Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 7 éve
Es mi van, ha bell pl floridaba akar menni. Es igy oda ad kedvezmenyt. De ha van tag rajta. A steelers meg azt mondja, hogy ennyiert fiam maradsz. Ez nem lehet benne? Mert most lenne az elso, hogy o donti el hogy hova akar menni es mennyiert.Én spekulációt olvastam egy insidertől Bell témában, de Én komoly hibának tartanám ezt. Kevés esélyét látom, hogy ne legyen csapat, amely nagy garantáltat vállal, amit mi tartani nem akarnánk. Így pedig nem kapnánk érte kompenzációs picket.Egyre nagyobb bajban AB.Úgy fest teljesen lement a redőny. Kíváncsi vagyok, hogy el tudjuk - e egyáltalán passzolni vhova.
www.espn.com/nfl/story/_/id/25938583/antonio-brown-pittsburgh-steelers-pushed-woman-ground-police-incident-report-says
thr_buddha
Az nem tudom volt-e már, de Colbert nyilatkozta, hogy jó eséllyel rátesszük a transation taget Bellre.
Gergőke
Klemó
Mas ugy latszik floridabol csak a baj jon a steelers re. Bar brown ugye le lett zarva. Nem lett feljelentes es egyeb kovetkezmenye, de ugy tunik o tudja hogy a 20 milla dead moneyt nem akarjuk benyelni szivesen. Es mintha mindent megtenne erte, hogy elkeruljon innen. Kb.
Mert pont az ellenkezoje van mint bellel. Ott o volt a gaz, sports.yahoo.com/steelers-legend-hines-ward-takes-mike-tomlin-ben-roethlisberger-task-culture-001256827.html?guccounter=1
Itt a videoban elmondja Ward, hogy pl a mediaban a csapattagoknak, mint ben tette nem szabadna igy beszelni.
Es ahogy o mondja rolam tartsd a szadat csukva a mediaban. Ha csapattagok vagyunk. Es hogy ahogy ezt ben tette, azzal a fiatalok es a tobbiek is kovethetik amit o csinalt.
Es fel is hozta, hogy mi tortent bell eseteben is, ami csupan uzleti dontes volt. Es megis az ol es csapattagok azonnal raugrodtak a temara.
több mint 7 éve
sosevegyé trokot, legyé roxtárSystem Error Error. A szovegertelmezo szotaram most nem tudta ezt leforditani. Mire gondoltal?Egyre nagyobb bajban AB.Drágz ár beeeed, értem..
www.espn.com/nfl/story/_/id/25938583/antonio-brown-pittsburgh-steelers-pushed-woman-ground-police-incident-report-says
thr_buddha
kishaszi
gabistar

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 7 éve
System Error Error. A szovegertelmezo szotaram most nem tudta ezt leforditani. Mire gondoltal?Egyre nagyobb bajban AB.Drágz ár beeeed, értem..
thr_buddha
kishaszi
több mint 7 éve
Egyre nagyobb bajban AB.Drágz ár beeeed, értem..
thr_buddha
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 7 éve
Én spekulációt olvastam egy insidertől Bell témában, de Én komoly hibának tartanám ezt. Kevés esélyét látom, hogy ne legyen csapat, amely nagy garantáltat vállal, amit mi tartani nem akarnánk. Így pedig nem kapnánk érte kompenzációs picket.Egyre nagyobb bajban AB.Úgy fest teljesen lement a redőny. Kíváncsi vagyok, hogy el tudjuk - e egyáltalán passzolni vhova.
thr_buddha
Az nem tudom volt-e már, de Colbert nyilatkozta, hogy jó eséllyel rátesszük a transation taget Bellre.
Gergőke
több mint 7 éve
Egyre nagyobb bajban AB.Úgy fest teljesen lement a redőny. Kíváncsi vagyok, hogy el tudjuk - e egyáltalán passzolni vhova.
thr_buddha
több mint 7 éve
A végén csak eléri, hogy cut lesz ebből...
több mint 7 éve
Adrian Klemm az új Assistant Offensive Line Coach...6 év NFL, majd a UCLA egyetemen dolgozott hosszabban, míg 2017 januárjában el nem küldték valami recruit szabályok megsértése miatt (feltételezett).huha meggyött Jézus aöltözőbe nagy gáz lehet me Wörildc óta nemvót velünkajóisten...
