Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 12 éve
Na,sokat nem kellett várni,Jarvis hivatalosan is ROLB starter..😛
több mint 12 éve
Szóval vannak edzői aspektusok, vannak olyanok is amelyek rövid távon bejövősek, de hosszútávon nem. Ilyen szerintem a túlzott bratyizás is, Tomlin ilyen. Idényközben szerintem nem válltunk. De valami nem kerek, ahogy meccs végén magyarázza a bizonyítványt Ben, persze a másik sajtófogás, a Roo páholy mutogatása, de előbb utóbb meg lesz az eredménye. A második része a draftok, ha tényleg egyszeméyest játszott Lebóval, akár Butlerral szemben, és nem gyerebe, akkor az is ront a hosszútávú kilátásokon. Tradicionálisan tradicionálisan nagy a bizalom a HC felé, tradicionálisan ez NOLL és COWHER, előttük, mint a riglispli, és Dan már csinált ilyet, és kissé vörhenyes volt az arca a meccs végén, ez a csapat az övé. Möglássuk.bleacherreport.com/articles/1783768-after-0-3-start-is-mike-tomlin-on-the-hot-seat

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Egyrészt Jannál a pont, másrészt Tomlin nem nyert két SB-t. 😊tomlin has done nothing.... he won two superbowls because he had cowher's players....Tibi76Csacsiság.
Pont ez a pozitívum Tomlin munkásságában, hogy kapott egy jó játékosállományt, és kétszer be is vitte őket a SB-ba. Merthogy végtelen+1 számú HC van/volt az NFL-ben, aki szintén kapott egy erős játékosállományt, aztán lópikulát sem ért el velük. Tomlin nagyjából kihozta a csapatból amit lehetett.
Hogy csapatépítőként hogy válik be az majd most fog kiderülni, egyenlőre nem valami parádés, de igazából mindegyik Steelers HC-nak voltak hullámvölgyei.Jan
De a lényeget Jan foglalta össze, sok edző dolgozott kiváló játékosanyaggal és mégsem nyertek SB-t, Tomlin megtette, sőt, egy másik alkalommal is döntőztünk. Tomlin jó edző. De minden csapat életében vannak hullámvölgyek, például Cowherrel is előfordult, hogy háromszor egymás után nem voltunk PO-ban.
A draftról is picit más a véleményem. Nem voltak álomdraftok, de húztunk kezdőnek való, jó, sőt 1-2 elit játékost is, a baj az, hogy egy részük már nincs itt. Ez nemcsak Tomlin hibája, hogy nem tudtuk különböző okoknál fogva megtartani őket.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 12 éve
Ahogy elnézem egyedül maradtál a véleményeddel. Tomlint ekézni nagy csacsiság. Mindenki elismeri odakint, hogy kiváló edző és pedagógus. A draftokat, pedig nemcsak Ő, hanem a GM-is irányítja. Egyébként meg folyamatosan 20 felett választani azért nem azt jelent, hogy mindig a legjobbakat kapod. Most lehet lesz pár év ahol majd 10 alatt tudunk húzni, hatalmas tehetségeket és újra szárnyalunk utána.Szerintem ha szar az edző akkor nem jutunk annyiszor rájátszásba és nem jutunk el a SB-be. Még ha Cowher által draftolt emberekkel is. Azért kell egy stratéga aki vezeti, irányítja a csapatot, ha csak a játékosokra hagyja akkor nagyjából az 1/1-ért versenghettünk volna évről évre. Most viszont itt az idő, hogy megmutassa, hogy a hullámvölgyből is ki tudja vezetni a gárdát és tud belőlük újra SB esélyes csapatot csinálni.polamalunem ertek veled egyet. A jatekosanyag kivalo volt, a defense-hez nem is kellett hozzaszolnia es dad csinalta a dolgat. Amivel torodni kellett az a draft es az O es hogy megtartsuk a drafton esetleg eltalalt embereket. Nah, szerintem egyik sem ment valami fenyesen az elmult evekben.xtaki
több mint 12 éve
És ahusztizenhármas idény végin, egy JarvisJones safetyvel vertük a Szíhókszt, hát nem emlékeztek? Ejnyemá!

