Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 7 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 261 — 毎日何かを学ぶ
Hát ha ez az egész az én kommentem miatt indult, akkor legyen picsogás, és lépjünk tovább. Engem nem zavar, mert tudom hogy ki írta.
Lényeg hogy ha NFL időpontban lesz jobb program, akkor nem lesz NFL, csak ha a Steelers játszik.
Egy jó könyvet sem fogok félbehagyni, mert valamilyen meccs van. Ennyi a változás, nem lesz többé prio 1.
Innen sem vonulok vissza, ilyet soha nem is írtam.
bcsarli
Én már 1-2 éve ezt csinálom és kösz jól megvagyok 😀
több mint 7 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 388 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Hát ha ez az egész az én kommentem miatt indult, akkor legyen picsogás, és lépjünk tovább. Engem nem zavar, mert tudom hogy ki írta.
Lényeg hogy ha NFL időpontban lesz jobb program, akkor nem lesz NFL, csak ha a Steelers játszik.
Egy jó könyvet sem fogok félbehagyni, mert valamilyen meccs van. Ennyi a változás, nem lesz többé prio 1.
Innen sem vonulok vissza, ilyet soha nem is írtam.

több mint 7 éve
astroid Pittsburgh Steelers 689
Nos, most, hogy már mindenki kifejtette a véleményét a másik véleménykinyilvánításáról, illetve annak jogosságáról vagy jogszerűtlenségéről beszélhetünk, a ...

például arról, hogy megkezdődtek a tárgyalások a csapat és Ben között az új szerződéséréről.
Gergőke
Meg arról, hogy Mr. Rooney vissza szeretné hozni a teljes támadófalat jövőre amit én személy szerint nem tartok jó ötletnek...
Razi
Gilbert nagyon sokat volt sérült és jól tudtuk pótolni, Big Ragu meg még mindig jó de 33 és nem fog ócsón maradni. Az biztos, hogy még 1-2 évig BB-re akarnak építenek és meg akarják védeni. Neki is fontos faktor a fal. Szerencsére jó a mélység, Feilert (ERFA) és Finneyt (RFA) jó lenne megtartani.
több mint 7 éve
Razi Pittsburgh Steelers Minnesota Golden Gophers 756
Nos, most, hogy már mindenki kifejtette a véleményét a másik véleménykinyilvánításáról, illetve annak jogosságáról vagy jogszerűtlenségéről beszélhetünk, a ...

például arról, hogy megkezdődtek a tárgyalások a csapat és Ben között az új szerződéséréről.
Gergőke
Meg arról, hogy Mr. Rooney vissza szeretné hozni a teljes támadófalat jövőre amit én személy szerint nem tartok jó ötletnek...
több mint 7 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
Nekem olyan fura ez az egész, itt fórumon mindenki olyan kis érzékeny lelkü lett az utóbbi időben.

Sobri stílusát mindenki ismeri, van akinek a hátán feláll a szőr tőle, és van aki érti az iróniát és a legtöbbször vicces provokációt és szórakoztatja a stílusa (én utóbbi vagyok).

Olyan álszent itt az emberek nagy része, hogy hihetetlen.
Amikor JuJu kiütötte Burfict-ot, 10 oldalon keresztül mindenki leírta hogy mennyire undorító viselkedés volt, mennyire nagyot csalódott JuJu-ba és eddig mennyire szerette és hajajj-jajjajjajjj.
Aztán 3 nappal később tömegével adta le mindenki a Karma logós póló rendelést és azóta is imádja mindenki...

Nem hiszem el, hogy bárkinek megváltoztatja az életét hogyha fórumon valaki picsogásnak nevezi a viselkedését (akár jogosan akár nem), ha mégis van ilyen ember akkor azt őszintén csak sajnálni tudom.

több mint 7 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Ohio State Buckeyes 2 981 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!

több mint 7 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 157 — Steelers fan
Azt észtevetted Sobri, hogy te viszont egy darab érvet nem prezentáltál?

