Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 4 éve
Hope San Francisco 49ers Penn State Nittany Lions 138
Én Parsonst annyira nem kedvelem, sőt még valamennyire bustnak is látom, na meg nem hiszem, hogy nagyon megváltozna tőle a játék Philly-ben jövőre. Chase, Smith, Waddle hármasból valószínűleg lecsúszik hozzánk valaki, hogyha közülük jön valaki, én már örülök. Pitts szerintem kimegy mielőtt húznánk, de őt is adnám.

Mind támadó, mind védő oldalon a falak szerintem megvannak, nem csak létszámra hanem minőségre is, kispadra pedig nem draftolnék az első körben.
balintbaba
Parsons szintű játékos akkor kell amikor igazából nincs hianyposztod, oda tökéletes.
Hope
Ez max a pozíciójából adódik, mert a linebackerek háttérbe szorulnak, de a játékos mint top10 tehetség más tészta. Hiányposzt nélküli csapat draft előtt meg nincs szerintem, legfeljebb megalkuvás.
gyeek
Ezt arra értettem hogy egy Eagles ne őt válassza ahol mindenhol lyukak vannak, de egy Browns pl igen, ahol tényleg erre a posztra kell egy talent. 😊
több mint 4 éve
gyeek LSU Tigers 8 600 — Grady Judd fan
Én Parsonst annyira nem kedvelem, sőt még valamennyire bustnak is látom, na meg nem hiszem, hogy nagyon megváltozna tőle a játék Philly-ben jövőre. Chase, Smith, Waddle hármasból valószínűleg lecsúszik hozzánk valaki, hogyha közülük jön valaki, én már örülök. Pitts szerintem kimegy mielőtt húznánk, de őt is adnám.

Mind támadó, mind védő oldalon a falak szerintem megvannak, nem csak létszámra hanem minőségre is, kispadra pedig nem draftolnék az első körben.
balintbaba
Parsons szintű játékos akkor kell amikor igazából nincs hianyposztod, oda tökéletes.
Hope
Ez max a pozíciójából adódik, mert a linebackerek háttérbe szorulnak, de a játékos mint top10 tehetség más tészta. Hiányposzt nélküli csapat draft előtt meg nincs szerintem, legfeljebb megalkuvás.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 651 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Majd a Jets ellen lesz a 17. meccs idén. Ami jó előjel, mert
több mint 4 éve
Hope San Francisco 49ers Penn State Nittany Lions 138

balintbaba
több mint 4 éve
balintbaba Philadelphia Eagles Florida Gators 4 236 — Big Dick Nick

https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 4 éve
tûzoltó Philadelphia Eagles 860
Na akkor a tippel a 1/12-re?
Nekem egy Parsons/OT/WR sorrend lenne
Janek
Melyik csapat fog 1/12-re választani? ,...ha tudjuk, akkor lehetne tippelni...? | (Talán a "Sasok"...,de melyik ?) | 😀
több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 174 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nálam Parsons/Horn/Waddle a sorrend. Chase, Pitts, valószínűleg ,nem lesz már ott, talán DevSmith.

OTt magasan nem hiszem, hogy húzunk most, ha csak végképp le nem mondtunk a Dillard projektről. De szerintem még kap egy évet és ott van Mailata is.

Szerkesztette: dande2
több mint 4 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 640 — Apu ökölbeszorított keze
Na akkor a tippel a 1/12-re?
Nekem egy Parsons/OT/WR sorrend lenne

több mint 4 éve
Riverske Philadelphia Eagles Oregon Ducks 181 — White lives matter
Szakmázzunk kicsit. Szerintem jó évünk lesz. A csapat erősödött azzal, hogy most már nem rontja a levegőt egy motiválatlan és tehetségtelen KúBé, mint Wenc. Mellesleg szerintem Flekó még nyugdíjas korban is ezerszer jobb játékos, mint Wenc. Csak valahogy motiváltá kell tenni.
De figyelembe véve, hogy a csoport többi csapatai ugyanolyan híg fosok maradtak, így kis túlzással egy átlagos kerettel is van esély a csoportra.
Nálam a leggyengébb láncszem a seggnyaló, puhapöcsű új edzőnk.
több mint 4 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 367 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Idén se bírtátok ki h ne a Cowboys húzzon később! 😄

Szerkesztette: steelwolf
több mint 4 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 404 — Beware the Slim Reaper!
Elég gyorsan lezajlott, pont amiről a héten beszéltünk. Ha hinni lehet a híreknek, akkor ezek szerint Lawrencen túl Wilsont tartották olyannak, akiben van jövő és megéri felmenni érte (Fields-ért, Lance-ért én sem mentem volna feljebb).
Douglas-szel meg amúgy is jó a kapcsolat, gondolom megkérdezték, hogy mi várható a 2. pickkel. Levonták a logikus közvetkeztetést, hogy a 3. helyen ebből nem lesz Wilson, és a Jets vagy nem akarta elcserélni a No2-t vagy olyan ára volt, ami nem vállaltunk.
Így hátrább mentünk, mert ott még biztos bent lesz Kellen Mond 😉 Már ezzel sem tudnának meglepni igazán.

