Pittsburgh Steelers
I just want to say thank you to the @steelers organization. Gave a undrafted kid a chance to live his dream! I’m forever grateful for the opportunity! 🙏🏾
— Mike Hilton (@MikeHilton_28) March 16, 2021
- Three-star recruit out of HS
- Played every position at Ole Miss
- UDFA, cut by two teams before Pittsburgh
- Became offseason star, secured starting slot role
- Now signs four-year deal for $24 million
Long overdue payday. #Steelers

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
10 ev utan mar ritkan van felfele. Woodley meg mar nalatok elindult a lejtonHát kb mindegyik lefele ment utána, de valóban Burress nagyjából hozta NY-ban WR1-ként, mint amit itt 1/2-ként. 4000 y vs 3000y 4 éves spanban.Burress hozta a Giants-be is amit itt, Woodley itt sem volt jo, Wallace szerintem jo jatekos volt sokaig de a penzert eltemette magat es ilyenbol 1000 db is egytucat. Beachum-ra nem is tudom hova ment.Rosszul írtam, ink úgy értsd, h olyan, akinek nálunk értelmezhető szerepe volt (Wallace, Porter, Beachum, Burress, Holmes, Woodley). Sanders nem kapott itt elég szerepet, Brownt választottuk helyette.Azert ritka hogy egy vezert elengedjenek palyaja csucsan, igy eleg pici a merites.Sanders nálunk vezér volt?Sanders jó volt máshol is. Ő a kivétel.Írjuk azt aki jó volt: Harrison 2 meccsen a Patsben, Santonio Holmes egy jó félév, segítsetek....tücsökciripelésEz eddig egy szar nap, remélem Dzsudzsu aláír a Patshez...Nyugtasson, hogy gyakoribb ha elmegy valaki a Steelersből, az nem tudja azt a szintet mint korábban, sőt inkább gyengébb számokat hoz. Most jó hosszú listát tudnék írni 😀
Alualunak sok sikert, Hilton meg lefetyeljen kandurtejet a csoportriválisnál..
Szokol
astroid
Willie Parker
Ja, és Artie Burns. Ő semmivel sem rosszabb, mint nálunk. 😊
Jan
Sztem Wallace kurvára megégett az óriási pénzéhez képest.
Faneca télleg
Willie Parker
no
Willie Parker
Porter meg a mocsok 1-15 Miami-val szar, de ra egy evre mint a legszebb eveiben, de o azert mar inkabb kifele ment. Ot nagyon komaltam itt.
Woodley a jo pelda hogy a rendszer termeke es nem alkalmas mindenre. Bud D-re leszek kivancsi, de meglepne.
no
Woodley nálunk 4 évig 10 sackes ember vót, utána picsafüst. Porter dettó, neki Miamiban volt kb 2 jó szezonja még, de nem 5-6. Beachum elment Arizonába LT-nek, hát nem vált be
Willie Parker
Donald a Pittsburgh Panthers után elég szépen befutott a Ramsben 🤣Hát kb mindegyik lefele ment utána, de valóban Burress nagyjából hozta NY-ban WR1-ként, mint amit itt 1/2-ként. 4000 y vs 3000y 4 éves spanban.Burress hozta a Giants-be is amit itt, Woodley itt sem volt jo, Wallace szerintem jo jatekos volt sokaig de a penzert eltemette magat es ilyenbol 1000 db is egytucat. Beachum-ra nem is tudom hova ment.Rosszul írtam, ink úgy értsd, h olyan, akinek nálunk értelmezhető szerepe volt (Wallace, Porter, Beachum, Burress, Holmes, Woodley). Sanders nem kapott itt elég szerepet, Brownt választottuk helyette.Azert ritka hogy egy vezert elengedjenek palyaja csucsan, igy eleg pici a merites.Sanders nálunk vezér volt?Sanders jó volt máshol is. Ő a kivétel.Írjuk azt aki jó volt: Harrison 2 meccsen a Patsben, Santonio Holmes egy jó félév, segítsetek....tücsökciripelésEz eddig egy szar nap, remélem Dzsudzsu aláír a Patshez...Nyugtasson, hogy gyakoribb ha elmegy valaki a Steelersből, az nem tudja azt a szintet mint korábban, sőt inkább gyengébb számokat hoz. Most jó hosszú listát tudnék írni 😀
Szokol
astroid
Willie Parker
Jan
Faneca télleg
Willie Parker
no
Willie Parker
Porter meg a mocsok 1-15 Miami-val szar, de ra egy evre mint a legszebb eveiben, de o azert mar inkabb kifele ment. Ot nagyon komaltam itt.
