Bowldog Hálaadást!

New York Jets

30 feliratkozó

több mint 10 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 8 704 — Jó ötletnek tűnt!
Egy hely kiadó és inkább Mark, mint ne adja az ég Vick.Beki
Én sztem akkor már Vick, Sanchot nem akarom itt látni, ráadásul ha azt nézzünk ki a jobb QB, akkor sztem Vicket választanák a legtöbbenWester
Én Markot inkább.Beki
Én azért inkább Vicket akarnám, mert mentornak sztem ő jobb lenne, márpedig Genonak az kell, és ha geno szarul játszana, akkor sztem Vick beállásával több esélyünk lenne nyerni, mint Sanchezéval.
Amúgy Vicket se szeretném ide, de ha választani kell, akkor inkább ő mint a buttfumble

Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Ian Rapoport ‏@RapSheet 8 p
Jets were cagey and noncommittal in Indy about their plans. But the expectations is WR Santonio Holmes will be cut soon. No talk of pay cut

Manish Mehta ‏@MMehtaNYDN 26 mp
#NYJ had included $8+M in savings in its free agency plans for weeks RT @ProFootballTalk Jets expected to cut Santonio Holmes any day nowBeki
Howardról nincs hír ?

Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Ian Rapoport ‏@RapSheet 8 p
Jets were cagey and noncommittal in Indy about their plans. But the expectations is WR Santonio Holmes will be cut soon. No talk of pay cut

Manish Mehta ‏@MMehtaNYDN 26 mp
#NYJ had included $8+M in savings in its free agency plans for weeks RT @ProFootballTalk Jets expected to cut Santonio Holmes any day now
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Én sztem akkor már Vick, Sanchot nem akarom itt látni, ráadásul ha azt nézzünk ki a jobb QB, akkor sztem Vicket választanák a legtöbbenWester
Én Markot inkább.
több mint 10 éve
Én sztem akkor már Vick, Sanchot nem akarom itt látni, ráadásul ha azt nézzünk ki a jobb QB, akkor sztem Vicket választanák a legtöbben

Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
PFT: Per a league source, the Jets soon will be cutting Holmes, who is due to earn a base salary of $8.25 million in 2014.

Ahogy sejtettem. FA kezdése előtt egyedül Holmes repül, mert 30M feletti cap space bőven elég lesz Idziknek.Beki
Sanchonak mikor is van a bónusza?Wester
Márc. vége, de ő már 2 misit nyerne azzal.Beki
Csak azért hogy meddig húzhatjuk a kivágását 😀Wester
Sanchez hamarosan New Yorkba jön a rehab miatt dokival konzultálni és Idzikék látni akarják az eredményt, valamint ha belemegy paycutba marad.Beki
Sanchez maradása senkinek se lenne jó sztemWester
Egy hely kiadó és inkább Mark, mint ne adja az ég Vick.
több mint 10 éve
PFT: Per a league source, the Jets soon will be cutting Holmes, who is due to earn a base salary of $8.25 million in 2014.

Ahogy sejtettem. FA kezdése előtt egyedül Holmes repül, mert 30M feletti cap space bőven elég lesz Idziknek.Beki
Sanchez hamarosan New Yorkba jön a rehab miatt dokival konzultálni és Idzikék látni akarják az eredményt, valamint ha belemegy paycutba marad.Beki
Sanchez maradása senkinek se lenne jó sztem

Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó

Sanchez hamarosan New Yorkba jön a rehab miatt dokival konzultálni és Idzikék látni akarják az eredményt, valamint ha belemegy paycutba marad.
több mint 10 éve

Csak azért hogy meddig húzhatjuk a kivágását 😀

Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó

Márc. vége, de ő már 2 misit nyerne azzal.
több mint 10 éve

Sanchonak mikor is van a bónusza?

Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó

Ahogy sejtettem. FA kezdése előtt egyedül Holmes repül, mert 30M feletti cap space bőven elég lesz Idziknek.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Mondjuk valóban marha nagy a merítési lehetőség drafton, de Mehta szerint 1 WR érkezik várhatóan FA-ról.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Hát így tényleg csak a draft marad, szerencsére ott most nagy a merítésWester
@AdamSchefter Riley Cooper's deal done but Eagles WR Jeremy Maclin's is not. Sides talking but not close to deal, according to sources.

Még van remény.
több mint 10 éve
Hát így tényleg csak a draft marad, szerencsére ott most nagy a merítés

Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Ian Rapoport ‏@RapSheet 1 min

As of last night, the #Eagles and WR Jeremy Maclin were hoping for big progress over the next 2 days. He’s next. Lot of optimism here.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Rossz hír:
Az Eagles FA kezdése előtt újraigazolja majd Maclin-t, így gyakorlatilag Sanders lesz az egyetlen célpont, akit megkörnyékezünk majd.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
No, szabadság draftra kivéve, semmi nem jöhet közbe, hogy a legfontosabb draftubónkat kihagyjam. :cool:Beki
Nekem tartogatnom kell az ilyesmit a Magyar bajnokságra sajnos, de a mobilos GamePass nagyon hasznos lesz. 😀david52
Ha jól számoltam délutános leszek azon a héten, de nem szórakozunk ilyennel. Betankolok kajával+piával rendesen az már tuti. 😊
több mint 10 éve
david52 New York Jets 115
No, szabadság draftra kivéve, semmi nem jöhet közbe, hogy a legfontosabb draftubónkat kihagyjam. :cool:Beki
Nekem tartogatnom kell az ilyesmit a Magyar bajnokságra sajnos, de a mobilos GamePass nagyon hasznos lesz. 😀
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
No, szabadság draftra kivéve, semmi nem jöhet közbe, hogy a legfontosabb draftubónkat kihagyjam. :cool:
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Adam Caplan ‏@caplannfl 29 p
If the #Jets aren't able to secure RT Austin Howard by 3/11, he's looking at the potential of $7 M+ a season elsewhere. Supply/demand.Beki
Ha ennyi hellyel Idzik nem tudja visszaigazolni, akkor igazán balfaszWester
Tegyük hozzá, hogy az idei volt az első igazán jó szezonja, szóval 7M+ elég vaskos és pofátlan lenne részéről.Beki
Ekkora cap emelkedéssel annyira nem, mert tényleg megkapná ezt a pénzt FA-n isWester
Mondjuk igen...amennyit emelkedik a cap várhatóan az előzetesen bejelentetthez képest, majdnem meglesz belőle Howard fizuja. 😀
több mint 10 éve
If the #Jets aren't able to secure RT Austin Howard by 3/11, he's looking at the potential of $7 M+ a season elsewhere. Supply/demand.Beki
Tegyük hozzá, hogy az idei volt az első igazán jó szezonja, szóval 7M+ elég vaskos és pofátlan lenne részéről.Beki
Ekkora cap emelkedéssel annyira nem, mert tényleg megkapná ezt a pénzt FA-n is

Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Tegyük hozzá, hogy az idei volt az első igazán jó szezonja, szóval 7M+ elég vaskos és pofátlan lenne részéről.
több mint 10 éve
Ha ennyi hellyel Idzik nem tudja visszaigazolni, akkor igazán balfasz

Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
If the #Jets aren't able to secure RT Austin Howard by 3/11, he's looking at the potential of $7 M+ a season elsewhere. Supply/demand.