Klaci79

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 7 éve
Adrian Klemm az új Assistant Offensive Line Coach...6 év NFL, majd a UCLA egyetemen dolgozott hosszabban, míg 2017 januárjában el nem küldték valami recruit szabályok megsértése miatt (feltételezett).
több mint 7 éve
gedam
6 478
kidobósban nyertekAz elmúlt két hét után az AFC-t kritizálni még mindig? Hmm, hmm, hmm 😀Be lett árazva az NFC az elmúlt 2 hétben, tagadhatatlan.
Wyatt
De van, aki még a saját szemének sem hisz.
Sobri Jóska
több mint 7 éve
Az elmúlt két hét után az AFC-t kritizálni még mindig? Hmm, hmm, hmm 😀Be lett árazva az NFC az elmúlt 2 hétben, tagadhatatlan.
Wyatt
De van, aki még a saját szemének sem hisz.
több mint 7 éve
Szerintem egy ennyire gyenge AFC-ben most hülyeség lenne a full rebuild. Valahogyan meg kellene győzni AB-t, hogy álljon be a sorba és Bell transition tagjét kimaxolni. Ha egyben tartjuk az O-t és fejlesztjük tovább a D-t, bármi kijöhet. Bennek persze vissza kellene vennie az arcból, ami ebben az egyenletben a legbizonytalanabb tényező. Előbb látom, hogy a két "renitens" megbékél. Egy csinosabb összegért.Az egyetlen legitim megoldás a rebuild.Azon alkalmak egyike, amikor egyet kell, hogy értsék veled.
Minden más csak szartalcskázás.
Szerintem sajna nem az első verzió fog megvalósulni.
Sobri Jóska
Gergőke
BB zsenije mindig a tényezők tényezője, de a Pats O rendszeren vannak azért már repedések. Egyszer csak elfogynak😁. Soha😂
Ezen kìvül van Mahomes, és kb a nagy katyvasz, amiben mi lennénk a harmadik erő, ha....Ha sok minden változik.
Kapaszkodom a 6-2-be😂
több mint 7 éve
Az egyetlen legitim megoldás a rebuild.Azon alkalmak egyike, amikor egyet kell, hogy értsék veled.
Minden más csak szartalcskázás.
Sobri Jóska
több mint 7 éve
Az egyetlen legitim megoldás a rebuild.Minden más csak szartalcskázás.
több mint 7 éve
csak hogy ma is legyen valami“Mr. Brown was involved in a domestic dispute. No arrests were made.” A representative told TMZ sports
ha minden igaz a tavalyi szekrénydobálós sztori utóélete
több mint 7 éve
Mér, a szezon izgi volt. Már mindenki elhitte, hogy Haley egy szar, és minden fasza, aztán 2 meccsig tartott a örömébódottá- 😮PEzért lesz izgibb 😊
kishaszi
több mint 7 éve
Mér, a szezon izgi volt. Már mindenki elhitte, hogy Haley egy szar, és minden fasza, aztán 2 meccsig tartott a örömébódottá- 😮P
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 7 éve
Hát nagyon kíváncsi leszek erre a offseasonre 1-2 rossz döntés és 5+ év re is eláshatjuk magunkat mondjuk ha jól menedzseli ezt Colbert akkor viszont mennybe megy😊Izgibb lesz mint a szezon 😊
Razi
több mint 7 éve
Hát nagyon kíváncsi leszek erre a offseasonre 1-2 rossz döntés és 5+ év re is eláshatjuk magunkat mondjuk ha jól menedzseli ezt Colbert akkor viszont mennybe megy😊
több mint 7 éve
Akkor most már várjuk is a 100. -atAzért az fura hogy pont JuJu van benne nem AB. Értem én hogy JuJu most nagyon megy a fiatalok körében de akkor is.
www.youtube.com/watch?v=tJjiIuH1VnY
prérifarkas
több mint 7 éve
Akkor most már várjuk is a 100. -atwww.youtube.com/watch?v=tJjiIuH1VnY
Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 7 éve
247sports.com/nfl/pittsburgh-steelers/Article/Steelers-LeVeon-Bell-transition-tag-free-agent-128677036/Report: Steelers still considering using transition tag on Bell
Szerkesztette: gabor25