New York Jets
30 feliratkozó
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Néhány pletyka Scouting Combine kezdete óta (mindenki kezelje úgy ahogy szeretné):- Broncos, Cardinals, Vikings és a Jets a 4 esélyes csapat Cousins leigazolására - Schefter
- Legnagyobb hátrány Cousins versenyben az lehet, hogy az offense elég gyenge lenne körülötte jelen állapotában - Calvin Watkins
- Orleans Darkwa RB iránt érdeklődünk - Connor Hughes
- Skrine-t még nem kerestük meg paycut okán - Darryl Slater
Alábbiak pedig Tony Pauline napi reportjaiból vannak:
- expect extensive talks between the New York Jets and Weston Richburg during the free agency period
- The New York Jets will be more than $90 million under the salary cap heading towards the 2018 season, and the front office has been told to “spend all the money this year.” & expect the organization to be big players once the free-agent market opens
- the number I’m hearing for Seferian-Jenkins is a two-year deal at $6 million per season.
- I’ve been told the New York Jets gameplan at cornerback includes re-signing Mo Claiborne, who is set to be a free agent, as well as keeping Buster Skrine
- The Jets have been linked to Malcolm Butler in the New York media, but the word I’m hearing is that they seem to be leaning towards Bashaud Breeland.
- Many here believe if they lose out in the Kirk Cousins sweepstakes, the contingency plan for the New York Jets is to make a move to acquire Sam Bradford, who is set to become a free agent.
Demario Davis körül elég nagy a csend...
több mint 8 éve
kárvót!Nyugi nyugi, poénnak szántam 😀Fel is csút le is csút, marad téma 😉Így van, csak a Szőllősi-műveket kell olvasni. Mondjuk ha Soros egyszer megveszi a Patset véletlenül, akkor nem tudom, miről fogtok írni. 😊A bowl.hu-t.csak tudni akartam, hogy melyik hírforrást kerüljem el a jövőben a Fűzővel Kifelé után.gondolom saját kútfőből, ezzel is csak nőtt az internet-szemét...BREAKING:ezt honnan?
A Jets megegyezett Baker Mayfielddel. Az irányító poszton lévő játékos évente 21 millió dollárt fog kapni (garantált), és a szerződése 3 évre szól. Egyel kevesebb irányító a drafton.
(Ja hogy nem április 1-je van, hanem március 1... ) 😀😀😀
Offensive Blow Job (OBJ) 🏈
Amadeus
Löfli
Amadeus
Stez
somoskovig
Na de hogy ontopik legyek, jönnek kuzinék vagy nem? 😊
gabokocka
több mint 8 éve
Nyugi nyugi, poénnak szántam 😀Fel is csút le is csút, marad téma 😉Így van, csak a Szőllősi-műveket kell olvasni. Mondjuk ha Soros egyszer megveszi a Patset véletlenül, akkor nem tudom, miről fogtok írni. 😊A bowl.hu-t.csak tudni akartam, hogy melyik hírforrást kerüljem el a jövőben a Fűzővel Kifelé után.gondolom saját kútfőből, ezzel is csak nőtt az internet-szemét...BREAKING:ezt honnan?
A Jets megegyezett Baker Mayfielddel. Az irányító poszton lévő játékos évente 21 millió dollárt fog kapni (garantált), és a szerződése 3 évre szól. Egyel kevesebb irányító a drafton.
Amadeus
Löfli
Amadeus
Stez
somoskovig
gabokocka
Mama said knock you out...
And I'm gonna knock you out...
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Az a hír járja, hogy ASJ 7M óhajt keresni évente. Hát ennyiért nyugodtan kiengedhetjük a piacra.
több mint 8 éve
Vikingsba megyFel is csút le is csút, marad téma 😉Így van, csak a Szőllősi-műveket kell olvasni. Mondjuk ha Soros egyszer megveszi a Patset véletlenül, akkor nem tudom, miről fogtok írni. 😊A bowl.hu-t.csak tudni akartam, hogy melyik hírforrást kerüljem el a jövőben a Fűzővel Kifelé után.gondolom saját kútfőből, ezzel is csak nőtt az internet-szemét...BREAKING:ezt honnan?
Amadeus
Löfli
Amadeus
Stez
somoskovig
gabokocka

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 8 éve
Fel is csút le is csút, marad téma 😉Így van, csak a Szőllősi-műveket kell olvasni. Mondjuk ha Soros egyszer megveszi a Patset véletlenül, akkor nem tudom, miről fogtok írni. 😊A bowl.hu-t.csak tudni akartam, hogy melyik hírforrást kerüljem el a jövőben a Fűzővel Kifelé után.gondolom saját kútfőből, ezzel is csak nőtt az internet-szemét...BREAKING:ezt honnan?
Amadeus
Löfli
Amadeus
Stez
somoskovig
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
dobtam csokis kekszet. 😊A bowl.hu-t.csak tudni akartam, hogy melyik hírforrást kerüljem el a jövőben a Fűzővel Kifelé után.gondolom saját kútfőből, ezzel is csak nőtt az internet-szemét...BREAKING:ezt honnan?
