Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 4 éve
BJ. Finney-t elküldte ma Bengals. Igaz leigazoltuk Hazenojer még egy évre, de én visszahoznám a biztonság kedvéért.Vicces, hogy Canada pont az ellenkezőjét nyilatkozta, mint Colbert. Colbert szavai szerint egy-két szezont igénybe vehet míg Canada offenese-kompatibilis támadósort épít fel.
Canada filozófiája szerint pedig nem úgy építesz csapatot, hogy rászabod a sémára a personnell-t, hanem próbálsz minél tehetségesebb játékosokat hozni, megnézed kit kaptál, és arra építed fel a sémádat, hogy a legtöbbet hozd ki abból amid van.
Értem, hogy nem feltétlenül közös keresztmetszet nélküli a két filozófia, mielőtt valaki beleköt,de izgalmas lesz az idei év támadó oldalon úgy érzem. Ben mindennek QB-ként fókuszpontja lesz,
több mint 4 éve
gedam
6 476
Mi a frász is az a 4 voidable year, valaki pár keresetlen szóban kifejtené nekem pls? 😊overthecap.com/salary-cap/pittsburgh-steelers/
Ott voltam lemaradva hogy ha cut akkor sacc 20m dm, ha kitölti az egy évet akkor az kb 40m a capből jól rémlik?
15m cap space most lett 2021ben a magic után, de mi van 2022, 2023ban?
The terrible towel
több mint 4 éve
Recovery. pic.twitter.com/DbIzZEiCo0
— TJ Watt (@_TJWatt) March 4, 2021
több mint 4 éve
Mi a frász is az a 4 voidable year, valaki pár keresetlen szóban kifejtené nekem pls? 😊Ott voltam lemaradva hogy ha cut akkor sacc 20m dm, ha kitölti az egy évet akkor az kb 40m a capből jól rémlik?
15m cap space most lett 2021ben a magic után, de mi van 2022, 2023ban?
több mint 4 éve
Draft és kukázás a Jaxből kerethirdetéskor, mint Hiltonnál. 😉Most jön a bűvészmutatvány, Juju nem tudom hogyan férhetne be a szűk kipa alá? VW, Haden, Sutton, Hilton, ésatöbbiekelmilesz?Hogy lesz itt CB sor?
astroid
steelwolf
több mint 4 éve
Most jön a bűvészmutatvány, Juju nem tudom hogyan férhetne be a szűk kipa alá? VW, Haden, Sutton, Hilton, ésatöbbiekelmilesz?Hogy lesz itt CB sor?
astroid
több mint 4 éve
Most jön a bűvészmutatvány, Juju nem tudom hogyan férhetne be a szűk kipa alá? VW, Haden, Sutton, Hilton, ésatöbbiekelmilesz?A többségük az egész csapat legnagyobb sztárjával, Alualuval együtt FA lesz.
astroid
több mint 4 éve
Most jön a bűvészmutatvány, Juju nem tudom hogyan férhetne be a szűk kipa alá? VW, Haden, Sutton, Hilton, ésatöbbiekelmilesz?
több mint 4 éve
Nagyjából erre számítottam, a 10 M dead money azért már barátibb.
több mint 4 éve
#Steelers QB Ben Roethlisberger's new contract for 2021 utilizes a signing bonus, minimum base salary and voidable years to free up about $15 million of cap space, per source. Big Ben takes a $5M paycut, from $19M to $14M, giving the team much-needed breathing room.The Steelers have saved $15.335M of cap space in 2021 thanks to Ben Roethlisberger’s new restructured contract. #Steelers
Szerkesztette: Klaci79
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
The breakdown:na azt nem tudom...ezért várom a hivatalosataz a 2022-es rész az vmi void dolog lesz?1 év 14 millió...ennél nagyobb diszkont eléggé elképzelhetetlen 😊Ben Roethlisberger willingly reduced his pay to $14M from $19M in this final year of his contract and spread the cash payment through 2022, per source. It lowered the cap hit by over $15M, all so the team can make the right moves to be as competitive as possible this season.hat, nagyobb diszkontra szamitottam
Beki
xtaki
Klaci79
Beki
Klaci79
— $12.925M signing bonus.
— $1.075M base salary
— 4 voidable years to spread out the cap hit (technically a deal through 2025), voiding after the season.
So, 1 year, $14M with a greatly reduced cap hit.
