Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 5 éve
Nem 3 első kör az? (21, 22, 23)Jó vagy nem jó, én örülök, hogy mi az ilyen őrültségekből kimaradunk, mint amit a 49ers csinált most épp. 9 helyért eldobni a jövőd, hát, gratulálok...A keretük nagyjából megvan, ha sikerül szerezni egy fr QB-t, azonnal contenderek lesznek.
badsco
Ha arról lenne szó, hogy be tudjuk húzni a következő BigBen szintű QB-t, aki 10+ évre megoldja a posztot, sokallnál érte két első meg egy 3. kört? Én nem.
Jan
bcsarli
49ers acquire the No. 3 overall pick in the 2021 @NFLDraft from the Dolphins. (via @rapsheetpic.twitter.com/UwAhQLhbQS
— NFL (@NFL) March 26, 2021
több mint 5 éve
Nem 3 első kör az? (21, 22, 23)Jó vagy nem jó, én örülök, hogy mi az ilyen őrültségekből kimaradunk, mint amit a 49ers csinált most épp. 9 helyért eldobni a jövőd, hát, gratulálok...A keretük nagyjából megvan, ha sikerül szerezni egy fr QB-t, azonnal contenderek lesznek.
badsco
Ha arról lenne szó, hogy be tudjuk húzni a következő BigBen szintű QB-t, aki 10+ évre megoldja a posztot, sokallnál érte két első meg egy 3. kört? Én nem.
Jan
több mint 5 éve
Watson teljesen más sztori, mint a draft....itt 2 első választást adni NEM a legjobb és kockázatot tartalmazó QB-ért szerintem kutya vacsorája. Ha pedig nem jön be a projekt, akkor 4-5 évre visszaveted a frencsit. Persze, ha bejön, akkor SB contender vagy, vagyis lehetsz valóban.A helyükben én is all int mentem volna, akár így a draft-on, akár Watsonért. Szerintem Lynch ment is volna Deshaunért, ha nem szivárog ki az ügye, így más módon kellett megoldani az esélyt, a lehetőséget.Jó vagy nem jó, én örülök, hogy mi az ilyen őrültségekből kimaradunk, mint amit a 49ers csinált most épp. 9 helyért eldobni a jövőd, hát, gratulálok...A keretük nagyjából megvan, ha sikerül szerezni egy fr QB-t, azonnal contenderek lesznek.
badsco
Jan
Mert Jimmy Garoppolo-val egy helyben ácsorogsz, másra nem jó.
Willie Parker
több mint 5 éve
A helyükben én is all int mentem volna, akár így a draft-on, akár Watsonért. Szerintem Lynch ment is volna Deshaunért, ha nem szivárog ki az ügye, így más módon kellett megoldani az esélyt, a lehetőséget.Jó vagy nem jó, én örülök, hogy mi az ilyen őrültségekből kimaradunk, mint amit a 49ers csinált most épp. 9 helyért eldobni a jövőd, hát, gratulálok...A keretük nagyjából megvan, ha sikerül szerezni egy fr QB-t, azonnal contenderek lesznek.
badsco
Jan
Mert Jimmy Garoppolo-val egy helyben ácsorogsz, másra nem jó.
több mint 5 éve
De no, az a piszok művelet, hogy a Dolphins visszajött a 6. helyre. Ezzel ugyanúgy elviszik azt akit kinéztek elöl, vagyis top játékost, és nyertek egy többlet 2023. első kört....azért ez zseniális.... 😀
több mint 5 éve
Pont a kockázat miatt csak ennyi.Hát ja...csak az, hogy egy QB beválik-e és pláne frencsi playa lesz....nohát az nagyon nem kiszámítható és éppen ezért ez óriási kockázat is egy ilyen trade. Hja igen, ha beválik nagy dolog, de Én egy újonc irányítóért, és főleg nem 1/1 pickért ennyit adni soha nem adnék....Jó vagy nem jó, én örülök, hogy mi az ilyen őrültségekből kimaradunk, mint amit a 49ers csinált most épp. 9 helyért eldobni a jövőd, hát, gratulálok...A keretük nagyjából megvan, ha sikerül szerezni egy fr QB-t, azonnal contenderek lesznek.
badsco
Jan
Egyébként asszem a Redskins pont ennyit adott anno RGIII-ért.......just sayin'.... 😀
Klemó
Akinél már nincs kockázat, az nem ennyi. Mennyit mondtak Watsonra, 4 db első kör, vagy ilyesmi?