Woodley a jo pelda hogy a rendszer termeke es nem alkalmas mindenre. Bud D-re leszek kivancsi, de meglepne.
no
Woodley nálunk 4 évig 10 sackes ember vót, utána picsafüst. Porter dettó, neki Miamiban volt kb 2 jó szezonja még, de nem 5-6. Beachum elment Arizonába LT-nek, hát nem vált be
Willie Parker
Hát kb mindegyik lefele ment utána, de valóban Burress nagyjából hozta NY-ban WR1-ként, mint amit itt 1/2-ként. 4000 y vs 3000y 4 éves spanban.Burress hozta a Giants-be is amit itt, Woodley itt sem volt jo, Wallace szerintem jo jatekos volt sokaig de a penzert eltemette magat es ilyenbol 1000 db is egytucat. Beachum-ra nem is tudom hova ment.Rosszul írtam, ink úgy értsd, h olyan, akinek nálunk értelmezhető szerepe volt (Wallace, Porter, Beachum, Burress, Holmes, Woodley). Sanders nem kapott itt elég szerepet, Brownt választottuk helyette.Azert ritka hogy egy vezert elengedjenek palyaja csucsan, igy eleg pici a merites.Sanders nálunk vezér volt?Sanders jó volt máshol is. Ő a kivétel.Írjuk azt aki jó volt: Harrison 2 meccsen a Patsben, Santonio Holmes egy jó félév, segítsetek....tücsökciripelésEz eddig egy szar nap, remélem Dzsudzsu aláír a Patshez...Nyugtasson, hogy gyakoribb ha elmegy valaki a Steelersből, az nem tudja azt a szintet mint korábban, sőt inkább gyengébb számokat hoz. Most jó hosszú listát tudnék írni 😀
Szokol
astroid
Willie Parker
Jan
Faneca télleg
Willie Parker
no
Willie Parker
no
Ben in the locker room week 1 pic.twitter.com/gjoDmHZBla
— Dee (@Kalhetta) March 16, 2021
Tudjátok jól, hogy ha nagyon akarják, ezt a 2-3 misit összehozzák..Ja, az első éves 8.5 misit mi nem hiszem, hogy tudtuk volna kínálni.Azért az meglep, hogy Suttont választottuk 4 milláért és nem Hiltont 6-ért. Ok, hogy előbbi király volt a Blackburnben, de azért mégis Hilton nagyon rendszerfit volt.ez prove it szerződés
Szokol
gyakorlatilag a két kezdőév között lesz vagy 5M különbség, nem beszélve az aláírásiról
Hilton lenyelte tavaly a tendert, de ő má pénztet várt idén nem pedig diszkontot
sutianap
Willie Parker
Hogy állunk a sapkával?
Burress hozta a Giants-be is amit itt,Sőt ő a Giantsben lett igazi WR1, itt ugye Ward mögött ink másodhegedűs volt.
no

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Burress hozta a Giants-be is amit itt, Woodley itt sem volt jo, Wallace szerintem jo jatekos volt sokaig de a penzert eltemette magat es ilyenbol 1000 db is egytucat. Beachum-ra nem is tudom hova ment.Rosszul írtam, ink úgy értsd, h olyan, akinek nálunk értelmezhető szerepe volt (Wallace, Porter, Beachum, Burress, Holmes, Woodley). Sanders nem kapott itt elég szerepet, Brownt választottuk helyette.Azert ritka hogy egy vezert elengedjenek palyaja csucsan, igy eleg pici a merites.Sanders nálunk vezér volt?Sanders jó volt máshol is. Ő a kivétel.Írjuk azt aki jó volt: Harrison 2 meccsen a Patsben, Santonio Holmes egy jó félév, segítsetek....tücsökciripelésEz eddig egy szar nap, remélem Dzsudzsu aláír a Patshez...Nyugtasson, hogy gyakoribb ha elmegy valaki a Steelersből, az nem tudja azt a szintet mint korábban, sőt inkább gyengébb számokat hoz. Most jó hosszú listát tudnék írni 😀
Szokol
astroid
Willie Parker
Jan
Faneca télleg
Willie Parker
no
Willie Parker
Ma még nem érdemes...de 2-3 nap múlva már lehet, hogy az lesz. Nem kezdők kellenek feltétlen, hanem mélyítése a keretnek. Kezdőket nem tudnánk megfizetni...És akkor mindenkit draftról akarunk pótolni?Szépen fogy a #D!The Steelers are releasing veteran linebacker Vince Williams, per sources. Williams played eight years in Pittsburgh and amassed nearly 479 tackles and 20.5 sacks. The move saves $4 million on the cap.
— Jeremy Fowler (@JFowlerESPN) March 16, 2021
empty taxi
steelwolf
Mert piacon a cap helyzet miatt még csak nézelődni se nagyon van értelme.
Reggio1914
És akkor mindenkit draftról akarunk pótolni?Szépen fogy a #D!The Steelers are releasing veteran linebacker Vince Williams, per sources. Williams played eight years in Pittsburgh and amassed nearly 479 tackles and 20.5 sacks. The move saves $4 million on the cap.
empty taxi
steelwolf
Mert piacon a cap helyzet miatt még csak nézelődni se nagyon van értelme.
