New York Jets

30 feliratkozó

több mint 8 éve
Apex New York Jets 3 025
Azert remelem ez a meccsrejaras nem azt jelenti hogy elvetjuk teljesen cousinst foleg hogy ennyi cap spaceunk lesz. Ne az legyen mint mikor Geno 2. evebe mentunk hogy rengeteg cap space, de ertelmes jatekost illetve need posztra nem nagyon tudtunk jatekost szerezni. Habar annyibol orulok neki, hogy szerintem is Allen illetve Mayfield az akiben leginkabb van potencial.

Szerkesztette: Apex

If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Forte, Wilkerson és Winters is Q besorolást kapott vasárnapra.

Macc pedig ismét a UCLA meccsen tekintette meg személyesen.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Revis állítólag 1 misit kap idén a KC-tól, így ennyi cap space felszabadul a korábbi szerződése értelmében + 4M csapat bónusz is van még (nagy része AFC döntő és SB winre vonatkozóan).
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Forte és Rashard Robinson DNP tegnap.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Nem edzett tegnap: Beachum (nem sérülés volt az oka), Forte, Rashard Robinson.

Közben Revis barátunk aláírt a Chiefshez, így jövő héten pont találkozik is velünk. Van némi jó oldala is ennek:
Darrelle Revis had $6 million guaranteed left on his #Jets deal before they cut him. Contract had offset language, so whatever #Chiefs pay him reduces what #Jets owe.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Am azon elmélkedtem, hogy látva 10 meccset Morton offense sémájából, csak én látom úgy h azért bőven feküdne egy újonc QB-nek? McCown-nál kicsivel jobb QB-vel meg sokkal szebb és jobb dolgok is kisülhettek volna.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Tegnapi forduló után 12. pick a miénk jelenleg, de 9 db 4-6-os csapat van. 😀
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Brian Costello‏ @BrianCoz
No surprise here but I’m told Jets GM Mike Maccagnan will be at the USC-UCLA game on Saturday night. I wonder what position he will be watching. #nyj

Na meg akk még ezt is ide.
Matt Miller‏ @nfldraftscout
Just heard from a league source that the New York #Jets love Josh Allen. Wyoming source told me they've done the most work on him.
több mint 8 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Rosszabbul azért művészet lenne 😀

több mint 8 éve
Pityu Gyor New York Jets 1 034
Egyik Jets fórumon találtam lenti PFF értékeléseket h OL-ünk egyes tagjai hányadik helyen vannak liga szinten (szóval megeshet h nem fedik a valóságot) 10 hét után:

Beachum 35/59
Carpenter 68/78
Johnson 37/37
Winters 56/78
Shell 52/79

Fizetés okán Winters és Beachum marad tuti jövőre. Szvsz a 2 OT-nk játékával annyira nincs gond, ellenben az interior OL terén bőven ad okot. Összességében azt nem tudom eldöntetni, hogy Carpenter és Winters a gyenge C játék miatt esett vissza, mert ha nem nagy gondban leszünk.
Beki
Johnson tavaly ennel joval biztatobban kezdett vagy rosszul emlekszem?

Green is green
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Egyik Jets fórumon találtam lenti PFF értékeléseket h OL-ünk egyes tagjai hányadik helyen vannak liga szinten (szóval megeshet h nem fedik a valóságot) 10 hét után:

Beachum 35/59
Carpenter 68/78
Johnson 37/37
Winters 56/78
Shell 52/79

Fizetés okán Winters és Beachum marad tuti jövőre. Szvsz a 2 OT-nk játékával annyira nincs gond, ellenben az interior OL terén bőven ad okot. Összességében azt nem tudom eldöntetni, hogy Carpenter és Winters a gyenge C játék miatt esett vissza, mert ha nem nagy gondban leszünk.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
nagyjabol realisApex
Top10 környéki lesz a pick sztem, mert ahogy írtam is a hátralevő sorsolásunk nem túl baráti.
CAR, KC, DEN, NO, LAC, NE

