Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 13 éve
Bicknellnek pedig megvolt az első interjúja Steelers OL coach-ként, a legérdekesebb mondata talán ez volt: "I want to be able to have guys who can move, run, and have some quickness off the ball to be able to get into people."Arról, hogy (elsősorban) zone blocking lesz-e, ő is azt nyilatkozta, hogy előbb még meg kell ismernie a játékosállományt, hogy el tudja dönteni, milyen sémára alkalmasak leginkább. Néhány játékosunkat már közelebbről ismeri, anno Pouncey-t, DeCastrót és Adams-t is workoutolta.
Ha a ZBS mellett döntenek, még valószínűbbé válik, hogy elbúcsúzunk Starks-tól és Colontól.
több mint 13 éve
alakul

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
A pittsburghi születésű Danny Smith lesz az új ST coach, aki eddig a Redskins-nél töltötte be ugyanezt a posztot.
több mint 13 éve
Ja a tavaly az az idén, ez zavart be engem kicsit 😀
több mint 13 éve
Mivel nem vagyok olyan jól tájékozott mostanság, időhiány miatt. A memóriám meg sose volt jó, segítsetek ki. A Chiefs-nél tavaly elit volt az OL? Vagyis van rá esély, hogy a most már minőséginek mondható anyagból egy elit közeli falat varázsol??Csak ebben a szezonban volt a Chiefs OL edzője, úgyhogy Haley-vel nem dolgozott együtt.
Ezek szerint üstökössel is dolgozott együtt, vagyis üstökösizálódunk szépen??polamalu
Elvileg run blockingban nagyon otthon van, aminek örülhetünk, mert most elsősorban ez szorul javításra a falban. Elképzelhető, hogy ZBS-re váltunk.
több mint 13 éve
"The proof is in the pudding," mogya a Séfwww.arrowheadpride.com/2013/1/29/3930310/jack-bicknell-steelers-offensive-line-coach-chiefs

több mint 13 éve
Egen mivel paterniális rendszer, várhatóak a Csifsztől lepotyogó anyagok, émmég mindig bízom a Stanzi gyerek beszerválásban. 😉

több mint 13 éve
Jack Bicknell Jr. lesz az új OL coach.Mivel nem vagyok olyan jól tájékozott mostanság, időhiány miatt. A memóriám meg sose volt jó, segítsetek ki. A Chiefs-nél tavaly elit volt az OL? Vagyis van rá esély, hogy a most már minőséginek mondható anyagból egy elit közeli falat varázsol??
Tavaly a Chiefs-nél dolgozott szintén OL coach-ként, előtte három évig a Giants-nél volt asszisztens.vassadi
Ezek szerint üstökössel is dolgozott együtt, vagyis üstökösizálódunk szépen??
több mint 13 éve
Jack Bicknell Jr. lesz az új OL coach.Tavaly a Chiefs-nél dolgozott szintén OL coach-ként, előtte három évig a Giants-nél volt asszisztens.
több mint 13 éve
Ami nem megy, azt nem kell erőltetni.legyünk buziépétriocc és inkább puntoljunk az ellenfél 32-eséről is? 😀BigBen7Zsuzsám exedzőjét hoznánk haza, hátha jövőre menne neki a 60aska is.Arról ne is álmodj, ha eddig nem volt elég jó lába hozzá akkor nem is lesz. De legalább az 50 alattiakat egész biztosan rugdossa most. Nagyobbat meg nem kell rúgatni vele.Roth
Danny Smith WashReds ST coach interyousutianap
"Az őrültség nem más, mint ugyanazt tenni újra és újra, és várni, hogy az eredmény más legyen."
több mint 13 éve
legyünk buziépétriocc és inkább puntoljunk az ellenfél 32-eséről is? 😀Zsuzsám exedzőjét hoznánk haza, hátha jövőre menne neki a 60aska is.Arról ne is álmodj, ha eddig nem volt elég jó lába hozzá akkor nem is lesz. De legalább az 50 alattiakat egész biztosan rugdossa most. Nagyobbat meg nem kell rúgatni vele.Roth
több mint 13 éve
Zsuzsám exedzőjét hoznánk haza, hátha jövőre menne neki a 60aska is.Arról ne is álmodj, ha eddig nem volt elég jó lába hozzá akkor nem is lesz. De legalább az 50 alattiakat egész biztosan rugdossa most. Nagyobbat meg nem kell rúgatni vele.
több mint 13 éve
Zsuzsám exedzőjét hoznánk haza, hátha jövőre menne neki a 60aska is.Danny Smith WashReds ST coach interyou

több mint 13 éve
The Steelers signed wide receiver Kashif Moore today to a Reserve/Future contract for the 2013 season.
több mint 13 éve
Unatkoztam és összeraktam egy mock draftotÖsszerakhattál volna egy reálisat is. 😊
vélemények:
1. kör: Dion Jordan (OLB)
2. kör: Jesse Williams (NT)
3. kör: Robert Woods (WR)
4. kör: Shawn Williams (S)
5. kör: E.J. Emanuel (QB)
6. kör: Adrian Bushell (CB)
7. kör: Jeff Nady (OT)BigBen7
több mint 13 éve
De teljesítmény alapján egyértelműen Timmons érdemelné meg legjobban, Pouncey egyáltalán nem volt olyan jó idénSziasztok! Ha jól emlékszem ugye tőlünk Timmons, Clark és Punci lesz ott ma a Pro Bowlon?! HaggansTőlünk egyedül Pouncey lesz ott, kezdőként.vassadi
több mint 13 éve
Unatkoztam és összeraktam egy mock draftotvélemények:
1. kör: Dion Jordan (OLB)
2. kör: Jesse Williams (NT)
3. kör: Robert Woods (WR)
4. kör: Shawn Williams (S)
5. kör: E.J. Emanuel (QB)
6. kör: Adrian Bushell (CB)
7. kör: Jeff Nady (OT)
több mint 13 éve
Sziasztok! Ha jól emlékszem ugye tőlünk Timmons, Clark és Punci lesz ott ma a Pro Bowlon?! HaggansTőlünk egyedül Pouncey lesz ott, kezdőként.
több mint 13 éve
Sziasztok! Ha jól emlékszem ugye tőlünk Timmons, Clark és Punci lesz ott ma a Pro Bowlon?! HaggansTimmonsról nem tudok, hogy bekerült volna. Clark bekerült de sérülés miatt lemondta.
több mint 13 éve
Sziasztok! Ha jól emlékszem ugye tőlünk Timmons, Clark és Punci lesz ott ma a Pro Bowlon?!
több mint 13 éve
több mint 13 éve
de én még egy viszonylag korai (max második kört) OL-re tennék...Engem személy szerint eléggé felháborítana az a max 2. körös OL pick. A falunk megvan, csak tapasztalatot kell gyűjteni és tanulni, ennek talán már jövőre látjuk a gyümölcsét, vagy 2 év múlva.
Collapo
Sokkal nagyobb hiányosságaink vannak, mint hogy OL pick-et megengedhessünk magunknak ilyen korán.
több mint 13 éve
Valasz, a műtét előtt?Mr. szakáll (talan)polamalukishaszi

több mint 13 éve
Azt hittem Rákosi elvtárs ipari tanuló korában 😀
kishaszi