NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
537
57
18:30-tól, ARENA4
New York Jets
30 feliratkozó
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Sudfeldet visszahoztuk.
több mint 8 éve
Pityu Gyor
979
érdekes a helyzet, Én még bízom benne hogy jól jövünk ki belőle. szerintem max 3 olyan csapat van aki kezdő QB-t keres és nem a draftra megy: Jets, 49ers, Broncos. Ha Fitz szemszögéből nézzük a 49ers szerintem kizárva. A Broncosnak nincs sok pénze szerencsére és valamiért RG III-t rebesgetik oda. Könnyen lehet hogy olyan helyzetbe került hogy vagy elfogadja a Jets kezdő QB poziját 8-9 (??) misiért vagy max ennyiért Denverbe költözik, vagy valamivel kevesebbért backup lesz vhol. Ha visszajön Fitz ennyiért akkor ár-érték arányban a legjobb QB szerződés talán az egész nfl-ben.Ha a mi szempontunkat nézzük a B terv lehet érdekes: vagy Geno + Petty (rém vékony), vagy RG III kevesebbért, vagy felszabadul Kaepernick. Egy hete kaptam kinti kollégáktól hogy régi fél-mexikói barátunk valós opció. Eddig nem hittem benne, de elnézve az Eagles mit fizetett két potens kezdő QB-ért már kezdek hinni benne. Esetleg Johny? nem tudom ki jöhetne még szóba kivülről
Forté-nál két ha: ha nem drágán jött (nem láttam összeget) és ha nem sérül meg, remek választás!
Draft fontos lesz: CB, TE, NT, OL....
Green is green
több mint 8 éve
Elnézve Harrison szerződését jobb is, ha nem lát napvilágot Wilk mennyit kér.Hát még Vernonét
Beki
Lesz ez még így se!
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Elnézve Harrison szerződését jobb is, ha nem lát napvilágot Wilk mennyit kér.
több mint 8 éve
Kerley repült, egyik kedvencem volt, de neki itt már nem volt helye 😕
Lesz ez még így se!
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Manish Mehta @MMehtaNYDNJets releasing Jeremy Kerley, per source.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Ian Rapoport @RapSheetRyan Fitzpatrick will officially be a free agent, and it seems the #Jets have kept things at arm's length. He'll be a free agent.
több mint 8 éve
Snack 5 évre 46 milliót kap a GiantstőlSajnálom, hogy elmegy, de nem tudtuk megfizetni
Lucifer
Lesz ez még így se!
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Forte érkezik Schefter szerint 😮Ilyenkor kell előmászni? 😀
Wester
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Forte érkezik.
több mint 8 éve
Forte érkezik Schefter szerint 😮
Lesz ez még így se!
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Cimini szerint a Broncos is bejelentkezett Powellért.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Igen, Giants-nek nagy húzás Snacks, mi meg így kb. 8 misi felett vagyunk cap space terén.Cumberland Instagramja alapján kitettük őt.1,9 misit spóroltatok vele.
Beki
Snacks meg nagyon közel a Giantshez.
empty taxi
több mint 8 éve
Cumberland Instagramja alapján kitettük őt.1,9 misit spóroltatok vele.
Beki
Snacks meg nagyon közel a Giantshez.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Lucifer
1 214
Cumberland Instagramja alapján kitettük őt.Olyan TE kéne már, akivel lehet passzjátékot is játszatni.
Beki
GO JETS!!!
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Cumberland Instagramja alapján kitettük őt.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
"There's a standoff there. Jets want him at a certain price. He wants more." - @AdamSchefter on Ryan Fitzpatrick
több mint 8 éve
Lucifer
1 214
Brady jó példa, de azt is érdemes tudni, hogy a legtöbb NFL játékosnak nincs Gisele Bündchen szintű felesége aki mellett az NFL-el összekeresett lóvé zsebpénznek számít. Sőt sok játékos az egész családját maga tartja el, a szülőkön túl 3-4 testvért is ideszámolva.ráadásul a legtöbb NFL-játékos pályafutása jóval rövidebb Brady-énél.