A viccet félretéve a top10-en kívül már a class közvetlen krémje általában kimegy, de azért lesz miből választani itt is, már ha itt maradunk. Roseman-ben benne van, hogy pár hellyel feljebb megy, ha kell valaki.

több mint 4 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 640 — Apu ökölbeszorított keze
Lehet egy picivel is több kijöhetett volna ebből mint amit most kaptunk de én eleve úgy gondoltam jó lenne hátrébb menni. Gazdag idén az Oline felhozatal szerintem ott is tudunk egy igazán jó játékost húzni. Ha bejön Hurts akkor lesz 3 első kör fiatalítani köré a csapatot ha nem akkor lesz pick felmenni egy QB-ért

Szerkesztette: Janek

több mint 4 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 947
Egy évig biztos lehet nézni az RB gyereket aki QBnak hiszi magát...
Vicc, ezzel az év megy a kukába, nem hiszem el 😣
zsoeo
Ja hogy te azt gondoltad, hogy majd lesznek győzelmi esélyeink?
Shawn84
Én mindig azt gondolom ezért szurkolok a csapatnak 😉
Próbálok pozitív maradni tudod 😂 ezt a Hurts gyereket nem veszi be a gyomrom...
zsoeo
 www.youtube.com/watch?v=To1a9SBkayg
több mint 4 éve
zsoeo Philadelphia Eagles Iowa Hawkeyes 2 806 — Fly Eagles
zsoeo
Shawn84
Én mindig azt gondolom ezért szurkolok a csapatnak 😉
Próbálok pozitív maradni tudod 😂 ezt a Hurts gyereket nem veszi be a gyomrom...
több mint 4 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
zsoeo
Mintha ezt egy bizonyos Lamarra már mondták volna nem olyan rég 😛 😉
dande
Az is egy vicc. Egy labdázó majom
több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 174 — Így remélem megfelelek nektek.....
zsoeo
Mintha ezt egy bizonyos Lamarra már mondták volna nem olyan rég 😛 😉
több mint 4 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
zsoeo
több mint 4 éve
Stez SMU Mustangs 46 865 — Whoops, looks like something went wrong.
Shawn, persze lehet még kavarás, de nehéz innen elképzelni, hogy Wilsont meg tudjuk szerezni. Az első 3 tuti QB, ha aztán bentmarad, akkor esetleg. Ha csak nem más a célpont.
dande
Annak alapjan, amit irtak, az Eagles azert nem is ment ra az 1/3-ra, mert fix, hogy a Jets viszi Wilsont. Velhetoen ezert is ment bele a cserebe, es inkabb szedett plusz pickeket.
Stez
Legyen úgy, az a baj akár a Boys akár a Giants is behúzhatja Micaht bár nekik az OLt sem árt erősíteni. Az biztos, ha maradunk a helyünkön, és ő bent lesz és bent hagyjuk, enyhe kifejezés, hogy morcos leszek 😛
dande
Mert akkor mi van, ha elviszik ot? Semmi.

több mint 4 éve
zsoeo Philadelphia Eagles Iowa Hawkeyes 2 806 — Fly Eagles
több mint 4 éve
PeppyRapier New York Giants 88
Shawn, persze lehet még kavarás, de nehéz innen elképzelni, hogy Wilsont meg tudjuk szerezni. Az első 3 tuti QB, ha aztán bentmarad, akkor esetleg. Ha csak nem más a célpont.
dande
Annak alapjan, amit irtak, az Eagles azert nem is ment ra az 1/3-ra, mert fix, hogy a Jets viszi Wilsont. Velhetoen ezert is ment bele a cserebe, es inkabb szedett plusz pickeket.
Stez
Legyen úgy, az a baj akár a Boys akár a Giants is behúzhatja Micaht bár nekik az OLt sem árt erősíteni. Az biztos, ha maradunk a helyünkön, és ő bent lesz és bent hagyjuk, enyhe kifejezés, hogy morcos leszek 😛
dande
Meglepne ha az általunk legendásan lesajnált LB posztra pont most húznánk első körben valakit amikor végre van ott egy értelmes kezdő Blake Martinez személyében. Ráadásul az OL-re is ráférne az erősítés ahogy mondtad (én ide várom Slater-t), és minőségi EDGE sem nagyon van a csapatban, bár ehhez meg jó lenne le cserélnünk.
több mint 4 éve
Ja igen, és akkor még Ertzrt el se passzoltuk. (nem mintha szeretném)
több mint 4 éve
dande
Stez
több mint 4 éve
Stez SMU Mustangs 46 865 — Whoops, looks like something went wrong.
dande

több mint 4 éve

Szerkesztette: dande2
több mint 4 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 404 — The only discipline that lasts, is self discipline
Akkor megvan a kezdő irányító 😊

Kell a pick is, jó ez. Mondjuk elég olcsón számolta Roseman, de mindegy. Lesz pick jövőre.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)