Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 1 éve
Atgondoltam, tenyleg Tomlin a kiraly. Ja meg JH. Boldogsag.Akkor mostmár abba is hagyhatnád!
no
több mint 1 éve
Atgondoltam, tenyleg Tomlin a kiraly. Ja meg JH. Boldogsag.
több mint 1 éve
Jajj, ez nagyon jó, ezt szeretem, ebbe beszállok! Szerintem Shanahan a király, meg McVay, meg Dan Campbell, meg Brian Johnson. Ki is még? Sirianni, meg Lafleur. Na ezek öcsém, ezeknek szárnyal a csapatuk, nagy támadóguruk, mind király.Igaz HC-ként összesen annyi SB-t nyertek, mint Tomlin vagy Haribo egyedül. Hogy mik vannak??
Osztán mondjuk Reid tényleg zseni, meg is mutatta a sok SB-győzelemmel, míg nem jött Mahómsz..
több mint 1 éve
Ez gyonyoru. Elismeres jar erte.Tomlin azt tudja, hogy szezon szinten sosem esik össze a csapata. Simán lehet, hogy 1-1 alkalommal látványosan lemeccselik, de hosszútávon sosem teljesít alul. Lehet ezt fikázni, meg relativizálni, de valójában ezt elég kevés edző tudja a ligában.Szoval Tomlin orokre marad? Mert kepes volt ra? Ugyan nem o epitette fel azt a csapatot es most arra lenne szukseg, es volt ra 13 eve. Es volt itt csodacsapat amivel mit is ert el? Varjal tudom a valaszt a 3B-vel 5 ev alatt 3 north bajnoki cimet.Eloszor is arrol van szo hogy ha holnap Vrabel lenne itt akkor sem lenne rosszabb a garda. Amit Tomlin tesz hozza azt tudja Vrabel is. A masik 2010-ben senki nem akarta kirugni Tomlint. Viszont 2011 es 2023 kozott van egy bukott AFC dontoje.7 csoport győzelem, 3 AFC döntő, 2 SB, 1 SB W.A megkoronazott kozepszerÖrökké tartó pozitiv szezont hozni.én meg olyat olvastam, hogy Tomlin nélkül 2-3 győzelmes csapat lenne a Steelers.Mit tud tomlin amit akar vrabel nem?
tamaske (doki)
no
kittli
no
Ehhez képest mit tud Vrabel?
Jan
A kerdesem egyszeru a kovetkezo edzonel miutan Tomlin meghal alairnal egy edzovel elore akivel tudod, hogy 13 ev alatt egy bukott konf donto es azon kivul 1 PO Win.
A csoportgyozelem remek, de magaban ertwektelen.
noEloszor is arrol van szo hogy ha holnap Vrabel lenne itt akkor sem lenne rosszabb a garda. Amit Tomlin tesz hozza azt tudja Vrabel is.noNe viccelj már! Mire alapozod, hogy Vrabel, akinek eddig 1 db bukott konf döntője van, bármiben is jobb lenne? Ez egy semmivel alá nem támasztott feltételezés. HC mérlege 56-48, ilyenből 12 egy tucat.
A kerdesem egyszeru a kovetkezo edzonel miutan Tomlin meghal alairnal egy edzovel elore akivel tudod, hogy 13 ev alatt egy bukott konf donto es azon kivul 1 PO Win. noElőre tudod, hogy 13 év alatt mit fog elérni? Szerinted létezik ilyen?
De ha már átvitorlázunk a fantázia birodalmába: igen aláírnék egy olyan edzővel, akiről biztosan tudnám hogy az első 4 évében kétszer SB-ba viszi a csapatot, és egyet meg is nyer. Tudsz ajánlani ilyeneket?
Jan
no
A legnagyobb neveknek is volt legalább egy olyan szezonja, amikor teljesen szétcsúsztak, csak neki nem.