Amadeus
Löfli
Amadeus
Stez
több mint 8 éve
Így van, csak a Szőllősi-műveket kell olvasni. Mondjuk ha Soros egyszer megveszi a Patset véletlenül, akkor nem tudom, miről fogtok írni. 😊A bowl.hu-t.csak tudni akartam, hogy melyik hírforrást kerüljem el a jövőben a Fűzővel Kifelé után.gondolom saját kútfőből, ezzel is csak nőtt az internet-szemét...BREAKING:ezt honnan?
Amadeus
Löfli
Amadeus
Stez
több mint 8 éve
A bowl.hu-t.csak tudni akartam, hogy melyik hírforrást kerüljem el a jövőben a Fűzővel Kifelé után.gondolom saját kútfőből, ezzel is csak nőtt az internet-szemét...BREAKING:ezt honnan?
Amadeus
Löfli
Amadeus
több mint 8 éve
Meg a némítás.gondolom saját kútfőből, ezzel is csak nőtt az internet-szemét...BREAKING:ezt honnan?
Amadeus
Löfli
több mint 8 éve
csak tudni akartam, hogy melyik hírforrást kerüljem el a jövőben a Fűzővel Kifelé után.gondolom saját kútfőből, ezzel is csak nőtt az internet-szemét...BREAKING:ezt honnan?
Amadeus
Löfli
több mint 8 éve
gondolom saját kútfőből, ezzel is csak nőtt az internet-szemét...BREAKING:ezt honnan?
Amadeus

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 8 éve
BREAKING:ezt honnan?
több mint 8 éve
BREAKING:A Jets megegyezett Baker Mayfielddel. Az irányító poszton lévő játékos évente 21 millió dollárt fog kapni (garantált), és a szerződése 3 évre szól. Egyel kevesebb irányító a drafton.
Mama said knock you out...
And I'm gonna knock you out...
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Tegnapi sajtótájékoztatók:www.newyorkjets.com/videos/videos/Todd-Bowles-Press-Conference-at-the-NFL-Combine/feb489be-f91a-47d7-be20-3d5c95cd6819
www.newyorkjets.com/videos/videos/Mike-Maccagnan-Press-Conference-at-the-NFL-Combine/9d64a4cd-5176-4459-b558-c3c7ff5394f4
Igazából a legfontosabb dolgok:
- Wilkerson kapcsán nem próbálkoztunk paycuttal, semmi egyébbel; előző szerződése úgy volt kialakítva h 2 év után lehessen döntést hozni a hogyan továbbról
- Enunwa nem tuti, hogy tavaszi drillekre készen áll, de javul az állapota
- DL-t nem gondolják akkora neednek, Pennelt + Ealy-t emelte ki Macc, dolgozunk a visszaigazolásukon
- aktívak leszünk FA-n, mindenki nagyon örül a sok cap spacenek, sok célpontunk van blablabla...
Ami viszont sztem változás volt az interjúk alatt, hogy Maccagnan sem beszélt annyira lelkesen már a Petty, Hackenberg duóról. 😀
több mint 8 éve
Hála az égnek, hivatalos is Wilkerson kivágása.Elnézném nállunk Wilkersont Hicks és Goldman mellett...
Okosok szerint 90-91M cap space van így már. Részemről a kötelező lépések letudva, jöhet egy Enunwa tender, meg újraigazolások.
Beki
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Hála az égnek, hivatalos is Wilkerson kivágása.Okosok szerint 90-91M cap space van így már. Részemről a kötelező lépések letudva, jöhet egy Enunwa tender, meg újraigazolások.
több mint 8 éve
Mo Wilkerson pedig el lesz engedve ma...tud róla valaki írni valamit? Pár éve imádtam volna nálunk.
Klaci79
több mint 8 éve
Mo Wilkerson pedig el lesz engedve ma...
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Forte bejelentette h visszavonul.3M cap space pluszban igy.
több mint 8 éve
Közben Ansah hivatalosan is taget kapott, nemsokára Lawrence is megkapja, így pass rusher gondokat nem hiszem, hogy FA-ról kellene megoldani.Egy pár kiegészítő opció lesz, meg várható majd pár cut, de prémium pass rusher nagyon ritkán kerül ki a piacra, tehát nem lesz újdonság hogy a pass rush hiányt nem lehet csak FA-n megoldani...Mondjuk azt hittem a Lions megint hülye lesz és nem tageli Ansaht...
Beki
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Közben Ansah hivatalosan is taget kapott, nemsokára Lawrence is megkapja, így pass rusher gondokat nem hiszem, hogy FA-ról kellene megoldani.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Bowles és Maccagnan 20:30-kor áll a média elé ma Scouting Combine-on.
több mint 8 éve
Vikings nem tesz fr taget Keenumra. Úgy hiszem h a MIN és a DEN mellett semmi esélyünk Cousins-ra, ide a pénz önmagában kevés lesz.Keenumra meredek is lenne. Ő még bőven lehet 1 year wonder.
Beki
több mint 8 éve
Vikings nem tesz fr taget Keenumra. Úgy hiszem h a MIN és a DEN mellett semmi esélyünk Cousins-ra, ide a pénz önmagában kevés lesz.Egy huszoneves franchise iranyito min 4-5 evre szerzodik. Az nfl-ben ennyi ido alatt barmely csapat kb hasonlo esellyel befog jutni a PO-ba. A pillanatnyi csapaterosseg jozanul belegondolva nem szabad hogy faktor legyen. Ennel fontosabb az edzo, a GM, a varos... es a penz
Beki
Green is green