NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
55
8
2:20, ARENA4
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 10 éve
Gratula srácok, jól játszottatok. Sproles régen is tetszett, ma nagyon jó volt. Ha az NFC Eastből lehet, ti menjetek a PO-ba. Sok sikert.
több mint 10 éve
grat a győzelemhez itt is, ezt még Bradford se tudta elszúrni ( a másik két csapatrész hasított 😊 )
több mint 10 éve

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 10 éve
Legközelebb is csak délután 2 körül írom be, hogy Gameday 😀
több mint 10 éve
Amilyen bolond a csoport, holnap nyer a Dallas. Ja, és Kelly takarodj!
több mint 10 éve

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 10 éve
nem tudom miért, de van egy olyan érzésem, hogy egy nagyon szoros meccsen valahogy véletlenül győzni fogunk ma (24-23 mondjuk). | nem szívtam semmit |Az eredmény nem jött, a többi igen.
mustaine
Jövőhéten megint kiírom, lehet menni tipszmikszülni.
több mint 10 éve
Így kell kérem formát időzíteni, ide nekünk az oroszlánt is.Az megvolt az előző héten.
mustaine
több mint 10 éve
Így kell kérem formát időzíteni, ide nekünk az oroszlánt is.
több mint 10 éve
Ryan Mathews - Injury.Cedric Thornton - Injury.
Miles Austin - Depth WR.
Thad Lewis - Depth QB.
Denzel Rice - Depth DB.
Taylor Hawkinson - Depth OL.
Barrett Jones - Depth OL.
több mint 10 éve
hicks kiemelkedő : D
több mint 10 éve
Amúgy így, hogy lassan a vége az alapszakasznak, azon gondolkozom, hogy lesz-e olyan a keretben, akit meghívnak a pro bowlra...Az oké hogy a csapat szar, de hogy egy kiemelkedő játékosunk se legyen. 😀
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 10 éve
Állítólag Lurie megerősítette Kellyt a HC pozíciójában jövőre is. A cikkben LaCanforára hivatkoznak: was.247sports.com/Bolt/Report-Eagles-will-retain-Chip-Kelly-in-2016-41782503
több mint 10 éve
Bair elég jó volt a Jets ellen, azóta talán nem is játszott. Nem bánnám, ha jó meccse lenne, akárcsak Rowe-nak.
több mint 10 éve
Segítünk, hogy ne csa Brady érezhesse magát elitnek hanem a sokadik számú, még épp egészségesnek tűnő Patst futó is 😛 Bár az elmúlt 3-4 meccset elnézve kb tök mindegy próbál játszani ott. (mármint nálunk a falban)
Szerkesztette: dande2
több mint 10 éve
Thornton nem játszik, Logan kérdéses.Fletcher Cox, Beau Allen, Brandon Bair védőfal azért elég szomorú lenne.
több mint 10 éve
Én csak azt szeretném, hogy ússzuk meg a meccset sérülések és bírói bakik nélkül... Sok sikert, aztán győzzön a jobbik , azaz mi 😀azaz adjunk esélyt a Giantsnek a PO-ra?
gordon
több mint 10 éve
Na ez még le maradt remílem a csapat nem alszik így be😀Gameday !!!!!
több mint 10 éve
Én csak azt szeretném, hogy ússzuk meg a meccset sérülések és bírói bakik nélkül... Sok sikert, aztán győzzön a jobbik , azaz mi 😀
több mint 10 éve
akkor az új dolog lesz ha ma nem.nem tudom miért, de van egy olyan érzésem, hogy egy nagyon szoros meccsen valahogy véletlenül győzni fogunk ma (24-23 mondjuk). | nem szívtam semmit |Miért lenne szoros...
mustaine
Miért lenne véletlen?
Idén a New ...csapatokat mindig megvertük!
tûzoltó
több mint 10 éve
nem tudom miért, de van egy olyan érzésem, hogy egy nagyon szoros meccsen valahogy véletlenül győzni fogunk ma (24-23 mondjuk). | nem szívtam semmit |Miért lenne szoros...
mustaine
Miért lenne véletlen?
Idén a New ...csapatokat mindig megvertük!
több mint 10 éve
| nem szívtam semmit |dehogynem,
mustaine
több mint 10 éve
nem tudom miért, de van egy olyan érzésem, hogy egy nagyon szoros meccsen valahogy véletlenül győzni fogunk ma (24-23 mondjuk). | nem szívtam semmit |