Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 4 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 346
BJ. Finney-t elküldte ma Bengals. Igaz leigazoltuk Hazenojer még egy évre, de én visszahoznám a biztonság kedvéért.

Vicces, hogy Canada pont az ellenkezőjét nyilatkozta, mint Colbert. Colbert szavai szerint egy-két szezont igénybe vehet míg Canada offenese-kompatibilis támadósort épít fel.
Canada filozófiája szerint pedig nem úgy építesz csapatot, hogy rászabod a sémára a personnell-t, hanem próbálsz minél tehetségesebb játékosokat hozni, megnézed kit kaptál, és arra építed fel a sémádat, hogy a legtöbbet hozd ki abból amid van.

Értem, hogy nem feltétlenül közös keresztmetszet nélküli a két filozófia, mielőtt valaki beleköt,de izgalmas lesz az idei év támadó oldalon úgy érzem. Ben mindennek QB-ként fókuszpontja lesz,
több mint 4 éve
Az új rész:

több mint 4 éve
gedam 6 476
Mi a frász is az a 4 voidable year, valaki pár keresetlen szóban kifejtené nekem pls? 😊
Ott voltam lemaradva hogy ha cut akkor sacc 20m dm, ha kitölti az egy évet akkor az kb 40m a capből jól rémlik?
15m cap space most lett 2021ben a magic után, de mi van 2022, 2023ban?
The terrible towel
 overthecap.com/salary-cap/pittsburgh-steelers/
több mint 4 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 564 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
több mint 4 éve
The terrible towel Pittsburgh Steelers 521 — Steelers fan
Mi a frász is az a 4 voidable year, valaki pár keresetlen szóban kifejtené nekem pls? 😊
Ott voltam lemaradva hogy ha cut akkor sacc 20m dm, ha kitölti az egy évet akkor az kb 40m a capből jól rémlik?
15m cap space most lett 2021ben a magic után, de mi van 2022, 2023ban?
több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 702 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Most jön a bűvészmutatvány, Juju nem tudom hogyan férhetne be a szűk kipa alá? VW, Haden, Sutton, Hilton, ésatöbbiekelmilesz?
astroid
Hogy lesz itt CB sor?
steelwolf
Draft és kukázás a Jaxből kerethirdetéskor, mint Hiltonnál. 😉
több mint 4 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 564 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Most jön a bűvészmutatvány, Juju nem tudom hogyan férhetne be a szűk kipa alá? VW, Haden, Sutton, Hilton, ésatöbbiekelmilesz?
astroid
Hogy lesz itt CB sor?
több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 702 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
astroid
A többségük az egész csapat legnagyobb sztárjával, Alualuval együtt FA lesz.
több mint 4 éve
astroid Pittsburgh Steelers 689
több mint 4 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 124
Nagyjából erre számítottam, a 10 M dead money azért már barátibb.
több mint 4 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 880
#Steelers QB Ben Roethlisberger's new contract for 2021 utilizes a signing bonus, minimum base salary and voidable years to free up about $15 million of cap space, per source. Big Ben takes a $5M paycut, from $19M to $14M, giving the team much-needed breathing room.
The Steelers have saved $15.335M of cap space in 2021 thanks to Ben Roethlisberger’s new restructured contract. #Steelers

Szerkesztette: Klaci79
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Ben Roethlisberger willingly reduced his pay to $14M from $19M in this final year of his contract and spread the cash payment through 2022, per source. It lowered the cap hit by over $15M, all so the team can make the right moves to be as competitive as possible this season.
Beki
hat, nagyobb diszkontra szamitottam
xtaki
1 év 14 millió...ennél nagyobb diszkont eléggé elképzelhetetlen 😊
Klaci79
az a 2022-es rész az vmi void dolog lesz?
Beki
na azt nem tudom...ezért várom a hivatalosat
Klaci79
The breakdown:
— $12.925M signing bonus.
— $1.075M base salary
— 4 voidable years to spread out the cap hit (technically a deal through 2025), voiding after the season.

So, 1 year, $14M with a greatly reduced cap hit.
4 voidable év...ehh
több mint 4 éve
több mint 4 éve
Ben Roethlisberger willingly reduced his pay to $14M from $19M in this final year of his contract and spread the cash payment through 2022, per source. It lowered the cap hit by over $15M, all so the team can make the right moves to be as competitive as possible this season.
Beki
xtaki
Klaci79
Beki
na azt nem tudom...ezért várom a hivatalosat
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Beki
xtaki
Klaci79
több mint 4 éve
Beki
xtaki
Persze sokat nem spóroltunk vele...az előző szerződése miatt nyilván

Szerkesztette: Klaci79
több mint 4 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 810
Beki
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
több mint 4 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 862
Elkezdődött. (Az első dominó)
Spy

Klaci79
😀

Igen. A bejelentes onmagaban nem erdekes....
több mint 4 éve
Spy
több mint 4 éve
több mint 4 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 259 — 毎日何かを学ぶ
 www.steelers.com/news/steelers-sign-new-contract-with-ben-roethlisberger-for-2021-season?fbclid=IwAR0DgL_ufX-Vyb6aJgJwtICDNxdbwA7NH2gWgUfwut-HX-N4ZcGqH40cSqQ
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
több mint 4 éve
Kyle Rudolph nagyon Steeler way TE lenne, sztem illene ide nagyon, csak kérdés, hogy mit akar és mennyit? Valószínűleg megfizetik.
Willie Parker
szerintem nem fogunk FA-rol hozni.
TE lesz az elso kor
C a masodik
CB a harmadik
ILB a negyedik
a tobbi projekt
xtaki
Legyen, ha Freiermuth az. A többi nem érdekel. Ha ő a BPA, legyen.
A C adja magát 2-3körben. A 3. körös CB-től viszont elsírnám magam. Nem megy ez nekünk, cseréljük be RB, WR, OT/OG, LB/SS, bármire.
Spy
legyen, akkor megtartjuk a mostani CB sort, es hozunk harmadikban egy olyan RB-t, ami mar most is van. amolyan semmilyent. vagy tovabbi OL, hogy legyen hely a semmilyen futoknak.
xtaki
Igen. Most éppen Justin Layne-től köszönünk el jövőre. Sutton-tól idén remélem nem. Nagyon értjük a DB draftokat és fejlesztést. Sosenem húzzunk többet. A hangsúly a bármin volt, de mindegy.

Igen, kell swing tackle/guard, ha Újfalusi és Feiler is megy és jövőre gondolkozhatunk DeCastro posztján is.
RB mindig kell, és jelenleg nincs olcsóbb forrás rá mint a draft. Mi pedig szeretünk nem áldozni szerződést a posztra. Ennek meg ez a módja. Persze sokat segítene, ha akarnánk futni.
több mint 4 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 810
Kyle Rudolph nagyon Steeler way TE lenne, sztem illene ide nagyon, csak kérdés, hogy mit akar és mennyit? Valószínűleg megfizetik.
Willie Parker
szerintem nem fogunk FA-rol hozni.
TE lesz az elso kor
C a masodik
CB a harmadik
ILB a negyedik
a tobbi projekt
xtaki
Legyen, ha Freiermuth az. A többi nem érdekel. Ha ő a BPA, legyen.
A C adja magát 2-3körben. A 3. körös CB-től viszont elsírnám magam. Nem megy ez nekünk, cseréljük be RB, WR, OT/OG, LB/SS, bármire.
Spy
legyen, akkor megtartjuk a mostani CB sort, es hozunk harmadikban egy olyan RB-t, ami mar most is van. amolyan semmilyent. vagy tovabbi OL, hogy legyen hely a semmilyen futoknak.