Jan
De egyszeruen nem erre jatszak ezt a sportot. Nalam a Tebow-Jags az oriasi alulteljesites. Inkabb legyen 3 6-11 szezon de amikor jok vagyunk akkor legyunk jok. Azt sem latod, hogy epiteni tudna valamit, zsakutcaba tolja a tarsasagot a szamtalan szar koordinatorral es utana tapsoljam meg huogy nem csuszott szet? Majd megtapsolom ha eler valamit ujra es szeretnem es iden nagyobb eselyt latok ra mint az elmult 10 evben a 3B-t iderve barmikor ( mar leirtam miert ). Es elfogadom ha lesz negativ szezonja mert nekem mindegy hogy 7-10 vagy 9-8 ha pont semmire nem jo a tarsasag es az elmult hat ev errol szolt. Canada kozel 3 evig tudott OC lenni. En ott ugy elem meg hogy belok a szakadekba de az utolso pillanatban elkap es visszahuz a szikla szelere. Nalam ez nem megmento.
több mint 1 éve
Reid ennyi erővel átokcsapás volt Phillyben, csak kompetitív volt, nem sikeres. A 32-ből csak 1 nyerhet. Ahhoz össze kell álljanak a csillagok. Akiket ki akarsz baszni, már nyertek.Ha az lesz mindenre a valaszod hogy ok mar nyertek es nem szamit hogy Tomlin 13 eve azota nulla csak eppen fegyor akkor kar beszelgetni.
gabokocka
Tomlin es JH a semmibol kaptak a munkajukat es jol vegeztek, de nalam pont az a kozepszer amit ok kepviselnek. Alapbol jobbak 15 csapatnal de a 10 legjobbnal rosszabbak. addig jutnak ameddig a koordinatorok viszik oket, azok meg ugye ketfele volt nekik. A kezdes ami sikeres volt nekik es szepen elfogytak de se kinevelni ( honnan, mibol ) nem tudtak es hozni sem. Most mindketto szerencses volt Monken es AS-el de ez a csucs kb.
Trestman-MM-Fichtner-Canada azokat ok neveztek ki es oriasit buktak veluk,
De mar nyertek.
több mint 1 éve
Tomlin azt tudja, hogy szezon szinten sosem esik össze a csapata. Simán lehet, hogy 1-1 alkalommal látványosan lemeccselik, de hosszútávon sosem teljesít alul. Lehet ezt fikázni, meg relativizálni, de valójában ezt elég kevés edző tudja a ligában.Szoval Tomlin orokre marad? Mert kepes volt ra? Ugyan nem o epitette fel azt a csapatot es most arra lenne szukseg, es volt ra 13 eve. Es volt itt csodacsapat amivel mit is ert el? Varjal tudom a valaszt a 3B-vel 5 ev alatt 3 north bajnoki cimet.Eloszor is arrol van szo hogy ha holnap Vrabel lenne itt akkor sem lenne rosszabb a garda. Amit Tomlin tesz hozza azt tudja Vrabel is. A masik 2010-ben senki nem akarta kirugni Tomlint. Viszont 2011 es 2023 kozott van egy bukott AFC dontoje.7 csoport győzelem, 3 AFC döntő, 2 SB, 1 SB W.A megkoronazott kozepszerÖrökké tartó pozitiv szezont hozni.én meg olyat olvastam, hogy Tomlin nélkül 2-3 győzelmes csapat lenne a Steelers.Mit tud tomlin amit akar vrabel nem?
tamaske (doki)
no
kittli
no
Jan
A kerdesem egyszeru a kovetkezo edzonel miutan Tomlin meghal alairnal egy edzovel elore akivel tudod, hogy 13 ev alatt egy bukott konf donto es azon kivul 1 PO Win.
noEloszor is arrol van szo hogy ha holnap Vrabel lenne itt akkor sem lenne rosszabb a garda. Amit Tomlin tesz hozza azt tudja Vrabel is.noNe viccelj már! Mire alapozod, hogy Vrabel, akinek eddig 1 db bukott konf döntője van, bármiben is jobb lenne? Ez egy semmivel alá nem támasztott feltételezés. HC mérlege 56-48, ilyenből 12 egy tucat.
A kerdesem egyszeru a kovetkezo edzonel miutan Tomlin meghal alairnal egy edzovel elore akivel tudod, hogy 13 ev alatt egy bukott konf donto es azon kivul 1 PO Win. noElőre tudod, hogy 13 év alatt mit fog elérni? Szerinted létezik ilyen?