Panthersnél Greg Olsen elvileg visszatérhet már ellenünk, utána KC; bármelyik csapat elkapásához maga a csoda kellene a TB elleni után. DEN-nél egy normális QB-ra vannak h minden fronton jobbak legyenek, de jó WR, védelmet ismerve passz h mi sülhet ki ott. NO felejtős, LAC ellen kiderül h mennyire lesznek egészségesek a csapatok. A NE ha pihentet az a meccs saját balfaszkodásunkat ismerve draft pick rontásra bőven elég lesz. Tippre nagyon max 2-4 lesz ebből.
Perpill 11. pick a miénk, ami tudjuk jól h már így is erőnfelüli a szezon előtt vártakhoz képest.
több mint 8 éve
Apex New York Jets 3 025
ESPN szerint ilyen esélyeink vannak draft pickre:

Beki
nagyjabol realis

több mint 8 éve
Törölt felhasználó
ESPN szerint ilyen esélyeink vannak draft pickre:
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Bowles: nem lesz QB csere bye után.

Nem is értem kinti drukkerek miért vártak volna. 😀
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
PFF szerint Shell abszolút nem engedett nyomást sem tegnap, míg WJohnson a liga legszarabb C értékelésével bír eddig.
több mint 8 éve
Apex New York Jets 3 025
Claiborne-al tudni mi a helyzet?

több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Ha már flagek... összesen 81 flaget dobtak ránk 10 meccsen (csak SEA van előttünk ilyen téren).
Név szerint: Skrine 9, Winters + ASJ 7-7, Claiborne + Lee 6-6, Qvale + Carpenter + Roberts 4-4, JAdams + Wilkerson + WJohnson + McCown 3-3
Posztokra lebontva: DB 26, OL 22, LB 9, TE 8, DL 7
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Lehető legrosszabbkor bénázott az offense a szezonban a TB ellen és sajnos fordulópont lehet ez ismét Bowles számára is.
Jövő hét pihi, utána: CAR, KC, DEN, NO, LAC, NE
Innen kb a DEN és uccsó héten a Pats ellen lehet keresnivalónk, ha pihentetik az embereiket.

Védelem jól tartotta magát, de a meccs végére teljesen elfáradtak, meg a TB TD is jó hosszú drive volt, ahol segítettünk életben tartani is őket.
Viszont offense terén mi a picsára készültünk? Futás 19 lehetőségből 56 yard? 6 sacket enged az OL az ilyen tekintetben liga alja TB D# ellen? McCown-t 14x hitelték meccs során? Flagek hada Wintersre? 4. negyed végéig nem használjuk ASJ-t? Anderson dropol?

A sorsolás nem enged sok mosolyra okot.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
több mint 8 éve
Törölt felhasználó

McLendon sem fut rossz szezont.

twitter.com/Joerb31/status/927971943957098496
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
TB-nél Winston és Evans mellett William Gholston DE és Robert McClain CB is nagy eséllyel OUT.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Wilkerson, Claiborne, Winters, Stewart are questionable, Forte OUT.
Beki
Volt olyan ebben az évben hogy Wilkerson nem volt questionable? 😊 Előző héten is játszott, pedig minden jel az outra utalt. (ki is tettem erre termelt 10,5 pontot)
Nomac
Amúgy hetek óta elvileg ezért óvatosak vele edzésen, meg még vmi egyéb. 😀
Jets GM Mike Maccagnan reveals that DE Mo Wilkerson has been playing with a broken toe.
több mint 8 éve
Nomac New England Patriots 4 270 — balazs.t85@gmail.com
Beki
Volt olyan ebben az évben hogy Wilkerson nem volt questionable? 😊 Előző héten is játszott, pedig minden jel az outra utalt. (ki is tettem erre termelt 10,5 pontot)
több mint 8 éve
Törölt felhasználó