New York Jets

30 feliratkozó

több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Elnézve ma ezt a Sea-Rams mérkőzést nem vagyunk sokkal rosszabbak plusz nekik nincs draft cetlijük
Szóval királyság van Jamal
Már csak tényleg egy jó HC kell
VvAlekosz
Ne egy meccsbol induljunk ki. Marha messze vagyunk mindket csapattol minden szinten.
több mint 5 éve
Seda26 Pittsburgh Steelers 194
Elnézve ma ezt a Sea-Rams mérkőzést nem vagyunk sokkal rosszabbak plusz nekik nincs draft cetlijük
VvAlekosz
imádom az örök optimista embereket.
Amadeus
Mond azt hogy ez két csapat PO-ba való

+ ez a Sea megérdemli a sorsát főleg amilyen rasszista védő szurkerei vannak
VvAlekosz
Ez alapján a meccs alapján valóban nem feltétlen. De azért a seahawks szezonjából ne felejtsük el az idény első felét, amikor a legjobb focit ők játszották. Nyilván a foci decemberben kezdődik, de azért a play offba jutáshoz az is kell, hogy 6-2vel kezdj, ne pedig 0-8cal.
A ramshez pedig hozzátartozik, hogy egy sérült goffal és egy fél meccsen keresztül donald nélkül játszottak. Ennél nyilván magasabban van a plafon a ramsnél is. Na de így is amit a Ramsey-Williams duó ma is leművelt, az gyönyörű volt.
A jetsnél nyomokban sem találunk ilyen szintű playmakereket, de sajnos jó játékosokat sem nagyon. A jövő évben még nem, de két év múlva egy okos építkezéssel már talán össze lehet rakni egy play offra esélyes roster.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
VvAlekosz
Amadeus
Mond azt hogy ez két csapat PO-ba való

+ ez a Sea megérdemli a sorsát főleg amilyen rasszista védő szurkerei vannak

+ Jamal miatt is haragszom rájuk
több mint 5 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 613
VvAlekosz
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Joe Brady is beugrott ma egy HC interjúra.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Campbell 2021-ben még biztos, hogy az Iowa State főedzője lesz, az offense és a defense kapitánya is visszatér még egy szezonra a csapathoz, meg ugye hosszabbított is
r.baggio
Nem 2019-ben hosszabbított? Az őszintén szólva nem szempont, ha NFL-be szeretne váltani.
több mint 5 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 072 — no es importante
Campbell 2021-ben még biztos, hogy az Iowa State főedzője lesz, az offense és a defense kapitánya is visszatér még egy szezonra a csapathoz, meg ugye hosszabbított is

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Apex New York Jets 3 025
Szerintem is felesleges ilyen koran barmit kijelenteni, tavaly elott is meg Gase kinevezeset megelozoleg par oraval ilyenek jottek, hogy Rhule-al kb. done & deal stb. En akiket kovetek twitteren Eberflusra tippelnek, de ok sem tudjak, csak ot erzik a legvaloszinubbnek. En amugy a Saleh, Eberflus, Arthur, Campbell, Daboll otosbol barmelyiknek orulnek igy latatlanban, de igazabol az hogy kibol lesz jo HC meg talan nagyobb lutri mint a QB kerdes, szoval fasz tudja.
Apex
Pauline azt mondta, hogy kevesebb mint 1%-ot lát rá idén h Campbell váltana NFLbe HC-nak. Ő Martindale-re hívta fel a figyelmet.

Bár közben találtam ezt:
 www.cbssports.com/nfl/news/jets-very-high-on-matt-campbell-to-interview-iowa-state-coach-as-part-of-search/
Előző évek alapján Pauline, La Canfora és Breer volt képben h ki lehet a végső emberke Jetsnél adott pozira, csak megjegyzés részemről.
Beki
Oh tenyleg Martindale-rol meg is feledkeztem. Mondjuk engem elegge hidegen hagy, hogy ki lesz az edzo. Ugy vagyok vele iden hogy bizok JD-ben aztan ahogy o gondolja.

If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Szerintem is felesleges ilyen koran barmit kijelenteni, tavaly elott is meg Gase kinevezeset megelozoleg par oraval ilyenek jottek, hogy Rhule-al kb. done & deal stb. En akiket kovetek twitteren Eberflusra tippelnek, de ok sem tudjak, csak ot erzik a legvaloszinubbnek. En amugy a Saleh, Eberflus, Arthur, Campbell, Daboll otosbol barmelyiknek orulnek igy latatlanban, de igazabol az hogy kibol lesz jo HC meg talan nagyobb lutri mint a QB kerdes, szoval fasz tudja.
Apex
Pauline azt mondta, hogy kevesebb mint 1%-ot lát rá idén h Campbell váltana NFLbe HC-nak. Ő Martindale-re hívta fel a figyelmet.