több mint 12 éve
Tomlin is azt nyilatkozta, hogy Bell akár kezdhet is Londonban. Ha így lesz, akkor Redman jó eséllyel kimarad az aktív keretből.nem-nem...én is csodálkozva ülök itt...lehet ők már tudnak valamit...de SB-t nyertünk legutóbb Arizona ellen és a Bus vezetésével Detroitban a Seattle ellen, Cowher-el...egyszer pedig bejutottunk Tomlinnal még, de akkor a Packers és főképp a labdavesztések elintéztek minket, Dallasban!
tomlin has done nothing.... he won two superbowls because he had cowher's players....Tibi76Csak én nem emlékszem Tomlin második Super Bowl győzelmére? :-/vassadi
több mint 12 éve
tomlin has done nothing.... he won two superbowls because he had cowher's players....Tibi76Csacsiság.
Pont ez a pozitívum Tomlin munkásságában, hogy kapott egy jó játékosállományt, és kétszer be is vitte őket a SB-ba. Merthogy végtelen+1 számú HC van/volt az NFL-ben, aki szintén kapott egy erős játékosállományt, aztán lópikulát sem ért el velük. Tomlin nagyjából kihozta a csapatból amit lehetett.
Hogy csapatépítőként hogy válik be az majd most fog kiderülni, egyenlőre nem valami parádés, de igazából mindegyik Steelers HC-nak voltak hullámvölgyei.
több mint 12 éve
Tomlin is azt nyilatkozta, hogy Bell akár kezdhet is Londonban. Ha így lesz, akkor Redman jó eséllyel kimarad az aktív keretből.tomlin has done nothing.... he won two superbowls because he had cowher's players....Tibi76Csak én nem emlékszem Tomlin második Super Bowl győzelmére? :-/
több mint 12 éve
No most az O-ban nem Arians csinálta a dolgát? Komplexebb ez azért embörök. Ez az NFL, ahol ha egy csapat folyamatosan fent draftol előbb, vagy utóbb ott lesz a PO-ban, ha nem vakok a vezetőik. (persze van erre is példa) Ha ráadásul ott vannak a veterán nagy fizus emberek, mellettük igencsak nehéz felépíteni mást, mondjuk egy O-t, mert ugye a sapesz alatt aprópéz van.Nem egy és nem kettő hibája van/volt Tomlinnak, de hogy Cohwer kaparta volna neki ki a gesztenyét az barokkos túlzás. A motiváció felépítése, friss emberek beépítése mind-mind kell ahhoz, hogy eredmény legyen és ehhez a főedző (is) kell.
Node back to London. CALLEN is játszik, szval elvárok legalább egy INT-et...
több mint 12 éve
Szerintem ha szar az edző akkor nem jutunk annyiszor rájátszásba és nem jutunk el a SB-be. Még ha Cowher által draftolt emberekkel is. Azért kell egy stratéga aki vezeti, irányítja a csapatot, ha csak a játékosokra hagyja akkor nagyjából az 1/1-ért versenghettünk volna évről évre. Most viszont itt az idő, hogy megmutassa, hogy a hullámvölgyből is ki tudja vezetni a gárdát és tud belőlük újra SB esélyes csapatot csinálni.polamalunem ertek veled egyet. A jatekosanyag kivalo volt, a defense-hez nem is kellett hozzaszolnia es dad csinalta a dolgat. Amivel torodni kellett az a draft es az O es hogy megtartsuk a drafton esetleg eltalalt embereket. Nah, szerintem egyik sem ment valami fenyesen az elmult evekben.
több mint 12 éve
Szerintem ha szar az edző akkor nem jutunk annyiszor rájátszásba és nem jutunk el a SB-be. Még ha Cowher által draftolt emberekkel is. Azért kell egy stratéga aki vezeti, irányítja a csapatot, ha csak a játékosokra hagyja akkor nagyjából az 1/1-ért versenghettünk volna évről évre. Most viszont itt az idő, hogy megmutassa, hogy a hullámvölgyből is ki tudja vezetni a gárdát és tud belőlük újra SB esélyes csapatot csinálni.
több mint 12 éve
És mennyire igaz...tomlin has done nothing.... he won two superbowls because he had cowher's players....Tibi76eztet mondom tobb eve...xtaki
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 12 éve
tomlin has done nothing.... he won two superbowls because he had cowher's players....Tibi76eztet mondom tobb eve...
több mint 12 éve
tomlin has done nothing.... he won two superbowls because he had cowher's players....
