NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 981
53
02:00 SUGAR BOWL - Georgia vs Ole Miss
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 7 éve
Manaluga
6
Nekem csak egy gondom van Ramseyvel: A kinézete alapján (szedett szemöldök, coffocska, fülbevaló) nem tudom eldönteni, hogy a fiúkat vagy a lányokat szereti.
több mint 7 éve
Igazándiból annyi a fontos, hogy ne akarjunk túl okosak lenni, mint az első meccsen. Azaz fussunk sokat, az sem baj, ha a legelején nem működik. Türelem pontokat terem. 😊 Nem kell sok Bentől, néhány checkdown passz Bellnek, meg 1-2 tuti, amikor üres a WR. Ez a JAX labdaszerzések nélkül az életben nem ver meg komoly csapatot Bortles-szel.
Ha túlvállaljuk magunkat, akkor viszont megéghetünk, de jó game plannel és labdabiztonsággal akár sima is lehet. A JAX ellen az a kulcs, valahogy legyen meg a 10 pont különbség, onnan nekik nincs visszaút Bortles-szel, mert majd szórja a pickeket. Viszont ha mi kerülünk 10 pont hátrányba, akkor baj van, mert akkor kockáztatni kell és akkor kidomborodhat a JAX erőssége (ballhawk D).
Szóval türelem, sok futás és sok checkdown. Akkor nem lehet baj.
Amúgy nem bánom, hogy a JAX jön. Mérhetetlenül nagypofájú és unszimpatikus csapat számomra a(z egyelőre) semmire... Jó lenne levakarni a vigyort és a nagyarcot a képükről. Főleg az ilyen Ramsey-félékről, akik undorítóan viselkednek (ahogy AJ Greennel szemben tette). Remélem, egy nagy TD-vel jól beégetjük a ficsúrt.
Pay back time!
Soldados
azért elég furcsa ezt pont Tőled olvasni aki jellemzően hoztad ezt a formát aztán jöttek is a beégések...(főleg Ravens kapcsán ugye) de mára már tanultál belőle..😉
nincs kizárva hogy felmossátok a padlót a Jagssel és most Bortles fog 5 intet dobni + azóta a Juju faktor is meghatározó lett
de Nektek van több veszítenivalótok mert blama lenne egy esetleges L...
és az előző meccs ott motoszkál majd a fejekben
több mint 7 éve
fura igy nagykepusegrol beszelni azert 😊 Ramsey mennyivel nagykepubb, mint mindjuk JuJu (akit egyebkent en tokre birok)? Tobbszor lattam/hallottam Ramsey-t Bouye-t dicserni mint sajat magat. Vagy az a baj, ha meccsen orul egy szerelesnek? Vagy az, hogy pofazik az elkaponak? biztos ezzel is egyedul van..Jajj, most úgy megijedtem ezektől az értelmetlen statoktól. Mintha 2017-ben bármit számítana, hogy 2007-ben egyszer sikerült kétszer nyernetek a Heinzen... Vagy ha most sikerülne nektek megint, az azt jelentené, hogy 18-ban SB-t nyerünk? Mert akkor a köv. évben SB-t nyertünk. Nem. Egyiknek sincs jelentősége. Szóval ez pont annyit ér, minthogy kisöpörtétek az AFC North-t. Semmit. Ha mi egy ponttal nyerünk, akkor ugyanúgy kitörölhetitek a söprésetekkel, mint a páros-páratlan héttel, ami azóta már elcsúszott. 😉Amúgy nem bánom, hogy a JAX jön. Mérhetetlenül nagypofájú és unszimpatikus csapat számomra a(z egyelőre) semmire... Jó lenne levakarni a vigyort és a nagyarcot a képükről. Főleg az ilyen Ramsey-félékről, akik undorítóan viselkednek (ahogy AJ Greennel szemben tette). Remélem, egy nagy TD-vel jól beégetjük a ficsúrt.3 Superbowl győztes QBval játszottunk idén. Mindhárom kiszopott tőlünk, köztük pl ti is... Ramseyre meg dobálgassatok nyugodtam az már októberben is bevált. 😊 Ti vagytok az esélyek, de ne csodálkozz, ha 2007 megint megtörténik. A mobilis Jags QB megint megvan hozzá, hogy megfussa 4 & 2-re a game winner playt. 😊
Soldados
iktriad
Soldados
Egyertelmu, hogy a 30-9 ellenere ti vagytok az eseleyesebbek most, de a jax elleni ellenszenvet annyira nem ertem. na mindegy, ugysem mi fogjuk eldonteni, ki jut tovabb. Az AB - Ramsey/Bouye parharcot meg varom nagyon, mindketten szeretnek ot kapni feladatkent. Bar rontja az eseleyeket de orulok, hogy felepult teljesen.