De ha már átvitorlázunk a fantázia birodalmába: igen aláírnék egy olyan edzővel, akiről biztosan tudnám hogy az első 4 évében kétszer SB-ba viszi a csapatot, és egyet meg is nyer. Tudsz ajánlani ilyeneket?
Jan
no
A legnagyobb neveknek is volt legalább egy olyan szezonja, amikor teljesen szétcsúsztak, csak neki nem.
több mint 1 éve
Reid ennyi erővel átokcsapás volt Phillyben, csak kompetitív volt, nem sikeres. A 32-ből csak 1 nyerhet. Ahhoz össze kell álljanak a csillagok. Akiket ki akarsz baszni, már nyertek.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
Szoktam olvasni más csapatok topikjait, és sokszor nem értem mi az istennyiláról megy a diskurzus.Persze mindenkinek mas baja van, viszonyitas kerdese a rosszakhoz JH es Tomlin egy aldas, Mc-AR-hez kepest meg egy atokcsapas. Kompetitiv-sikeresseg kozotti kulonbseg oriasi.
Baszki, a Steelers és a Ravens topikokban megy az edzők savazása, miért kéne őket leváltani.
Gecc, én nem tudom ki melyik TV-t nézi amikor mennek a meccsek, de komolyan, olyan edzők kapnak sokszor esélyt ebben a ligában, akikről később kiderül, hogy egy kóbor kutyát nem bíznék rájuk, nem egy 60-70 fős rostert, aminek a fele amúgy kezelhetetlen, mert hát lehet csűrni csavarni, de kb minden második gettószökevény, aki jó eséllyel bűnöző lenne, ha nincs a foci (sokan még így is azok lesznek).
Na most ehhez képest, itt mindkét csapatnál 10+ éve olyan HC van, amelyik garantálja, hogy kompetitív lesz a csapat, már nyertek is SB-t.
Ezek után én szívből tudnék kívánni nekik egy Urban Meyer, Matt Rhule, Matt Patricia, Josh McDaniels féle bohócot, hogy tudják értékelni a jelenlegi helyzetet.
gabokocka
több mint 1 éve
Szoval Tomlin orokre marad? Mert kepes volt ra? Ugyan nem o epitette fel azt a csapatot es most arra lenne szukseg, es volt ra 13 eve. Es volt itt csodacsapat amivel mit is ert el? Varjal tudom a valaszt a 3B-vel 5 ev alatt 3 north bajnoki cimet.Eloszor is arrol van szo hogy ha holnap Vrabel lenne itt akkor sem lenne rosszabb a garda. Amit Tomlin tesz hozza azt tudja Vrabel is. A masik 2010-ben senki nem akarta kirugni Tomlint. Viszont 2011 es 2023 kozott van egy bukott AFC dontoje.7 csoport győzelem, 3 AFC döntő, 2 SB, 1 SB W.A megkoronazott kozepszerÖrökké tartó pozitiv szezont hozni.én meg olyat olvastam, hogy Tomlin nélkül 2-3 győzelmes csapat lenne a Steelers.Mit tud tomlin amit akar vrabel nem?
tamaske (doki)
no
kittli
no
Jan
Jan
több mint 1 éve
Szoktam olvasni más csapatok topikjait, és sokszor nem értem mi az istennyiláról megy a diskurzus.Baszki, a Steelers és a Ravens topikokban megy az edzők savazása, miért kéne őket leváltani.
Gecc, én nem tudom ki melyik TV-t nézi amikor mennek a meccsek, de komolyan, olyan edzők kapnak sokszor esélyt ebben a ligában, akikről később kiderül, hogy egy kóbor kutyát nem bíznék rájuk, nem egy 60-70 fős rostert, aminek a fele amúgy kezelhetetlen, mert hát lehet csűrni csavarni, de kb minden második gettószökevény, aki jó eséllyel bűnöző lenne, ha nincs a foci (sokan még így is azok lesznek).
Na most ehhez képest, itt mindkét csapatnál 10+ éve olyan HC van, amelyik garantálja, hogy kompetitív lesz a csapat, már nyertek is SB-t.