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 5 éve
Hát ja...csak az, hogy egy QB beválik-e és pláne frencsi playa lesz....nohát az nagyon nem kiszámítható és éppen ezért ez óriási kockázat is egy ilyen trade. Hja igen, ha beválik nagy dolog, de Én egy újonc irányítóért, és főleg nem 1/1 pickért ennyit adni soha nem adnék....Jó vagy nem jó, én örülök, hogy mi az ilyen őrültségekből kimaradunk, mint amit a 49ers csinált most épp. 9 helyért eldobni a jövőd, hát, gratulálok...A keretük nagyjából megvan, ha sikerül szerezni egy fr QB-t, azonnal contenderek lesznek.
badsco
Jan
Egyébként asszem a Redskins pont ennyit adott anno RGIII-ért.......just sayin'.... 😀
több mint 5 éve
Jó vagy nem jó, én örülök, hogy mi az ilyen őrültségekből kimaradunk, mint amit a 49ers csinált most épp. 9 helyért eldobni a jövőd, hát, gratulálok...A keretük nagyjából megvan, ha sikerül szerezni egy fr QB-t, azonnal contenderek lesznek.
badsco
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 5 éve
Asszem a Texans szurkeszek ennek a trade-nek a láttán legurítanak egy felest.... 😀Kivétel, ha eladsz első körért egy játékost és pont olyan szerencséd van, hogy az az első kör egy 1/3 lesz 😉Na igen, azon a végén lenni nem rossz. 😀 Csak hát azért is kell áldozat, hogy 1/3 legyél, az sem a legjobb opció. 😀 Nem a Steelers-módi. 😊Jó vagy nem jó, én örülök, hogy mi az ilyen őrültségekből kimaradunk, mint amit a 49ers csinált most épp. 9 helyért eldobni a jövőd, hát, gratulálok...Há' de a Dolphins jól csinálja...
badsco
Klaci79
badsco
Klaci79
Tua kap még esélyt és nem volt nekik kihagyhatatlan egyik prospect sem.
Szerkesztette: Klemó
több mint 5 éve
Kivétel, ha eladsz első körért egy játékost és pont olyan szerencséd van, hogy az az első kör egy 1/3 lesz 😉Na igen, azon a végén lenni nem rossz. 😀 Csak hát azért is kell áldozat, hogy 1/3 legyél, az sem a legjobb opció. 😀 Nem a Steelers-módi. 😊Jó vagy nem jó, én örülök, hogy mi az ilyen őrültségekből kimaradunk, mint amit a 49ers csinált most épp. 9 helyért eldobni a jövőd, hát, gratulálok...Há' de a Dolphins jól csinálja...
badsco
Klaci79
badsco
több mint 5 éve
Na igen, azon a végén lenni nem rossz. 😀 Csak hát azért is kell áldozat, hogy 1/3 legyél, az sem a legjobb opció. 😀 Nem a Steelers-módi. 😊Jó vagy nem jó, én örülök, hogy mi az ilyen őrültségekből kimaradunk, mint amit a 49ers csinált most épp. 9 helyért eldobni a jövőd, hát, gratulálok...Há' de a Dolphins jól csinálja...
badsco
Klaci79
több mint 5 éve
Jó vagy nem jó, én örülök, hogy mi az ilyen őrültségekből kimaradunk, mint amit a 49ers csinált most épp. 9 helyért eldobni a jövőd, hát, gratulálok...Há' de a Dolphins jól csinálja...
badsco
több mint 5 éve
Jó vagy nem jó, én örülök, hogy mi az ilyen őrültségekből kimaradunk, mint amit a 49ers csinált most épp. 9 helyért eldobni a jövőd, hát, gratulálok...
több mint 5 éve
Állítólag nem idén akarunk nagyot alkotni, hanem a Watt hosszabbítást készítjük elő a feles összeggel...amit meg is értek. Jő lenne azt letudni 5-6 évre
több mint 5 éve
es igy is fog maradni addig amig kb eszerint cserelnek es a fizuk is maradnakCsak ez így néz ki kb 4 éve, mióta ránéztem először.A keszitoi eleve igy keszithettek el a listaikat, ehhez hozzaigazitva mar a fix fizetesek is. Azert csak lokupecek a szereplok.@https://walterfootball.com/draftchart.phpNyilván függ az embertől, de talán Peterk vagy tomi-tomi nézte meg anno évekre visszamenőleg, hogy a csapatok konkrétan még mindig szinte centire ezzel számolnak a cseréknél, szóval egyáltalán nem blődség 😊
Nem tudom mennyire autentikus. Gondolom, a bentlévő játékosok/posztok döntik el.
Ez alapján 1/24=2/5+3/12. Ez nyilván blődség, de egy 3kör bárhol már jól jönne ennyi need-el.
Illetve lehet későbbi köröket is cserélni.
Spy
Wyatt
no
Spy
több mint 5 éve
Csak ez így néz ki kb 4 éve, mióta ránéztem először.A keszitoi eleve igy keszithettek el a listaikat, ehhez hozzaigazitva mar a fix fizetesek is. Azert csak lokupecek a szereplok.@https://walterfootball.com/draftchart.phpNyilván függ az embertől, de talán Peterk vagy tomi-tomi nézte meg anno évekre visszamenőleg, hogy a csapatok konkrétan még mindig szinte centire ezzel számolnak a cseréknél, szóval egyáltalán nem blődség 😊
Nem tudom mennyire autentikus. Gondolom, a bentlévő játékosok/posztok döntik el.
Ez alapján 1/24=2/5+3/12. Ez nyilván blődség, de egy 3kör bárhol már jól jönne ennyi need-el.
