New York Jets

30 feliratkozó

több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Én nagyon bízok benne hogy a Tampa ellenit is betudjuk húzni, akkor talán tényleg egy új lendületet kapna a csapat!
Apex
Én is remélem, hogy FitzMagic nem aláz meg minket.
több mint 8 éve
Apex New York Jets 3 025
Én nagyon bízok benne hogy a Tampa ellenit is betudjuk húzni, akkor talán tényleg egy új lendületet kapna a csapat!

If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Jordan Jenkins lett a hét védője az AFC-ben
 twitter.com/RLiuNFL/status/928269329556107266
iktriad
Nem semmi 😊 egy 1/1 varomanyos csapattol foleg 😊
Pityu Gyor
Az még a végén 1/15 is összejön. 😀
több mint 8 éve
Pityu Gyor New York Jets 1 034
iktriad
Nem semmi 😊 egy 1/1 varomanyos csapattol foleg 😊

Green is green
több mint 8 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 725 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Oké, közben Mike Evans-t is eltiltották a TB-nél. 😀
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Kerley 4 meccses eltiltás, Winston pár hétig OUT, így Fitzy lesz a TB QB-ja ellenünk.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Néztem 3 negyedig a TB meccsét tegnap este.
Függetlenül, hogy Winston sérülése mennyire súlyos, ezt a TB-t simán elkaphatjuk. A védelmük marha gyenge, Fitzmagic-et meg szétkaphatja azért a védelem, hiába a mérföldekkel jobb célpontok. Védelmük asszem összesen csinált eddig 7 sacket.
több mint 8 éve
toam New York Jets 2 401 — Suck for ?????
 twitter.com/hashtag/JetsDanceToAnything?src=hash enjoy!
több mint 8 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 333 — Chalk Dawk fan
Nem tudom Cousins aláírná-e 3. évben is a TAG-et. Szerintem ha nem tolnak az orra alá egy hosszútávút ki fog jönni.
alatriste
Simán lehet, hogy aláírná. Cousins szuper-vallásos, a faterja is minister, nem feltétlen az alapján dönt, amit a többség logikusnak gondol.
Höri
+Ugye nála már nem a top5 átlaga lesz a franchise tag fizetés, hanem az idei fizetésének 120%-a, ami majdnem 29 milla.

Szerkesztette: mustaine

több mint 8 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Nem tudom Cousins aláírná-e 3. évben is a TAG-et. Szerintem ha nem tolnak az orra alá egy hosszútávút ki fog jönni.
alatriste
Simán lehet, hogy aláírná. Cousins szuper-vallásos, a faterja is minister, nem feltétlen az alapján dönt, amit a többség logikusnak gondol.

több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 227 — NFL bracket champion '26
Bowles és stábja eddig, ismétlem EDDIG nálam is megérdemelne újabb 1 évet, főleg Morton, aki talán az NFL legkevésbé vonzó OC poziját merte bevállalni és nagyon jól teljesít.

Beki
Konkrétan Morton úgy teljesít h én nem zárom ki h HC interjúra fogják hívni az alapszakasz után.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Apex New York Jets 3 025
Egyébként innentől hogy a 49ers megszerezte Garoppolot, van arra esély hogy esetleg bejelentkezzünk Cousinsért? Szerintem jobb opció ez mint draftolni első körben, ő azért már bizonyított, és lenne elég cap space hozzá, bár az biztos hogy drága lesz.
Apex
Sztem Friscot egyértelműen kihúzhatjuk a QB needes csapatok listájáról Gerappá megszerzése után.
Ha Cousins FA-t lát, mindenképpen elvárom az FO-tól h legalább felemelje a kagylót az irányába, mert még egy évnyi veterán és mögötte tanul Petty+Haki, immáron ezt 3. éve nehéz lenne lenyelni és eléggé égő lenne ránk nézve. 😀
Más tészta h fél liga Kuzin nyomában lesz. 😀
Beki
Igazán lehetnénk mi a befutók. de ha mégsem és ennek ellenére viszonylag jó mérleggel zárjuk a szezont, akkor azért szeretném látni hogy feltradelünk egy QB-ért.

több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Ha Kirk kapitányt nem tartja meg a Skins, az óriási bombaként fog robbani a piacon. Nem tudom Cousins aláírná-e 3. évben is a TAG-et. Szerintem ha nem tolnak az orra alá egy hosszútávút ki fog jönni. Akkor pedig nem lepne meg, ha a legjobban fizetett QBként írna alá valahova. (Browns, Jags, Jets, Broncos, Cardinals, ahol nincs se fr QB szerű játékos, se fiatal tehetség).