4 voidable év...ehh
több mint 4 éve
na azt nem tudom...ezért várom a hivatalosataz a 2022-es rész az vmi void dolog lesz?1 év 14 millió...ennél nagyobb diszkont eléggé elképzelhetetlen 😊Ben Roethlisberger willingly reduced his pay to $14M from $19M in this final year of his contract and spread the cash payment through 2022, per source. It lowered the cap hit by over $15M, all so the team can make the right moves to be as competitive as possible this season.hat, nagyobb diszkontra szamitottam
Beki
xtaki
Klaci79
Beki
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
az a 2022-es rész az vmi void dolog lesz?1 év 14 millió...ennél nagyobb diszkont eléggé elképzelhetetlen 😊Ben Roethlisberger willingly reduced his pay to $14M from $19M in this final year of his contract and spread the cash payment through 2022, per source. It lowered the cap hit by over $15M, all so the team can make the right moves to be as competitive as possible this season.hat, nagyobb diszkontra szamitottam
Beki
xtaki
Klaci79
több mint 4 éve
1 év 14 millió...ennél nagyobb diszkont eléggé elképzelhetetlen 😊Ben Roethlisberger willingly reduced his pay to $14M from $19M in this final year of his contract and spread the cash payment through 2022, per source. It lowered the cap hit by over $15M, all so the team can make the right moves to be as competitive as possible this season.hat, nagyobb diszkontra szamitottam
Beki
xtaki
Persze sokat nem spóroltunk vele...az előző szerződése miatt nyilván
Szerkesztette: Klaci79
több mint 4 éve
Ben Roethlisberger willingly reduced his pay to $14M from $19M in this final year of his contract and spread the cash payment through 2022, per source. It lowered the cap hit by over $15M, all so the team can make the right moves to be as competitive as possible this season.hat, nagyobb diszkontra szamitottam
Beki
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Ben Roethlisberger willingly reduced his pay to $14M from $19M in this final year of his contract and spread the cash payment through 2022, per source. It lowered the cap hit by over $15M, all so the team can make the right moves to be as competitive as possible this season.
több mint 4 éve
😀Elkezdődött. (Az első dominó)
SpyWe now sit and wait for the math: #Steelers pic.twitter.com/YL4CGxBXOx
— Steelers Depot 🎄 (@Steelersdepot) March 4, 2021
Klaci79
Igen. A bejelentes onmagaban nem erdekes....
több mint 4 éve
Elkezdődött. (Az első dominó)
Spy
We now sit and wait for the math: #Steelers pic.twitter.com/YL4CGxBXOx
— Steelers Depot 🎄 (@Steelersdepot) March 4, 2021
több mint 4 éve
Elkezdődött. (Az első dominó)
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Steelers have signed QB Ben Roethlisberger to a new contract for 2021.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) March 4, 2021
több mint 4 éve
Igen. Most éppen Justin Layne-től köszönünk el jövőre. Sutton-tól idén remélem nem. Nagyon értjük a DB draftokat és fejlesztést. Sosenem húzzunk többet. A hangsúly a bármin volt, de mindegy.legyen, akkor megtartjuk a mostani CB sort, es hozunk harmadikban egy olyan RB-t, ami mar most is van. amolyan semmilyent. vagy tovabbi OL, hogy legyen hely a semmilyen futoknak.Legyen, ha Freiermuth az. A többi nem érdekel. Ha ő a BPA, legyen.Kyle Rudolph nagyon Steeler way TE lenne, sztem illene ide nagyon, csak kérdés, hogy mit akar és mennyit? Valószínűleg megfizetik.szerintem nem fogunk FA-rol hozni.
Willie Parker
TE lesz az elso kor
C a masodik
CB a harmadik
ILB a negyedik
a tobbi projekt
xtaki
A C adja magát 2-3körben. A 3. körös CB-től viszont elsírnám magam. Nem megy ez nekünk, cseréljük be RB, WR, OT/OG, LB/SS, bármire.
Spy
xtaki
Igen, kell swing tackle/guard, ha Újfalusi és Feiler is megy és jövőre gondolkozhatunk DeCastro posztján is.
RB mindig kell, és jelenleg nincs olcsóbb forrás rá mint a draft. Mi pedig szeretünk nem áldozni szerződést a posztra. Ennek meg ez a módja. Persze sokat segítene, ha akarnánk futni.
több mint 4 éve
legyen, akkor megtartjuk a mostani CB sort, es hozunk harmadikban egy olyan RB-t, ami mar most is van. amolyan semmilyent. vagy tovabbi OL, hogy legyen hely a semmilyen futoknak.Legyen, ha Freiermuth az. A többi nem érdekel. Ha ő a BPA, legyen.Kyle Rudolph nagyon Steeler way TE lenne, sztem illene ide nagyon, csak kérdés, hogy mit akar és mennyit? Valószínűleg megfizetik.szerintem nem fogunk FA-rol hozni.
Willie Parker
TE lesz az elso kor
C a masodik
CB a harmadik
ILB a negyedik
a tobbi projekt
xtaki
A C adja magát 2-3körben. A 3. körös CB-től viszont elsírnám magam. Nem megy ez nekünk, cseréljük be RB, WR, OT/OG, LB/SS, bármire.
Spy