Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 4 éve
Hát Washingtont nem nagyon használjuk, DJ jó, de sokat droppol, Claypool másodéves.Nem látok rá lehetőséget...csodákat lehet művelni, de nagyon nagy kérdés, hogy a Washington-DJ-Claypool hármas mellé kell e valaki évi 10+ millióval, még ha idén kevesebbért is esetleg aláírThe #Steelers have spoke to Alejandro Villanueva about a new contract according to...Juju-t valahogy be lehet szorítani a cap alá?
@JFowlerESPN
Klaci79
steelwolf
Klaci79
Kéne pénz lóvéra!
több mint 4 éve
Nem látok rá lehetőséget...csodákat lehet művelni, de nagyon nagy kérdés, hogy a Washington-DJ-Claypool hármas mellé kell e valaki évi 10+ millióval, még ha idén kevesebbért is esetleg aláírThe #Steelers have spoke to Alejandro Villanueva about a new contract according to...Juju-t valahogy be lehet szorítani a cap alá?
@JFowlerESPN
Klaci79
steelwolf
több mint 4 éve
The #Steelers have spoke to Alejandro Villanueva about a new contract according to...Juju-t valahogy be lehet szorítani a cap alá?
@JFowlerESPN
Klaci79
több mint 4 éve
The #Steelers have spoke to Alejandro Villanueva about a new contract according to @JFowlerESPN
több mint 4 éve
No matter what happens this week, if I’m back or if I’m somewhere else, just know that I will never see Pittsburgh as just 4 yrs of my life, but a part of who I am. I’ll always carry that tough, blue collar spirit for the rest of my life. I LOVE YOU PITTSBURGH #412 🙏🏾🙏🏾🙏🏾❤️❤️❤️ pic.twitter.com/BIJCUDNbQQ
— JuJu Smith-Schuster (@TeamJuJu) March 14, 2021
több mint 4 éve
Steelers will not tender Ola Adeniyi. https://t.co/yRVjpoYH9y
— ProFootballTalk (@ProFootballTalk) March 13, 2021

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Alex KozoraHa ez így összejön, ismét reális cél lehet a North trónja.
@Alex_Kozora
·
3m
My sure-to-be-wrong Steelers' free agency predictions:
Dupree: Walks
Hilton: Walks
Villanueva: Walks
JuJu: Walks
Sutton: Re-signs
Feiler: Re-signs
Banner: Re-signs
Conner: Walks
Alualu: Re-signs
Williamson: Walks
Berry: Re-signs
Wormley: Re-signs
Dangerfield: Re-signs
Klaci79
több mint 4 éve
Alex Kozora@Alex_Kozora
·
3m
My sure-to-be-wrong Steelers' free agency predictions:
Dupree: Walks
Hilton: Walks
Villanueva: Walks
JuJu: Walks
Sutton: Re-signs
Feiler: Re-signs
Banner: Re-signs
Conner: Walks
Alualu: Re-signs
Williamson: Walks
Berry: Re-signs
Wormley: Re-signs
Dangerfield: Re-signs
több mint 4 éve
Azt hiszem JuJu esetében 10%-ot mondtak, ide Hilton is menni fog jelen állás szerint...5 millióval egyikre sincs remény...talán Alualu, ő is fontos lenne, és Sutton
több mint 4 éve
némi meglepetésre nem akarjuk kivágni Hadent...Williams lehet erre a sorsa jut majd, de sok FA mozgás itt nem lesz 5 millió cap space-elHilton, Jujuról van vmi infó?
