Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 4 éve
tenorx 14 099 — fő libsi
16.5 millió évente, nem kevés.
több mint 4 éve
tenorx 14 099 — fő libsi
Dupree aláírt a Titanshoz, Feiler meg a Chargershez.
több mint 4 éve
Seda26 Pittsburgh Steelers 194
Sajnos a csoportriválisaink továbbra is nagyon jól építkeznek. Nem lesz könnyű dolgunk idén sem.

Suttonnak egyébként örülök. Azon kevés általunk draftolt defensive back közé tartozik, aki nem volt ordas reach (bust) ahol kihúztuk.

Szerkesztette: Seda26
több mint 4 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 880
De en most azt mondom Hilton nem fog alairni. Nekunk Feilert es Alualu sokkal nagyobb prioritas szerintem Bannerrel egyutt.
Klemó
Volna még lehetőségünk, de egyelőre nem használunk ki semmit, ami persze jól fog jönni Watt 25 milliójánál...
több mint 4 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 862
De en most azt mondom Hilton nem fog alairni. Nekunk Feilert es Alualu sokkal nagyobb prioritas szerintem Bannerrel egyutt.
több mint 4 éve
Sutton igazan nem nezte meg a piacot es ez nekunk jo hir. Ha Sutton es Hilton is marad, Haden cut lesz. Sutton szeoen helyettesitette, igaz o ott nem megoldas.
több mint 4 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 564 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Sutton marad, így szabadabban lehet tágyalni Hiltonnal! 😀
Szokol
2 év/9 millió!
több mint 4 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 380 — Steelers fan
Sutton marad, így szabadabban lehet tágyalni Hiltonnal! 😀
több mint 4 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 380 — Steelers fan
Juju Raiders?
Jan
Nagy a csend körülötte és Dupree körül is. Bár a wr-run még nem indult meg, viszont OLB már elkelt pár...
több mint 4 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 534 — Steelers fan
Juju Raiders?

Szerkesztette: Jan
több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 226 — NFL bracket champion '26

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Dupree is meg fogja kapni a 17 milla körül....ez szerintem nem kérdés....Wattra viszont el lehet kezdeni gyűjteni...
több mint 4 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 346
A legfrissebb:
Steelers are interested in re-signing UFAs Matt Feiler, NT Tyson Alualu and CBs Mike Hilton and Cam Sutton, per team source. Whether they do might be another matter.
Klaci79
Igen, ők nagyon kellenének. De Hilton-ban nem bízom. Fingers crossed, elvégre "he knows the system" egyszer működhet visszafelé is. Hátha elhiszi, hogy a mi rendszerünk tette naggyá.

Én Bannert is visszavárom.
Spy
Barnett 17 milliója megadja az alaphangot az EDGE piacnak...nagyon kiváncsi vagyok, Dupree mennyit kap.
Klaci79
Nagyon kurrensnek néz ki a piacon, szinte mindenhol említik, ahol need a kezdő EDGE. De a szakadás nem jött jókor neki. Főleg idén.
több mint 4 éve
A legfrissebb:
Steelers are interested in re-signing UFAs Matt Feiler, NT Tyson Alualu and CBs Mike Hilton and Cam Sutton, per team source. Whether they do might be another matter.
Klaci79
Igen, ők nagyon kellenének. De Hilton-ban nem bízom. Fingers crossed, elvégre "he knows the system" egyszer működhet visszafelé is. Hátha elhiszi, hogy a mi rendszerünk tette naggyá.

Spy
Barnett 17 milliója megadja az alaphangot az EDGE piacnak...nagyon kiváncsi vagyok, Dupree mennyit kap.
több mint 4 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 346
A legfrissebb:
Klaci79

Szerkesztette: Spy
több mint 4 éve
A legfrissebb:
több mint 4 éve
16-17 millió USD per year...ilyeneket találgatnak....te jó atyaég....de persze remélem is, hogy ezen a szinten lesz, mert akkor érne egy harmadik körös kompenzáció....és így simán jó nekünk ez a deal....
több mint 4 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 088 — Axel Foley
Mindig van olyan csapat amely tulfizet jatekost, de hogy Juju 15 feletti atlagot kapjon azt nehez elkepzelnem. Persze igen, mindig van orult csapat, amely folyamatos alomban van. A jets ugye tipikusan ez....

Ben megfogalmazta, hogy szeretne JuJut, de szerintem meg mi arrol gyozkodjuk, hogy ez totalisan felesleges, inkabb TE es RB fronton kell az erosites.