több mint 7 éve
Ha azt szeretnéd kifejteni, hogy nektek miért fog sikerülni a Killer B's semlegesítése, vagy Bortles hogy fog szétdobálni minket, azt szívesen elolvasom. 😊Előbbit Haley megoldja helyettünk lásd 1. meccs, utóbbi meg majd inkább futni fog, az jobban megy neki úgy is. 😊
Soldados
több mint 7 éve
Nem kell értelmetlen, jelentéktelen, a meccsre semmilyen befolyással nem bíró (2007, páros-páratlan, 3 SB-győztes irányító) dolgokat írogatni. 😉 Mert olyan hülyeségeket én is tudok írogatni, hogy bezzeg Stantontól és McCowntól "kiszoptatok" (ahogy Te fogalmaztál), csak ennek ugyanúgy nem lenne jelentősége.Már látom nagy élmény lesz ez a hét ebből a szempontból...Jajj, most úgy megijedtem ezektől az értelmetlen statoktól. Mintha 2017-ben bármit számítana, hogy 2007-ben egyszer sikerült kétszer nyernetek a Heinzen... Vagy ha most sikerülne nektek megint, az azt jelentené, hogy 18-ban SB-t nyerünk? Mert akkor a köv. évben SB-t nyertünk. Nem. Egyiknek sincs jelentősége. Szóval ez pont annyit ér, minthogy kisöpörtétek az AFC North-t. Semmit. Ha mi egy ponttal nyerünk, akkor ugyanúgy kitörölhetitek a söprésetekkel, mint a páros-páratlan héttel, ami azóta már elcsúszott. 😉Amúgy nem bánom, hogy a JAX jön. Mérhetetlenül nagypofájú és unszimpatikus csapat számomra a(z egyelőre) semmire... Jó lenne levakarni a vigyort és a nagyarcot a képükről. Főleg az ilyen Ramsey-félékről, akik undorítóan viselkednek (ahogy AJ Greennel szemben tette). Remélem, egy nagy TD-vel jól beégetjük a ficsúrt.3 Superbowl győztes QBval játszottunk idén. Mindhárom kiszopott tőlünk, köztük pl ti is... Ramseyre meg dobálgassatok nyugodtam az már októberben is bevált. 😊 Ti vagytok az esélyek, de ne csodálkozz, ha 2007 megint megtörténik. A mobilis Jags QB megint megvan hozzá, hogy megfussa 4 & 2-re a game winner playt. 😊
Soldados
iktriad
Soldados
iktriad
Ha azt szeretnéd kifejteni, hogy nektek miért fog sikerülni a Killer B's semlegesítése, vagy Bortles hogy fog szétdobálni minket, azt szívesen elolvasom. 😊
Szerkesztette: Soldados

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
Már látom nagy élmény lesz ez a hét ebből a szempontból...Jajj, most úgy megijedtem ezektől az értelmetlen statoktól. Mintha 2017-ben bármit számítana, hogy 2007-ben egyszer sikerült kétszer nyernetek a Heinzen... Vagy ha most sikerülne nektek megint, az azt jelentené, hogy 18-ban SB-t nyerünk? Mert akkor a köv. évben SB-t nyertünk. Nem. Egyiknek sincs jelentősége. Szóval ez pont annyit ér, minthogy kisöpörtétek az AFC North-t. Semmit. Ha mi egy ponttal nyerünk, akkor ugyanúgy kitörölhetitek a söprésetekkel, mint a páros-páratlan héttel, ami azóta már elcsúszott. 😉Amúgy nem bánom, hogy a JAX jön. Mérhetetlenül nagypofájú és unszimpatikus csapat számomra a(z egyelőre) semmire... Jó lenne levakarni a vigyort és a nagyarcot a képükről. Főleg az ilyen Ramsey-félékről, akik undorítóan viselkednek (ahogy AJ Greennel szemben tette). Remélem, egy nagy TD-vel jól beégetjük a ficsúrt.3 Superbowl győztes QBval játszottunk idén. Mindhárom kiszopott tőlünk, köztük pl ti is... Ramseyre meg dobálgassatok nyugodtam az már októberben is bevált. 😊 Ti vagytok az esélyek, de ne csodálkozz, ha 2007 megint megtörténik. A mobilis Jags QB megint megvan hozzá, hogy megfussa 4 & 2-re a game winner playt. 😊
