Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 4 éve
no Baltimore Ravens 8 586
Pontosan. Bold.

BB-t igy eltolva lehet leirni es DM szempontjabol a jovore nezve rosszabb egy picit de nem kezelhetetlenul. A szurkolok szempontjabol BB emeszthetobb, az elvalas szebb igy, bar ahogy irtam mar en leteptem volna a ragtapaszt.
Ettol fuggetlenul BB hiaba jobb QB mint Rudi a korlatai is magasabbak mar. BB-t vagy kiszolgaljak minden teren es akkor sokkal jobb tud lenni mint Rudi. Ez teny. De a jovo szempontjabol ez nem jo feltetlenul, mert valoszinuleg nem fogtok talalni egy pocketQB-t aki nagyon jo lesz es azt elvarni nem is egyszeru. Viszont lehet egy Browns ( foleg )-Titans es Ravens-re hajazo csapatot kirakni, ami az ideny elejen volt persze a sajat erossegeitek es gyengeitek beleszolasaval. Ezekhez nem kell nagy befektetes es orult draga jatekosok ( Egy Ju-Ju-t eszre se fogtok venni hogy elment ). Minel jobbak annal jobb persze, de mindenhova nem fogtok talalni all-round zseniket. BB-nek az OL teljesen mas kellene, ha ra akarnanak epiteni. De szerintem nem ra fognak es akkor lehet erdemes lenne Rudi-t ebben kiprobalni, mert ebben akar csak egy bridgeQB-nak jo lenne akkor az mar nyereseg. Foleg ha esetleg a PO eluszna. De ami miatt ez extran Bold hogy Tomlin nem akar 8-8 rosszabb szezont es igy szepen van fogalmazva.
több mint 4 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 346
Bold: Ev kozben "lecserelik" BB-t.
no
Az elég Bold 😊 Maguktú nem fogják, azt megtehették volna most. Ha lesérül, azt meg senki nem akarja. Már csak azért sem, hogy nehogy még 2022 is a hattyúdal égisze alatt teljen.
több mint 4 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 810
no
rudira?
több mint 4 éve
több mint 4 éve
1 kompenzációs jön 4. körbe, 141 helyen is választunk.
kriSTEELan
Végül a 140. lett...jó lett volna még az a 6. kör, amit emlegettek 😕
Jövőre asszem 2-3 pick jöhet a JuJu, Dupree, Villanueva, Feiler, Hilton, Conner, stb-ből
Klaci79
Mégjobb.
Jövőre meg jön még plusz amikor az SB-t nyerő Canadát elviszik HC-nak, meg Khan-t GM-nek... 😛
kriSTEELan
MegaBigBentis
több mint 4 éve
kriSTEELan Pittsburgh Steelers 320
kriSTEELan
Jövőre asszem 2-3 pick jöhet a JuJu, Dupree, Villanueva, Feiler, Hilton, Conner, stb-ből
Klaci79
Mégjobb.
Jövőre meg jön még plusz amikor az SB-t nyerő Canadát elviszik HC-nak, meg Khan-t GM-nek... 😛

több mint 4 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 880
kriSTEELan
több mint 4 éve
kriSTEELan Pittsburgh Steelers 320

több mint 4 éve
Ray-Ray McCloud is marad...1 év
több mint 4 éve
Derek Watt szerződését átalakítottuk és kijött a 182,5 milliós hír is a cap kapcsán, úgyhogy a szabad pénz most:
$6,187,086
több mint 4 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 862
Azt a durva.....mondjuk szegény CB-k, ILB-k, safetyk, akik second level találkoznak vele futásoknál..... 😀
több mint 4 éve
Eközben földrengés Wisconsinban...
Jön a Tank...