Ezek után én szívből tudnék kívánni nekik egy Urban Meyer, Matt Rhule, Matt Patricia, Josh McDaniels féle bohócot, hogy tudják értékelni a jelenlegi helyzetet.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
en nem akarom Vrabelt ide es nem is az a kontextus. A mondas hogy Tomlin a kiraly amire en irtam hogy a kozepszere. Amit o tud azt tudja -es le sem irom a nevet mert nem lenyeges a szemelye- is. Nem Tomlin magic van es ez a lenyeg. Amit Tomlin tud az a nem negativ szezonok felmutatasa es semmi efolott. Ennyi, Ezt meg kb 3 reszre vennem.
1. Benne van Tomlin felelossege de ezt peldaul tudja JH/Vr...(hagyjuk a neveket nehogy az jojjon le hogy oket akarom ). A motivacio...lalall
2. A tudatosan epitett mely keret ahol a seruleseket konnyebb athidalni
3. Folyamatosan barmi legyen a helyzet/keret/serules.....mindig gyozni akar es maxolni mindent.
De pontosan igy mukodik a ravens is masfel evtizede es nagyon nehezen akarjak elengedni, mert amikor a cel teteje nem a POelerese akkor nem igy kell epiteni a csapatot, ha az a cel akkor tokeletes.
Szinte barmelyik evben megnezitek a csapatok jo resze nem akar nyerni, a serulesek kiloknek csapatokat. Iden szerintem mar a legalja szinten volt az AFC akarasban. De en nem kovetem mondjatok 9 keretet ami jobb + a QB is.
De Raiders-Jags-Titans-Pats-Jets-Browns kb rogton halott ugy volt, a Colts nem jobb de ok legalabb akartak, es a RW AR osszehasonlitas nem elonytelen. Maris minimum a 9. legjobb csapat a Vasas nagy nezegetes nelkul. Egy Tua serules ( meccskihagyasok ), JB-Higgins ( maskeppen vannak epitve es ezeket nem tudjak athidalni ( hosszu evek munkajanak a gyumolcse ez ). A LAC nullarol kezdtek iden, a DEN is kb. Nem csodat latunk bar lehet ugy is komunikalni ha ugy szeretjuk.
Es a lenyeg Tomlin ezen kivul mire kepes?
több mint 1 éve
De miért hoznál egy olcsóbb utánzatot, aki már vesztett el öltözőt, esett szét csapata, veszett össze GM-mel és ownerrel is?Amúgy Vrabel mit parádézott össze eddig edzőként?Nem lenyeges Vrabel, o elerheto es egy pelda. A kerdes mit ad Tomlin?
bcsarli, Udvari Főkóstoló
no
Ha mondjuk Mcvay lenne szabad, akkor lehetne dilemma. Ő szabad?
több mint 1 éve
Eloszor is arrol van szo hogy ha holnap Vrabel lenne itt akkor sem lenne rosszabb a garda. Amit Tomlin tesz hozza azt tudja Vrabel is. A masik 2010-ben senki nem akarta kirugni Tomlint. Viszont 2011 es 2023 kozott van egy bukott AFC dontoje.7 csoport győzelem, 3 AFC döntő, 2 SB, 1 SB W.A megkoronazott kozepszerÖrökké tartó pozitiv szezont hozni.én meg olyat olvastam, hogy Tomlin nélkül 2-3 győzelmes csapat lenne a Steelers.Mit tud tomlin amit akar vrabel nem?
tamaske (doki)
no
kittli
no
Jan
no
Eloszor is arrol van szo hogy ha holnap Vrabel lenne itt akkor sem lenne rosszabb a garda. Amit Tomlin tesz hozza azt tudja Vrabel is.noNe viccelj már! Mire alapozod, hogy Vrabel, akinek eddig 1 db bukott konf döntője van, bármiben is jobb lenne? Ez egy semmivel alá nem támasztott feltételezés. HC mérlege 56-48, ilyenből 12 egy tucat.
több mint 1 éve
Amúgy Vrabel mit parádézott össze eddig edzőként?Nem lenyeges Vrabel, o elerheto es egy pelda. A kerdes mit ad Tomlin?