Soldados
iktriad
Soldados
több mint 7 éve
Jajj, most úgy megijedtem ezektől az értelmetlen statoktól. Mintha 2017-ben bármit számítana, hogy 2007-ben egyszer sikerült kétszer nyernetek a Heinzen... Vagy ha most sikerülne nektek megint, az azt jelentené, hogy 18-ban SB-t nyerünk? Mert akkor a köv. évben SB-t nyertünk. Nem. Egyiknek sincs jelentősége. Szóval ez pont annyit ér, minthogy kisöpörtétek az AFC North-t. Semmit. Ha mi egy ponttal nyerünk, akkor ugyanúgy kitörölhetitek a söprésetekkel, mint a páros-páratlan héttel, ami azóta már elcsúszott. 😉Amúgy nem bánom, hogy a JAX jön. Mérhetetlenül nagypofájú és unszimpatikus csapat számomra a(z egyelőre) semmire... Jó lenne levakarni a vigyort és a nagyarcot a képükről. Főleg az ilyen Ramsey-félékről, akik undorítóan viselkednek (ahogy AJ Greennel szemben tette). Remélem, egy nagy TD-vel jól beégetjük a ficsúrt.3 Superbowl győztes QBval játszottunk idén. Mindhárom kiszopott tőlünk, köztük pl ti is... Ramseyre meg dobálgassatok nyugodtam az már októberben is bevált. 😊 Ti vagytok az esélyek, de ne csodálkozz, ha 2007 megint megtörténik. A mobilis Jags QB megint megvan hozzá, hogy megfussa 4 & 2-re a game winner playt. 😊
Soldados
iktriad

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
Amúgy nem bánom, hogy a JAX jön. Mérhetetlenül nagypofájú és unszimpatikus csapat számomra a(z egyelőre) semmire... Jó lenne levakarni a vigyort és a nagyarcot a képükről. Főleg az ilyen Ramsey-félékről, akik undorítóan viselkednek (ahogy AJ Greennel szemben tette). Remélem, egy nagy TD-vel jól beégetjük a ficsúrt.3 Superbowl győztes QBval játszottunk idén. Mindhárom kiszopott tőlünk, köztük pl ti is... Ramseyre meg dobálgassatok nyugodtam az már októberben is bevált. 😊 Ti vagytok az esélyek, de ne csodálkozz, ha 2007 megint megtörténik. A mobilis Jags QB megint megvan hozzá, hogy megfussa 4 & 2-re a game winner playt. 😊
Soldados
Szerkesztette: iktriad
több mint 7 éve
Igazándiból annyi a fontos, hogy ne akarjunk túl okosak lenni, mint az első meccsen. Azaz fussunk sokat, az sem baj, ha a legelején nem működik. Türelem pontokat terem. 😊 Nem kell sok Bentől, néhány checkdown passz Bellnek, meg 1-2 tuti, amikor üres a WR. Ez a JAX labdaszerzések nélkül az életben nem ver meg komoly csapatot Bortles-szel.Ha túlvállaljuk magunkat, akkor viszont megéghetünk, de jó game plannel és labdabiztonsággal akár sima is lehet. A JAX ellen az a kulcs, valahogy legyen meg a 10 pont különbség, onnan nekik nincs visszaút Bortles-szel, mert majd szórja a pickeket. Viszont ha mi kerülünk 10 pont hátrányba, akkor baj van, mert akkor kockáztatni kell és akkor kidomborodhat a JAX erőssége (ballhawk D).
Szóval türelem, sok futás és sok checkdown. Akkor nem lehet baj.
