Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 4 éve
Pontosan. Bold.BB-t igy eltolva lehet leirni es DM szempontjabol a jovore nezve rosszabb egy picit de nem kezelhetetlenul. A szurkolok szempontjabol BB emeszthetobb, az elvalas szebb igy, bar ahogy irtam mar en leteptem volna a ragtapaszt.
Ettol fuggetlenul BB hiaba jobb QB mint Rudi a korlatai is magasabbak mar. BB-t vagy kiszolgaljak minden teren es akkor sokkal jobb tud lenni mint Rudi. Ez teny. De a jovo szempontjabol ez nem jo feltetlenul, mert valoszinuleg nem fogtok talalni egy pocketQB-t aki nagyon jo lesz es azt elvarni nem is egyszeru. Viszont lehet egy Browns ( foleg )-Titans es Ravens-re hajazo csapatot kirakni, ami az ideny elejen volt persze a sajat erossegeitek es gyengeitek beleszolasaval. Ezekhez nem kell nagy befektetes es orult draga jatekosok ( Egy Ju-Ju-t eszre se fogtok venni hogy elment ). Minel jobbak annal jobb persze, de mindenhova nem fogtok talalni all-round zseniket. BB-nek az OL teljesen mas kellene, ha ra akarnanak epiteni. De szerintem nem ra fognak es akkor lehet erdemes lenne Rudi-t ebben kiprobalni, mert ebben akar csak egy bridgeQB-nak jo lenne akkor az mar nyereseg. Foleg ha esetleg a PO eluszna. De ami miatt ez extran Bold hogy Tomlin nem akar 8-8 rosszabb szezont es igy szepen van fogalmazva.
több mint 4 éve
Bold: Ev kozben "lecserelik" BB-t.Az elég Bold 😊 Maguktú nem fogják, azt megtehették volna most. Ha lesérül, azt meg senki nem akarja. Már csak azért sem, hogy nehogy még 2022 is a hattyúdal égisze alatt teljen.
no
több mint 4 éve
Bold: Ev kozben "lecserelik" BB-t.
több mint 4 éve
MegaBigBentisMégjobb.1 kompenzációs jön 4. körbe, 141 helyen is választunk.Végül a 140. lett...jó lett volna még az a 6. kör, amit emlegettek 😕
kriSTEELan
Jövőre asszem 2-3 pick jöhet a JuJu, Dupree, Villanueva, Feiler, Hilton, Conner, stb-ből
Klaci79
Jövőre meg jön még plusz amikor az SB-t nyerő Canadát elviszik HC-nak, meg Khan-t GM-nek... 😛
kriSTEELan
több mint 4 éve
Mégjobb.1 kompenzációs jön 4. körbe, 141 helyen is választunk.Végül a 140. lett...jó lett volna még az a 6. kör, amit emlegettek 😕
kriSTEELan
Jövőre asszem 2-3 pick jöhet a JuJu, Dupree, Villanueva, Feiler, Hilton, Conner, stb-ből
Klaci79
Jövőre meg jön még plusz amikor az SB-t nyerő Canadát elviszik HC-nak, meg Khan-t GM-nek... 😛
több mint 4 éve
1 kompenzációs jön 4. körbe, 141 helyen is választunk.Végül a 140. lett...jó lett volna még az a 6. kör, amit emlegettek 😕
kriSTEELan
több mint 4 éve
Ray-Ray McCloud is marad...1 év
több mint 4 éve
Derek Watt szerződését átalakítottuk és kijött a 182,5 milliós hír is a cap kapcsán, úgyhogy a szabad pénz most:$6,187,086
több mint 4 éve
Azt a durva.....mondjuk szegény CB-k, ILB-k, safetyk, akik second level találkoznak vele futásoknál..... 😀
több mint 4 éve
Eközben földrengés Wisconsinban...Jön a Tank...
Quinn Meinerz was 4.95 and 4.99 on first 40 attempt and 4.92 twice on second run (shown here). He’s now officially big AND fast. 💰💰💰#QuinnsDraftStartedInMobile pic.twitter.com/sCMqGKCJUH
— Jim Nagy (@JimNagy_SB) March 9, 2021
Klemm is jelen volt a többek közt a Patriots, Panthers, Bengals képviselői között...
