Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 4 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 564 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
The #Steelers have spoke to Alejandro Villanueva about a new contract according to
@JFowlerESPN
Klaci79
...Juju-t valahogy be lehet szorítani a cap alá?
steelwolf
Nem látok rá lehetőséget...csodákat lehet művelni, de nagyon nagy kérdés, hogy a Washington-DJ-Claypool hármas mellé kell e valaki évi 10+ millióval, még ha idén kevesebbért is esetleg aláír
Klaci79
Hát Washingtont nem nagyon használjuk, DJ jó, de sokat droppol, Claypool másodéves.
Kéne pénz lóvéra!
több mint 4 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 880
The #Steelers have spoke to Alejandro Villanueva about a new contract according to
@JFowlerESPN
Klaci79
steelwolf
Nem látok rá lehetőséget...csodákat lehet művelni, de nagyon nagy kérdés, hogy a Washington-DJ-Claypool hármas mellé kell e valaki évi 10+ millióval, még ha idén kevesebbért is esetleg aláír
több mint 4 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 564 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
@JFowlerESPN
Klaci79
több mint 4 éve
@JFowlerESPN
több mint 4 éve
több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 226 — NFL bracket champion '26

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 380 — Steelers fan
Alex Kozora
@Alex_Kozora
·
3m
My sure-to-be-wrong Steelers' free agency predictions:

Dupree: Walks
Hilton: Walks
Villanueva: Walks
JuJu: Walks
Sutton: Re-signs
Feiler: Re-signs
Banner: Re-signs
Conner: Walks
Alualu: Re-signs
Williamson: Walks
Berry: Re-signs
Wormley: Re-signs
Dangerfield: Re-signs
Klaci79
Ha ez így összejön, ismét reális cél lehet a North trónja.
több mint 4 éve
Alex Kozora
@Alex_Kozora
·
3m
My sure-to-be-wrong Steelers' free agency predictions:

Dupree: Walks
Hilton: Walks
Villanueva: Walks
JuJu: Walks
Sutton: Re-signs
Feiler: Re-signs
Banner: Re-signs
Conner: Walks
Alualu: Re-signs
Williamson: Walks
Berry: Re-signs
Wormley: Re-signs
Dangerfield: Re-signs
több mint 4 éve
Azt hiszem JuJu esetében 10%-ot mondtak, ide Hilton is menni fog jelen állás szerint...5 millióval egyikre sincs remény...talán Alualu, ő is fontos lenne, és Sutton
több mint 4 éve
némi meglepetésre nem akarjuk kivágni Hadent...Williams lehet erre a sorsa jut majd, de sok FA mozgás itt nem lesz 5 millió cap space-el
Klaci79
Hilton, Jujuról van vmi infó?
több mint 4 éve
némi meglepetésre nem akarjuk kivágni Hadent...Williams lehet erre a sorsa jut majd, de sok FA mozgás itt nem lesz 5 millió cap space-el
több mint 4 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 734 — capitaine du château de Vienne 1487
Azért az komoly concern, hogy Finney-t összességében az előző helyéről azért rugták ki, mert a camp-be nem felkészülten érkezett és ezt vitte végig.....node emlékszem, hogy nálunk mennyire lelkiismeretesen készült, szóval remélem rájött, hogy ez az utolsó sansz...

Backup playak ő is és H.J is. Mondhatni camp body, de lehet bizonyítani..
Klemó
Ha jol emlekszem akkor ebben a c19 belejatszott, megbukott a felmeron ami nem szokatlan es utana a virus mizeria alatt nem volt lehetosege kontroll alatt keszulnie es elhagyta magat. Itt a csapatnal ez nem lesz gond, mert itt nem az onmegtartozkodas lesz az egyetlen kontrollja. De lehet rosszul emlekszem
no
megaza 4 millió amit hozzávágtak, meg szíhóxfal mitmongyakmég, menetközbe is elmehetett a motivációja - keresett egykis gubát azt hazajött

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 862
Azért az komoly concern, hogy Finney-t összességében az előző helyéről azért rugták ki, mert a camp-be nem felkészülten érkezett és ezt vitte végig.....node emlékszem, hogy nálunk mennyire lelkiismeretesen készült, szóval remélem rájött, hogy ez az utolsó sansz...

