Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 4 éve

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Csak megtörtük a csendet, legépeltünk pár hszt. 😊
több mint 4 éve
Nem értem ezeket az ILB híreszteléseket., Spillane jól szállt be tavaly, Williams visszajött, Bush felépült, drafton is hoztunk ILB-t, minek kellene ide még LvE is?Mert egy lehetőség és Én annak örülök, ha ezért elejtünk egy telefont. Ez szerintem a jó csapatok titka, függetlenül attól, hogy nagyon nagy need van-e itt.
Ez szvsz hasonló mint a JJ Watt sztori volt. Elérhető jó játékos olyan posztra, ahol egyébként megvagyunk. Értelme semmi, de jól hangzik. 😊
Jan
Ne tagadjuk, azért need az van. Bush ACL szakadásból jön, Spillane jó volt ugyan, de sem ő, sem Buddy és pláne Vince nem erős covarage-ban és egyébként nem vagyunk erős strong safety-vel sem megáldva Edmunds személyében enyhén szólva sem. (mögötte pedig ki is a depth?)
Szokták a DC-k mondani, hogy középső LB-ből soha nem elég, mert a legtöbbet ütköző posztról beszélünk, ahol nagyon gyakoriak a sérülések és majd mindegyik játékos az ST-ben is kulcsember.
De igen, mindettől függetlenül az igazi need nem itt van, azzal egyetértek, de mondjuk a lentebb említett Vinovich kapcsán nem 4. kört kellene adnunk, ha meg akarnánk szerezni, hanem jóval többet.
több mint 4 éve
Nem értem ezeket az ILB híreszteléseket., Spillane jól szállt be tavaly, Williams visszajött, Bush felépült, drafton is hoztunk ILB-t, minek kellene ide még LvE is? Ez szvsz hasonló mint a JJ Watt sztori volt. Elérhető jó játékos olyan posztra, ahol egyébként megvagyunk. Értelme semmi, de jól hangzik. 😊
több mint 4 éve
Veled örülünk 😊
Hát akkor ez megvan 😀
Irigykedtek, mi? 😀 😀
Klaci79
több mint 4 éve
Továbbra is úgy kezeljétek, hogy nem annyira megbízható források 😀Uborkaszezonban egy gumicsont halálos a fogakra...
Nekem amúgy az nem tetszene benne, hogy kb 1 éves rental lenne.
tenorx
több mint 4 éve
sokszor a sérülések lelki eredetűek is lehetnek, az izmok, a test nem úgy dolgozik. Láttunk már számtalan olyat a sporttörténelemben, hogy egy sérülékenynek elkönyvelt játékos egy új helyen, más légkörben szárnyra kapott és nem jöttek a sérülések. Persze az ellenkezőjét is, hogy maradt ugyanolyan.Ő másik légkörben is ugyan ilyen durability -vel rendelkezett. Már drafton is olyan orvosi dossziéja volt mint másnak 70 éves korára nyilván túlzással..
Olcsón megéri.
polamalu
több mint 4 éve
sokszor a sérülések lelki eredetűek is lehetnek, az izmok, a test nem úgy dolgozik. Láttunk már számtalan olyat a sporttörténelemben, hogy egy sérülékenynek elkönyvelt játékos egy új helyen, más légkörben szárnyra kapott és nem jöttek a sérülések. Persze az ellenkezőjét is, hogy maradt ugyanolyan.Igen, erre gondoltam én is. De én mégis inkább Winovich-ot látnám szívesebben.
Olcsón megéri.
polamalu
Szerkesztette: Spy
több mint 4 éve
Továbbra is úgy kezeljétek, hogy nem annyira megbízható források 😀Nekem amúgy az nem tetszene benne, hogy kb 1 éves rental lenne.
több mint 4 éve
Nem leszek népszerű de nagyon nem örülnék ennek😕 Luxus igazolás lenne. Jelenleg a liga alsó negyedében vagyunk CB állománnyal nem kell nekünk ILB.
több mint 4 éve
sokszor a sérülések lelki eredetűek is lehetnek, az izmok, a test nem úgy dolgozik. Láttunk már számtalan olyat a sporttörténelemben, hogy egy sérülékenynek elkönyvelt játékos egy új helyen, más légkörben szárnyra kapott és nem jöttek a sérülések. Persze az ellenkezőjét is, hogy maradt ugyanolyan. Olcsón megéri.
több mint 4 éve
Nekem tetszene az érkezése, ha be tudják szorítani a cap-be, akkor megér egy próbát.
több mint 4 éve
Igen, nagyon szerettem volna őt anno hozzánk, és a szívem most is szeretné. Az eszem mást súg. (De ehhez a játékhoz mindkettő kell 😊 )Nekem is ez jutott eszembe rögtön, hogy inkább CB és OLB oldalra "költenék", de ilyen esélyek nem esnek mindig le az asztalra....Újonc szerződés alatt fut, 2 millió körül lenne idén, jövőre nem lehívott opcióval.Nem gondolnám, ez csak papíron nézne ki nagyon jól (De nem pénzügyi papíron). De kíváncsi vagyok, hozunk-e valakit OLB, CB poszton, a Jun 1 pénzügyileg igencsak fontos dátum.
Minőségben talán a liga legjobb ILB párosa lenne nálunk!
| Azon a 3-4 meccsen, amin tud játszani egy adott évben. |
Sajnos nagyon sérülékeny, de nyilván ha nem lenne valami difi, a Cowboys nem hozta volna helyette Micah Parsons-t az első körben.
Ergo ha megér nekünk kb 500ezret meccsenként, hogy legyen egy kurvadurva ILB párosunk, akkor jöjjön.
