New York Jets

30 feliratkozó

több mint 5 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 903
Én a helyetekben tuti hogy a védőfal belsejébe húznák az 1/2-vel.

#sikeresfilozófiánneváltoztass

több mint 5 éve
Apex New York Jets 3 025
 g.co/kgs/7zQAR9
GTom
Aztán Becton vagy Sewell lesz az RT, vagy 2 LT-vel toljuk? 😀
Beki
Kezdödik a beetetés. Ha nem Fields lesz akkor szerintem trade down. Minden másnak nincs értelme nálatok.
Toto21
Akkor mar inkabb Wilson

If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 5 éve
GTom New York Jets 246
"Penei Sewell is an American football offensive tackle for the New York Jets. "

Nekem azt tetszett, hogy ezt hozta fel. 😊
több mint 5 éve
Toto21 Chicago Bears 7 937
 g.co/kgs/7zQAR9
GTom
Beki
Kezdödik a beetetés. Ha nem Fields lesz akkor szerintem trade down. Minden másnak nincs értelme nálatok.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
 g.co/kgs/7zQAR9
GTom
több mint 5 éve
GTom New York Jets 246
 g.co/kgs/7zQAR9
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 725 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
A Bengals gyozelmevel az 1/2 fixen megvan mar.
Beki
No akkor becsületből a Patset elverni...
Pityu Gyor
Előbb várjuk meg a hétvégi meccsek alakulását.
Beki
Jaja, simán kinézek belőlünk egy 'Hold my beer' W-t a Bears ellen vasárnap. 2012-t leszámítva mindig volt egy szezon végi upset W-nk. Tavaly pl 2 is az utolsó 3 héten.

Marrone tegnap ezerrel fogadkozott, hogy ő nyerni akar, bár tudja és megérti, hogy ez a szurkolótábornak nem tetszene.

Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Beki
Pityu Gyor
Előbb várjuk meg a hétvégi meccsek alakulását.
több mint 5 éve
Pityu Gyor New York Jets 1 034
Beki

Green is green
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 725 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Természetesen egy jelenlegi Jets játékos se került be a Pro Bowlra, de 3 ex-Jet igen.
több mint 5 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 567 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!

Szerkesztette: r.baggio
több mint 5 éve
Lucifer New York Jets 1 215

Beki
Minden heten*
Apex
Milyen meme-l készüljek, ha Gase marad jövőre? 😀
Beki
Csak dobjal be egy mosolygos kepet Gaserol, tobb nem kell.
Apex
 media.tenor.com/images/ef3d5bb837ef76c72c04590e836f6122/tenor.gif
| Ja, nem most!? 😊 |
Matthew99
Mert játszani kell az ember idegeivel... 😀

GO JETS!!!
több mint 5 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 244 — Invisible man

Beki
Minden heten*
Apex
Beki
Apex
 media.tenor.com/images/ef3d5bb837ef76c72c04590e836f6122/tenor.gif
| Ja, nem most!? 😊 |

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Apex New York Jets 3 025

Beki
Minden heten*
Apex
Beki

több mint 5 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 10 012 — Jó ötletnek tűnt!