Az idei meglepetés szereplés egy picivel jobb ajánlólevelet ad az irányába, de sajnos O oldalon nincs ami miatt egyből beleszeretne a csapatba. Gatya OL, átlagos (de abból nagyjából a maxot kihozó) WR sor, veterán RB-ek... A védelembe ölt sok pick meglátszik, a védőfal ha akar játszani nagyon szépen tud, Lee 2. évére jól néz ki, Ealy az egyik oldali passrusht hozza és a S sor nagyon beválni látszik, de ahogy írtátok is, még a védelembe is kéne egy jó CB ill egy másik oldali PR se ártana a valóban kiemelkedő D-hez. De a támadóknál lévő szinte teljes homály miatt, ha a vezetőség ide"csábítani" akar egy QB-t szvsz nagyon rá kell feküdni már az offseasonba, hogy kicsit pofásabb legyen az alakulat.
Ami még a részemről a csapat mellett szólhat az a divizió. Brady persze lehet, hogy 50 éves koráig fog játszani, de ha egyszer kiesik vagy magától azt mondja, hogy ennyi akkor könnyen a divizió élére lehet ugorni (ezzel nagyjából stabil PO aspiráns csapatba lenni mint kezdő QB).

Drukkolok a projectnek, vagy ti vagy a Bills remélem 1-2 éven belül az élére áll már ennek a csoportnak.
alatriste
Nem nagyon tudok vitatkozni a leírtakkal. 😀
Hirtelen nem tudom h mennyi lenne a Skinsnek, ha taget pakolnak rá, de lenne pénzük rá, viszont ha FA-ra kijön, a fél világ üldözni fogja és lesz túlfizetés.
O fronton nincs is miért beleszeretni, de szinteket emelne a dolgokon még átlagos OL és az alatti WR bandával.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Vikes irányított semmiképp nem hoznék, keenum szerintem ugyanaz a kategória mint McCown, Bradfordban lehetne ráció, csak hát porcelánból van a fickó, rá nem lehet alapozni, míg Bridgewater megint csak egy baromi nagy kérdőjel. Smith sem rossz ötlet, csak vele az a gond, hogy hosszútávon nem igazán megoldás, mert hát azért nem mai gyerek. Nálam Cousins egyértelműen a befutó. Illetve én egy igazi no. 1 WR-t azért hoznék, bár tény hogy nem nézne ki rosszul jövőre ha mindenki egészséges tud maradni, CB mindenképp kell Claiborne melléApex
Egyetértünk, hogy Vikes QB-kat hagyjuk és Alex sem a legjobb megoldás lenne hosszú távon.
Szvsz Kirk érkezéséhez látva Morton rendszerét 1. évben bőven elég lenne a jelenlegi WR állomány + Enunwa visszatérése. CB pedig fontos ahogy írod is.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Egyébként igen, lassan el kellene azon is gondolkodni hol vagyunk, mi a tanulság és mit jelent ez a jövőre nézve. Gyakorlatilag tisztességgel lehoztuk a szezon felét úgy, hogy a meccsek többségében pariban voltunk és jó párat be is húztunk. Az edzői stáb nekem ezzel bizonyított, lesajnált csapatrészek váltak életképessé. Valószínű nagy darab fekete bálnánk is megmentette a helyét ezzel. Az idei draft jól sült el úgy néz ki (Adams, Maye, McGuire) és talán beér egy-két tavalyi is. Jó lenne megérteni mitől vagyunk jobbak a vártnál, ha tényleg az öltözői atmoszféra javult ennyit, akkor okosan kell igazolni, hogy ez ne boruljon fel.
Lesz egy rakat pénzünk és 10 körüli draft jogok.
Irányító pozíció lyukas, ez égető, ezen kívül nálam CB, OL sos erősítésre szorul meg nyilván pl Enunwa-nak vissza kell térnie egészségesen (fejlödő Andersonnal és Kearse-vel nekem nagyon tetsző felállás). RB, LB kell mélyítés.
Ha Hackenberg és Petty kapufa, (amiről meg kéne győződni...) akkor egyetértek nem újoncot hoznék, hanem pár éves veteránt, Cousins vagy valamelyik leeső Viking irányító (Bradford) vagy ha Smith kiszorulna a Chiefsből (tudom, most MVP meg minden, de szerintem ki fog). Így a többi poszt draftról, egy-két jó szemléletű játékos igazolással megoldható.
Bár eddigiek alapján nem lesz elég tökös a vezetőség egy pár évet már bizonyított QB-t megfizetni, inkább hoznak egy pályája végén lévőt mint Fitz vagy McCown.Pityu Gyor
Tanulság kapcsán még bőven ráérünk, hiszen van vissza 7 meccs, ahol elég nagyot is fordulhat a világ.
Szezon után kb látni fogjuk, hogy kik azok a fiatalok akikre lehet építeni és h melyik veteránok mehetnek amerre látnak.
Bowles és stábja eddig, ismétlem EDDIG nálam is megérdemelne újabb 1 évet, főleg Morton, aki talán az NFL legkevésbé vonzó OC poziját merte bevállalni és nagyon jól teljesít.
Idei draft eddig ül valóban (bár fél szezon telt csak el), bár szeretném tudni h Stewart és Hansen kapcsán mik a terveink. Emellett azért vannak itt eddig kidobott pickek: Hackenberg (2. kör), Mauldin (3. kör).
80 misi cap space és top12 körüli pick sztem adott lesz bőven, csak kérdés h lesz-e kire elkölteni a lóvét. 😀
QB az már évek óta ordas nagy need. 😀 OL-ben én max C poszton várok változást. CB-ben rem h Claiborne nem hagy ki heteket, hogy leg vele lehessen hosszabbítani és 1 CB pozit kilőjünk, mert oda is kell alsó hangon 2-3 ember, WR-ben rendben leszünk, ha Morton rendszere marad.
Haki és Petty...nos nem idén győződünk meg róla h mit is tudnak, bár Petty-re rohadtul nem vagyok kíváncsi, tavaly bőven elég volt és az h Hackenbergre feladjuk esetleg a kövi szezont, nos...kösz nem.
Bradfordot én kihagynám, mert kapna bőven sacket azért, Alex meg 1-2 éves megoldásnak jó, de az is combos összeg lenne.
Az az igazság, hogy nem tökösség kérdése lesz, hogy kit fizetünk meg, hanem Macc minden kinézett FA-ra kitűz egy max összeget, ameddig elmegy és annyi, nem fogunk licitbe bocsájtkozni. Revis-t pedig tudjuk h Woody is pusholta.

