New York Jets
30 feliratkozó
több mint 5 éve
Őszintén kívánom, hogy akárkit visztek 1/2-re, ő is franchise QB legyen majd itt! Grat a W-hez! J—acksonville
— Andrew Gibson (@1010XLAG) December 27, 2020
E—ternally
T—hankful
S—hout out to y’all!#Jaguars
Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
DLt jovore nem kell piszkalni az fix: Andersont kivagjuk es kb ennyi. Emellett ha Zuniga es Huff picit szintet lep az mar boven eleg.Mondjuk Harrist kivancsi volnek hanyszor vertek meg, kb mint egy szobor.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Rosterért, FA és draftért JD felel. Ki tudott hisztizni magának és a stábjának szép magas fizut, ezek után ha a tulaj belepofázik bármibe és nem nyitja a pénztárcát, jobb ha feláll. 😀miért gondoljátok h JD ennyire szabad kezet kap? ha valóban az lenne amit akar akkor legkésőbb szezon fele óta már interim HC lenne.Samy fiú a nagy mágus QB:Egyetértek. De én nem féltem JD-t. Megoldja. Viszont ahogy a régi bölcs mondta ha kettőt nyerünk az már sikersorozat... 😊
16/32 175 yard és 2 TD
A 23 éves őstehetség, akit a Jetsnek meg kellene tartania jövőre... utolsó FG előtti 3&4 játék tökéletesen megmutatta... emberünk 3 év alatt nem tanulta meg mit kellene tenni ilyen helyzetben.
Beki
Pityu Gyor
briareos
HC meccsnapi rosterbe szólhat bele jelenlegi felállásban.
több mint 5 éve
Nem gondoljuk. Bizunk benne. Nekem ez a 2es pont hogy ezt tisztázzák 😊miért gondoljátok h JD ennyire szabad kezet kap? ha valóban az lenne amit akar akkor legkésőbb szezon fele óta már interim HC lenne.Samy fiú a nagy mágus QB:Egyetértek. De én nem féltem JD-t. Megoldja. Viszont ahogy a régi bölcs mondta ha kettőt nyerünk az már sikersorozat... 😊
16/32 175 yard és 2 TD
A 23 éves őstehetség, akit a Jetsnek meg kellene tartania jövőre... utolsó FG előtti 3&4 játék tökéletesen megmutatta... emberünk 3 év alatt nem tanulta meg mit kellene tenni ilyen helyzetben.
Beki
Pityu Gyor
briareos
Green is green
több mint 5 éve
miért gondoljátok h JD ennyire szabad kezet kap? ha valóban az lenne amit akar akkor legkésőbb szezon fele óta már interim HC lenne.Samy fiú a nagy mágus QB:Egyetértek. De én nem féltem JD-t. Megoldja. Viszont ahogy a régi bölcs mondta ha kettőt nyerünk az már sikersorozat... 😊
16/32 175 yard és 2 TD
Beki
Pityu Gyor
több mint 5 éve
Igen. Megnézném ha brady barátunk elkapná a playoff elött... tuti eltolnákPontosan ez az, amiért undorító ami az NFL-ben zajlik.ha a key 6-7 csapat egyike lenne a browns eltolták volna.a meccs ahol a Jets Jets volt és a Browns pedig Browns. Tipik lose-lose.az hogy az NFL nem tol el egy meccset, ahol az egyik csapat fél O kezdője kidől 12 órával a kezdés előtt? legalább 2 napot, h. a stáb felkészüljön?
Azt a kurva.
Amadeus
Joey Tribbiani
denverrel is h kibasztak
briareos
A Browns egész héten dolgozott egy gameplanen, amit a vírus egy pillanat alatt ki is vágott az ablakon. Legalább tolták volna el egy nappal...hétfő hasonló időben nem létezik h nem lehetett volna lejátszani.
Beki
Green is green
több mint 5 éve
Samy fiú a nagy mágus QB:Egyetértek. De én nem féltem JD-t. Megoldja. Viszont ahogy a régi bölcs mondta ha kettőt nyerünk az már sikersorozat... 😊
16/32 175 yard és 2 TD
Beki
Green is green
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Akkor jöjjön Wilson. Nem biztos, hogy rosszabbul jár a csapat.Előbb Gase és Darnoldot pucoljuk ki innen, addig hagyjuk...ez a Jets.
alatriste
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Pontosan ez az, amiért undorító ami az NFL-ben zajlik.ha a key 6-7 csapat egyike lenne a browns eltolták volna.a meccs ahol a Jets Jets volt és a Browns pedig Browns. Tipik lose-lose.az hogy az NFL nem tol el egy meccset, ahol az egyik csapat fél O kezdője kidől 12 órával a kezdés előtt? legalább 2 napot, h. a stáb felkészüljön?