több mint 1 éve
Tomlin nélkül már a szezon felénél a draftról értekeznénk.lehet de nem azert mert kiesett a vasas. Az 5. heten mar csak 10 csapat akart nyerni, abbol Tua haldoklasa, a Colts magaban vicc de megis aidetartozik mert akartak nyerni csak ennyire kepesek, a LAC es DEN nullarol kezdtek iden de az egyiknel van kiprobalt QB. Siman itt lett volna a vasas.
több mint 1 éve
Amúgy Vrabel mit parádézott össze eddig edzőként?
több mint 1 éve
Akkor valaki szoljon neki hogy masfel evtized telt el szuggeralas nelkul.A Cardinals elleni SB győzelem után láttam egy összefoglaló videót, amibe bele vágtak egy jelenetet az utolsó időkérésből."az az OC/DC kiválasztása", hat tobbet kozott ez lenne a HC kulcsfeladata. Ebben pedig nem rossz, hanem kifejezetten rossz Tomlin. Ezert nem szeretem, ezert gondolom, hogy menni kellene es olyat hozni, aki tobbet tud ebben, meg akkor is, ha lesz 1-2 nagyon rossz ev. Mert a hetedik menyorszagba csak ugy lehet bejutni.Decemberben kezdődik a foci és mi nem tudunk fejlődni vagy csak minimálisan a korábbiakhoz képest. Nem véletlen, hogy minimális az az "edzőmennyiség" aki innen felfelé bukik. Brian Flores volt az utolsó ilyen, aki nálunk egy rövid ideig az LB-kel foglalkozott, de lassan már az összes emlék megkopik, hogy mikor lett Steelers OC/DC főedző valahol, főleg ha azt néznénk, hogy direktbe ment el innen. Austinnál is jól látszik már a limitáció, semmi új impulzus és jó csapatok ellen semmit nem tud kitalálni, mert ha a legyen nyomás fundamentum ellen tudnak játszani gyors passzokkal, vagy olyan támadófallal, akik hasonlóan tehetségesek, vagy akármilyen okból, máris vége a védelemnek.Épp azon gondolkodtam, hogy mi lenne a következménye egy mostani vereségnek, majd egy első körös kizúgásnak...erre szembejött ez a tweet...bár túlzásnak érzem, de látszik, hogy más is gondolkodik ezen:én gondolkodtam, hogy mi ez a leolvadás a végére mindig tomlinnál és sztem legfőképp az identitás, hogy végig fullba nyomjátok a szezont, vagyis mindig megy a kemény ütközés és mindig toljátok az erőfocit 100%-on. ez részben a skill playerek hiánya miatt van, részben, mert ilyenek vagytok. ez klassz, szerethető, csak a 13.forduló körül elfogynak a játékosok testileg, lelkileg, ami lehet tomlin hibája is.
Mark Madden says the Steelers should do the following if they lose out and are one and done in the playoffs:
Fire Mike Tomlin
Fire Omar Khan
Move on from Russell Wilson
Trade TJ Watt
Trade George Pickens
Klaci79
gedam
O terén meg ez különösen igaz. Az előrelépés megkérdőjelezhetetlen, de csak azért mert konkrétan egy kóklert alkalmaztunk évekig az OC poszton.
Sajnos ez van...ha valamiben gyenge ez a frencsájz, az az OC/DC kiválasztása, Dick LeBeau óta mindenképp.
Klaci79
xtaki
Woodley-nak magyarázott Tomlin, hergelte, szuggerálta.
Fél perccel később Woodley megcsinált a játékot Warneren...
Azt hiszem ez volt az a pont és nem maga az SB win, amikor éreztem, Tomlin az én emberem.