Klemm is jelen volt a többek közt a Patriots, Panthers, Bengals képviselői között...
több mint 4 éve
astroid Pittsburgh Steelers 689
Spillane és Marcus Allen is aláírt 1-1 évet ERFA-ként
Klaci79
Ezek után VW-re kíváncsi leszek. Neki meleg a pite, ha spórolni akarnak
több mint 4 éve
Spillane és Marcus Allen is aláírt 1-1 évet ERFA-ként
több mint 4 éve
Hilton: “From top to bottom starting with the Rooneys, it starts with them and trickles down, Everybody knows when you become a Pittsburgh Steeler, it means much more. It’s all about winning and getting that Vince Lombardi Trophy. Their culture is second to none.” #Steelers
több mint 4 éve
En leteptem volna a ragtapaszt, de ha mar maradt BB akkor a kerdes nalam uaz maradt: most mi a cel? Nalam a rebuilding maradna, es BB mint egy ajandek a szurkoloknak szerepkorrel, de a felelmem hogy a SB remenyevel kimondatlanul, de a lehetosegek szerinti leheto legerosebb csapatra torekedessel jobban el fog huzodni mint kellene. Az esetleges SB alomra jol is johetne az alacsony cap, ha a jatekosoknak hiheto lenne a projekt, de arra is jo lenne hogy a tobbiek haracsolasat nem kovetve a jovobeli cap-ket javitsatok. 2 teljesen eltero csapatepitest igenyel, az egyiknel egy picit a jovot is eladva PL Haden nemhogy elkuldve hanem hosszabbitva lenne a papirja es ugy csokkenteni az ideit, Ebron is picit engedve es hosszabbitva maradna. A masik vegletnel cut es draftrol potolni a felszabadulo penzeket atcsoportositani az idei evre amennyit csak lehet es igy konnyiteni a jovot.
több mint 4 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 862
Gyerekek Haden 15+ cap hittel van a második legtöbbel a sapka alatt, ráadásul a dad cap csak mindössze 2+ lenne, ha kivágnánk. Értem én, hogy ő nem ezt prognosztizálja, de egészen egyszerűen ő nem ér annyit már nekünk és/vagy ebből a pénzből egy komoly, vagy két mid igazolásunk lehet, pláne, hogy Nelson is óriásit visz el a CAP-ből, akivel szintén lehetne hosszabbítani. Ott van ezen felül Ebron is 8 milla cap hittel. Szintén zenész....

Egy-szó, mint száz bőven, de bőven benne van még, hogy szabadítunk fel.
több mint 4 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 734 — capitaine du château de Vienne 1487
Juju +15
Dupri több
Hilton 7ttől felfele
Suttyó kicsit lejebb
Spillane prove it-es lesz, max 2-3
Aluminium meg má öreg s tudjuk hogy sémafüggő, ű is max 3

éves átlagok
ez a csomag kezdő évben olyan 30/35 milla, annyit nem tudunk kikaparni

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 534 — Steelers fan
Azt lehet nagyjából tudni, hogy a lejáró szerződésűek közül a fontosabbak Dupree, juju, Alualu, Hilton, Sutton, Spillane, Feiler... kb mennyibe kerülnének? Gondolom Juju mint prémium poszton jó játékos, többe kerülne, mint Hilton+Sutton együtt.

Van erről valami lista, vagy valami infó, hogy kinél mekkora összegről lehet szó?
több mint 4 éve

Klaci79
És így most mennyiben állunk? Én -8 milliót olvastam.
Seda26
ha az a -8 azt jelenti, hogy annyival vagyunk a cap alatt, akkor jó az infót, mert 7.926.000 van most a capben
Klaci79
az kb eleg a draftra?
es a FA had akikkel rendelkezunk?
xtaki
Több, mint elég a draftra...igazából semmi másra nem elég...de még van néhány lehetőség kivágás nélkül is...az tuti, hogy ezzel a szerződéssel nem marad Haden és Vince is esélyes egy kivágásra
Sok a FA és az üres poszt, úgyhogy még kell pár move...
több mint 4 éve
Seda26 Pittsburgh Steelers 194

Klaci79
Seda26
ha az a -8 azt jelenti, hogy annyival vagyunk a cap alatt, akkor jó az infót, mert 7.926.000 van most a capben
Klaci79
Jogos, annyira mínuszban voltunk még pár hete, hogy már el sem hittem hogy pluszban is lehetünk.
Egyébként ez remek hír. Pár kevésbé fontos játékost ha még kivágunk, akkor már lehet annyi pénz hogy legalább Spillanet, Feilert meg Suttont/Hiltont megtartsuk. A többiekre nem látok túl sok esélyt. Meg nem is gondolom, hogy hosszútávon jól járnánk azzal ha túlfizetnénk a Juju-Dupree-Alualu trió valamelyikét.
több mint 4 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 810

Klaci79
Seda26
Klaci79
az kb eleg a draftra?
es a FA had akikkel rendelkezunk?
több mint 4 éve

Klaci79
Seda26
több mint 4 éve
Seda26 Pittsburgh Steelers 194

Klaci79
több mint 4 éve