NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
536
57
18:30-tól, ARENA4
New York Jets
30 feliratkozó
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Broncos ismét elkezdte állítólag a tárgyalásokat Osweilerrel, ha nem B terv Kaepernick, Chase Daniel Phillynél, Ramsnél ugye Foles ott van még, így Fitz opciói nagyon fogynak.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Alex Marvez @alexmarvezSource tells @NFLonFOX that @nyjets are sniffing around the free-agent tackle market. Wither Breno Giacomini???
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
twitter.com/JasonLaCanfora/status/707562899506651136Szép számokat kell mutatni neki jó eséllyel, bár másik 2 csapat nem tudni mennyire RB needes.
empty taxi
több mint 8 éve
twitter.com/JasonLaCanfora/status/707562899506651136
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
mzperx
245
kösz a magyarázatot 😊az szétoszlik, de nektek lényegtelen mert azt az átlag 7-8 milliot idénre is el fogja kérni egy jobb player. Amivel már gubancban vagytok. Rövidtávúnál nagyobb összeg meg nyilván kellemetlen is. Mert nincs sok lehetőség tolizni ide oda semmit. Valszeg ezért nem írt még alá Ficcpatrik sem.Perpill nekünk van a legkevesebb cap space-ünk a ligában.az aláírási bónusszal nem lehet játszani? mintha mostanában ez lenne a divat....relative alacsony fizu, és kva nagy aláírási bónusz
Beki
mzperx
ano92
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Powell-t állítólag mi környékeztük meg..A két legjobb futótok elmegy??Sajnos nagyon benne van a pakliban.
kyobalu
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Ivory 6 misi per év...meglátjuk ennyiért többet lesz-e pályán.Jobban járunk, ha Powell minél előbb aláír ismét.
Casey Hayward neve merült fel még CB poszton.
több mint 8 éve
Powell-t állítólag mi környékeztük meg..A két legjobb futótok elmegy??
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 8 éve
Kíváncsi leszek, ő hol majd ki, mert Anger punter most FA lett és nem hiszem, hogy visszaigazolnánk.3. körös puntereket nem kell túlfizetniÁááá hagyd csak a Jags nem foglalkozik apróval... Mi az az egy milla 6 millió is 5 körül van 😀Malik Jackson és Ivory után is még mindig nekünk van a legtöbb cap spaceünk. 😊
Tomcsik
iktriad
ano92
több mint 8 éve
3. körös puntereket nem kell túlfizetniÁááá hagyd csak a Jags nem foglalkozik apróval... Mi az az egy milla 6 millió is 5 körül van 😀Malik Jackson és Ivory után is még mindig nekünk van a legtöbb cap spaceünk. 😊
Tomcsik
iktriad
több mint 8 éve
Áááá hagyd csak a Jags nem foglalkozik apróval... Mi az az egy milla 6 millió is 5 körül van 😀Malik Jackson és Ivory után is még mindig nekünk van a legtöbb cap spaceünk. 😊
Tomcsik
több mint 8 éve
az szétoszlik, de nektek lényegtelen mert azt az átlag 7-8 milliot idénre is el fogja kérni egy jobb player. Amivel már gubancban vagytok. Rövidtávúnál nagyobb összeg meg nyilván kellemetlen is. Mert nincs sok lehetőség tolizni ide oda semmit. Valszeg ezért nem írt még alá Ficcpatrik sem.Perpill nekünk van a legkevesebb cap space-ünk a ligában.az aláírási bónusszal nem lehet játszani? mintha mostanában ez lenne a divat....relative alacsony fizu, és kva nagy aláírási bónusz
Beki
mzperx
Szerkesztette: ano92
több mint 8 éve
Tomcsik
8 013
AaÁááá hagyd csak a Jags nem foglalkozik apróval... Mi az az egy milla 6 millió is 5 körül van 😀Igen, Rapoportnál 6 millió szerepel. Majd ma kiderülnek a részletek.Chris Ivoryt elhoztuk tőletek az éj leple alatt. Idzik egy évi 5 millió körüli szerződést adott egykori játékosának most.én 6millát olvastam, illetve azt, hogy egyenlőre nem nyilvános, hogy hány éves szerződést kap...
