mi pénzt akarhat, mármint azon túl hogy sokat) Attól pl nagyon tartok hogy kiköt mondjuk Bostonban...
több mint 5 éve
Ha Maye csillagaszati osszeget fog kerni, remelem nem eroltetik a dolgot.Szerintem kulcs a visszahozatala. És csillagászti összeget fog kérni. De Adams elengedése után illetve nezve az úres hátsó részt a pótlása sem lenne olcsó vagy egyszerű. Az örömteli, hogy másképp kommunikál mint korábban. De ugyebár Maye még nem fontos - első a HC
Beki
Green is green
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Ha Maye csillagaszati osszeget fog kerni, remelem nem eroltetik a dolgot.
több mint 5 éve
JD interjú fontosabb pontjai:-Máshogy szeretne hozzáállni a mostani offseason-höz, mint a tavalyihoz
-Sam-el kapcsolatban nem mondott konkrétumot, beszéltek a napokban
-NFL-es tapasztalat nem lesz kritérium edzőválasztáskor
-Maye visszahozatala prioritás lesz
A többi nagyrészt csak rizsa, hogy így meg úgy volt szar az idei szezon.
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 5 éve
2es pontom (hiearchia) pipa 😊)“The #Jets have basically given Douglas the keys to the franchise. He’ll pick the coach. He has no financial restrictions in free agency. He runs their draft.” - Connor HughesNehezemre esik elhinni, hogy a tulajaink végre megpróbálják értelmes módon intézni a dolgokat, túl szép h igaz legyen. 😀
Beki
Most jön a jövőbe mutató HC, OC, DC
Green is green
több mint 5 éve
Túl nagy a csend ma HC interjú fronton, gyanús...Készül a 10 év 1 milliárd dolláros szerződés Gasenek 😁
Beki

több mint 5 éve
Fesd az Ördögöt falra 😂😂😂Túl nagy a csend ma HC interjú fronton, gyanús...Újraigazolták Gase-t? 😮 😀
Beki
Lucifer
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Túl nagy a csend ma HC interjú fronton, gyanús...Újraigazolták Gase-t? 😮 😀
Beki
GO JETS!!!
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Túl nagy a csend ma HC interjú fronton, gyanús...
több mint 5 éve
Elég laza a jövő évi ellenfelek sora is... 😀Az Eagles-szel is játszunk nem?
Beki
Lesz ez még így se!
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Elég laza a jövő évi ellenfelek sora is... 😀
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
“The #Jets have basically given Douglas the keys to the franchise. He’ll pick the coach. He has no financial restrictions in free agency. He runs their draft.” - Connor HughesNehezemre esik elhinni, hogy a tulajaink végre megpróbálják értelmes módon intézni a dolgokat, túl szép h igaz legyen. 😀
több mint 5 éve
Azért Lawrence annyira nem játszott most se annyira gyengén szerintem, dobott 400 yardot 69% os pontossággal, 2 td vel, nyilván voltak eredményesebb meccsei, de annyira nem volt vészes azért.Megjegyzem, én csak 1 meccs alapján ítélek, de az elődöntő alapján Fields elég meggyőző teljesítményt nyújtott Lawrence-szel szemben.az idei szezonból csak pár összefoglalót láttam, nem is vállalkoznék rá hogy megítéljem a játékosokat, csak nekem fura hogy az elmúlt 2 évben mást sem lehetett hallani mint hogy Lawrence mekkora király lesz Luck óta nem volt ilyen, erre Fields aki idén játszott talán 6 meccset hirtelen jobb választás lesz,
Lucifer
nekem ez fura
Cuchulain82
Fields meg tavaly is elég jó szezont tolt szerintem, PO ig szerzett 50 TD t, 1 int el, idén az Indiana meg a Northwestern ellen valóban gyengébben játszott, de most a Clemson ellen megmutatta mire is lehet képes, nem hinném hogy 2 rossz meccs miatt kellene megítélni csak.