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 12 éve
Nohát akkor személyesen látjuk a debütálást. 😊Úgy biza, remélem vagy 200 yarddal 😀
www.nfl.com/news/story/0ap2000000249901/article/leveon-bell-reportedly-to-play-for-steelers-vs-vikingsKlemó
több mint 12 éve
Ja a 09 egy hangyaf... nyin múlt Tenn OT, remember time, érdekes Chi, Cin... Úgylácc ezzel a megnyitással nem tudunk mit kezdeni

több mint 12 éve
10,9,9,9,5,3.....sajna
több mint 12 éve
Én BigBen-nél érzek nagy visszaesést. Több oka is lehet, vagy fél és nem rakja úgy oda magát mint annó, vagy egyszerűen Haley-vel nincs meg a chemistry köztük. Én utóbbira gondolnék elsősorban. Megszokhattuk már korábban is, hogy van meccsenként 1 teljesen homály és 1 szimplán hajmeresztő passza, ez hozzá tartozik. Most viszont ezek mellé betársultak az érthetetlen labdái, amiket nem érteni hogy miért sikerednek ilyen szarra. Gondolok itt a tengeralattjáró-passzokra amik a receiver lábujjhegyéhez szállnak, vagy a méterekkel túl/fölé dobásokra hosszabb próbánál, vagy egy rövid passznál tigrisbukfences elkapást megkívánó passzaira. Ezekből nem is nagyon lehet önbizalmat meríteni, csak fellángolásokra valót (a Bears ellen voltak már ilyenek, ez biztató a jövőre nézve). Valahogy a futásba kéne rövid távon lelket verni, hogy meglegyen az O# önbizalma. Hosszabb távra pedig be kell látni hogy BB és Haley együtt nem fog működni, reméljük ennek utóbbi fogja kárát látni.Egyébként mutattak egy szerintem beszédes statisztikát a meccs alatt, hogy az utóbbi Tomlin-években hány meccs alatt varrták ránk összesen 3 zakót.. Nem emlékszem pontosan de asszem 10,9,7,7,5, és most elég volt már 3 is... Nem kell sokat elemezni a trendjét a számsornak. Draft ruleZ!
több mint 12 éve
Na,megnéztem a meccset.A D-ről botorság rosszat mondani,a benyelt két nagy play bele fért volna így is,nem rajtuk múlt.
Troy ihletett formában játszik idén,és meccsről meccsre jobban működik nála az "ösztön". JJ szerintem picit mindíg jobb,mint az előző héten+a benne lévő alázattal még sokra fogja vinni nálunk.Woodley még mindíg kevés,elsősorban önmagához képest.Clarkon érzek némi formaesést,de a rutin viszi.
Namost az a helyzet,hogy az O-ról sem tudok rosszat mondani.A fal javult, a ZBS-t nem látom,hogy nagyon alkalmaznánk,de a pass protection elfogadható szinten van.Tudván a korukat és a bennük levő talentet,nem aggódom e miatt.Csiszoltunk picit a futáson,AB állatul tolta,Miller megbízható mint mindíg,jó playcalling-sok célponttal,ebben se voltunk szarok. A TO-k végeztek ki minket.És Ben.Az egy dolog,hogy elengedem HailMary-re és bejön,oké.De nagy bizonytalanságot érzek nála.
Valahogy a szemében van,nézzétek mikor interjút ad.Lehet hogy Őt viselte meg a legjobban az első két zakó,akkor viszont a mai meccsel nem lett nyugodtabb.
Bízom a profizmusában,Tomlinban,Héliben és a falban.Abban,hogyha kimentek Londonba,ne kelljen elővenni a barna zacskókat..😉
több mint 12 éve
Első két hét játékát aláírom hogy katasztrófa, de nem tudom ezt a vereséget miért kell Haley nyakába varrni kap Ő eleget más helyzetebe (jogosan).Ki varrta Haley nyakába a tegnapit?
Ha a Vikings ellen is csőd van akkor teljesen jogos, felőlem szezon közbe is mehet Kirby bácsira úgy is kíváncsi vagyok.laby
több mint 12 éve
Első két hét játékát aláírom hogy katasztrófa, de nem tudom ezt a vereséget miért kell Haley nyakába varrni kap Ő eleget más helyzetebe (jogosan).Nem tudom miért akarjátok Haley nyakát venni megint. Már olyan természetes hogyha kikapunk akkor Őt okoljuk. Mielőtt félreértené valaki egyáltalán nem kedvelem Őt, és örülök hogy jövőre (szinte biztosan) nem lesz már az OC, de most komolyan megint Ő menjen azért, mert csináltak 5 egyéni hibát és ezen elment a meccs?Nem akarjuk, de ahogy korábban is tárgyaltuk az O nagyon gyenge. Az első két meccsen látható volt az impotencia, most meg a TO-k miatt kaptunk ki.