Összegezve a jövő évi needeket (nem fontossági sorrendben):
QB, RB depth, TE depth (ASJ mögé), DL depth, LB depth (ha Lee és Davis így folytatja), pass rusher, CB2-3 (ha Claiborne egészséges marad)
Nyilván fr QB az égetően fontos, emellett ez a defense annyira hiányol egy leg 10 sack körüli pass rushert h már sír magáért a helyzet (ez is évek óta húzódó ügy), aztán ugye Bowles rendszeréhez fontos press cornerek majd.
több mint 8 éve
alatriste Green Bay Packers 11 834 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Ha Kirk kapitányt nem tartja meg a Skins, az óriási bombaként fog robbani a piacon. Nem tudom Cousins aláírná-e 3. évben is a TAG-et. Szerintem ha nem tolnak az orra alá egy hosszútávút ki fog jönni. Akkor pedig nem lepne meg, ha a legjobban fizetett QBként írna alá valahova. (Browns, Jags, Jets, Broncos, Cardinals, ahol nincs se fr QB szerű játékos, se fiatal tehetség).

Az idei meglepetés szereplés egy picivel jobb ajánlólevelet ad az irányába, de sajnos O oldalon nincs ami miatt egyből beleszeretne a csapatba. Gatya OL, átlagos (de abból nagyjából a maxot kihozó) WR sor, veterán RB-ek... A védelembe ölt sok pick meglátszik, a védőfal ha akar játszani nagyon szépen tud, Lee 2. évére jól néz ki, Ealy az egyik oldali passrusht hozza és a S sor nagyon beválni látszik, de ahogy írtátok is, még a védelembe is kéne egy jó CB ill egy másik oldali PR se ártana a valóban kiemelkedő D-hez. De a támadóknál lévő szinte teljes homály miatt, ha a vezetőség ide"csábítani" akar egy QB-t szvsz nagyon rá kell feküdni már az offseasonba, hogy kicsit pofásabb legyen az alakulat.
Ami még a részemről a csapat mellett szólhat az a divizió. Brady persze lehet, hogy 50 éves koráig fog játszani, de ha egyszer kiesik vagy magától azt mondja, hogy ennyi akkor könnyen a divizió élére lehet ugorni (ezzel nagyjából stabil PO aspiráns csapatba lenni mint kezdő QB).