Klaci79
Most lesz megint kis mozgás ligaszerte, de nem állunk jól jövő évi draftcetlikben, szóval nagy muníció nincs pl. trade-hez. (1,2,3,(3comp),(5comp),6,7,7 +1 6. esetleg ha Haeg nem éri meg a rostert) Pénzünk szintén.
Nálam az ILB nem need to fix, viszont kezdő CB2-t én nem látok rosteren (Bocs Sutton, Pierre cáfoljon rám) SCB-t szintén nem (Brooks, Lamont, Shakur cáfoljon rám) és OLB-n nálam a Roche&March kettős nem életbiztosítás.
Spy
Klemó
több mint 4 éve
Nekem is ez jutott eszembe rögtön, hogy inkább CB és OLB oldalra "költenék", de ilyen esélyek nem esnek mindig le az asztalra....Újonc szerződés alatt fut, 2 millió körül lenne idén, jövőre nem lehívott opcióval.Nem gondolnám, ez csak papíron nézne ki nagyon jól (De nem pénzügyi papíron). De kíváncsi vagyok, hozunk-e valakit OLB, CB poszton, a Jun 1 pénzügyileg igencsak fontos dátum.
Sajnos nagyon sérülékeny, de nyilván ha nem lenne valami difi, a Cowboys nem hozta volna helyette Micah Parsons-t az első körben.
Ergo ha megér nekünk kb 500ezret meccsenként, hogy legyen egy kurvadurva ILB párosunk, akkor jöjjön.
Klaci79
Most lesz megint kis mozgás ligaszerte, de nem állunk jól jövő évi draftcetlikben, szóval nagy muníció nincs pl. trade-hez. (1,2,3,(3comp),(5comp),6,7,7 +1 6. esetleg ha Haeg nem éri meg a rostert) Pénzünk szintén.
Nálam az ILB nem need to fix, viszont kezdő CB2-t én nem látok rosteren (Bocs Sutton, Pierre cáfoljon rám) SCB-t szintén nem (Brooks, Lamont, Shakur cáfoljon rám) és OLB-n nálam a Roche&March kettős nem életbiztosítás.
Spy
több mint 4 éve
Nekünk ugye egy 5. körösünk van még szabad középső a Hangostejes feltrade miatt. Egy 5. kört röhögve megérne a fiú, mivel a kimenetek mind jobbak ellenérték szinten (is). Ha ugyanis magára talál és elkerülik jobban a sérülések, akkor adott esetben mehet tovább máshova nagy pénzen és ellenértéken 4. kört kaphatunk. Ha pedig hoz egy átlagos szezont, akkor lehet belőle egy olyan kiegészítő ember, akit érdemes tartani minden csapatnak közepes/alacsony fizuval. Persze benne van egy sérüléssel teli és értéktelen szezon is, de ekkor meg vetmin közelében lenne az a fizu, amivel újrakezdhetné és Én ezt az esélyt is megadnám neki nálunk. Szóval upside és lehetőség lenne, tipikusan low cost big upside story. Rá már nem építenék, de így ez nekünk pont tökéletes lenne és igazából pont ezekért Én őt 4. kör alatt biztosan nem engedném el, legalábbis egy early 5. körös pick az ami még beleférne....persze azt viszont láttuk többször, hogy a Boys mennyire másként gondolkodik.
több mint 4 éve
Újonc szerződés alatt fut, 2 millió körül lenne idén, jövőre nem lehívott opcióval.Nem gondolnám, ez csak papíron nézne ki nagyon jól (De nem pénzügyi papíron). De kíváncsi vagyok, hozunk-e valakit OLB, CB poszton, a Jun 1 pénzügyileg igencsak fontos dátum.
Klaci79
Nálam az ILB nem need to fix, viszont kezdő CB2-t én nem látok rosteren (Bocs Sutton, Pierre cáfoljon rám) SCB-t szintén nem (Brooks, Lamont, Shakur cáfoljon rám) és OLB-n nálam a Roche&Marsh kettős nem életbiztosítás.
Szerkesztette: Spy
több mint 4 éve
Újonc szerződés alatt fut, 2 millió körül lenne idén, jövőre nem lehívott opcióval.Minőségben talán a liga legjobb ILB párosa lenne nálunk!
több mint 4 éve
Bush LvE paros kozepen? Van ra penzunk?
több mint 4 éve
Csak rossz mezt húzott magára 😊 EbbűnemeszikannyiSaint!Azt csiripelik annyira nem megbízható források, hogy beszélgetünk a Dallassal LvE ügyében, az ár midround pick lenne.Már be is öltözött! 😄
tenorx
steelwolf
több mint 4 éve
Azt csiripelik annyira nem megbízható források, hogy beszélgetünk a Dallassal LvE ügyében, az ár midround pick lenne.Már be is öltözött! 😄
tenorx
több mint 4 éve
Azt csiripelik annyira nem megbízható források, hogy beszélgetünk a Dallassal LvE ügyében, az ár midround pick lenne.
több mint 4 éve
steelersdepot.com/2021/05/watch-steelers-rookie-c-kendrick-green-squats-700-pounds-while-at-illinois/😀
Ugye tudjuk, hogy bírkózó múltja (is) van...meg ő az, aki általában az első pofont adja a snap után....hát na.....most már érezzük, hogy ennek ereje is lesz.... 😀
több mint 4 éve
A tavalyi két komolyabb sérültünk, Bush és Banner is már edzésben szerencsére, úgy tűnik mindkettő ACL szakadás utáni állapota rendben lesz.