Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 12 éve
Ateista vagyok, most mégis a csodában reménykedek.Sajnos másban nem lehet.

Aki másnak vermet ás, az sírásó.
több mint 12 éve
azért ott még nem tartunk 😊 én már örülnék annak is ha nem veszítenénkIgazából ma is minden ellenünk szól, ahogy a Bengals ellen. Akkor tutira vettem a zakót, most viszont meglepetést érzek, de alátámasztására egyetlen észérvem sincs. 😀SoldadosMeglepetést érzel??? Csak nem szerzünk egy labdát végre?! 😀Klaci79
több mint 12 éve
ÁMEN!!!Igazából ma is minden ellenünk szól, ahogy a Bengals ellen. Akkor tutira vettem a zakót, most viszont meglepetést érzek, de alátámasztására egyetlen észérvem sincs. 😀SoldadosUgyanez. Tavaly a Chargers elleni meccs előtt írtam is az eredménykövetőben, hogy rossz előérzetem van, és annyira "semmiből jött" vereséget (előző héten emocionális győzelem Baltimore-ban Batch vezetésével, látszólag nálunk a momentum, Ben is visszatér, a San Diego sokmeccses vereségszériában van, ...) szerintem még nem szenvedett a csapat, mióta nekik szurkolok. Most valamiért olyan érzésem van, hogy összejöhet egy hasonlóan váratlan győzelem.vassadi
több mint 12 éve
Igazából ma is minden ellenünk szól, ahogy a Bengals ellen. Akkor tutira vettem a zakót, most viszont meglepetést érzek, de alátámasztására egyetlen észérvem sincs. 😀SoldadosMeglepetést érzel??? Csak nem szerzünk egy labdát végre?! 😀
több mint 12 éve
Igazából ma is minden ellenünk szól, ahogy a Bengals ellen. Akkor tutira vettem a zakót, most viszont meglepetést érzek, de alátámasztására egyetlen észérvem sincs. 😀SoldadosUgyanez. Tavaly a Chargers elleni meccs előtt írtam is az eredménykövetőben, hogy rossz előérzetem van, és annyira "semmiből jött" vereséget (előző héten emocionális győzelem Baltimore-ban Batch vezetésével, látszólag nálunk a momentum, Ben is visszatér, a San Diego sokmeccses vereségszériában van, ...) szerintem még nem szenvedett a csapat, mióta nekik szurkolok. Most valamiért olyan érzésem van, hogy összejöhet egy hasonlóan váratlan győzelem.
több mint 12 éve
A duty free-ben lehet venni...nem is olyan drága a pia!!!Na azért, mert már meg van rendelve a sör 😀, nem viszünk csak kézipoggyászt, így a pálinka itthon marad 😕polamaluMegyek, persze. 😊SoldadosCortez Allen megint out, de nélküle megleszünk, a D rendben van, Bell ugyan questionable, de nem fog játszani, úgyhogy akik Londonba utaznak, azok jó eséllyel láthatják a debütálását. Így viszont Felix Jones lesz a kezdő. Ami a legjobb hír: Miller probable, ő azért lendíthet valamelyest ezen a nagyon ergya O-n. Nemcsak BB menekülő és biztos célpontja lehet, hanem blokkolásban a futást is jól segítheti.SoldadosMi az, hogy akik kiutaznak?? Te is jössz nem??polamalu
több mint 12 éve
Ja,és persze futottat...
több mint 12 éve
Én is meglepetést érzek, meglepetés lesz, hogy szerzünk egy Off TD-t
több mint 12 éve
Pedig van! Már csak limitáltan pingpongozhattak a héten...xD
több mint 12 éve
Igazából ma is minden ellenünk szól, ahogy a Bengals ellen. Akkor tutira vettem a zakót, most viszont meglepetést érzek, de alátámasztására egyetlen észérvem sincs. 😀

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 12 éve
Na azért, mert már meg van rendelve a sör 😀, nem viszünk csak kézipoggyászt, így a pálinka itthon marad 😕Megyek, persze. 😊SoldadosCortez Allen megint out, de nélküle megleszünk, a D rendben van, Bell ugyan questionable, de nem fog játszani, úgyhogy akik Londonba utaznak, azok jó eséllyel láthatják a debütálását. Így viszont Felix Jones lesz a kezdő. Ami a legjobb hír: Miller probable, ő azért lendíthet valamelyest ezen a nagyon ergya O-n. Nemcsak BB menekülő és biztos célpontja lehet, hanem blokkolásban a futást is jól segítheti.SoldadosMi az, hogy akik kiutaznak?? Te is jössz nem??polamalu
több mint 12 éve
Megyek, persze. 😊Cortez Allen megint out, de nélküle megleszünk, a D rendben van, Bell ugyan questionable, de nem fog játszani, úgyhogy akik Londonba utaznak, azok jó eséllyel láthatják a debütálását. Így viszont Felix Jones lesz a kezdő. Ami a legjobb hír: Miller probable, ő azért lendíthet valamelyest ezen a nagyon ergya O-n. Nemcsak BB menekülő és biztos célpontja lehet, hanem blokkolásban a futást is jól segítheti.SoldadosMi az, hogy akik kiutaznak?? Te is jössz nem??polamalu