Amúgy nem bánom, hogy a JAX jön. Mérhetetlenül nagypofájú és unszimpatikus csapat számomra a(z egyelőre) semmire... Jó lenne levakarni a vigyort és a nagyarcot a képükről. Főleg az ilyen Ramsey-félékről, akik undorítóan viselkednek (ahogy AJ Greennel szemben tette). Remélem, egy nagy TD-vel jól beégetjük a ficsúrt.
Pay back time!

több mint 7 éve
Jobban örültem volna a KC-Titans párosból bármelyiknek, de ha ezt a lapot kaptuk, akkor ezzel kell játszani.Két picksix. Anélkül 16 pont, ami azért karcsú.
Jags futásvédelme nem király, remélem nem úgy akarjuk megnyerni ezt a meccset hogy Bennel 40-50-et passzoltatunk.
Amúgy elnézve a mai meccset, el sem tudom képzelni hogy kaphattunk tőlük 30+ pontot.
Jan

több mint 7 éve
Így van....ebben megegyezünk...ha JJ nem ejti el, akkor lehet mi nyerünk és nálunk lenne re-meccs (persze így nem lesz, mert a Jax simán elver minket 😉 )Három az valósnak tűnik, a Texans, Steelers, Bills hármasra gondolhatsz. Engem nem zavar majd, ha karcosan a másiké lesz (ha annak adható volt), de remélem, ezen nem múlik majd semmi 😊Szerintem ez se, az se...nem volt alatta a keze, ezt egy kameraállásból jól lehetett látni...másik 3-ból mondjuk tényleg nem, de minek annyi kamera, ha nem nézik meg mindet. JJ nél kb pont fordítva volt...ott egy kamera szerint a keze a labda alatt volt, de legalább 3 mutatta, hogy inc. De szerintem...és hangsúlyozom, hogy egyrészt nekem tök mindegy, másrészt nem csak szerintem, de ez is inc volt. És azt is hozzáteszem, nem véletlen, hogy folyamatosan ezekkel a visszanézésekkel foglalkoznak. Az meg hogy megveszitek a bírót vagy nem, engem legkevésbé se érdekel...ha megcsináljuk a TD-t kérdés nélkül, akkor úgyis megadják 😊Jó, csalni fogunk, meg bírót venni, de ezt eddig is tudtuk. Viszont itt szerintem alatta volt a keze. Jesse James esete meg ne legyen már még mindig téma. Vagy legyen, de nem volt elkapás, naPersze-persze...😉 Tudjuk hogy működik...vagyis látjuk inkább, tudni nem tudjuk 😀Ó te... Szerintem végig alatta volt a keze. Ellenünk mondjuk incomplete lett volna, de mi minden bírót megveszünk, úgyhogy ha a Titans ellenit is, akkor a konfdöntőben is számíthattok csalásraha JJ nemTD-je nem volt az, akkor ez sem volt INT.Nem veszed észre, hogy teljesen más a story!!!
xtaki
Az a Pecc ellen volt 😀
Klaci79
Wyatt
Klaci79
Wyatt
És még egy....idén ha jól tudom 3 ilyen vitás eset volt nálatok. Egyszer úgyis eljön az idő, amikor ezt a sors visszaadja a Jetsnek vagy a Steelersnek vagy akárkinek. Majd megbeszéljük akkor is ezt.
Klaci79
Wyatt
Isten útjai ugyebár....😊
több mint 7 éve
Három az valósnak tűnik, a Texans, Steelers, Bills hármasra gondolhatsz. Engem nem zavar majd, ha karcosan a másiké lesz (ha annak adható volt), de remélem, ezen nem múlik majd semmi 😊Szerintem ez se, az se...nem volt alatta a keze, ezt egy kameraállásból jól lehetett látni...másik 3-ból mondjuk tényleg nem, de minek annyi kamera, ha nem nézik meg mindet. JJ nél kb pont fordítva volt...ott egy kamera szerint a keze a labda alatt volt, de legalább 3 mutatta, hogy inc. De szerintem...és hangsúlyozom, hogy egyrészt nekem tök mindegy, másrészt nem csak szerintem, de ez is inc volt. És azt is hozzáteszem, nem véletlen, hogy folyamatosan ezekkel a visszanézésekkel foglalkoznak. Az meg hogy megveszitek a bírót vagy nem, engem legkevésbé se érdekel...ha megcsináljuk a TD-t kérdés nélkül, akkor úgyis megadják 😊Jó, csalni fogunk, meg bírót venni, de ezt eddig is tudtuk. Viszont itt szerintem alatta volt a keze. Jesse James esete meg ne legyen már még mindig téma. Vagy legyen, de nem volt elkapás, naPersze-persze...😉 Tudjuk hogy működik...vagyis látjuk inkább, tudni nem tudjuk 😀Ó te... Szerintem végig alatta volt a keze. Ellenünk mondjuk incomplete lett volna, de mi minden bírót megveszünk, úgyhogy ha a Titans ellenit is, akkor a konfdöntőben is számíthattok csalásraha JJ nemTD-je nem volt az, akkor ez sem volt INT.Nem veszed észre, hogy teljesen más a story!!!
