Philadelphia Eagles
Minshew azt hozta amit tud ès látszott mièrt csere QB. Sebaj inkább itt mint a POba 😊
Zsenialis
Eagles fanok és nem Eagles fanok hajrá! 😀
A Philly Special Christmas album is officially out, Merry Christmas and happy holidays to everyone!! https://t.co/5lMzCOWhEi
— Jason Kelce (@JasonKelce) December 23, 2022
dande2
A Philly Special Christmas album is officially out, Merry Christmas and happy holidays to everyone!! https://t.co/5lMzCOWhEi
— Jason Kelce (@JasonKelce) December 23, 2022
Szerkesztette: dande2
All fun and (Pro Bowl) games#FlyEaglesFly pic.twitter.com/XnqFuRdJXe
— Philadelphia Eagles (@Eagles) December 22, 2022
Backyard football vibes ,@TJEdwards8@DraftKings | #FlyEaglesFly pic.twitter.com/Frlffe0Tbz
— Philadelphia Eagles (@Eagles) December 22, 2022
Nem tudom mik az elvárások, de Minshew lepofozza a Cowboyst.Vagy kiderül mièrt írassuk alá gyorsan Hurtst 😛
alatriste
AJ Brown 41 yardos touchdownt szerzett volt csapata, a Titans ellen, de visszafújták. Úgyhogy egy játékkal később újra egy 41 yardos touchdownt szerzett.

Liverpool Fc
A Saints ellenei meccs tétje a draft pick értéke....Persze. Minden meccsnek van jelentősége. Kell az első kiemelés,kell a jó draft pozi stb......meg meg kell baszni a dallaszt télen-nyáron,esőben-és hóesésben akármikor...főleg karácsonykor. 😉
Janek

E-A-G-L-E-S EAGLES !
A másik mélyen alulértékelt játék, aki ha nem nálunk tenné ezt, mindenki róla beszélne....Hurts mellett a másik játékos, akivel nem kéne bonyolítani a tárgyalásokat. Mennyi? Ok!
TJ Edwards in 2022:
— Thomas R. Petersen (@thomasrp93) December 15, 2022
- 58.8% completion allowed (1st)
- 67.9 passer rating allowed (1st)
- 6 pass breakups (1st)
- 0 TDs allowed
- 31.8% pass rush win rate (2nd)
- 84.9 overall grade (3rd)
Elite.#Eagles #ProBowlVote pic.twitter.com/KeLphgzUKd
dande2
Aztán majd sírunk mások miatt.
A másik mélyen alulértékelt játék, aki ha nem nálunk tenné ezt, mindenki róla beszélne....Az egyik legintelligensebb játékos aki a szorgalmával példaértékű, az egyik kedvencem (Tackle rate-ben még fejlődnie kell). Engem Hicks-re emlékeztet a SB évből
TJ Edwards in 2022:
- 6 pass breakups (1st)
- 0 TDs allowed
dande2
TJ Edwards in 2022:
- 6 pass breakups (1st)
- 0 TDs allowed
NEW: Eight isn't enough, but the Eagles still led the way when it came to the number of players who made the Pro Bowl. Here's more on who did, who didn't, and who the alternates are:https://t.co/S0M1F6BHe0
— Ed Kracz (@kracze) December 22, 2022
www.si.com/nfl/eagles/news/lane-johnson-playing-with-urgency-as-time-in-league-grows-thinner
Szerintem csak akkor fog már játszani az alapszakaszban, ha az utolsó fordulóban még az első kiemelésért kellene mennünk, tehát, ha a következő két meccset elveszítenénk. Egyébként teljesen egészségesen sem játszana, ha már meglesz az első hely.
Jobb hír viszont, hogy Blankenship edzett ma, így valószínűleg játszik szombaton.

Ez ám a "fair play"...visszaadjuk a Dallasnak! Gardner Minshew lesz a kezdő irányító karácsonykor ?ha a Jags is megveri a Cowboys-t, akkor az eaglesben kezdhetne bárki, a dallasi csapatnak nem lesz esélye.
tûzoltó
Ennyi szarakodást, gyerekek... Ha valóban vannak gondok Hurts-el, akkor tényleg hagyjuk a francba pihenni 4 (3) hetet, és ne erőltessük minden áron, ha meg csak kamu az egész, akkor ne szórakozzanak velünk!Mi ertelme lenne egy kvazi tet nelkuli meccsen kavarni? Megosztjak a ‘boys figyelmet de minek? Ezen a meccsen semmi nem mulik. Jo Hurts MVP cime.
Nekem fura, hogy pont akkor sérült meg, amikor a Dallas kikapott, és miliméterekre kerültünk az első kiemeléstől. Szerintetek nem lehet olyan verzió, hogy ezt csak azért találták ki, hogy a Boys így megossza a figyelmét, és 2 irányítóra is kelljen készülniük a héten? Nekem az eleje óta "büdös" ez a sérülés dolog csak úgy a semmiből...
MrMiksa
Én is láttam azt az esetet, és azt is lattam, hogy hogy folytatódott utána a meccs. Láttam, hogy össze vissza üttették Sirianiék a meccsen. Nekem az egész megszellőztetésével, meg a kommunikációval van a gondom. Ha csak a jobb alsó hatosa elkezd fájni egy pohár meleg tej után, én már akkor is azonnal pihentetném, leszarnám az MVP címet. Sőt, szerintem amíg egy Mahomes rohangál a pályán egy giga szerződéssel, és a védők lábai között adogatja a passzokat, adddig esélytelen, hogy más legyen az MVP. Ráadásul Hurts nagy szerződésében sem lenne annyira előnyös számunkra, ha ott virítana nála egy ilyen cím 🙂Ennyi szarakodást, gyerekek... Ha valóban vannak gondok Hurts-el, akkor tényleg hagyjuk a francba pihenni 4 (3) hetet, és ne erőltessük minden áron, ha meg csak kamu az egész, akkor ne szórakozzanak velünk!Azèrt nem a semmiből jött, a 3. negyedben az egyik kimozgásnál ráesett rendesen nehezen is kelt fel. Utána megdobta ugyan amit kellett de fájt neki rendesen. Szóval a könnyebb sèrülès szvsz nem kamu. Valóban jobb lenne pihentetni, kèrdès mit akarunk.
Nekem fura, hogy pont akkor sérült meg, amikor a Dallas kikapott, és miliméterekre kerültünk az első kiemeléstől. Szerintetek nem lehet olyan verzió, hogy ezt csak azért találták ki, hogy a Boys így megossza a figyelmét, és 2 irányítóra is kelljen készülniük a héten? Nekem az eleje óta "büdös" ez a sérülés dolog csak úgy a semmiből...
MrMiksa
dande2
Ennyi szarakodást, gyerekek... Ha valóban vannak gondok Hurts-el, akkor tényleg hagyjuk a francba pihenni 4 (3) hetet, és ne erőltessük minden áron, ha meg csak kamu az egész, akkor ne szórakozzanak velünk!Azèrt nem a semmiből jött, a 3. negyedben az egyik kimozgásnál ráesett rendesen nehezen is kelt fel. Utána megdobta ugyan amit kellett de fájt neki rendesen. Szóval a könnyebb sèrülès szvsz nem kamu. Valóban jobb lenne pihentetni, kèrdès mit akarunk.
MrMiksa