Klaci79
több mint 4 éve
némi meglepetésre nem akarjuk kivágni Hadent...Williams lehet erre a sorsa jut majd, de sok FA mozgás itt nem lesz 5 millió cap space-el
több mint 4 éve
megaza 4 millió amit hozzávágtak, meg szíhóxfal mitmongyakmég, menetközbe is elmehetett a motivációja - keresett egykis gubát azt hazajöttAzért az komoly concern, hogy Finney-t összességében az előző helyéről azért rugták ki, mert a camp-be nem felkészülten érkezett és ezt vitte végig.....node emlékszem, hogy nálunk mennyire lelkiismeretesen készült, szóval remélem rájött, hogy ez az utolsó sansz...Ha jol emlekszem akkor ebben a c19 belejatszott, megbukott a felmeron ami nem szokatlan es utana a virus mizeria alatt nem volt lehetosege kontroll alatt keszulnie es elhagyta magat. Itt a csapatnal ez nem lesz gond, mert itt nem az onmegtartozkodas lesz az egyetlen kontrollja. De lehet rosszul emlekszem
Backup playak ő is és H.J is. Mondhatni camp body, de lehet bizonyítani..
Klemó
no

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve
Hát ja, ez kétségtelen, hogy a COVID miatt nem volt ideális a helyzet, de általában azért a camp-ig előzőleg is mindenki egyedül, vagy párban készült, amely tavaly sem volt tilos. Kicsit belepihent ebbe és utána már nem tudta utolérni magát.....hát igen, ez az NFL....Azért az komoly concern, hogy Finney-t összességében az előző helyéről azért rugták ki, mert a camp-be nem felkészülten érkezett és ezt vitte végig.....node emlékszem, hogy nálunk mennyire lelkiismeretesen készült, szóval remélem rájött, hogy ez az utolsó sansz...Ha jol emlekszem akkor ebben a c19 belejatszott, megbukott a felmeron ami nem szokatlan es utana a virus mizeria alatt nem volt lehetosege kontroll alatt keszulnie es elhagyta magat. Itt a csapatnal ez nem lesz gond, mert itt nem az onmegtartozkodas lesz az egyetlen kontrollja. De lehet rosszul emlekszem
Klemó
no
több mint 4 éve
Azért az komoly concern, hogy Finney-t összességében az előző helyéről azért rugták ki, mert a camp-be nem felkészülten érkezett és ezt vitte végig.....node emlékszem, hogy nálunk mennyire lelkiismeretesen készült, szóval remélem rájött, hogy ez az utolsó sansz...Ha jol emlekszem akkor ebben a c19 belejatszott, megbukott a felmeron ami nem szokatlan es utana a virus mizeria alatt nem volt lehetosege kontroll alatt keszulnie es elhagyta magat. Itt a csapatnal ez nem lesz gond, mert itt nem az onmegtartozkodas lesz az egyetlen kontrollja. De lehet rosszul emlekszem
Klemó
több mint 4 éve
Azért az komoly concern, hogy Finney-t összességében az előző helyéről azért rugták ki, mert a camp-be nem felkészülten érkezett és ezt vitte végig.....node emlékszem, hogy nálunk mennyire lelkiismeretesen készült, szóval remélem rájött, hogy ez az utolsó sansz...Backup playak ő is és H.J is. Mondhatni camp body, de lehet bizonyítani..
több mint 4 éve
Egyébként insurance policy. Ha nem jönne össze a OC drafton, ne kelljen kapkonnyi. Én vártam ezt a lépést. De vadnyugat réme Jesse James szerintem idén túl drága nekünk. Sokan várják vissza őt is.Jogos, így még szebb a helyzetOK bírom Finneyt, de mi lehet a koncepció? Kezdő C ócsóért? Ezt most nem tudom elképzeni. Vagy jön még valaki a piacról? Colberték szeretik a draft előtt felrakni a figurákat. Most ez van Banner, Dotson, Finney, Decastro, and Okorafor. Nem vetít elő nagy futójátékot (eddig)Banner még nincs.