xtaki
Az a Pecc ellen volt 😀
Klaci79
Wyatt
Klaci79
Wyatt
És még egy....idén ha jól tudom 3 ilyen vitás eset volt nálatok. Egyszer úgyis eljön az idő, amikor ezt a sors visszaadja a Jetsnek vagy a Steelersnek vagy akárkinek. Majd megbeszéljük akkor is ezt.
Klaci79

több mint 7 éve
Azért mindig lesznek egyenlőbbek. Meg fazonra igazított szabályok. Hogy miért?: unitedwithisrael.org/netanyahu-discusses-israels-political-game-play-with-former-nfl-stars/
több mint 7 éve
Szerintem ez se, az se...nem volt alatta a keze, ezt egy kameraállásból jól lehetett látni...másik 3-ból mondjuk tényleg nem, de minek annyi kamera, ha nem nézik meg mindet. JJ nél kb pont fordítva volt...ott egy kamera szerint a keze a labda alatt volt, de legalább 3 mutatta, hogy inc. De szerintem...és hangsúlyozom, hogy egyrészt nekem tök mindegy, másrészt nem csak szerintem, de ez is inc volt. És azt is hozzáteszem, nem véletlen, hogy folyamatosan ezekkel a visszanézésekkel foglalkoznak. Az meg hogy megveszitek a bírót vagy nem, engem legkevésbé se érdekel...ha megcsináljuk a TD-t kérdés nélkül, akkor úgyis megadják 😊Jó, csalni fogunk, meg bírót venni, de ezt eddig is tudtuk. Viszont itt szerintem alatta volt a keze. Jesse James esete meg ne legyen már még mindig téma. Vagy legyen, de nem volt elkapás, naPersze-persze...😉 Tudjuk hogy működik...vagyis látjuk inkább, tudni nem tudjuk 😀Ó te... Szerintem végig alatta volt a keze. Ellenünk mondjuk incomplete lett volna, de mi minden bírót megveszünk, úgyhogy ha a Titans ellenit is, akkor a konfdöntőben is számíthattok csalásraha JJ nemTD-je nem volt az, akkor ez sem volt INT.Nem veszed észre, hogy teljesen más a story!!!
xtaki
Az a Pecc ellen volt 😀
Klaci79
Wyatt
Klaci79
Wyatt
több mint 7 éve
...BB azert jatszik otthon jobban, mert a bevetel nektek megy? 😊
De komolyra fordívva a szót, az otthoni meccs nem attól előny, hanem, hogy a bevétel a tied. De rohadt mindegy egy meccsen a Bronz is meg verheti a Peccet, ja, nem.
sutianap
több mint 7 éve
Jó, csalni fogunk, meg bírót venni, de ezt eddig is tudtuk. Viszont itt szerintem alatta volt a keze. Jesse James esete meg ne legyen már még mindig téma. Vagy legyen, de nem volt elkapás, naPersze-persze...😉 Tudjuk hogy működik...vagyis látjuk inkább, tudni nem tudjuk 😀Ó te... Szerintem végig alatta volt a keze. Ellenünk mondjuk incomplete lett volna, de mi minden bírót megveszünk, úgyhogy ha a Titans ellenit is, akkor a konfdöntőben is számíthattok csalásraha JJ nemTD-je nem volt az, akkor ez sem volt INT.Nem veszed észre, hogy teljesen más a story!!!
