Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 4 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 346
több mint 4 éve
Nem tetszik az ami szivárog "belülről".......ilyen az, amikor elmegy a vezér és nincs rend az öltözőben. Állítólag az edzői staff ideges lett Dotsonra, mert nem tetszett nekik a fizikai állapota.....és ezért is hozták Turnert....de közben pedig mennek a hírek, hogy Dotson az egyik leghíresebb edzővel készült keményen a szünetben......

Nem tudom mi az igaz, de ezek erős vérzések, amit nem ártana leállítani.....hozzáteszem ebben Tomlin mindig is jó volt...kiváncsi leszek.....
Klemó
Nekem sem világos, hogy ezekre mi szükség van, meg mi változott pl. május óta, amikor minden pittsburghi média azt kiabálta, mennyire jó a Dotson és mennyire elégedettek vele és pont ezért nem kellett magasan draftolni falembert (a centeren kívül), stb...

Aztán lehet csak annyi volt, hogy Klemm megszólta, hogy baszki emeld jobban a kezed, vagy ballal indulj, na jobbal. Szar lehet NFL újságírónak lenni ilyenkor, fél évig el kell hitetned, hogy dolgozol...
badsco
Azért aki eg újságíró szavára besértődve nem a csapattal edz, hanem mással és furkálódik, ott komoly baj van fejben. A média írásait meg kell tanulni teljesen figyelmen kívül hagyni. Ez egy alapvetés a profi sportban, ha nem megy az k...ra elvisz...
polamalu
Én csak annyit láttam töle, hogy neki az edzők nem mondták ezt.

Pozíciós guruval meg mindenki próbál offline fejlődni (aki egyébként edzésvideókkal cáfolt is, tehát munka tuti volt, a minőségét nem tudtam megítélni, pl Deebo videóit alulmúlja, az biztos).

Én szkeptikus vagyok a hírrel kapcsolatban egyelőre.
több mint 4 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 862
Nem tudjuk mi van a háttérben, mert lehet ez is egy uborkaszezonos szösszenet.....mindenesetre remélem "nem tragikus"... 😊

Gyorsan hozzáteszem, hogy erre azért a DeCastro ügy is rárakódik, hiszen az ő szerződését "megszűntettük nem edzésen szerzett sérülés" jeligére, ami azért lássuk be eléggé barátságtalan cucc. Most megy az okfejtés, hogy David indít-e valamit ellenünk a játékosszakszervezetnél...

Szerkesztette: Klemó
több mint 4 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 259 — 毎日何かを学ぶ
Nem tetszik az ami szivárog "belülről".......ilyen az, amikor elmegy a vezér és nincs rend az öltözőben. Állítólag az edzői staff ideges lett Dotsonra, mert nem tetszett nekik a fizikai állapota.....és ezért is hozták Turnert....de közben pedig mennek a hírek, hogy Dotson az egyik leghíresebb edzővel készült keményen a szünetben......

Nem tudom mi az igaz, de ezek erős vérzések, amit nem ártana leállítani.....hozzáteszem ebben Tomlin mindig is jó volt...kiváncsi leszek.....
Klemó
Nekem sem világos, hogy ezekre mi szükség van, meg mi változott pl. május óta, amikor minden pittsburghi média azt kiabálta, mennyire jó a Dotson és mennyire elégedettek vele és pont ezért nem kellett magasan draftolni falembert (a centeren kívül), stb...

Aztán lehet csak annyi volt, hogy Klemm megszólta, hogy baszki emeld jobban a kezed, vagy ballal indulj, na jobbal. Szar lehet NFL újságírónak lenni ilyenkor, fél évig el kell hitetned, hogy dolgozol...
badsco
Azért aki eg újságíró szavára besértődve nem a csapattal edz, hanem mással és furkálódik, ott komoly baj van fejben. A média írásait meg kell tanulni teljesen figyelmen kívül hagyni. Ez egy alapvetés a profi sportban, ha nem megy az k...ra elvisz...
több mint 4 éve
badsco Pittsburgh Steelers 459

Klemó

több mint 4 éve

több mint 4 éve
Összességében csak azt sajnálom, hogy DeCastro-t biztos pontnak gondolva nem harcoltunk Feiler-rért. Talán nekünk nem kellett volna 7 milla/év szerződést kifizetnünk neki és lenne legalább guard poziban Dotsonnal együtt kontinuitás.

Turner kapcsán van upside, hiszen a sérülés(ei) előtt elit guard volt a posztján, de pont olyan sérülései voltak, amelyekkel nehezebb hinni, hogy visszajöhet a forma még és a tavalyi éve katasztrófális volt. Ugye, ő azt mondta, hogy nem volt rendben még és most azt mondják 100%-os....meglátjuk.....