alatriste
empty taxi
Brady jó példa, de azt is érdemes tudni, hogy a legtöbb NFL játékosnak nincs Gisele Bündchen szintű felesége aki mellett az NFL-el összekeresett lóvé zsebpénznek számít. Sőt sok játékos az egész családját maga tartja el, a szülőkön túl 3-4 testvért is ideszámolva.Világos, értem a dolgot, de mondjuk Wilk esetében, tavaly 7 millió, idén majd' 16, az már 23 millió 2 év alatt. Abból azért el lehet éldegélni, még ha nagy is a család, persze nem kell minden születésnapra házat venni a családtagoknak, be kell tenni bankba, aztán már szép is az élet.
alatriste
Mondjuk Fitz esetét annyiból megértem, h Ő azért nem nagyon kereste degeszre magát pályafutása alatt, Ő próbál még a maradék 2-3 évében összelapátolni minél többet.
Na de mind1, nem akarok demagóg lenni, nem turkálok más életében és pénztárcájában. És mivel nem lehet mindenkit így feketén-fehéren leírni, mert sok kivétel van, gyakorlatilag meg is fejtettem magamnak a problémát, De ettől függetlenül a véleményem még sok játékos esetében ez.
GO JETS!!!
több mint 8 éve
Brady jó példa, de azt is érdemes tudni, hogy a legtöbb NFL játékosnak nincs Gisele Bündchen szintű felesége aki mellett az NFL-el összekeresett lóvé zsebpénznek számít. Sőt sok játékos az egész családját maga tartja el, a szülőkön túl 3-4 testvért is ideszámolva.ráadásul a legtöbb NFL-játékos pályafutása jóval rövidebb Brady-énél.
alatriste
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Brady jó példa, de azt is érdemes tudni, hogy a legtöbb NFL játékosnak nincs Gisele Bündchen szintű felesége aki mellett az NFL-el összekeresett lóvé zsebpénznek számít. Sőt sok játékos az egész családját maga tartja el, a szülőkön túl 3-4 testvért is ideszámolva.
Liverpool Fc
több mint 8 éve
Lucifer
1 214
Broncos ismét elkezdte állítólag a tárgyalásokat Osweilerrel, ha nem B terv Kaepernick, Chase Daniel Phillynél, Ramsnél ugye Foles ott van még, így Fitz opciói nagyon fogynak.Már múltkor is leírtam, de többet nem fogom. Tudom, én vagyok a naív, de kezdem azt hinni, a mai játékosoknak az NFL a pénzről szól és nem a Fociról. Hogy egy játékos, aki évek óta ott van egy csapatnál, berendezkedett, esetleg még húzónévvé is vált, netán akár még az adott csapat is draftolta, megadva ezzel a profi karrier lehetőségét, csak azért nem hosszabbít, aláír más csapatokhoz, mert ott esetleg 2-3 millióval többet keres.
Beki
Ellen példa erre Brady (akit hát nem igazán a szívem csücske 😀 ), aki pár éve belement egy paycutba, csak azért, hogy - segítve a csapatát - a Pats meg tudjon tartani bizonyos játékosokat. És ez szerintem követendő példa lenne bármelyik játékosnak.
Mert most mi van, itt van Wilk, aki simán képes lett volna elmenni, mert a Jets nem akarta 2 vödörrel önteni a lóvét a zsebébe, csak másféllel, így kénytelenek voltunk tagelni (holott ott játszik, ahol született, amelyik csapat draftolta). Ivoryt nem mondom, mert Őt nem is nagyon akartuk megtartani, de itt van még Fitz. 10 é alatt a Jets a 6. csapata, mindenhonnan elküldték 1-2-3 év után. Nálunk karriercsúcsot döntött mind passzolt yardokban, mind passzolt TD-kben.
És ahelyett, h egy viszonylag jó szerződéssel, megpróbálna idén is egy hasonló szezont futni, elkezdi a hercehurcát, hátha más csapat ad neki évi 3-4 millióval többet és ismét beleugrik egy bizonytalanba.
Persze ezt most konkrét számok nélkül írtam, mert pontos összegeket nem ismerek (nem mindet), de a lényeget szerintem lehet érteni.
Lehet nem is ide kellett volna ezt leírnom, de ez úgy most kijött 😊
GO JETS!!!