Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 7 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 388 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
NFL Super Bowl LIV (2020) updated

KC 6/1
LAR, NO, NE 8/1
LAC, Chi, Pit 14/1
Min, GB, Dal 16/1
Phi, Bal, Ind, Cle, Hou 20/1
Sea 30/1
Atl, Jax, NYG 40/1
SF 50/1
Car, Ten, Den 60/1
TB, NYJ 80/1
Wsh, Det, Buf, Cin, Oak, Ari 100/1
Mia 300/1

Jesszumpepi. 3. kosár? 😮
fcancellara
Túl magasan vagyunk.

A Browns jól feljött, pedig gondolkodtam rajta hogy egy jó magas szorzóért érdemes lenne megreckírozni. De ennyiért?!

több mint 7 éve
astroid Pittsburgh Steelers 689
Nekünk megint lehet "kutyáskodni" 😊
dande
...ha már egy kalapban vagytok a kutyákkal 😀
több mint 7 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 294 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nekünk megint lehet "kutyáskodni" 😊
több mint 7 éve
fcancellara Pittsburgh Steelers 1 571
NFL Super Bowl LIV (2020) updated

KC 6/1
LAR, NO, NE 8/1
LAC, Chi, Pit 14/1
Min, GB, Dal 16/1
Phi, Bal, Ind, Cle, Hou 20/1
Sea 30/1
Atl, Jax, NYG 40/1
SF 50/1
Car, Ten, Den 60/1
TB, NYJ 80/1
Wsh, Det, Buf, Cin, Oak, Ari 100/1
Mia 300/1

Jesszumpepi. 3. kosár? 😮
több mint 7 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Ohio State Buckeyes 2 981 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Idén megvetük az SB győztest! Hol itt a probléma 😊
bcsarli
Hurrá, nyitva a SB windó.... Ja bocs, nem ide 😀

több mint 7 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 863
Nézem Brownt az SB-n ilyen olyan frizurával, meg hajjal, meg "all the options on the table"....nomeg Bellt, aki ippeg lemezt csinált foci helyett, de aki "die hard" football...és no....ott van az Edelman gyerek, aki csak kicsűri az asztalra a teljesítményt....

Szóval egy picikét már elegem van twittereket nézegetni, hogy ki mitől sértődik be, ki miért morci.

Aki akar ebben a csapatban küzdeni az jöhet minden más "ilyen meg olyan" menjen isten hírével és váltsa meg a világot.
több mint 7 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 642 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Idén megvettük az SB győztest! Hol itt a probléma 😊
bcsarli
Szóval mennyit is kértünk, hogy nyerjetek? 😂😂😂

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 7 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 388 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Idén megvetük az SB győztest! Hol itt a probléma 😊

több mint 7 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 157 — Steelers fan
 twitter.com/MarkMaddenX/status/1092264509757108225?s=09

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 7 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 242
Én meg elsősorban túra, rafting, evezés, érdekelne, aztán keresztül-kasul tekerném a cangámmal a várost, és tobzódnék a témákban. 😀

Kerdes, van aki latta valamelyik reszt a filmekbol?

Kinek mennyire tetszett, ha latta egyatalan meg valaki a rovid ido ellenere. : )

Mondjuk a Pit from the Water az a legujabb.

A Pit from the Air 1-2 az regebbi, de nekem kotelezo es tetszetos darab. Van aki talalt benne kotelezoen megnezendo reszt ha teheti es kijon?

Es volt aki ugy erezte hogy itt van, csak nezve a filmet esetleg nagy teven stb? Mert felemelo latvanyok, szerintem persze.
gabistar
OFF: jó kis filmek 😊

Én voltam már Pittsburghben, de a kötelező pár belvárosi látványosságon kívül, és persze a Heinz Field-en kívül másra nem volt időm.