Beki
Minden heten*
Apex
Beki

Lesz ez még így se!
több mint 5 éve
Törölt felhasználó

Beki
Minden heten*
Apex
több mint 5 éve
Apex New York Jets 3 025

Beki
Minden heten*

több mint 5 éve
civilmanu New York Jets 362 — Jets fan
Simán nyertünk!
😊

Go Jets!
több mint 5 éve
Zotya86 New York Jets 225
Tudom kb egyedül vagyok ezzel, de én örülök, hogy nem süllyedtünk a 0ás szezon szintjére. Nem érdekelnek a jövő nagy igéretei, volt itt már pár ilyen... Gase takarodjon el és lehet épitkezni csak legyen kultura és koncepció. JD megmutathatja mit ér.
És én hülye nem láttam mert nem hittem benne... 😕
Pityu Gyor
Egyetértek!
Én is örülnék Trevornak, de nem minden áron. Egy 0-16-os szezon árán semmiképp!
Sokkal nagyobb szégyen lett volna, mint egy újabb halvány remény, hogy az új QB-val majd felvirágzunk...
több mint 5 éve
Adirotor Miami Dolphins Notre Dame Fighting Irish 3 944 — AFC: Miami NFC: Rams ; gurulós: Everton
Sracok ha ez megnyugtat a Manningeken kivul 98 ota nem tudott 1/1es qb super bowlt nyerni
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
A 2es pontba én már azzal is megelégszem ha tiszta a hiearchia és a döntési jogkört es ahhoz tartják magukat és egységes a FO.Pityu Gyor
Ha marad is a jelenlegi GM és HC a tulajnak jelent struktúra, simán működhet ha JD okézza a dolgot (látjuk mennyit jelent h Gase és JD spanok és azóta nyugalom is van ilyen téren).
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Szigorúan a meccshez, 23-20-as Jets vezetésnél.
Már a 3&4 hívást sem értettem, ahova Goff passzolta az meg végképp hagyjuk egy ennyit kereső QB-nál.
Nem tudom 4&4-nél McVay mondta-e Jared brónak, hogy mindenáron a Jets védelem legjobbját tesztelje + még kicsit alul is dobta, no de... nem látszik pontosan, de Kupp jól futotta a route-ot alul és pontos passz esetén laza +5 yard lehetett volna még.

Ez pedig a laszti elengedése után (kb mintha Darnoldot látnám):
több mint 5 éve
Szépen haladjunk sorjában. Az én szememben legalább a legrosszabbtól megmentettük a franchise-t. A következők:
1. lényeges Gase kilapátolása legkésöbb black mondayon
2. legyen meg a házon belüli erősorrend, tulaj hogy és mennyire szól bele, ha JD az erős fiú akkor erősítsük meg
3. Válasszunk értelmes HC-t az előző pont szerint szájízhez
4. Coachokat válasszunk GM és HC egyetértéssel
5. Legyen FA és Draft stratégia
6. Döntsünk QBval mi legyen: Darnold, Trade, Draft (Wentzez ne plíz...)
....
Az első pont nem opció, hanem kell a többinél van több jó válasz is
Kicsit lehiggadva is tartom, hogy felülértékelni valamit ugyanolyan hiba mint alul. A QB poszt a kiemelten fontos de nekem nem azt bizonyitja az elmúlt 10-15 év amióta NFLt nézek hogy az egyetlen kulcs terület. QB sztárok jöttek egyetemről bőven, a Coltsnak sem jött be és sok másnak sem, míg napjaink legjobbjai akik a 10es években kinevelődtek késöbbi pickek. Ryan óta volt egy gyenge hc-nk meg egy fostalicska. Kezdjük itt. (Bónusznak az elmúlt 10 év legjobb Jetse a playoff óta Fitzpatrickkal volt, nem a sztárolt Sanchezzel, Genoval vagy Darnolddal)
Pityu Gyor
Hasonló a gondolatmenetem nekem is, csak ugye az 1/1 megszerzését mindig beleírtam, na ezt engedjük el most. 😀
2. tulaj nem pofázik bele, maximum JD-t megkérdezni h drága fiam, ő a te HC-d? Igen, akkor tárgyaljunk vele.
4. OC és DC személyét a HC döntse el, ne égessük magunkat h ilyen Maccagnan féle bohócok bele akarnak szólni, amihez nem értenek. A stáb legyen a HC dolga.
6. Darnoldtól meg kell szabadulni, semmi értelme h 5. éves opciót lehívjuk vagy nem

Nem véletlen, hogy Pauline is azt írja, hogy a Jets "alpha dog, strong personality" stb jellemzővel illetett HC-t keres. Emellet az a gond, hogy ki(k)re illik ez a leírás + kb 7-8 üresedés lehet alsó hangon HC fronton liga szinten.
Beki
A 2es pontba én már azzal is megelégszem ha tiszta a hiearchia és a döntési jogkört es ahhoz tartják magukat és egységes a FO.

Green is green
több mint 5 éve
Mi az, hogy a Colts-nak nem jött be?
r.baggio
Gusztustalanul végigszopt@k egy évet Luckért, akivel nem lettek vilagmegvalto franchise (1 playoff és pár jó meccs) pedig ő aztán a legnagyobb talent volt Manning óta ugyebár /Lawrence elött.../. A srác erre összetörik vagy/es nem tudják jól menedzselni... jó ha első választás a Tied de nem garancia semmire

Green is green