Azon pedig tovabbra is csodalkoznek, ha Haden szerzodesehez nem nyulnank. A teljesitmeny/ber arany itt igencsak borul...
Klemó
Akkor hosszabbitsunk vele...lehet azzal játszani bőven. A két CB 27 milla körül keres...
Klaci79
#Steelers WR JuJu Smith-Schuster has told teammates that he's likely to sign elsewhere in free agency, per
@MikeGarafolo

több mint 4 éve
Alex Kozora
@Alex_Kozora
·
3m
My sure-to-be-wrong Steelers' free agency predictions:

Dupree: Walks
Hilton: Walks
Villanueva: Walks
JuJu: Walks
Sutton: Re-signs
Feiler: Re-signs
Banner: Re-signs
Conner: Walks
Alualu: Re-signs
Williamson: Walks
Berry: Re-signs
Wormley: Re-signs
Dangerfield: Re-signs
Klaci79
Ha ez így összejön, ismét reális cél lehet a North trónja.
Szokol
Reális trón? Ez sztem épp a worst case scenario.
Razi
Pedig kevés pénzzel így kell gazdálkodni, megtartani petákért a legalulértékeltebb játékosainkat, akik amúgy stabil jó teljesítményre képesek, mint Sutton, Feiler vagy Banner.
több mint 4 éve
Jönnek is a keselyűk 😀
Legalább jó komp pick legyen belőle....
According to
@JohnClaytonNFL
of 710 ESPN Seattle, the Las Vegas Raiders, Miami Dolphins and New England Patriots will show some level of interest in WR JuJu Smith-Schuster. #Steelers #NFL
több mint 4 éve
Mindig van olyan csapat amely tulfizet jatekost, de hogy Juju 15 feletti atlagot kapjon azt nehez elkepzelnem. Persze igen, mindig van orult csapat, amely folyamatos alomban van. A jets ugye tipikusan ez....

Ben megfogalmazta, hogy szeretne JuJut, de szerintem meg mi arrol gyozkodjuk, hogy ez totalisan felesleges, inkabb TE es RB fronton kell az erosites.

Azon pedig tovabbra is csodalkoznek, ha Haden szerzodesehez nem nyulnank. A teljesitmeny/ber arany itt igencsak borul...
Klemó
Akkor hosszabbitsunk vele...lehet azzal játszani bőven. A két CB 27 milla körül keres...
több mint 4 éve

több mint 4 éve
Razi Pittsburgh Steelers Minnesota Golden Gophers 756
Alex Kozora
@Alex_Kozora
·
3m
My sure-to-be-wrong Steelers' free agency predictions:

Dupree: Walks
Hilton: Walks
Villanueva: Walks
JuJu: Walks
Sutton: Re-signs
Feiler: Re-signs
Banner: Re-signs
Conner: Walks
Alualu: Re-signs
Williamson: Walks
Berry: Re-signs
Wormley: Re-signs
Dangerfield: Re-signs
Klaci79
Ha ez így összejön, ismét reális cél lehet a North trónja.
Szokol
Reális trón? Ez sztem épp a worst case scenario.
több mint 4 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 734 — capitaine du château de Vienne 1487
The #Steelers have spoke to Alejandro Villanueva about a new contract according to
@JFowlerESPN
Klaci79
...Juju-t valahogy be lehet szorítani a cap alá?
steelwolf
Nem látok rá lehetőséget...csodákat lehet művelni, de nagyon nagy kérdés, hogy a Washington-DJ-Claypool hármas mellé kell e valaki évi 10+ millióval, még ha idén kevesebbért is esetleg aláír
Klaci79
Hát Washingtont nem nagyon használjuk, DJ jó, de sokat droppol, Claypool másodéves.
Kéne pénz lóvéra!
steelwolf
Washingtont használhatnánk többet is, mert van benne potenciál.
Johnson sokat droppol de cserébe 5 yardos elkapásokból csinál 15öt a gyorsaságával és a testcseleivel.
Claypool meg másodéves lesz, ezért is várhatunk tőle még többet, pedig a tavalyi sem volt kevés.
És ők összesen keresnek 4 milliót, Juju meg minimum 14et fog, és még nem is biztos, hogy jobb mint Johnson vagy Claypool.
Seda26
közelebb lesz aza 20hoz, mint a tizhez

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve
The #Steelers have spoke to Alejandro Villanueva about a new contract according to
@JFowlerESPN
Klaci79
...Juju-t valahogy be lehet szorítani a cap alá?
steelwolf
Nem látok rá lehetőséget...csodákat lehet művelni, de nagyon nagy kérdés, hogy a Washington-DJ-Claypool hármas mellé kell e valaki évi 10+ millióval, még ha idén kevesebbért is esetleg aláír
Klaci79
Hát Washingtont nem nagyon használjuk, DJ jó, de sokat droppol, Claypool másodéves.
Kéne pénz lóvéra!
steelwolf
Washingtont használhatnánk többet is, mert van benne potenciál.
Johnson sokat droppol de cserébe 5 yardos elkapásokból csinál 15öt a gyorsaságával és a testcseleivel.
Claypool meg másodéves lesz, ezért is várhatunk tőle még többet, pedig a tavalyi sem volt kevés.
És ők összesen keresnek 4 milliót, Juju meg minimum 14et fog, és még nem is biztos, hogy jobb mint Johnson vagy Claypool.

Szerkesztette: Seda26