Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 4 éve
16.5 millió évente, nem kevés.
több mint 4 éve
Dupree aláírt a Titanshoz, Feiler meg a Chargershez.
több mint 4 éve
De en most azt mondom Hilton nem fog alairni. Nekunk Feilert es Alualu sokkal nagyobb prioritas szerintem Bannerrel egyutt.Volna még lehetőségünk, de egyelőre nem használunk ki semmit, ami persze jól fog jönni Watt 25 milliójánál...
Klemó
több mint 4 éve
De en most azt mondom Hilton nem fog alairni. Nekunk Feilert es Alualu sokkal nagyobb prioritas szerintem Bannerrel egyutt.
több mint 4 éve
Sutton igazan nem nezte meg a piacot es ez nekunk jo hir. Ha Sutton es Hilton is marad, Haden cut lesz. Sutton szeoen helyettesitette, igaz o ott nem megoldas.
több mint 4 éve
Sutton marad, így szabadabban lehet tágyalni Hiltonnal! 😀2 év/9 millió!
Szokol
több mint 4 éve
Sutton marad, így szabadabban lehet tágyalni Hiltonnal! 😀
több mint 4 éve
Juju Raiders?Nagy a csend körülötte és Dupree körül is. Bár a wr-run még nem indult meg, viszont OLB már elkelt pár...
Jan
több mint 4 éve
#Steelers signed General Manager Kevin Colbert has signed a one-year contract extension.
— Dov Kleiman (@NFL_DovKleiman) March 15, 2021

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Dupree is meg fogja kapni a 17 milla körül....ez szerintem nem kérdés....Wattra viszont el lehet kezdeni gyűjteni...
több mint 4 éve
Nagyon kurrensnek néz ki a piacon, szinte mindenhol említik, ahol need a kezdő EDGE. De a szakadás nem jött jókor neki. Főleg idén.Barnett 17 milliója megadja az alaphangot az EDGE piacnak...nagyon kiváncsi vagyok, Dupree mennyit kap.A legfrissebb:Igen, ők nagyon kellenének. De Hilton-ban nem bízom. Fingers crossed, elvégre "he knows the system" egyszer működhet visszafelé is. Hátha elhiszi, hogy a mi rendszerünk tette naggyá.
Steelers are interested in re-signing UFAs Matt Feiler, NT Tyson Alualu and CBs Mike Hilton and Cam Sutton, per team source. Whether they do might be another matter.
Klaci79
Én Bannert is visszavárom.
Spy
Klaci79
több mint 4 éve
Barnett 17 milliója megadja az alaphangot az EDGE piacnak...nagyon kiváncsi vagyok, Dupree mennyit kap.A legfrissebb:Igen, ők nagyon kellenének. De Hilton-ban nem bízom. Fingers crossed, elvégre "he knows the system" egyszer működhet visszafelé is. Hátha elhiszi, hogy a mi rendszerünk tette naggyá.
Steelers are interested in re-signing UFAs Matt Feiler, NT Tyson Alualu and CBs Mike Hilton and Cam Sutton, per team source. Whether they do might be another matter.
Klaci79
Spy
több mint 4 éve
A legfrissebb:Igen, ők nagyon kellenének. De Hilton-ban nem bízom. Fingers crossed, elvégre "he knows the system" egyszer működhet visszafelé is. Hátha elhiszi, hogy a mi rendszerünk tette naggyá.
Klaci79
Szerkesztette: Spy
több mint 4 éve
A legfrissebb:Steelers are interested in re-signing UFAs Matt Feiler, NT Tyson Alualu and CBs Mike Hilton and Cam Sutton, per team source. Whether they do might be another matter.
több mint 4 éve
16-17 millió USD per year...ilyeneket találgatnak....te jó atyaég....de persze remélem is, hogy ezen a szinten lesz, mert akkor érne egy harmadik körös kompenzáció....és így simán jó nekünk ez a deal....
több mint 4 éve
#Steelers WR JuJu Smith-Schuster has told teammates that he's likely to sign elsewhere in free agency, perMindig van olyan csapat amely tulfizet jatekost, de hogy Juju 15 feletti atlagot kapjon azt nehez elkepzelnem. Persze igen, mindig van orult csapat, amely folyamatos alomban van. A jets ugye tipikusan ez....Akkor hosszabbitsunk vele...lehet azzal játszani bőven. A két CB 27 milla körül keres...
Ben megfogalmazta, hogy szeretne JuJut, de szerintem meg mi arrol gyozkodjuk, hogy ez totalisan felesleges, inkabb TE es RB fronton kell az erosites.
Azon pedig tovabbra is csodalkoznek, ha Haden szerzodesehez nem nyulnank. A teljesitmeny/ber arany itt igencsak borul...
Klemó
Klaci79
@MikeGarafolo
több mint 4 éve
Pedig kevés pénzzel így kell gazdálkodni, megtartani petákért a legalulértékeltebb játékosainkat, akik amúgy stabil jó teljesítményre képesek, mint Sutton, Feiler vagy Banner.Reális trón? Ez sztem épp a worst case scenario.Alex KozoraHa ez így összejön, ismét reális cél lehet a North trónja.