Nagyon tetszettek a play-ek amiket játszottunk, voltak hosszú passzok, rengeteg gyönyörűen kitalált és megvalósított play, teljesen rendben volt. Tökéletes playhívás az egész meccsen meg soha nincs egyik meccsen sem, szóval nem keresem meg benne a legkisebb problémát amibe bele lehet kötni.
Nem vagyunk liga elit offense, nem is voltunk és nem is leszünk, az viszont teljesen rendben volt ahogy haladtunk a Bears védelme ellen.
Szóval nem értem, ezt az automata Haley menj innen szindrómát.
Ha (tudom hogy nincs) nem csinálunk 5 TO-t, akkor a védelem is könnyebb szituba van és mi sem ajándékozunk ennyi pontot az ellenfélnek. Valószínűleg egy gyönyörű győzelem lett volna és most mindenki dicsérné hogy végre összekapták magukat.
Soldival egyetértek, ez volt a legkevésbé fájó vereség és itt már tetszett amit láttam.
Ha a Vikings ellen is kikapunk, akkor tényleg végeztünk idén.laby
Egyszerűen változtatni kell valamit, mert ez így nem működik!!!
OC-t lecserélheted a komplett O-t nem...mi is a legjobb megoldást keresnénk és annak ellenére, hogy tényleg most az O mutatott valamit, a 3 L és az első két héten mutatott játék magáért beszél!Klaci79
Ha a Vikings ellen is csőd van akkor teljesen jogos, felőlem szezon közbe is mehet Kirby bácsira úgy is kíváncsi vagyok.
több mint 12 éve
Nem tudom miért akarjátok Haley nyakát venni megint. Már olyan természetes hogyha kikapunk akkor Őt okoljuk. Mielőtt félreértené valaki egyáltalán nem kedvelem Őt, és örülök hogy jövőre (szinte biztosan) nem lesz már az OC, de most komolyan megint Ő menjen azért, mert csináltak 5 egyéni hibát és ezen elment a meccs?Nem akarjuk, de ahogy korábban is tárgyaltuk az O nagyon gyenge. Az első két meccsen látható volt az impotencia, most meg a TO-k miatt kaptunk ki.
Nagyon tetszettek a play-ek amiket játszottunk, voltak hosszú passzok, rengeteg gyönyörűen kitalált és megvalósított play, teljesen rendben volt. Tökéletes playhívás az egész meccsen meg soha nincs egyik meccsen sem, szóval nem keresem meg benne a legkisebb problémát amibe bele lehet kötni.
Nem vagyunk liga elit offense, nem is voltunk és nem is leszünk, az viszont teljesen rendben volt ahogy haladtunk a Bears védelme ellen.
Ha (tudom hogy nincs) nem csinálunk 5 TO-t, akkor a védelem is könnyebb szituba van és mi sem ajándékozunk ennyi pontot az ellenfélnek. Valószínűleg egy gyönyörű győzelem lett volna és most mindenki dicsérné hogy végre összekapták magukat.
Soldival egyetértek, ez volt a legkevésbé fájó vereség és itt már tetszett amit láttam.
Ha a Vikings ellen is kikapunk, akkor tényleg végeztünk idén.laby
Egyszerűen változtatni kell valamit, mert ez így nem működik!!!
OC-t lecserélheted a komplett O-t nem...mi is a legjobb megoldást keresnénk és annak ellenére, hogy tényleg most az O mutatott valamit, a 3 L és az első két héten mutatott játék magáért beszél!
több mint 12 éve
Elcseréljük Jaksonvillbe, akkor idén kéccer is lehet duplabigbenezés

több mint 12 éve
Nem tudom miért akarjátok Haley nyakát venni megint. Már olyan természetes hogyha kikapunk akkor Őt okoljuk. Mielőtt félreértené valaki egyáltalán nem kedvelem Őt, és örülök hogy jövőre (szinte biztosan) nem lesz már az OC, de most komolyan megint Ő menjen azért, mert csináltak 5 egyéni hibát és ezen elment a meccs?Nagyon tetszettek a play-ek amiket játszottunk, voltak hosszú passzok, rengeteg gyönyörűen kitalált és megvalósított play, teljesen rendben volt. Tökéletes playhívás az egész meccsen meg soha nincs egyik meccsen sem, szóval nem keresem meg benne a legkisebb problémát amibe bele lehet kötni.
Ha a Vikings ellen is kikapunk, akkor tényleg végeztünk idén.