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 12 éve
Itt az lb sor megerősítése,thx Höri!..😊 Meskó mellé magyarnak/bár nem az../www.pittsburghpanthers.com/sports/m-footbl/mtt/matt_galambos_852931.html
több mint 12 éve
Csatlakozom...semmi értelme 75%-os állapotban pályára küldeni, ha jövő héten 100%-os...túl nagy baj lenne ha megsérülne újra, ne kockáztassunk. A sajtó meg találgat, mert ez a dolga.PL, itt is írják, hgy valószínűleg pár snap ereéig pályára lép, megnézik hogyan reagál. Igaz itt már nem kezdőnek írják, valóban.Az azért túlzás, hogy "valószínűleg", egyszerű találgatás folyik a cikkben. Szerintem kizárt, hogy pályára küldik.vassadi
www.behindthesteelcurtain.com/bears-vs-steelers-news-and-updates-leading-into-week-3/2013/9/21/4754804/steelers-leveon-bell-injury-report-status-chicago-bears-week-3-nflpolamalu
több mint 12 éve
PL, itt is írják, hgy valószínűleg pár snap ereéig pályára lép, megnézik hogyan reagál. Igaz itt már nem kezdőnek írják, valóban.Az azért túlzás, hogy "valószínűleg", egyszerű találgatás folyik a cikkben. Szerintem kizárt, hogy pályára küldik.
www.behindthesteelcurtain.com/bears-vs-steelers-news-and-updates-leading-into-week-3/2013/9/21/4754804/steelers-leveon-bell-injury-report-status-chicago-bears-week-3-nflpolamalu
több mint 12 éve
PL, itt is írják, hgy valószínűleg pár snap ereéig pályára lép, megnézik hogyan reagál. Igaz itt már nem kezdőnek írják, valóban.www.behindthesteelcurtain.com/bears-vs-steelers-news-and-updates-leading-into-week-3/2013/9/21/4754804/steelers-leveon-bell-injury-report-status-chicago-bears-week-3-nfl
több mint 12 éve
Cortez Allen megint out, de nélküle megleszünk, a D rendben van, Bell ugyan questionable, de nem fog játszani, úgyhogy akik Londonba utaznak, azok jó eséllyel láthatják a debütálását. Így viszont Felix Jones lesz a kezdő. Ami a legjobb hír: Miller probable, ő azért lendíthet valamelyest ezen a nagyon ergya O-n. Nemcsak BB menekülő és biztos célpontja lehet, hanem blokkolásban a futást is jól segítheti.SoldadosMi az, hogy akik kiutaznak?? Te is jössz nem??
több mint 12 éve
Talán Depot vagy Sulia valamelyik cikkében, azt írták, hogy MIller már edzett és játszik valamint Bell lesz a kezdő RB. Csodálkoztam én is, de merek én vitatkozni a csapathoz sokkal közelebb állókkal?Pont most olvastam, hogy Őt nevezték meg kezdő RB-nek, nem lett igazam szerencsérepolamaluEzt hol olvastad? Mert edzett ugyan ma is rendesen, de hivatalosan questionable a státusza, és elvileg még nem is fogják bevetni.vassadi
több mint 12 éve
Cortez Allen megint out, de nélküle megleszünk, a D rendben van, Bell ugyan questionable, de nem fog játszani, úgyhogy akik Londonba utaznak, azok jó eséllyel láthatják a debütálását. Így viszont Felix Jones lesz a kezdő. Ami a legjobb hír: Miller probable, ő azért lendíthet valamelyest ezen a nagyon ergya O-n. Nemcsak BB menekülő és biztos célpontja lehet, hanem blokkolásban a futást is jól segítheti.

több mint 12 éve

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Pont most olvastam, hogy Őt nevezték meg kezdő RB-nek, nem lett igazam szerencsérepolamaluEzt hol olvastad? Mert edzett ugyan ma is rendesen, de hivatalosan questionable a státusza, és elvileg még nem is fogják bevetni.
több mint 12 éve
Szerintem, ha kérdéses lenne nem engednék odaállni
több mint 12 éve
Pont most olvastam, hogy Őt nevezték meg kezdő RB-nek, nem lett igazam szerencsérepolamalukíváncsi vagyok mennyire ép valójában....nemlenne jó ha megint lekukázódna...jövő héten látni szeretném élőben játszani
több mint 12 éve
Pont most olvastam, hogy Őt nevezték meg kezdő RB-nek, nem lett igazam szerencsére
több mint 12 éve
Ha nem ő fog kezdeni, akkor várhatóan ki lesz a kezdő RB?Szerintem még nem, mert ez az első hét, hogy rendesen edzett. Meglátjuk, holnapra lesz meccs státusz akkor kiderül 😀polamaluMa már Bell is teljes értékű edzésmunkát végzett.vassadiVárható hogy játszik is, mert azt olvastam, hogy nem nagyon várható. Csak mert ha igen belenézek a mecsbe 😊Toca