Azt a kurva.
Amadeus
Joey Tribbiani
denverrel is h kibasztak
briareos
A Browns egész héten dolgozott egy gameplanen, amit a vírus egy pillanat alatt ki is vágott az ablakon. Legalább tolták volna el egy nappal...hétfő hasonló időben nem létezik h nem lehetett volna lejátszani.
több mint 5 éve
Akkor jöjjön Wilson. Nem biztos, hogy rosszabbul jár a csapat.

Liverpool Fc
több mint 5 éve
ha a key 6-7 csapat egyike lenne a browns eltolták volna.a meccs ahol a Jets Jets volt és a Browns pedig Browns. Tipik lose-lose.az hogy az NFL nem tol el egy meccset, ahol az egyik csapat fél O kezdője kidől 12 órával a kezdés előtt? legalább 2 napot, h. a stáb felkészüljön?
Azt a kurva.
Amadeus
Joey Tribbiani
denverrel is h kibasztak
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Samy fiú a nagy mágus QB: 16/32 175 yard és 2 TD
több mint 5 éve
A W az W!!! De valóban Gase jó lenne, ha eltakarodna
Green is green
több mint 5 éve
a meccs ahol a Jets Jets volt és a Browns pedig Browns. Tipik lose-lose.az hogy az NFL nem tol el egy meccset, ahol az egyik csapat fél O kezdője kidől 12 órával a kezdés előtt? legalább 2 napot, h. a stáb felkészüljön?
Azt a kurva.
Amadeus
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Elbaszott egy franchise ez...kipofozza magát 1/1-ről, nézhetjük Gase-t még egy hétig és jöhet h Samy fiú mekkora ász.
több mint 5 éve
a meccs ahol a Jets Jets volt és a Browns pedig Browns. Tipik lose-lose. Azt a kurva.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Szóval remélem csak arra jó ez, hogy többért tradeljük 😀Mindenképpen nagy mínuszt beírok JD neve mellé, ha Darnolddal akar nekivágni a kövi szezonnak és ezen az új HC sem fog változtatni.
Wester
több mint 5 éve
Szóval remélem csak arra jó ez, hogy többért tradeljük 😀
Lesz ez még így se!
több mint 5 éve
Darnold minden eddigi évében eljátszotta az utolsó 3 meccsen hogy lehet belőle valami, sajnos egy szezon viszont nem 3 meccsből áll
Lesz ez még így se!
több mint 5 éve
Élmény olvasni Twitteren h mennyire megválzoztatja a dolgokat h Darnold mennyire jól(!), ismétlem JÓL játszik ma is.ok, de seggrefejelt egy LB-t, az azért számít
Emberünk jelenleg 11/19 és 152 yard, 2 TD passz (Browns védelem elcseszett dolgai miatt)
Beki
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Élmény olvasni Twitteren h mennyire megválzoztatja a dolgokat h Darnold mennyire jól(!), ismétlem JÓL játszik ma is.Emberünk jelenleg 11/19 és 152 yard, 2 TD passz (Browns védelem elcseszett dolgai miatt)
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
úgy tűnik gase megmenekül 1 hétig legalábbAmilyen idióták a tulajok lehet h 3 győzelemmel még itt tartják.
briareos
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Mondjuk ha a Browns felmossa velunk a padlot ennyi hianyzoval, Rams tulaja helyeben holnap behivatnam McVay-t es lenne par kellemetlen kerdesem.
több mint 5 éve
LaCanforás pletyka, szóval lehet az ellenkezője történik meg, de elképzelhető, hogy a Jets kiereszti a Gaset hétfőn,Nem értem. Mi változik a Browns meccsel? Már rég eldöntöttnek kéne lennie, hogy repül.
Hearing it is very likely the Jets make a coaching change by Monday if they lose to the Browns tomorrow
— Jason La Canfora (@JasonLaCanfora) December 27, 2020
iktriad