Ha a jövőt is építjük, Én nem gondolom azt rossznak, ha marad tartalékunk. A falba már erősíteni érdemben nem tudunk, az van ami van és igazán óriási igazolást máshová sem látok a piacon. Jövőre és utána viszont ez a pénz jól jöhet, idei hosszú szezon ide, vagy oda.
több mint 4 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 877
Highest FG %, 2019-2020 (min 45 attempts):

1. Chris Boswell: 94.1%
2. Justin Tucker: 93.1%
3. Younghoe Koo: 92.3%
4. Harrison Butker: 90.8%
5. Jason Myers: 90.4%
több mint 4 éve
Ahogy gondoltam, felhozó deal. Így pedig akár lehet a csapat többi részére költeni, vagy mehet a "tartalékba"....
Klemó
Ha "tartalékba" megy, hosszú szezonunk lesz.
több mint 4 éve
tenorx 14 099 — fő libsi
'I was over the moon when he did call and say he would like me to present him. Our players were like my sons. It’s going to be great putting your son in there.' - Dick LeBeau on Troy Polamalu
több mint 4 éve
Ahogy gondoltam, felhozó deal. Így pedig akár lehet a csapat többi részére költeni, vagy mehet a "tartalékba"....
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
1 év, 3 misi a Turner deal.
több mint 4 éve
nah, vagy az ujoncok osszeszedik magukat falugyben, vagy jovore nem csak qb-t, de falat is draftolni kell
xtaki
Biztosan kelleni fog. Ennyi új kezdőből kizárt, hogy mind beváljon. Az nagyon nagy mák lenne.
több mint 4 éve
Hiányozni fog...

És igen, valószínűleg ez volt az utóbbi évek legjobb fala Pittsburgh-ben

Spy
Bár ő csak folytatta a hagyományt...

több mint 4 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 810
nah, vagy az ujoncok osszeszedik magukat falugyben, vagy jovore nem csak qb-t, de falat is draftolni kell
több mint 4 éve
Hiányozni fog...

És igen, valószínűleg ez volt az utóbbi évek legjobb fala Pittsburgh-ben

több mint 4 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 450
Több mint valószínű, hogy mi sem engednénk el és a végsőkig kivártunk, hogy alakul ez a csontkinövésesdi... De sajnos meg kellett hozni egy döntést.
több mint 4 éve
Hát ha ezek a hírek igazak, akkor ez nagyon vissszavonulás gyanús.....persze Én nagyon szurkolok neki és ha nem vonul vissza az egyértelmű, hogy nálunk még 1-1 évet lenyomhat utána.
több mint 4 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 124
Vissza-visszatérő csontkinövés okoz gondot és fájdalmat a bokájában. A szezon során volt egy műtétje, de visszatért a szezon során, gyakorlatilag végig keserítette a sorsát egész szezonban.

Valószínűleg a szezon végén is volt egy második műtétje, ami miatt nem volt ott az eddigi programokon.
Most ugye elengedtük, a 3. műtét sikerétől teszi függővé, hogy akar-e még játszani a ligában, a liga csapatai pedig eldöntik, hogy milyen szerződéssel kínálják, ha akar és tud.

Ha nem állnak öszse a dolgok akár a műtéttel, akár az elé tett szerződéssel kapcsolatosan, nem lenne problámája azzal, ha úgy hozná az élet, hogy visszavonuljon.
Spy
Reddit threaden olvastam, hogy a harmadik műtét egy dupla beavatkozás lesz valószìnűleg, egy feltáró és egy reparáló műtét.

A csontdarabok kipucolása mellett a gyulladást kell lehúzni a csonthártyáról, ami hosszabb folyamat, ráadásul vmi idegi érintettséget is rebesgettek, amitől DDC nem érezze terhelésre a lábfejét😔

Lesz ez egy 6 hónapos rehab is, vagy ha sietteti, akkor game over is lehet!

Remélem felgyógyul!
több mint 4 éve
Vissza-visszatérő csontkinövés okoz gondot és fájdalmat a bokájában. A szezon során volt egy műtétje, de visszatért a szezon során, gyakorlatilag végig keserítette a sorsát egész szezonban.

Valószínűleg a szezon végén is volt egy második műtétje, ami miatt nem volt ott az eddigi programokon.
Most ugye elengedtük, a 3. műtét sikerétől teszi függővé, hogy akar-e még játszani a ligában, a liga csapatai pedig eldöntik, hogy milyen szerződéssel kínálják, ha akar és tud.

Ha nem állnak össze a dolgok akár a műtéttel, akár az elé tett szerződéssel kapcsolatosan, nem lenne problámája azzal, ha úgy hozná az élet, hogy visszavonuljon.

Szerkesztette: Spy
több mint 4 éve
Turner 1 evre jon, felhozo szerzodes. Elvileg tavaly a serulesebol visszajove nem volt 100as. Most az.....kivancsi leszek....
több mint 4 éve
Ez azert sokkolo......de no, ez (is) az NFL....nagy valoszinuseggel a bokaja lesz es az, hogy lehet ez seasom ending es kehet carrier ending.....nekunk meg lepni kellett.

Az egyetlen biztos pont lehetett volna, a folyamatossag ebben az OLben....igy ez egy ementali es maris megnott az eselye, hogy NEM Rudi, hanem egy mozgekonyabb QB lesz Ben mogott masodiknak.
több mint 4 éve
Ettől féltem...
Spy
Attól, hogy leigazoljuk Turnert vagy hogy nem fogja bírni DeCastro bokája?
Reggio1914
Attól, hogy amiatt érdeklődünk Turner iránt, amiért DeCastro hiányzott eddig a programról. Azazhogy valami ilyesmi van a háttérben. Szerintem Decastro-val rendben lettünk volna, ha egészéges és jobb éve lesz mint tavaly, de nélküle már valóban sován az OG. Turner nekem sötét ló.

több mint 4 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 450
Ettől féltem...
Spy
Attól, hogy leigazoljuk Turnert vagy hogy nem fogja bírni DeCastro bokája?
több mint 4 éve
Ettől féltem...
Pályafutásom legnagyobb Draft találata volt, nagyon akartam őt ide. Nagyon vigyorogtam másnap, nekem kicsit speciális helyen volt mindig a szívemben, sajnálnám, ha így érne véget a pályafutása, de megérteném.