xtaki
Az a Pecc ellen volt 😀
Klaci79
Wyatt
Klaci79

több mint 7 éve
Persze-persze...😉 Tudjuk hogy működik...vagyis látjuk inkább, tudni nem tudjuk 😀Ó te... Szerintem végig alatta volt a keze. Ellenünk mondjuk incomplete lett volna, de mi minden bírót megveszünk, úgyhogy ha a Titans ellenit is, akkor a konfdöntőben is számíthattok csalásraha JJ nemTD-je nem volt az, akkor ez sem volt INT.Nem veszed észre, hogy teljesen más a story!!!
xtaki
Az a Pecc ellen volt 😀
Klaci79
Wyatt
több mint 7 éve
Egyelőre a Jaxnek nem kell foglalkozni a NE-vel. Csak velünk. Mi meg rendesen felkészülhetünk most belőlük. Legutóbb magunkat vertük meg és nagyon kétlem, hogy segítség nélkül sikerülne ez nekik a jövő héten is. Kérdés az, hogy segítünk e nekik, vagy képesek vagyunk végre a PO-ban is megmutatni, hogy milyen a Killer B's:Bubu 😂😂😂
BB, LB, AB, MB, CB és Bubu Smith-Schuster 😊
Klaci79
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 7 éve
Ó te... Szerintem végig alatta volt a keze. Ellenünk mondjuk incomplete lett volna, de mi minden bírót megveszünk, úgyhogy ha a Titans ellenit is, akkor a konfdöntőben is számíthattok csalásraha JJ nemTD-je nem volt az, akkor ez sem volt INT.Nem veszed észre, hogy teljesen más a story!!!
xtaki
Az a Pecc ellen volt 😀
Klaci79

több mint 7 éve
Egyetértek Lacival. Az fontos, hogy ne kaszáljuk el magunkat és ha ez így lesz, akkor erős képzelet kell, hogy Bortles győzelemre vezesse a Jagst. Ha pedig igen, akkor nincs mit keresünk a PO-ban, főleg nem a NE ellen. Viszont Bortlest bent kell tartani a zsebben, ez fontos lesz.Ami viszont más, mint akkor. Ben teljesen más állapotban van. Akkor borzalmas játékot hozott és a gameplan sem volt jó. Én örülök, hogy visszavághatunk, de ezt mondtam is.
több mint 7 éve
Egyelőre a Jaxnek nem kell foglalkozni a NE-vel. Csak velünk. Mi meg rendesen felkészülhetünk most belőlük. Legutóbb magunkat vertük meg és nagyon kétlem, hogy segítség nélkül sikerülne ez nekik a jövő héten is. Kérdés az, hogy segítünk e nekik, vagy képesek vagyunk végre a PO-ban is megmutatni, hogy milyen a Killer B's:Blake Bortles és Bouye áll ennek elébe.
BB, LB, AB, MB, CB és Bubu Smith-Schuster 😊
Klaci79
több mint 7 éve
Egyelőre a Jaxnek nem kell foglalkozni a NE-vel. Csak velünk. Mi meg rendesen felkészülhetünk most belőlük. Legutóbb magunkat vertük meg és nagyon kétlem, hogy segítség nélkül sikerülne ez nekik a jövő héten is. Kérdés az, hogy segítünk e nekik, vagy képesek vagyunk végre a PO-ban is megmutatni, hogy milyen a Killer B's:BB, LB, AB, MB, CB és Bubu Smith-Schuster 😊
több mint 7 éve
Tessék jobban felkészülni az Godotra vár nem Tréfára 😉Akihez a gyűrű kerül? Ő biza. 😉www.kephost.com/images/2018/01/07/jovunk1.pngEz a srác a hobitka ugye a gyűrű kúrávól ugye?!
Sobri Jóska
kishaszi
Sobri Jóska
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 7 éve
Akihez a gyűrű kerül? Ő biza. 😉www.kephost.com/images/2018/01/07/jovunk1.pngEz a srác a hobitka ugye a gyűrű kúrávól ugye?!
Sobri Jóska
kishaszi
több mint 7 éve
Gabi sehogy: bocs, de a Jaxnek ezzel az O-val matek esélye sincs a NE ellen.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."