Drukkolok a projectnek, vagy ti vagy a Bills remélem 1-2 éven belül az élére áll már ennek a csoportnak.

Liverpool Fc
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Egyébként innentől hogy a 49ers megszerezte Garoppolot, van arra esély hogy esetleg bejelentkezzünk Cousinsért? Szerintem jobb opció ez mint draftolni első körben, ő azért már bizonyított, és lenne elég cap space hozzá, bár az biztos hogy drága lesz.
Apex
Sztem Friscot egyértelműen kihúzhatjuk a QB needes csapatok listájáról Gerappá megszerzése után.
Ha Cousins FA-t lát, mindenképpen elvárom az FO-tól h legalább felemelje a kagylót az irányába, mert még egy évnyi veterán és mögötte tanul Petty+Haki, immáron ezt 3. éve nehéz lenne lenyelni és eléggé égő lenne ránk nézve. 😀
Más tészta h fél liga Kuzin nyomában lesz. 😀
több mint 8 éve
Apex New York Jets 3 025
Apex
Egyébként igen, lassan el kellene azon is gondolkodni hol vagyunk, mi a tanulság és mit jelent ez a jövőre nézve. Gyakorlatilag tisztességgel lehoztuk a szezon felét úgy, hogy a meccsek többségében pariban voltunk és jó párat be is húztunk. Az edzői stáb nekem ezzel bizonyított, lesajnált csapatrészek váltak életképessé. Valószínű nagy darab fekete bálnánk is megmentette a helyét ezzel. Az idei draft jól sült el úgy néz ki (Adams, Maye, McGuire) és talán beér egy-két tavalyi is. Jó lenne megérteni mitől vagyunk jobbak a vártnál, ha tényleg az öltözői atmoszféra javult ennyit, akkor okosan kell igazolni, hogy ez ne boruljon fel.
Irányító pozíció lyukas, ez égető, ezen kívül nálam CB, OL sos erősítésre szorul meg nyilván pl Enunwa-nak vissza kell térnie egészségesen (fejlödő Andersonnal és Kearse-vel nekem nagyon tetsző felállás). RB, LB kell mélyítés.
Ha Hackenberg és Petty kapufa, (amiről meg kéne győződni...) akkor egyetértek nem újoncot hoznék, hanem pár éves veteránt, Cousins vagy valamelyik leeső Viking irányító (Bradford) vagy ha Smith kiszorulna a Chiefsből (tudom, most MVP meg minden, de szerintem ki fog). Így a többi poszt draftról, egy-két jó szemléletű játékos igazolással megoldható.
Bár eddigiek alapján nem lesz elég tökös a vezetőség egy pár évet már bizonyított QB-t megfizetni, inkább hoznak egy pályája végén lévőt mint Fitz vagy McCown.
Pityu Gyor
Vikes irányított semmiképp nem hoznék, keenum szerintem ugyanaz a kategória mint McCown, Bradfordban lehetne ráció, csak hát porcelánból van a fickó, rá nem lehet alapozni, míg Bridgewater megint csak egy baromi nagy kérdőjel. Smith sem rossz ötlet, csak vele az a gond, hogy hosszútávon nem igazán megoldás, mert hát azért nem mai gyerek. Nálam Cousins egyértelműen a befutó. Illetve én egy igazi no. 1 WR-t azért hoznék, bár tény hogy nem nézne ki rosszul jövőre ha mindenki egészséges tud maradni, CB mindenképp kell Claiborne mellé

Szerkesztette: Apex

több mint 8 éve
Apex
Bár eddigiek alapján nem lesz elég tökös a vezetőség egy pár évet már bizonyított QB-t megfizetni, inkább hoznak egy pályája végén lévőt mint Fitz vagy McCown.

Green is green
több mint 8 éve
Apex New York Jets 3 025

több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Végre egy normális meccsa, mire lehet alapozni. 😀
Úgy fest sikerült alaposan felkészülni a hogyan szedjük le a pályáról McCoy + Taylor kettőst fejezetre.