Vannak, lesznek nagyobb taktikusok, zsenik az nfl-ben, de Séf bácsi csak egy van.
kittli
több mint 1 éve
Eloszor is arrol van szo hogy ha holnap Vrabel lenne itt akkor sem lenne rosszabb a garda. Amit Tomlin tesz hozza azt tudja Vrabel is. A masik 2010-ben senki nem akarta kirugni Tomlint. Viszont 2011 es 2023 kozott van egy bukott AFC dontoje.7 csoport győzelem, 3 AFC döntő, 2 SB, 1 SB W.A megkoronazott kozepszerÖrökké tartó pozitiv szezont hozni.én meg olyat olvastam, hogy Tomlin nélkül 2-3 győzelmes csapat lenne a Steelers.Mit tud tomlin amit akar vrabel nem?
tamaske (doki)
no
kittli
no
Jan
több mint 1 éve
Egyáltalán nem. Megpróbálták többféle módon is:sztem az fqb váltás lemenedzselésének a hiánya, ami a legnagyobb problémája a mai napig tomlinnak és a steelersnek.Tomlin a legnagyobb edzők egyike, még egy olyan motivátor mint ő nem nagyon van. Nem sokan képesek egy FQB váltást így lemenedzselni. A draftjaitokkal sincs nagy probléma, képesek vagytok hátsó körökből is találni. Nem értem miért lenne épp most itt az ideje a váltásnak??7 csoport győzelem, 3 AFC döntő, 2 SB, 1 SB W.A megkoronazott kozepszerÖrökké tartó pozitiv szezont hozni.én meg olyat olvastam, hogy Tomlin nélkül 2-3 győzelmes csapat lenne a Steelers.Mit tud tomlin amit akar vrabel nem?
tamaske (doki)
no
kittli
no
Jan
Szipeter
gedam
- hagyományosan a draftról, behúzták a legjobbnak tartott prospectet (pech, hogy az egy ritka gyenge class volt)
-hoztak magasan draftolt, de máshol besült irányítókat, Trubisky, Fields,
-és hoztak veterán, SB győztes QB-t is
Ezen kívül mit lehet még tenni?
Eladni a legjobb játékosokat, meg több évi első kört egy aktuálisan jó fr QB-ért? A konszenzusosan fr QB-nak tartott játékosok közül ki lenne mozdítható, és mennyiért? Szerintem senki.
több mint 1 éve
A mangások az lányaim meka zunokahúgaim...www.facebook.com/share/p/1847Akhn5C/Sejtettem, hogy a mangalányok izgatják a fantáziádat, de a Watt se rossz.
Föstöttem, nesztek
sutianap
Willie Parker

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 1 éve
www.facebook.com/share/p/1847Akhn5C/Sejtettem, hogy a mangalányok izgatják a fantáziádat, de a Watt se rossz.
Föstöttem, nesztek
sutianap
több mint 1 éve
Föstöttem, nesztek

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 1 éve
Tomlint most biztos nem rúgnám ki, mikor éppen azt bizonyítja, h közepes v annál rosszabb QB teljesítménnyel is versenyképesek vagyunk. Legalább most OC fronton jó lóra tett, amit én személy szerint nem hittem.És ez a 10 győzelmes szezon azért nem himbi-limbi ellenfelekkel szemben jött össze.
Btw a csapat egyik tragédiája az erős csoport melletti erős sorsolás, kb mindig beszopjuk a forgóban lévő divíziókat.
Pl
2021 Bills- Packers-Seahawks-Chargers-Chiefs
2022 Bills-Eagles-Dolphins
2023 Niners-Texans- Rams-Packers
2024 Chargers-Broncos-Commanders-Eagles-Chiefs
A Khan kirúgást évekig nem vízionálnám: egyrészt ilyen draft pedigrével, másrészt agresszív és okos piaci jelenléttel (Wilson, Mike Will, P Smith), illetve ő kapni fog esélyt HC v QB húzásra/szerződtetésre.
Én éppenséggel DC-t váltanék, ha nem állunk talpra PO-ban, mert másfajta, diverzebb játék kellene. Nem véletlen h Watt-ot duplázzák, triplázzák, chippelik a legtöbbet a ligában.
Ha a Bengals stáb borul, én fontolóra venném Anarumot. Sztem az ő sémája stílusban pont illeszkedne Smith-hez. Arthur sztem már nem vágyik feljebb és jól indított (kérdés, h a lendület marad-e és képes-e tovább újulni).