iktriad
mzperx
iktriad
több mint 8 éve
mzperx
245
Perpill nekünk van a legkevesebb cap space-ünk a ligában.az aláírási bónusszal nem lehet játszani? mintha mostanában ez lenne a divat....relative alacsony fizu, és kva nagy aláírási bónusz
Beki
több mint 8 éve
Igen, Rapoportnál 6 millió szerepel. Majd ma kiderülnek a részletek.Chris Ivoryt elhoztuk tőletek az éj leple alatt. Idzik egy évi 5 millió körüli szerződést adott egykori játékosának most.én 6millát olvastam, illetve azt, hogy egyenlőre nem nyilvános, hogy hány éves szerződést kap...
iktriad
mzperx
Szerkesztette: iktriad
több mint 8 éve
mzperx
245
Chris Ivoryt elhoztuk tőletek az éj leple alatt. Idzik egy évi 5 millió körüli szerződést adott egykori játékosának most.én 6millát olvastam, illetve azt, hogy egyenlőre nem nyilvános, hogy hány éves szerződést kap...
iktriad
több mint 8 éve
Chris Ivoryt elhoztuk tőletek az éj leple alatt. Idzik egy évi 5 millió körüli szerződést adott egykori játékosának most.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Rand Getlin @Rand_GetlinGoing to be busy for #Jets DT Damon Harrison. Multiple teams competing to land his first visit. They know it'll put them in pole position.
több mint 8 éve
Perpill nekünk van a legkevesebb cap space-ünk a ligában.meg a legtöbb lyukas poszt xD
Beki
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Perpill nekünk van a legkevesebb cap space-ünk a ligában.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Szintén Dyer infói szerint 8 csapat érdeklődik Demario Davis iránt, visszahoznánk őt.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Kristian Dyer @KristianRDyerHearing from a league source that #Jets internally don't think they can keep Chris Ivory. Prepared to move on. #nyj
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Jó pár CB-nél is érdelődtünk, köztük Adam Jones és Prince Amukamara.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Snacket akarják pótolni vele a beatwritereink szerint. 😀Értem. Azt a Leon-Sheldon-Wilk triót nem elég forgatni 4-3-ban, kell Fairley is mikor a posztok felére nincs kezdőjátékos 😀Nem teljes mértékben erre gondoltam (rossz volt a megfogalmazás). Snack távozása és Fairley esetleges érkezése esetén több 4-3-as felállás lenne egyértelműen, mert 3-4-hez nincs tornyunk perpill.Fairley mint NT?????????????????????????RB az várható volt, NT-t pótoljuk (van érdeklődés Nick Fairley irányába), OLB eddig is lepkefing volt nálunk.Így most itt állunk RB, QB, NT, OLB, (TE, CB) nélkül, de legalább a DL halálos.Cimini szerint Ivory és Powell is tesztelheti a piacot, míg Schefter szerint sem annyira biztos, hogy Fitz nálunk marad.Wilk tagjéből mind 3-an kijöttek volna 😀
Beki
mzperx
Lucifer
Beki
Nope.
empty taxi
Beki
empty taxi
több mint 8 éve
Értem. Azt a Leon-Sheldon-Wilk triót nem elég forgatni 4-3-ban, kell Fairley is mikor a posztok felére nincs kezdőjátékos 😀Nem teljes mértékben erre gondoltam (rossz volt a megfogalmazás). Snack távozása és Fairley esetleges érkezése esetén több 4-3-as felállás lenne egyértelműen, mert 3-4-hez nincs tornyunk perpill.Fairley mint NT?????????????????????????RB az várható volt, NT-t pótoljuk (van érdeklődés Nick Fairley irányába), OLB eddig is lepkefing volt nálunk.Így most itt állunk RB, QB, NT, OLB, (TE, CB) nélkül, de legalább a DL halálos.Cimini szerint Ivory és Powell is tesztelheti a piacot, míg Schefter szerint sem annyira biztos, hogy Fitz nálunk marad.Wilk tagjéből mind 3-an kijöttek volna 😀
Beki
mzperx
Lucifer
Beki
Nope.
empty taxi
Beki
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...