McCown-tól ismét annyit kért Morton, amennyit tud és kell, bár az az elejtett INT sokba is kerülhetett volna nekünk. Futójáték szezonban kb 2. alkalommal működött normálisan (JAX volt az első) és eszméletlen számú missed tacklet mutatott be a Bills D is.

DL hála az égnek végre úgy játszott, ahogy arra papíron képes: sackek, nyomás a QB-n, mínuszos szerelések, betolták az OL-t a QB nyakára és leütött passz is akadt.
Davis, Lee kettős talán első hibátlan meccse is megvolt idén. Védelemből CB Roberts lógott ki jelentősen. Szezon eddigi összképe alapján Skrine után mehet ő is majd, amerre lát.

Nem tudom, hogy mennyire legyek bizakodó a szezon hátralevő meccseit nézve, mert a TB is simán verhető, de Winstonnak elég komoly célpontjai lesznek Taylorhoz képest. Aztán 1 hét pihi majd CAR, KC, DEN, NO, LAC, NE.
CAR is verhető lenne, de szvsz addigra formába lendülnek bőven és kiderül h Benji elcserélését megérzik-e. KC más dimenzió még nekünk, DEN QB csere után leszünk és valszeg Broki mester jön szembe. NO és LAC sztem a D-nek még nagy falat lesz, NE pedig kiderül h megengedheti-e majd magának a pihentetést.
több mint 8 éve
Apex New York Jets 3 025
Na talán eddig ez a teljesítmény tetszett legjobban a szezonban! A pass rush újra létező fogalom a csapatnál, végig elég komoly nyomás volt Tayloron, futást egy az egybe megfogtuk, a secondary is odatette a magáét habár a garbage time kicsit ront az összképen, de amikor kellett ott voltak. A turnoverek pedig kb. a lehető legjobb időben jöttek. Az offense pedig brutális futójátékot mutatott be, 197 yard!! McCown igazából hozta amit tud és ez ma bőven elég volt, illetve egy szép TD-t azért dobott Robbienak. Ebben az a szomorú hogy az eddigi meccsek is simán lehettek volna ilyenek, így néz ki az amikor nem verjük meg saját magunkat, lehet az utolsó győzelem volt a szezonban, de szerintem 4 győzelmet senki nem várt tőlünk a szezon elején. Itt van a sikerélmény a fiataloknak! 😀

Szerkesztette: Apex

több mint 8 éve
Sajnos nem lattam teljesen a mostani meccset, am az ilyen kevessel elvesztett meccsek egy fiatal csapatnal kettos erzest adnak nekem: egyreszt pont az ilyen meccsek behuzasahoz kellene a rutin (meg egy eros leader a palyan, pl egy dominans qb) masreszt meg jo lenne ha kapna sikerelmenyt a tarsasag
Tartom hogy a mostani, Bills elleni meccset kellen megnyerni mert a csoport rivalis elleni szolna nagyot, az adna igazi lokest a jovore nezve.
Pityu Gyor
Nyilván kellene a sikerélmény, de a hátralevő meccsek szvsz egyikén sem mi vagyunk a favoritok, így részemről a tisztes helytállás már bőven elég, csak a nagyobb pofozásokat kerüljük el.
Továbbá, egy Bills elleni W nem hiszem h akkora lökés lenne, ilyen szempontból inkább a Pats ellenit kellett volna megnyerni. 😊
Beki
😊 😊 😊
Bevallom en meg mindig nem tudom miert de valami mukodik 😊
W W W

Green is green
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Sajnos nem lattam teljesen a mostani meccset, am az ilyen kevessel elvesztett meccsek egy fiatal csapatnal kettos erzest adnak nekem: egyreszt pont az ilyen meccsek behuzasahoz kellene a rutin (meg egy eros leader a palyan, pl egy dominans qb) masreszt meg jo lenne ha kapna sikerelmenyt a tarsasag
Tartom hogy a mostani, Bills elleni meccset kellen megnyerni mert a csoport rivalis elleni szolna nagyot, az adna igazi lokest a jovore nezve.
Pityu Gyor
Nyilván kellene a sikerélmény, de a hátralevő meccsek szvsz egyikén sem mi vagyunk a favoritok, így részemről a tisztes helytállás már bőven elég, csak a nagyobb pofozásokat kerüljük el.
Továbbá, egy Bills elleni W nem hiszem h akkora lökés lenne, ilyen szempontból inkább a Pats ellenit kellett volna megnyerni. 😊