Patrick Graham nem marad Vegasban, az ő agresszív, blitzelő sémája megint változást hozna, mert a 4 men rush egysìkú. Bazzeg a blitz otthonában, fejlesztői kunyhójában, a séma Mekkájában a béka segge alatt vagyunk a saját fegyverünkben.
Még Evero-t tudnám elképzelni, a mostani emberanyagunkkal.
Watt-ot csak fr QB-ért adnám vagy kb három első körért, annyit meg úgyse ad senki.
Pickenst egy elsőért v két másodikért gondolkodás nélkül tradelném.
Azt már írtam, h egy alfa mennyit dobna rajtunk.
Én QB-ban két utat látok:
1) marad Wilson, akkor hoznék egy elrontott fiatalt, aki passzban jobb, mint Fields ->
Will Levis (protípus méret, ágyúkar, közepes pontosság, jó zsebmozgás, bolond fej, korai BigBen klón)
Neki NULLÁRÓL össze kell rakni az ütemérzékét, a lábmunkáját és a belső óráját.
Aki erre alkalmas, az Art Smith: Mariota, Heinicke és Ridder is küzdött ezekkel.
Heinicke lábmunkája és pocket presence javult.
Mariota passzpontossága javult, nála viszont a rossz ösztönök megmaradtak, mert sztem egy lusta dög.
Ridder órája nem volt rossz, a mechanikája is elfigadható volt, de a pályalátása, perifériája szar, védelmet olvasni meg nem volt ideje megtanulni. Neki a processzálás megy nehezen, időt nem kapott, lehet, h lassú fejben.
A másik jelöltem backupnak - nem röhög - olcsón Jimmy Garoppolo, aki jó végrehajtó és pontos is.
Heinicke meg még olcsóbb opció, de ő nálam 3rd string lenne.
2) a másik az agresszív piaci verzió, azaz a trade egy JOBB QB-ért
Én már írtam Lawrence-t, de nem hiszem, hogy elengedik.
Sam Darnold és Kyler Murray semmiképpen.
Talán Stafford elérhető lesz 1-2 évre?
Szerintem minimális opciónk van itt.
több mint 1 éve
BB tul jo volt ahhoz, hogy elol tudjunk draftolni, akit hoztunk nem volt eleg jo.sztem az fqb váltás lemenedzselésének a hiánya, ami a legnagyobb problémája a mai napig tomlinnak és a steelersnek.Tomlin a legnagyobb edzők egyike, még egy olyan motivátor mint ő nem nagyon van. Nem sokan képesek egy FQB váltást így lemenedzselni. A draftjaitokkal sincs nagy probléma, képesek vagytok hátsó körökből is találni. Nem értem miért lenne épp most itt az ideje a váltásnak??7 csoport győzelem, 3 AFC döntő, 2 SB, 1 SB W.A megkoronazott kozepszerÖrökké tartó pozitiv szezont hozni.én meg olyat olvastam, hogy Tomlin nélkül 2-3 győzelmes csapat lenne a Steelers.Mit tud tomlin amit akar vrabel nem?
tamaske (doki)
no
kittli
no
Jan
Szipeter
gedam
azota sem tudtunk senki ertelmeset draftolni, ezert nez ki RW klasszisokkal jobban barki masnal.
vagy TJ trade egy elso korert, vagy sokaig ez marad.
több mint 1 éve
gedam
6 478
sztem az fqb váltás lemenedzselésének a hiánya, ami a legnagyobb problémája a mai napig tomlinnak és a steelersnek.Tomlin a legnagyobb edzők egyike, még egy olyan motivátor mint ő nem nagyon van. Nem sokan képesek egy FQB váltást így lemenedzselni. A draftjaitokkal sincs nagy probléma, képesek vagytok hátsó körökből is találni. Nem értem miért lenne épp most itt az ideje a váltásnak??7 csoport győzelem, 3 AFC döntő, 2 SB, 1 SB W.A megkoronazott kozepszerÖrökké tartó pozitiv szezont hozni.én meg olyat olvastam, hogy Tomlin nélkül 2-3 győzelmes csapat lenne a Steelers.Mit tud tomlin amit akar vrabel nem?
tamaske (doki)
no
kittli
no
Jan
Szipeter