Nehezen tudnám magam elképzelni, hogy a környező hegyekben raftingolok, quadozok, vagy a három folyón speedboat-ozok, esetleg evezek 😊 Nem nagyon vagyok ilyen beállítottságú, és gondolom a Pittsburghiek nagy része nem ilyen, de jó látni a környéket, és a videók sokat mutatnak.
Köszi értük.

B
Big B
kishaszi
Off:

Hat ha ezt szereted, akkor erre is van boven lehetoseg. Sot ha akarsz eltekerhetsz Washington DC ig, mint az egyik ismerosom tette, meg vissza.

Mert egy regi vasuti felszamolt vonalon, most tura utvonal van. Es a 4 oras kocsival torteno utat, bicajjal megteheted. Ha akarod.

A bicajozas nehez resze az altalaban a varoson kivuli dimbes dombos resz. Es hogy nincs bicaj ut, sot neha jarda sem. Igy a fouton pl kesz ongyilkossag lenne a bicajozas, mivel nem ferne el melletted egy kamion stb.

Szoval igy itt az emberek (de mar otthon is) kenytelenek elvinni a bicajt egy jo kis helyre ilyen tartokon. Aztan ugy ott tudnak bicajozni. De nekem otthonrol ide erkezve eloszor eleg sokkolo hatasu volt ez. Marmint hogy nem tudsz pl otthonrol csak ugy elindulni. Vagy hogy mi a frasz az a kocsi hatuljan, bicaj nelkul vagy tetejen. : )

maloneautoracks.com/images/D/MPG2133%20Mounted%20with%20Bikes.jpg

forums.mtbr.com/attachments/cars-bike-racks/807673d1371064310-cheapest-diy-bike-mount-your-car-kuat-dirtbag-img_5139.jpg

A vizi sportokra meg ott van a harom folyo. Vagy a Lake arthur Moraine st park. Vagy kisebb valtozatban nagyon sok state park. North park, Cooks Forrest. Stb.

Es a varos korul meg en sem voltam minden state parkban itt a kornyeke, hiaba vagyok itt 8 eve. A legnagyobbakban voltam. De meg pl raccoon state parkban meg nem ami a listan van. De mint irtam, itt kirandulohely, state park van boven ezerrel. Es az emberek szeretnek is kijarni.

De a legviccesebb latvany az nekem meg mindig ez, ha talalok rola egy kepet. Rv huz egy Pickupot, ami meg van pakolva, mikor mivel most pl Golf kocsival. Es neha meg bicaj es vagy motor is johet ezekhez meg extran pakolva tartokon.

De a UPS es kamion is eleg viccesen nez ki. Ha eloz teged stb akkor meg kicsit felelmetes. Itt a kamionok ugyebar nem szeretnek lassitani, ha valtozik az idojaras, vagy este van. Vagy szakado eso. Es a palyan sincs nekik kulon korlatozva, hogy lassabban kellene menniuk, mint nekunk autosoknak.

Neha meg akkor sem, ha a speed limit lemegy 65 mph rol 55 mph ra, akkor is elmennek melletted 70-75 mph el. De ez egy masik kulon tortenet. Meg mivel foleg dimbes dombos, kanyargos meg a palya is. VAgy ha valami apro epitkezes van es a beton elvalasztok mind a ket oldalon vannak es nem egyszer eppenhogycsak elfernek melletted. De azert elmennek ezerrel. : ) Nem egyszer pl a kamion trailer vege hozza erve ezekhez a beton elvalasztokhoz a kanyarban sotetben szikrakat huzva stb. Na akkor nem szeretem, ha meg akarnak elozni. : )

Szerkesztette: gabor25
több mint 7 éve

Kinek mennyire tetszett, ha latta egyatalan meg valaki a rovid ido ellenere. : )

A Pit from the Air 1-2 az regebbi, de nekem kotelezo es tetszetos darab. Van aki talalt benne kotelezoen megnezendo reszt ha teheti es kijon?

