Pittsburgh Steelers
sok mindent lehet es fogtok csinalni, de jobb ha BB-nek nem kell hozza mozogni. Egyszeruen lassu es igy lelassitja NH-t es a tobbieket is. Ez egy RPO gyakorlatilag es a falnak olyan szinten kell felvennie BB ritmusat ( ami meg konnyen lehet hogy tul lassu lesz a D-ek szempontjabol ) es egyszerre letezniuk hogy ha a LT-t elkezdi szappanozni magat az RT-nek is habzania kell.Tavaly is toltunk shovel passzt, bár az szerintem designed volt, nem read based.Azért lesznek itt remélhetőleg finomságokBB lassu lessz ehhez es ez parasszt vakitass, de mindenkeppen jo nezni a hajlandosagot es fognak talalni option jatekokat ami jobban fekszik neki.
Spy
no
Ha már nem csak egy db futó lesz mozgásban post-snap a fal mögött alkalmankint én már boldog leszek...erre azért van esély. Bennek csak olvasnia kell, nem futni, bár azt sem szeret.
Spy
Timmons, Casey Hampton. Aaron Smith alairas. Visszavonulasa elott.
Es meg Ben ...
photos.app.goo.gl/ssnH9aQBu1rcNvyo9
Tavaly is toltunk shovel passzt, bár az szerintem designed volt, nem read based.Azért lesznek itt remélhetőleg finomságokBB lassu lessz ehhez es ez parasszt vakitass, de mindenkeppen jo nezni a hajlandosagot es fognak talalni option jatekokat ami jobban fekszik neki.
Spy
no
Ha már nem csak egy db futó lesz mozgásban post-snap a fal mögött alkalmankint én már boldog leszek...erre azért van esély. Bennek csak olvasnia kell, nem futni, bár azt sem szeret.
Azért lesznek itt remélhetőleg finomságokBB lassu lessz ehhez es ez parasszt vakitass, de mindenkeppen jo nezni a hajlandosagot es fognak talalni option jatekokat ami jobban fekszik neki.
Spy
Semmit nem tudunk még és nem is fogunk, legfeljebb a camp végén valamicskét, de igazán a szezon az, ami megmutatja majd hol vagyunk. Ne feledjük, hogy mennyiszer történik egy-egy csapat esetében, hogy előszezonban SB sanszot emlegetnek, majd a szezonban alig lesz győzelem....de fordítva is...
Jó, jó, leálltam 😊Remélem nektek lesz igazatok. 😊de ha nem is...egy minicamp alatt kezdjünk búslakodni? Arra ott az egész szezon majd...most örülni kell a két szerzett labdának, ráadásul CB poszton nagy a harc Layne és Pierre között és még az sem dőlt el, hogy Sutton végül egy az egybe Nelson helyét veszi e át.
badsco
Klaci79
igen... június vanEz csak engem keserít el teljesen? Ha egy Pierre így lekapkodja Rötyi labdáit, akkor mi lesz értelmesebb Defek ellen? Aggasztóan, orbitális nagy földbeállás lesz részéről ez az év én attól tartok... :/
polamalu
badsco
Remélem nektek lesz igazatok. 😊de ha nem is...egy minicamp alatt kezdjünk búslakodni? Arra ott az egész szezon majd...most örülni kell a két szerzett labdának, ráadásul CB poszton nagy a harc Layne és Pierre között és még az sem dőlt el, hogy Sutton végül egy az egybe Nelson helyét veszi e át.
badsco
Annyi történt, hogy két legyet ütött egy csapásra, tudja, hogy ha lukas az egyik oldalon a sec. akkor sehova nem megy a csapat, max Tönk nevű településre.
Tesztelte a WR-jeit és építette a fiatal CB önbizalmát. Ennyike. Egyébként oda is ment utána és meggratulálta érte. Úgy épít, hogy észre sem veszed.
Engem nem. Egyreszt ez meg minicamp, van 2 honapuk a kezdesig, aztan meg ket honap a szezon komolyodasaig.es ha beleallunk a foldbe? Akkor jovore qb es ofal draft es mehetunk elore.Ez csak engem keserít el teljesen? Ha egy Pierre így lekapkodja Rötyi labdáit, akkor mi lesz értelmesebb Defek ellen? Aggasztóan, orbitális nagy földbeállás lesz részéről ez az év én attól tartok... :/
polamalu
badsco
Ez csak engem keserít el teljesen? Ha egy Pierre így lekapkodja Rötyi labdáit, akkor mi lesz értelmesebb Defek ellen? Aggasztóan, orbitális nagy földbeállás lesz részéről ez az év én attól tartok... :/
polamalu
Amolyan jó "vízvezetékszerelősen"?Ebből lesz az, hogy a 4. meccsen valamelyik fél besérül és az "ott b....tok meg ezt az egész sz.rt" felkiáltással elengedi a szezont... Ne legyen igazam.Matt Canada on Ben Roethlisberger: "I think any football, it's 11 men doing their job. The quarterback is the focal point ... we're going to do what Ben wants to do and how Ben wants to do it."
— Brooke Pryor (@bepryor) June 15, 2021
Says there are some changes in terminology and how plays are called.
Öszvér egy rendszer lesz ez így, kíváncsi leszek, milyen lesz a "termék" a pályán.
Spy
badsco
Ebből lesz az, hogy a 4. meccsen valamelyik fél besérül és az "ott b....tok meg ezt az egész sz.rt" felkiáltással elengedi a szezont... Ne legyen igazam.Matt Canada on Ben Roethlisberger: "I think any football, it's 11 men doing their job. The quarterback is the focal point ... we're going to do what Ben wants to do and how Ben wants to do it."
Öszvér egy rendszer lesz ez így, kíváncsi leszek, milyen lesz a "termék" a pályán.
Spy
Eric Ebron: big fan of music during tram stretch. pic.twitter.com/b6DvA8MNWX
Matt Canada on Ben Roethlisberger: "I think any football, it's 11 men doing their job. The quarterback is the focal point ... we're going to do what Ben wants to do and how Ben wants to do it."
Hát ő inkább lenne Minkah mögött FS depth, mint betyáros SS....szóval nég egy év lesz az Edmunds érából.....megcsinálja idén a pro bowl szezont meglásd.... 😀Steelers had Malik Hooker in for a visit yesterdaysvégetérne aedmunc éra
Nagyon jó lenne és legalább safety poszton rendben lennénk. Ha nem üvegből lenne a pali! Sajnos...
Klaci79
sutianap
Steelers had Malik Hooker in for a visit yesterdaysvégetérne aedmunc éra
Nagyon jó lenne és legalább safety poszton rendben lennénk. Ha nem üvegből lenne a pali! Sajnos...
Klaci79

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
Steelers had Malik Hooker in for a visit yesterdayLehet azóta már edzett üveg 😉
Klaci79