több mint 4 éve
Spillane és Marcus Allen is aláírt 1-1 évet ERFA-kéntEzek után VW-re kíváncsi leszek. Neki meleg a pite, ha spórolni akarnak
Klaci79
több mint 4 éve
Spillane és Marcus Allen is aláírt 1-1 évet ERFA-ként
több mint 4 éve
Hilton: “From top to bottom starting with the Rooneys, it starts with them and trickles down, Everybody knows when you become a Pittsburgh Steeler, it means much more. It’s all about winning and getting that Vince Lombardi Trophy. Their culture is second to none.” #Steelers
több mint 4 éve
En leteptem volna a ragtapaszt, de ha mar maradt BB akkor a kerdes nalam uaz maradt: most mi a cel? Nalam a rebuilding maradna, es BB mint egy ajandek a szurkoloknak szerepkorrel, de a felelmem hogy a SB remenyevel kimondatlanul, de a lehetosegek szerinti leheto legerosebb csapatra torekedessel jobban el fog huzodni mint kellene. Az esetleges SB alomra jol is johetne az alacsony cap, ha a jatekosoknak hiheto lenne a projekt, de arra is jo lenne hogy a tobbiek haracsolasat nem kovetve a jovobeli cap-ket javitsatok. 2 teljesen eltero csapatepitest igenyel, az egyiknel egy picit a jovot is eladva PL Haden nemhogy elkuldve hanem hosszabbitva lenne a papirja es ugy csokkenteni az ideit, Ebron is picit engedve es hosszabbitva maradna. A masik vegletnel cut es draftrol potolni a felszabadulo penzeket atcsoportositani az idei evre amennyit csak lehet es igy konnyiteni a jovot.
több mint 4 éve
Gyerekek Haden 15+ cap hittel van a második legtöbbel a sapka alatt, ráadásul a dad cap csak mindössze 2+ lenne, ha kivágnánk. Értem én, hogy ő nem ezt prognosztizálja, de egészen egyszerűen ő nem ér annyit már nekünk és/vagy ebből a pénzből egy komoly, vagy két mid igazolásunk lehet, pláne, hogy Nelson is óriásit visz el a CAP-ből, akivel szintén lehetne hosszabbítani. Ott van ezen felül Ebron is 8 milla cap hittel. Szintén zenész....Egy-szó, mint száz bőven, de bőven benne van még, hogy szabadítunk fel.
több mint 4 éve
Juju +15Dupri több
Hilton 7ttől felfele
Suttyó kicsit lejebb
Spillane prove it-es lesz, max 2-3
Aluminium meg má öreg s tudjuk hogy sémafüggő, ű is max 3
éves átlagok
ez a csomag kezdő évben olyan 30/35 milla, annyit nem tudunk kikaparni

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve
Azt lehet nagyjából tudni, hogy a lejáró szerződésűek közül a fontosabbak Dupree, juju, Alualu, Hilton, Sutton, Spillane, Feiler... kb mennyibe kerülnének? Gondolom Juju mint prémium poszton jó játékos, többe kerülne, mint Hilton+Sutton együtt. Van erről valami lista, vagy valami infó, hogy kinél mekkora összegről lehet szó?
több mint 4 éve
Több, mint elég a draftra...igazából semmi másra nem elég...de még van néhány lehetőség kivágás nélkül is...az tuti, hogy ezzel a szerződéssel nem marad Haden és Vince is esélyes egy kivágásraaz kb eleg a draftra?ha az a -8 azt jelenti, hogy annyival vagyunk a cap alatt, akkor jó az infót, mert 7.926.000 van most a capbenÉs így most mennyiben állunk? Én -8 milliót olvastam.
Klaci79
Seda26
Klaci79
es a FA had akikkel rendelkezunk?
xtaki
Sok a FA és az üres poszt, úgyhogy még kell pár move...
több mint 4 éve
Jogos, annyira mínuszban voltunk még pár hete, hogy már el sem hittem hogy pluszban is lehetünk.ha az a -8 azt jelenti, hogy annyival vagyunk a cap alatt, akkor jó az infót, mert 7.926.000 van most a capbenÉs így most mennyiben állunk? Én -8 milliót olvastam.
Klaci79
Seda26
Klaci79
Egyébként ez remek hír. Pár kevésbé fontos játékost ha még kivágunk, akkor már lehet annyi pénz hogy legalább Spillanet, Feilert meg Suttont/Hiltont megtartsuk. A többiekre nem látok túl sok esélyt. Meg nem is gondolom, hogy hosszútávon jól járnánk azzal ha túlfizetnénk a Juju-Dupree-Alualu trió valamelyikét.
több mint 4 éve
az kb eleg a draftra?ha az a -8 azt jelenti, hogy annyival vagyunk a cap alatt, akkor jó az infót, mert 7.926.000 van most a capbenÉs így most mennyiben állunk? Én -8 milliót olvastam.
Klaci79
Seda26
Klaci79
es a FA had akikkel rendelkezunk?
több mint 4 éve
ha az a -8 azt jelenti, hogy annyival vagyunk a cap alatt, akkor jó az infót, mert 7.926.000 van most a capbenÉs így most mennyiben állunk? Én -8 milliót olvastam.
Klaci79
Seda26