Es volt aki ugy erezte hogy itt van, csak nezve a filmet esetleg nagy teven stb? Mert felemelo latvanyok, szerintem persze.
gabistar

Én voltam már Pittsburghben, de a kötelező pár belvárosi látványosságon kívül, és persze a Heinz Field-en kívül másra nem volt időm.

Nehezen tudnám magam elképzelni, hogy a környező hegyekben raftingolok, quadozok, vagy a három folyón speedboat-ozok, esetleg evezek 😊 Nem nagyon vagyok ilyen beállítottságú, és gondolom a Pittsburghiek nagy része nem ilyen, de jó látni a környéket, és a videók sokat mutatnak.
Köszi értük.

B
Big B
Szivesen.

A jo dolog ezekben, meg ami nekem bejon, hogy igy konnyebb bemutatni a varost. Es a kirandulo helyeket, valakinek, ha pl hazamesz innen.

Vagy ha ide jonnek. Es jobban belelatnak a Pittsburgh i dolgokba, nevezetessegekbe. Vagy pedig a turisztikai latvanyossagokba. Es hogy mindezt a levegobol helikopterrel vettek fel.

Nem volt egyszeru munka nekik. : )

több mint 7 éve
Én meg elsősorban túra, rafting, evezés, érdekelne, aztán keresztül-kasul tekerném a cangámmal a várost, és tobzódnék a témákban. 😀

gabistar

Köszi értük.

B
Big B

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 7 éve
Big B Pittsburgh Steelers 62

gabistar

Köszi értük.

B
több mint 7 éve
A ket valaha keszult legjobb Pittsburgh ot es a kornyezo tajakat nevezetesseget a levegobol is bemutato gyonyoru filmek.

Nagyon ajanlom mindenkinek, aki esetleg tervez ide latogatni. Vagy azoknak is, akik otthon ulve ennek segitsegevel latogathatnak el ezekre a legszebb helyekre... Jo szorakozast.

mega.nz/#!ozhgiCCA!2vtow7ZXg4c89OyN8jz1U8n_e3AGan1SkzIxl8AcaIg

mega.nz/#!gvggWZaI!coTATsrWRorWqqSNlW2oOqLz9qiFziZpKWGofU_X8Rs

www.youtube.com/watch?v=9sViC9GCxA0&feature=youtu.be Bemutato film a Pittsburgh from the air elso reszehez.

www.youtube.com/watch?v=Q-n-svZGeAQ Itt a bemutato a masodik reszehez.

Van meg egy Pittsburgh from the water film is. Egyszer lehet az is idekerul, ha erdekel valakit.
gabistar
 mega.nz/#!MuZzjSoQ!uNA9Be7PyNEwNkfiDEdQfKlhQYL83ythzV01nXe450k

Ez pedig a Pittsburgh from the Water. Igy itt van mind a harom exkluziv remekmu egy helyen. Es elerhetoen. Jo szorakozast hozza. Ehhez felirat (angol es csak be kell kapcsolni) is van. Es eredeti blu ray valtozatlan minoseg.

www.youtube.com/watch?v=pduoUD0t4f4 Ez a bemutato filmje.
gabistar

több mint 7 éve
ABohóc84
 streamable.com/akg3v?fbclid=IwAR2G2uydD174JTkDxKlowDGzTwpsnXP0ZIhHnrLITT6oo8AhP3DUtWf5oho
steelwolf
Szép nyaklánc 😊

több mint 7 éve
Szereti az anyagot úgy látom.

több mint 7 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 569 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
ABohóc84
több mint 7 éve
thr_buddha Pittsburgh Steelers 120
 sports.yahoo.com/steelers-legend-hines-ward-takes-mike-tomlin-ben-roethlisberger-task-culture-001256827.html?guccounter=1
több mint 7 éve
A ket valaha keszult legjobb Pittsburgh ot es a kornyezo tajakat nevezetesseget a levegobol is bemutato gyonyoru filmek.