astroid
Spy
astroid
több mint 4 éve
Jogos, így még szebb a helyzetOK bírom Finneyt, de mi lehet a koncepció? Kezdő C ócsóért? Ezt most nem tudom elképzeni. Vagy jön még valaki a piacról? Colberték szeretik a draft előtt felrakni a figurákat. Most ez van Banner, Dotson, Finney, Decastro, and Okorafor. Nem vetít elő nagy futójátékot (eddig)Banner még nincs.
astroid
Spy
több mint 4 éve
OK bírom Finneyt, de mi lehet a koncepció? Kezdő C ócsóért? Ezt most nem tudom elképzeni. Vagy jön még valaki a piacról? Colberték szeretik a draft előtt felrakni a figurákat. Most ez van Banner, Dotson, Finney, Decastro, and Okorafor. Nem vetít elő nagy futójátékot (eddig)Banner még nincs.
astroid
több mint 4 éve
OK bírom Finneyt, de mi lehet a koncepció? Kezdő C ócsóért? Ezt most nem tudom elképzeni. Vagy jön még valaki a piacról? Colberték szeretik a draft előtt felrakni a figurákat. Most ez van Banner, Dotson, Finney, Decastro, and Okorafor. Nem vetít elő nagy futójátékot (eddig)
több mint 4 éve
a második körben nagy RB rush volt.Hogy Igort idézzem: ez a dolguk 😊
Klemó

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Az első körben nem fog 3 kimenni, szerintem 2. De mire újra húzunk a legjobb 3 már nem lesz elérhető...Elindul egy hype az RB-k kapcsán, azt Én is érzékelem, de Én csodálkoznék, ha kimenne mind a 3 az első körben és egészen biztos vagyok benne, hogy valamelyik elérhető lesz.Bell-el is Mark rengeteget passzoltunk...természetesen kellene az a k..rva futás, de ha olyan futó jön, aki passzoknál is használható, az simán megéri az első kört. Félek, hogy 2/24-re már se Harris, se Williams, de még Etienne sem lesz. Sőt ebben egészen biztos is vagyok. Persze a legjobb egy kis hátratrade lenne, de valójában nem hiszek ebben.Szerintem azt kiveséztük, hogy egy playmaker RB nálunk óriási lökést tud adni az O-nak. Ez pedig akkor is igaz, ha alapvetően önmagában nem fog tudni meccset nyerni és akkor is, hogy egy igazán jó OL-re is szükség lesz/van.főleg ha nem hívunk futást, mer úgy kurvanehéz
Klemó
sutianap
Klaci79
Klemó
több mint 4 éve
BJ Finney az épületben....Ha átmegy a fizikain, visszahozzuk.
több mint 4 éve
De ez igy normalis, egy sima RB-t nem viszel ki az elso korben, mert az 5. eves opcio es egy hosszutavu atlaga kozott nincs nagy kulonbseg a futoknal, de minimum kisebb mint mas posztoknal. De egy CMC-t nem hagynak bent mert az o aranal mar megeri. Viszont a 2.-ban elindulnak foleg ha latnak bennuk potencialt. 1.5M-ert nem kapsz futot aki akarmicsket letett az asztalra, igy konnyu latni bennuk potencialt. Conner-t 3 ev 18m -ert lattam felertekelve, persze majd meglatjuk de igazandibol nincs kerdes a csapatoknal a jobbaknak titulalt jelolteknel.tavaly az 5. RB ment ki az 55. helyenJa, de az első 1/32-re és igen, a második körben nagy RB rush volt.
no
Idén azért csodálkoznék, ha az 1/32-ig várni kellene, de azon is, ha Harris, vagy Etienne párosból az egyik ne lenne elérhető nekünk...de persze meglátjuk.
Klemó
több mint 4 éve
tavaly az 5. RB ment ki az 55. helyenJa, de az első 1/32-re és igen, a második körben nagy RB rush volt.
no
Idén azért csodálkoznék, ha az 1/32-ig várni kellene, de azon is, ha Harris, vagy Etienne párosból az egyik ne lenne elérhető nekünk...de persze meglátjuk.