Bár közben találtam ezt:
 www.cbssports.com/nfl/news/jets-very-high-on-matt-campbell-to-interview-iowa-state-coach-as-part-of-search/
Előző évek alapján Pauline, La Canfora és Breer volt képben h ki lehet a végső emberke Jetsnél adott pozira, csak megjegyzés részemről.
több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 270 — NFL bracket champion '26
Saleh-vel mi a helyzet? A 9ers-ben egész jó munkát végzett
Lucifer
A detroiti HC-intejrúra a hírek szerint viszont igen rosszul sikerült.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Apex New York Jets 3 025

Szerkesztette: Apex

If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 5 éve
Lucifer New York Jets 1 215
Saleh-vel mi a helyzet? A 9ers-ben egész jó munkát végzett

GO JETS!!!
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Ez a Bieniemy-s belengetés...csávókám belekezd h emberünk a Jets HC-ja akar lenni és az is lesz... 😀 Sima tipp, ami bejön vagy nem... én is hallom h Haribó a Lions HCja lesz, ja nem jött össze, mert hosszabbított, ennyire komolyan vehető. 😀
Tekintve h fél listányi jelölttel az interjú vissza van még + college rész is, 1 hétig nem számítok még itt semmire.
több mint 5 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 224 — WHO DAT!!!!
Bieniemy + 1/2-n a mormon Mahomes nagyon érdekes duó lenne itt.
Nekem tetszene.
Bazzani
csak kellett volna az az 1/1.
Amadeus
Mormon Mahomes= Zach Wilson, ő tuti nem lesz 1/1 , így 1/2-n elérhető lesz

több mint 5 éve
Nekem tetszene.
Bazzani
csak kellett volna az az 1/1.
több mint 5 éve
Pityu Gyor New York Jets 1 038
Harboro marad az egyetemen

Green is green
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Daboll interju vasarnap, mig ellentetes reportok vannak Dann Mullen kapcsan.
több mint 5 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 184 — Axel Foley
Nekem tetszene.

több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 126 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Kezeljük némi fenntartással a forrást, de

Itt a videó is.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Saleh interjú pipa.
Beki
Én őt szeretném
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Saleh interjú pipa.
több mint 5 éve
#Jets have completed an interview with former Bengals coach Marvin Lewis for their HC vacancy, team announces.
Ez a tippem is bejött.
Beki
Mosolyognék egyet, na 😀
Klaci79
Ezen nincs mit mosolyogni: ha össze tudta szedni magát / fejleszteni ezen meg azon, amíg NFL-en kívül melózott áldásom rá.
Beki
Ugye az Arizona State-nél töltötte Lewis a legutóbbi 2 évet, előbb mint tanácsadó, a legutóbbi évben meg mint co-DC. Érdekesség h az ASU HC-je ugye Herm Edwards, aki ugye felétek is volt HC, a másik co-DC Lewis mellett meg az egykori Pro Bowler és SB-győztes LB, Antonio Pierce.
empty taxi
Lewisnál nyilván a stáb is nagyon fontos lenne. Egyedük Martindale kapcsán olvastam tervezett jelölteket.
Beki
Egy normális OC-val nem lenne ez rossz. Alulértékelt, jó edző Marvin.
Amadeus
Reunion Jay Grudennel?
| Vagy Hue Jacksonnal? |
empty taxi
Hue különben milyen mint kordinátor ?
VvAlekosz
OC-nak jó.
több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 270 — NFL bracket champion '26
#Jets have completed an interview with former Bengals coach Marvin Lewis for their HC vacancy, team announces.
Ez a tippem is bejött.
Beki
Mosolyognék egyet, na 😀
Klaci79
Ezen nincs mit mosolyogni: ha össze tudta szedni magát / fejleszteni ezen meg azon, amíg NFL-en kívül melózott áldásom rá.
Beki
Ugye az Arizona State-nél töltötte Lewis a legutóbbi 2 évet, előbb mint tanácsadó, a legutóbbi évben meg mint co-DC. Érdekesség h az ASU HC-je ugye Herm Edwards, aki ugye felétek is volt HC, a másik co-DC Lewis mellett meg az egykori Pro Bowler és SB-győztes LB, Antonio Pierce.
empty taxi
Lewisnál nyilván a stáb is nagyon fontos lenne. Egyedük Martindale kapcsán olvastam tervezett jelölteket.
Beki
Amadeus
Reunion Jay Grudennel?
| Vagy Hue Jacksonnal? |
empty taxi
VvAlekosz
volt anno év segédedzője, valaha tényleg a liga élvonala volt

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Ez a tippem is bejött.
Beki
Mosolyognék egyet, na 😀
Klaci79
Beki
empty taxi
Beki
Amadeus
Reunion Jay Grudennel?
| Vagy Hue Jacksonnal? |
empty taxi