Nagyon ajanlom mindenkinek, aki esetleg tervez ide latogatni. Vagy azoknak is, akik otthon ulve ennek segitsegevel latogathatnak el ezekre a legszebb helyekre... Jo szorakozast.

mega.nz/#!ozhgiCCA!2vtow7ZXg4c89OyN8jz1U8n_e3AGan1SkzIxl8AcaIg

mega.nz/#!gvggWZaI!coTATsrWRorWqqSNlW2oOqLz9qiFziZpKWGofU_X8Rs

www.youtube.com/watch?v=9sViC9GCxA0&feature=youtu.be Bemutato film a Pittsburgh from the air elso reszehez.

www.youtube.com/watch?v=Q-n-svZGeAQ Itt a bemutato a masodik reszehez.

Van meg egy Pittsburgh from the water film is. Egyszer lehet az is idekerul, ha erdekel valakit.
gabistar
 mega.nz/#!MuZzjSoQ!uNA9Be7PyNEwNkfiDEdQfKlhQYL83ythzV01nXe450k

Ez pedig a Pittsburgh from the Water. Igy itt van mind a harom exkluziv remekmu egy helyen. Es elerhetoen. Jo szorakozast hozza. Ehhez felirat (angol es csak be kell kapcsolni) is van. Es eredeti blu ray valtozatlan minoseg.

www.youtube.com/watch?v=pduoUD0t4f4 Ez a bemutato filmje.

több mint 7 éve
zzz888 Pittsburgh Steelers 490 — zal8888@gmail.com
kia kia kia kia kiajégremegy!
Nézd meg @DVERandy Tweetjét:  twitter.com/DVERandy/status/1090760970539012096?s=09
sutianap
Meccsenként pár snap-re még most is jó lenne.
bcsarli
kízel-dízel powá
 www.youtube.com/watch?v=APc2zq_m46w
több mint 7 éve
Akit erdekel, majd annak irom 25% on all a megan az eredeti blueray minosegi es feliratos Pittsburgh from the Water. Mar csak ido kerdese es lehet azt is nezni.

Akit erdekel persze.

Bar nekem ez a harom film a kedvencem, lattam en is vagy 10x.

Ha valaki pl jon ide azoknak mindig megmutatom este ha itthon vagyunk. Aztan kivalasztjak, hova szeretnenek menni megnezni eloben. Bar kb az osszes hely olyan, ahova erdemes elmenni. Csak nem biztos hogy mindig van ra ido, vagy idojaras. Pl telen. De mindig van hova menni.

De igy, hogy a levegobol mutatjak be a varost es a nevezetessegeket, vagy vizbol stb... Teljesen uj aspektusaban mutatja meg a nevezetessegeket.
több mint 7 éve
JuJu Smith-Schuster : "Igazából csak visszább kellene vennünk az arcunkból, és nem úgy kellene viselkednünk mint a Kardashianok."
KeyG
Oszt mé a legifjabb a legbölcsebb?
Vagy a korral meghülyül majd ő is?
kittli
Valami v8rus lesz
Olyasmi, ami a Belicsikket pl elkerüli

Nos Sarlockio Holmesnak több kupája van pl. mint a süteménynek...

több mint 7 éve
JuJu Smith-Schuster : "Igazából csak visszább kellene vennünk az arcunkból, és nem úgy kellene viselkednünk mint a Kardashianok."
KeyG
kittli
Juju idővel még bölcsebb lesz!
kishaszi
A szakállmarci 😊

www.youtube.com/watch?v=mNl7F-YHKzc

régen minden jobb volt..
:')
thebeke
,Őt is szépen visszavonultattuk'
steelwolf
Sztílfemiligájz

több mint 7 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 569 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
KeyG
kittli
Juju idővel még bölcsebb lesz!
kishaszi
A szakállmarci 😊

www.youtube.com/watch?v=mNl7F-YHKzc

régen minden jobb volt..
:')
thebeke
,Őt is szépen visszavonultattuk'
több mint 7 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 837 — Steelers fan
KeyG

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.