New York Jets
Most azért írnak róla ilyen sokat, mert jó volt a whiskey és megkapta a melót, vagy nem született egyezség és csak ki kellett tölteni a karakterszámot? Mert ha most elengedjük, akkor valóban meg van az esélye, h gyorsan lecsap rá más.Egyszer minden jónak vége lesz 😀Rapoport: még mindig tart a CJ-Saleh meeting.Egy jó whiskey mellett csak úgy repül az idő gondolom 😀
Beki
Lucifer
We have completed our second interview with Robert Saleh for our head coaching vacancy.
— New York Jets (@nyjets) January 13, 2021
📰 https://t.co/EsIBvGyMw4 pic.twitter.com/mwUOoViGOi
empty taxi
GO JETS!!!
Egyszer minden jónak vége lesz 😀Rapoport: még mindig tart a CJ-Saleh meeting.Egy jó whiskey mellett csak úgy repül az idő gondolom 😀
Beki
Lucifer
We have completed our second interview with Robert Saleh for our head coaching vacancy.
— New York Jets (@nyjets) January 13, 2021
📰 https://t.co/EsIBvGyMw4 pic.twitter.com/mwUOoViGOi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Rapoport: még mindig tart a CJ-Saleh meeting.Egy jó whiskey mellett csak úgy repül az idő gondolom 😀
Beki
GO JETS!!!
Mike az persze, csak a tweetbe rosszul írták, de ki tudja... 😀On NFL Network, Ian Rapoport (@RapSheet) says Robert Saleh's interview process extends into this morning and he is meeting with the #Jets brass/ownership.nem hiszem hogy Matt otthagyná a Packerst, Mike lesz az OC ha valaki 😉
Right now, no other candidates are scheduled to interview in-person. Matt LaFleur and Mike McDaniel named as possible OC's.
Beki
Fontos_Vidra
My understanding is that the #Jets want to get this done with Saleh today
— Connor Rogers (@ConnorJRogers) January 13, 2021
As of now I haven’t heard of any other candidates set to fly in to meet with the team
They know the potential risk if he walks out that door (DET or if Urban walks away from Jax job)
Right now, no other candidates are scheduled to interview in-person. Matt LaFleur and Mike McDaniel named as possible OC's.
Bush boyKezdjünk vajon aggódni emberünk miatt, vagy csak bealudt a bokorban? 😀
Apex
A Saleh interjúval kapcsolatban tudni valamit?Még nem jött a csapat részéről h 2. interjút letudtuk, így addig "van remény". 😀
Lucifer
1-2 helyen olvastam h tegnap késő estig egyeztettek a felek és ajánlatot is tettünk részére.
Edit: ha ma elengedik NY-ból, akkor tippre Arthur Smith élrkezik újabb interjúra.
Az a megérzésem, hogy ha Saleh ma is remekel, akkor ezt nem húzzák tovább.Mondjuk neki örülnék talán 😊As the #Jets narrow their list of head coaching candidates, they are flying in #49ers DC Robert Saleh for a second interview today, per me and @MikeGarafolo. The first known finalist for the NYJ job, and there will be others likely in person, as well.
— Ian Rapoport (@RapSheet) January 12, 2021
Beki
Green is green
Hát Fields nem segített sokat hajnalban h valóban ő a betonbiztos 1/2-es emberke...Aztán elviszitek Mac Jonest és pislogtok mint hal a szatyorban
Beki
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
As the #Jets narrow their list of head coaching candidates, they are flying in #49ers DC Robert Saleh for a second interview today, per me and @MikeGarafolo. The first known finalist for the NYJ job, and there will be others likely in person, as well.
— Ian Rapoport (@RapSheet) January 12, 2021
Remélem a combine elmarad, a pro dayekről a videókat meg megkapják a csapatok és ennyi...aztán scoutoljanak ahogy akarnak. 😀Hát Fields nem segített sokat hajnalban h valóban ő a betonbiztos 1/2-es emberke...Back to Wilson bandwagon
Beki
Apex
Hát Fields nem segített sokat hajnalban h valóban ő a betonbiztos 1/2-es emberke...Back to Wilson bandwagon
Beki
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
hát nem tudom értem, hogy SB győztes /pont mint Dallasban McCarthy, az is nagy huzás volt/, de nálam minimum kérdéses hogy abban a győzelemben mennyire ő volt a fontos és nem pl Reichsemmi közöm hozzá, de Pederson kb az utolsó lenne a listámon ezek mellett a HC jelöltek mellett /talán még Marvin Lewist is előbb/, értem hogy nagy spanok a GMmel de ez talán kicsit kevésAmellett, hogy én is látom a hibáit, azért nem sok sb-győztes edző rohangál a ligában. A végére szétesett a fiú, de véletlenül senki sem nyeri meg a kupát vezetőedzőként.
ahogy látom ti sem lelkesedtek érte
Cuchulain82
Szokol
amit meg az SB óta művelt az Eaglesnél az kevéssé biztató
Csak összejött egy SB, azért azt nem adják ingyen, talán tanul az esetből.
Lehet előbb lesz neki új csapata, mint mi megtaláljuk az utódját 😛
Ja és zöld fehér, zöld fehér 😊
semmi közöm hozzá, de Pederson kb az utolsó lenne a listámon ezek mellett a HC jelöltek mellett /talán még Marvin Lewist is előbb/, értem hogy nagy spanok a GMmel de ez talán kicsit kevésAmellett, hogy én is látom a hibáit, azért nem sok sb-győztes edző rohangál a ligában. A végére szétesett a fiú, de véletlenül senki sem nyeri meg a kupát vezetőedzőként.
ahogy látom ti sem lelkesedtek érte
Cuchulain82
Keep an eye on Doug Pederson and the Jets where he has a great relationship with GM Joe Douglas
— Jay Glazer (@JayGlazer) January 11, 2021