Spy
Wyatt
no
több mint 5 éve
A keszitoi eleve igy keszithettek el a listaikat, ehhez hozzaigazitva mar a fix fizetesek is. Azert csak lokupecek a szereplok.@https://walterfootball.com/draftchart.phpNyilván függ az embertől, de talán Peterk vagy tomi-tomi nézte meg anno évekre visszamenőleg, hogy a csapatok konkrétan még mindig szinte centire ezzel számolnak a cseréknél, szóval egyáltalán nem blődség 😊
Spy
Wyatt
több mint 5 éve
Jessie kapcsan nem tudom miert volt a petting ilyen hosszu. Total egyertelmu, hogy win-win a szitu... 😀
több mint 5 éve
Így viszont meglepne ha TE jönne az elején:Source: Jesse James expected to sign with the Pittsburgh #Steelers in the near future
Viszont ez kész csoda....nagyszerű csoda lenne:
Penn State lb Micah Parsons also said just now he has talked to the
És még egy:
Jayson Oweh says he has met with the Steelers
És egy 2.napos WR-nél is megjelenünk a jövő héten:
Western Michigan WR D'Wayne Eskridge says he has a meeting scheduled with the Steelers next week. His game reminded me of a faster Diontae Johnson.
Illetve látszik, hogy próbáljuk draftról bővíteni az ILB sort...érthető okokból:
Michigan ILB Cameron McGrone tells me he has met with the Steelers.
He says it would be a "blessing" to play with someone as gifted and cerebral as Devin Bush. McGrone told me he has talked with Bush throughout the entire process and received advice from Bush.
Szerkesztette: Klaci79
több mint 5 éve
Nekem soknak tűnt, de ha ha így van akkor pláne támogatnám idén.@https://walterfootball.com/draftchart.phpNyilván függ az embertől, de talán Peterk vagy tomi-tomi nézte meg anno évekre visszamenőleg, hogy a csapatok konkrétan még mindig szinte centire ezzel számolnak a cseréknél, szóval egyáltalán nem blődség 😊
Spy
Wyatt
több mint 5 éve
@https://walterfootball.com/draftchart.phpNyilván függ az embertől, de talán Peterk vagy tomi-tomi nézte meg anno évekre visszamenőleg, hogy a csapatok konkrétan még mindig szinte centire ezzel számolnak a cseréknél, szóval egyáltalán nem blődség 😊
Spy

több mint 5 éve
@https://walterfootball.com/draftchart.phpNem tudom mennyire autentikus. Gondolom, a bentlévő játékosok/posztok döntik el.
Szerkesztette: Spy
több mint 5 éve
mit kaphatunk ellenertekben, ha elso kor 2/3-bol a masodik kor elejeig akarnank sullyedni?És Freiermuth a Colbert-Tomlin párossal is dumcsizott...nem annyira lenne meglepő, bár most az OL-be várnám az első körtSzerintem első kör BPA. Lehet ő is akár a legjobb adott esetben.
Pat Friermuth says he would love to play for Mike Tomlin and the Steelers. He has met with them a few times per
@FarabaughFB
#Steelers
Klaci79
Bár Tommy Tremble a legjobb blokkoló TE, akit láttam a class-ból, nálam most ő a Liebling.
Bár annyi a need-ünk én inkább visszamennék 2 kör elejére, közepére RB-ért, OT-ért vagy OC-ért.
De ilyent mi nem lépünk. Tomlin Edge Lover, De annyi need-ünk van, hogy lehet klasszik BPA, DB, LB, EDGE, OL, talán RB is, ha nagyon nem egyezik a véleményünk a FO-val.
Egyedül QB-t, DL-t, WR-t, S-t tartanék kevéssé valószínűnek első körben. Utána szinte bármi.
Spy
több mint 5 éve
És Freiermuth a Colbert-Tomlin párossal is dumcsizott...nem annyira lenne meglepő, bár most az OL-be várnám az első körtSzerintem első kör BPA. Lehet ő is akár a legjobb adott esetben.
Pat Friermuth says he would love to play for Mike Tomlin and the Steelers. He has met with them a few times per
@FarabaughFB
#Steelers
Klaci79
Bár Tommy Tremble a legjobb blokkoló TE, akit láttam a class-ból, nálam most ő a Liebling.
Bár annyi a need-ünk én inkább visszamennék 2 kör elejére, közepére RB-ért, OT-ért vagy OC-ért.
De ilyent mi nem lépünk. Tomlin Edge Lover, De annyi need-ünk van, hogy lehet klasszik BPA, DB, LB, EDGE, OL, talán RB is, ha nagyon nem egyezik a véleményünk a FO-val.
Egyedül QB-t, DL-t, WR-t, S-t tartanék kevéssé valószínűnek első körben. Utána szinte bármi.
több mint 5 éve
És Freiermuth a Colbert-Tomlin párossal is dumcsizott...nem annyira lenne meglepő, bár most az OL-be várnám az első körtPat Friermuth says he would love to play for Mike Tomlin and the Steelers. He has met with them a few times per
@FarabaughFB
#Steelers
Szerkesztette: Klaci79