NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

New York Jets

30 feliratkozó

több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Broncos ismét elkezdte állítólag a tárgyalásokat Osweilerrel, ha nem B terv Kaepernick, Chase Daniel Phillynél, Ramsnél ugye Foles ott van még, így Fitz opciói nagyon fogynak.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Alex Marvez ‏@alexmarvez
Source tells @NFLonFOX that @nyjets are sniffing around the free-agent tackle market. Wither Breno Giacomini???
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
 twitter.com/JasonLaCanfora/status/707562899506651136
empty taxi
Szép számokat kell mutatni neki jó eséllyel, bár másik 2 csapat nem tudni mennyire RB needes.
több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
 twitter.com/JasonLaCanfora/status/707562899506651136

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
mzperx New York Jets 245
Perpill nekünk van a legkevesebb cap space-ünk a ligában.
Beki
az aláírási bónusszal nem lehet játszani? mintha mostanában ez lenne a divat....relative alacsony fizu, és kva nagy aláírási bónusz
mzperx
az szétoszlik, de nektek lényegtelen mert azt az átlag 7-8 milliot idénre is el fogja kérni egy jobb player. Amivel már gubancban vagytok. Rövidtávúnál nagyobb összeg meg nyilván kellemetlen is. Mert nincs sok lehetőség tolizni ide oda semmit. Valszeg ezért nem írt még alá Ficcpatrik sem.
ano92
kösz a magyarázatot 😊
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Powell-t állítólag mi környékeztük meg..A két legjobb futótok elmegy??
kyobalu
Sajnos nagyon benne van a pakliban.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Ivory 6 misi per év...meglátjuk ennyiért többet lesz-e pályán.
Jobban járunk, ha Powell minél előbb aláír ismét.

Casey Hayward neve merült fel még CB poszton.
több mint 8 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com
Powell-t állítólag mi környékeztük meg..A két legjobb futótok elmegy??

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 8 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Áááá hagyd csak a Jags nem foglalkozik apróval... Mi az az egy milla 6 millió is 5 körül van 😀
Tomcsik
Malik Jackson és Ivory után is még mindig nekünk van a legtöbb cap spaceünk. 😊
iktriad
3. körös puntereket nem kell túlfizetni
ano92
Kíváncsi leszek, ő hol majd ki, mert Anger punter most FA lett és nem hiszem, hogy visszaigazolnánk.
több mint 8 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 306 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Áááá hagyd csak a Jags nem foglalkozik apróval... Mi az az egy milla 6 millió is 5 körül van 😀
Tomcsik
iktriad
3. körös puntereket nem kell túlfizetni

több mint 8 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Tomcsik
több mint 8 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 306 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Beki
az aláírási bónusszal nem lehet játszani? mintha mostanában ez lenne a divat....relative alacsony fizu, és kva nagy aláírási bónusz
mzperx
az szétoszlik, de nektek lényegtelen mert azt az átlag 7-8 milliot idénre is el fogja kérni egy jobb player. Amivel már gubancban vagytok. Rövidtávúnál nagyobb összeg meg nyilván kellemetlen is. Mert nincs sok lehetőség tolizni ide oda semmit. Valszeg ezért nem írt még alá Ficcpatrik sem.

Szerkesztette: ano92

több mint 8 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 013
Aa
Chris Ivoryt elhoztuk tőletek az éj leple alatt. Idzik egy évi 5 millió körüli szerződést adott egykori játékosának most.
iktriad
én 6millát olvastam, illetve azt, hogy egyenlőre nem nyilvános, hogy hány éves szerződést kap...
mzperx
Igen, Rapoportnál 6 millió szerepel. Majd ma kiderülnek a részletek.
iktriad

több mint 8 éve
mzperx New York Jets 245
Beki
több mint 8 éve
Chris Ivoryt elhoztuk tőletek az éj leple alatt. Idzik egy évi 5 millió körüli szerződést adott egykori játékosának most.
iktriad
én 6millát olvastam, illetve azt, hogy egyenlőre nem nyilvános, hogy hány éves szerződést kap...
mzperx
Igen, Rapoportnál 6 millió szerepel. Majd ma kiderülnek a részletek.

Szerkesztette: iktriad
több mint 8 éve
mzperx New York Jets 245
iktriad
több mint 8 éve
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Rand Getlin ‏@Rand_Getlin
Going to be busy for #Jets DT Damon Harrison. Multiple teams competing to land his first visit. They know it'll put them in pole position.
több mint 8 éve
Beki
meg a legtöbb lyukas poszt xD

több mint 8 éve
Törölt felhasználó
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Szintén Dyer infói szerint 8 csapat érdeklődik Demario Davis iránt, visszahoznánk őt.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Kristian Dyer ‏@KristianRDyer
Hearing from a league source that #Jets internally don't think they can keep Chris Ivory. Prepared to move on. #nyj
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Jó pár CB-nél is érdelődtünk, köztük Adam Jones és Prince Amukamara.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Cimini szerint Ivory és Powell is tesztelheti a piacot, míg Schefter szerint sem annyira biztos, hogy Fitz nálunk marad.
Beki
Wilk tagjéből mind 3-an kijöttek volna 😀
mzperx
Így most itt állunk RB, QB, NT, OLB, (TE, CB) nélkül, de legalább a DL halálos.
Lucifer
RB az várható volt, NT-t pótoljuk (van érdeklődés Nick Fairley irányába), OLB eddig is lepkefing volt nálunk.
Beki
Fairley mint NT?????????????????????????
Nope.
empty taxi
Nem teljes mértékben erre gondoltam (rossz volt a megfogalmazás). Snack távozása és Fairley esetleges érkezése esetén több 4-3-as felállás lenne egyértelműen, mert 3-4-hez nincs tornyunk perpill.
Beki
Értem. Azt a Leon-Sheldon-Wilk triót nem elég forgatni 4-3-ban, kell Fairley is mikor a posztok felére nincs kezdőjátékos 😀
empty taxi
Snacket akarják pótolni vele a beatwritereink szerint. 😀
több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Cimini szerint Ivory és Powell is tesztelheti a piacot, míg Schefter szerint sem annyira biztos, hogy Fitz nálunk marad.
Beki
Wilk tagjéből mind 3-an kijöttek volna 😀
mzperx
Így most itt állunk RB, QB, NT, OLB, (TE, CB) nélkül, de legalább a DL halálos.
Lucifer
RB az várható volt, NT-t pótoljuk (van érdeklődés Nick Fairley irányába), OLB eddig is lepkefing volt nálunk.
Beki
Fairley mint NT?????????????????????????
Nope.
empty taxi
Nem teljes mértékben erre gondoltam (rossz volt a megfogalmazás). Snack távozása és Fairley esetleges érkezése esetén több 4-3-as felállás lenne egyértelműen, mert 3-4-hez nincs tornyunk perpill.
Beki
Értem. Azt a Leon-Sheldon-Wilk triót nem elég forgatni 4-3-ban, kell Fairley is mikor a posztok felére nincs kezdőjátékos 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...