Ja, az első éves 8.5 misit mi nem hiszem, hogy tudtuk volna kínálni.Azért az meglep, hogy Suttont választottuk 4 milláért és nem Hiltont 6-ért. Ok, hogy előbbi király volt a Blackburnben, de azért mégis Hilton nagyon rendszerfit volt.ez prove it szerződés
Szokol
gyakorlatilag a két kezdőév között lesz vagy 5M különbség, nem beszélve az aláírásiról
Hilton lenyelte tavaly a tendert, de ő má pénztet várt idén nem pedig diszkontot
sutianap
Szépen fogy a #D!The Steelers are releasing veteran linebacker Vince Williams, per sources. Williams played eight years in Pittsburgh and amassed nearly 479 tackles and 20.5 sacks. The move saves $4 million on the cap.
empty taxi
The Steelers are releasing veteran linebacker Vince Williams, per sources. Williams played eight years in Pittsburgh and amassed nearly 479 tackles and 20.5 sacks. The move saves $4 million on the cap.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Rosszul írtam, ink úgy értsd, h olyan, akinek nálunk értelmezhető szerepe volt (Wallace, Porter, Beachum, Burress, Holmes, Woodley). Sanders nem kapott itt elég szerepet, Brownt választottuk helyette.Azert ritka hogy egy vezert elengedjenek palyaja csucsan, igy eleg pici a merites.Sanders nálunk vezér volt?Sanders jó volt máshol is. Ő a kivétel.Írjuk azt aki jó volt: Harrison 2 meccsen a Patsben, Santonio Holmes egy jó félév, segítsetek....tücsökciripelésEz eddig egy szar nap, remélem Dzsudzsu aláír a Patshez...Nyugtasson, hogy gyakoribb ha elmegy valaki a Steelersből, az nem tudja azt a szintet mint korábban, sőt inkább gyengébb számokat hoz. Most jó hosszú listát tudnék írni 😀
Szokol
astroid
Willie Parker
Jan
Faneca télleg
Willie Parker
no
Azert ritka hogy egy vezert elengedjenek palyaja csucsan, igy eleg pici a merites.Sanders nálunk vezér volt?Sanders jó volt máshol is. Ő a kivétel.Írjuk azt aki jó volt: Harrison 2 meccsen a Patsben, Santonio Holmes egy jó félév, segítsetek....tücsökciripelésEz eddig egy szar nap, remélem Dzsudzsu aláír a Patshez...Nyugtasson, hogy gyakoribb ha elmegy valaki a Steelersből, az nem tudja azt a szintet mint korábban, sőt inkább gyengébb számokat hoz. Most jó hosszú listát tudnék írni 😀
Szokol
astroid
Willie Parker
Jan
Faneca télleg
Willie Parker
Azért az meglep, hogy Suttont választottuk 4 milláért és nem Hiltont 6-ért. Ok, hogy előbbi király volt a Blackburnben, de azért mégis Hilton nagyon rendszerfit volt.ez prove it szerződés
Szokol

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
azt nem írtam le, hogy 4-et 😊? Ugyanarról beszélünk! 😀 Ha nem 3 millát kapott volna évente Alualu, magasabb( vagy több darab) lenne jövöre a komp pick.MAximum picket kaphatsz...Dupree és JuJu miatt jöhet magas, Hilton, Feiler alacsonyabb, de értékben ehhez jöhet majd ez a kisebb összeg is. És akkor még Wormley is ott van például...sok kicsi sokra megy...😊Valami hasonlóra, de azért hadd dühöngjek! Legalább a Jax fizette volna agyon Alualut a kompenzációs pick miatt... 3 milla/év... Hilton mennyit kap majd?Ez eddig egy szar nap, remélem Dzsudzsu aláír a Patshez...Mire számítottál? Csoda, hogy Sutton maradt.
Szokol
Willie Parker
Szokol
Klaci79
Szokol
Olyan sokat nem oszt szoroz szerintem majd 6-8 millió...
Wormley megtartására látok esélyt, illetve Davis és Buggs játékát élvezhetjük...persze jobb lett volna egy 3 év 3 millió, de ez a reális 😊 nem akartuk megtartani...
? Ugyanarról beszélünk! 😀 Ha nem 3 millát kapott volna évente Alualu, magasabb( vagy több darab) lenne jövöre a komp pick.MAximum picket kaphatsz...Dupree és JuJu miatt jöhet magas, Hilton, Feiler alacsonyabb, de értékben ehhez jöhet majd ez a kisebb összeg is. És akkor még Wormley is ott van például...sok kicsi sokra megy...😊Valami hasonlóra, de azért hadd dühöngjek! Legalább a Jax fizette volna agyon Alualut a kompenzációs pick miatt... 3 milla/év... Hilton mennyit kap majd?Ez eddig egy szar nap, remélem Dzsudzsu aláír a Patshez...Mire számítottál? Csoda, hogy Sutton maradt.
Szokol
Willie Parker
Szokol
Klaci79