@Alex_Kozora
·
3m
My sure-to-be-wrong Steelers' free agency predictions:
Dupree: Walks
Hilton: Walks
Villanueva: Walks
JuJu: Walks
Sutton: Re-signs
Feiler: Re-signs
Banner: Re-signs
Conner: Walks
Alualu: Re-signs
Williamson: Walks
Berry: Re-signs
Wormley: Re-signs
Dangerfield: Re-signs
Klaci79
Szokol
Razi
több mint 4 éve
Jönnek is a keselyűk 😀Legalább jó komp pick legyen belőle....
According to
@JohnClaytonNFL
of 710 ESPN Seattle, the Las Vegas Raiders, Miami Dolphins and New England Patriots will show some level of interest in WR JuJu Smith-Schuster. #Steelers #NFL
több mint 4 éve
Mindig van olyan csapat amely tulfizet jatekost, de hogy Juju 15 feletti atlagot kapjon azt nehez elkepzelnem. Persze igen, mindig van orult csapat, amely folyamatos alomban van. A jets ugye tipikusan ez....Akkor hosszabbitsunk vele...lehet azzal játszani bőven. A két CB 27 milla körül keres...
Ben megfogalmazta, hogy szeretne JuJut, de szerintem meg mi arrol gyozkodjuk, hogy ez totalisan felesleges, inkabb TE es RB fronton kell az erosites.
Azon pedig tovabbra is csodalkoznek, ha Haden szerzodesehez nem nyulnank. A teljesitmeny/ber arany itt igencsak borul...
Klemó
több mint 4 éve
Mindig van olyan csapat amely tulfizet jatekost, de hogy Juju 15 feletti atlagot kapjon azt nehez elkepzelnem. Persze igen, mindig van orult csapat, amely folyamatos alomban van. A jets ugye tipikusan ez....Ben megfogalmazta, hogy szeretne JuJut, de szerintem meg mi arrol gyozkodjuk, hogy ez totalisan felesleges, inkabb TE es RB fronton kell az erosites.
több mint 4 éve
Reális trón? Ez sztem épp a worst case scenario.Alex KozoraHa ez így összejön, ismét reális cél lehet a North trónja.
@Alex_Kozora
·
3m
My sure-to-be-wrong Steelers' free agency predictions:
Dupree: Walks
Hilton: Walks
Villanueva: Walks
JuJu: Walks
Sutton: Re-signs
Feiler: Re-signs
Banner: Re-signs
Conner: Walks
Alualu: Re-signs
Williamson: Walks
Berry: Re-signs
Wormley: Re-signs
Dangerfield: Re-signs
Klaci79
Szokol
több mint 4 éve
közelebb lesz aza 20hoz, mint a tizhezWashingtont használhatnánk többet is, mert van benne potenciál.Hát Washingtont nem nagyon használjuk, DJ jó, de sokat droppol, Claypool másodéves.Nem látok rá lehetőséget...csodákat lehet művelni, de nagyon nagy kérdés, hogy a Washington-DJ-Claypool hármas mellé kell e valaki évi 10+ millióval, még ha idén kevesebbért is esetleg aláírThe #Steelers have spoke to Alejandro Villanueva about a new contract according to...Juju-t valahogy be lehet szorítani a cap alá?
@JFowlerESPN
Klaci79
steelwolf
Klaci79
Kéne pénz lóvéra!
steelwolf
Johnson sokat droppol de cserébe 5 yardos elkapásokból csinál 15öt a gyorsaságával és a testcseleivel.
Claypool meg másodéves lesz, ezért is várhatunk tőle még többet, pedig a tavalyi sem volt kevés.
És ők összesen keresnek 4 milliót, Juju meg minimum 14et fog, és még nem is biztos, hogy jobb mint Johnson vagy Claypool.
Seda26

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve
Washingtont használhatnánk többet is, mert van benne potenciál.Hát Washingtont nem nagyon használjuk, DJ jó, de sokat droppol, Claypool másodéves.Nem látok rá lehetőséget...csodákat lehet művelni, de nagyon nagy kérdés, hogy a Washington-DJ-Claypool hármas mellé kell e valaki évi 10+ millióval, még ha idén kevesebbért is esetleg aláírThe #Steelers have spoke to Alejandro Villanueva about a new contract according to...Juju-t valahogy be lehet szorítani a cap alá?
@JFowlerESPN
Klaci79
steelwolf
Klaci79
Kéne pénz lóvéra!
steelwolf
Johnson sokat droppol de cserébe 5 yardos elkapásokból csinál 15öt a gyorsaságával és a testcseleivel.
Claypool meg másodéves lesz, ezért is várhatunk tőle még többet, pedig a tavalyi sem volt kevés.
És ők összesen keresnek 4 milliót, Juju meg minimum 14et fog, és még nem is biztos, hogy jobb mint Johnson vagy Claypool.
Szerkesztette: Seda26