Klemó
Ha jol emlekszem akkor ebben a c19 belejatszott, megbukott a felmeron ami nem szokatlan es utana a virus mizeria alatt nem volt lehetosege kontroll alatt keszulnie es elhagyta magat. Itt a csapatnal ez nem lesz gond, mert itt nem az onmegtartozkodas lesz az egyetlen kontrollja. De lehet rosszul emlekszem
no
Hát ja, ez kétségtelen, hogy a COVID miatt nem volt ideális a helyzet, de általában azért a camp-ig előzőleg is mindenki egyedül, vagy párban készült, amely tavaly sem volt tilos. Kicsit belepihent ebbe és utána már nem tudta utolérni magát.....hát igen, ez az NFL....
több mint 4 éve
no Baltimore Ravens 8 586

Klemó
több mint 4 éve

több mint 4 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 346
OK bírom Finneyt, de mi lehet a koncepció? Kezdő C ócsóért? Ezt most nem tudom elképzeni. Vagy jön még valaki a piacról? Colberték szeretik a draft előtt felrakni a figurákat. Most ez van Banner, Dotson, Finney, Decastro, and Okorafor. Nem vetít elő nagy futójátékot (eddig)
astroid
Banner még nincs.
Spy
Jogos, így még szebb a helyzet
astroid
Egyébként insurance policy. Ha nem jönne össze a OC drafton, ne kelljen kapkonnyi. Én vártam ezt a lépést. De vadnyugat réme Jesse James szerintem idén túl drága nekünk. Sokan várják vissza őt is.
több mint 4 éve
astroid Pittsburgh Steelers 689
OK bírom Finneyt, de mi lehet a koncepció? Kezdő C ócsóért? Ezt most nem tudom elképzeni. Vagy jön még valaki a piacról? Colberték szeretik a draft előtt felrakni a figurákat. Most ez van Banner, Dotson, Finney, Decastro, and Okorafor. Nem vetít elő nagy futójátékot (eddig)
astroid
Banner még nincs.
Spy
Jogos, így még szebb a helyzet
több mint 4 éve
astroid
Banner még nincs.
több mint 4 éve
astroid Pittsburgh Steelers 689
több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 226 — NFL bracket champion '26
a második körben nagy RB rush volt.

Klemó
Hogy Igort idézzem: ez a dolguk 😊

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
One year deal for BJ Finney and the #Steelers per
@gerrydulac
több mint 4 éve
Szerintem azt kiveséztük, hogy egy playmaker RB nálunk óriási lökést tud adni az O-nak. Ez pedig akkor is igaz, ha alapvetően önmagában nem fog tudni meccset nyerni és akkor is, hogy egy igazán jó OL-re is szükség lesz/van.
Klemó
főleg ha nem hívunk futást, mer úgy kurvanehéz
sutianap
Bell-el is Mark rengeteget passzoltunk...természetesen kellene az a k..rva futás, de ha olyan futó jön, aki passzoknál is használható, az simán megéri az első kört. Félek, hogy 2/24-re már se Harris, se Williams, de még Etienne sem lesz. Sőt ebben egészen biztos is vagyok. Persze a legjobb egy kis hátratrade lenne, de valójában nem hiszek ebben.
Klaci79
Elindul egy hype az RB-k kapcsán, azt Én is érzékelem, de Én csodálkoznék, ha kimenne mind a 3 az első körben és egészen biztos vagyok benne, hogy valamelyik elérhető lesz.
Klemó
Az első körben nem fog 3 kimenni, szerintem 2. De mire újra húzunk a legjobb 3 már nem lesz elérhető...
több mint 4 éve
BJ Finney az épületben....Ha átmegy a fizikain, visszahozzuk.
több mint 4 éve
no Baltimore Ravens 8 586
tavaly az 5. RB ment ki az 55. helyen
no
Ja, de az első 1/32-re és igen, a második körben nagy RB rush volt.

Idén azért csodálkoznék, ha az 1/32-ig várni kellene, de azon is, ha Harris, vagy Etienne párosból az egyik ne lenne elérhető nekünk...de persze meglátjuk.
Klemó
De ez igy normalis, egy sima RB-t nem viszel ki az elso korben, mert az 5. eves opcio es egy hosszutavu atlaga kozott nincs nagy kulonbseg a futoknal, de minimum kisebb mint mas posztoknal. De egy CMC-t nem hagynak bent mert az o aranal mar megeri. Viszont a 2.-ban elindulnak foleg ha latnak bennuk potencialt. 1.5M-ert nem kapsz futot aki akarmicsket letett az asztalra, igy konnyu latni bennuk potencialt. Conner-t 3 ev 18m -ert lattam felertekelve, persze majd meglatjuk de igazandibol nincs kerdes a csapatoknal a jobbaknak titulalt jelolteknel.
több mint 4 éve
tavaly az 5. RB ment ki az 55. helyen
no
Ja, de az első 1/32-re és igen, a második körben nagy RB rush volt.

Idén azért csodálkoznék, ha az 1/32-ig várni kellene, de azon is, ha Harris, vagy Etienne párosból az egyik ne lenne elérhető nekünk...de persze meglátjuk.