---

Rohadt vicces, hogy idejössz fejen bni valakit, ezt szóvá teszik, hogy talán nem így kéne, erre védekezel, hogy téged is megillet a szuverén vélemény kinyilvánítása, és az nem megkérdőjelezhető. Az origó pedig az, hogy a verbális attakod egy másik személy szuverén joggyakorlására irányul, mellyel azt kívántad érzékeltetni, hogy az helytelen. Tehát mindenkinek lehet létjogosult vlleménye, amennyiben az te vagy.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 7 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 837 — Steelers fan
A gond az, hogy a trollkodásaidtól még Mahatma Gandhi is elővenné a kését...
Így nem fair kölcsönös toleranciaszabályról beszélned.
kittli
Szerinted.
Szerintem meg nem fair egy ellenvéleményt letrollozni, és ezzel elintézettnek tekinteni az érvelős részt.
Elég régóta fórumozok, sosem egyszerűsödtem bele a nem-de-nem-de-nem-de-.... metodikába, mindig igyekeztem új és új megközelítést, érveket elővenni, még akkoris -és volt jópár ilyen- ha úgymond nem a legnépszerűbb meglátásokat vezettem elő.
Azt észrevetted, hogy eddig érdemi ellenérv nem került elő, csak a személyeskedésre épült néhány minősítés, elröppent pár jobb, vagy rosszabb bonmot, meg "kiprovokáltam" néhány sértést?
Sobri Jóska
Nem egy ellenvéleményt trolloztam le. Ebben benne volt a tizensokezer hozzászólásod x százaléka is.
És igen, elintézettnek vettem az érvelős részt, mivel úgysem tudnék veled érdemben vitatkozni. Ahhoz túl jól csűröd csavarod a mondanivalódat.
Amikor komoly dolgokról írsz, amikor úgy érzem van mondanivalód, azokat egyébként élvezettel tudom olvasni ,de amikor elkezdesz itt puzsérkodni...
No mindegy, én vagyok a hulye, hogy kétszer is reagáltam az írásodra, egy vitából veled, jól nem johetek ki.

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 7 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 082 — #NoStress
kittli
Szerinted.
Szerintem meg nem fair egy ellenvéleményt letrollozni, és ezzel elintézettnek tekinteni az érvelős részt.
Elég régóta fórumozok, sosem egyszerűsödtem bele a nem-de-nem-de-nem-de-.... metodikába, mindig igyekeztem új és új megközelítést, érveket elővenni, még akkoris -és volt jópár ilyen- ha úgymond nem a legnépszerűbb meglátásokat vezettem elő.
Azt észrevetted, hogy eddig érdemi ellenérv nem került elő, csak a személyeskedésre épült néhány minősítés, elröppent pár jobb, vagy rosszabb bonmot, meg "kiprovokáltam" néhány sértést?

több mint 7 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 346
Az megvan, hogy a 2017es draftról 1-2-3körösünk készül a ProBowlra menni? Jó, ebből 1 saját jogon, de azért nem rossz... és az alternate státusz nem a népszerűségi szavazásról szól.
több mint 7 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 837 — Steelers fan
JAJ, b.......tok meg, egy bírói döntés miatt visszavonulni az NFL nézéstől nevetséges és gyerekes dolog, már bocs. (Én körülbelül a Spygate-nél voltam így, de az egy kissé más kaliber...mint egy egyedi hiba.)Fast Willie
Válaszd ketté. Ez az ünnepélyesen, topicba bejelentős visszavonulás nyilván színpadias, a vereségnak, csalódottságnak szól. Majd jön a lehiggadás és visszaszivárgás később.

Viszont valóban meg tud csömörleni az ember az ilyesmitől akár egy életre is. Velem több sportággal kapcsolatban is megtörtént. Ezért nem követem az ökölvívást, pedig valamikor nagyon szerettem. Azért nem nézek bírkózást, vízilabdát, mert nem tudják megoldani a bíráskodást, A gurulós focitól eltávolodásomban is szerepet játszott a koreai VB (azóta nem láttam EB-t, VB-t, kivéve a múlkori franciaországot a magyarok kijutása miatt, de ott is csak a magyar meccseket néztem). Egyikkel kapcsolatban sem bedurcultam és "bosszúból" nem nézem, hanem egyszerűen elment tőlük a kedvem. Vasárnap a Saints meccsen történtek után a Pats meccset meg se néztem, nem volt kedvem több NFL-t nézni. A döntőt sem hiszem, hogy meg fogom nézni, jelenleg nincs hozzá kedvem.

Az a baj, hogy az NFL kifejezetten ki van téve a bíráskodásnak. Fociban max. a 11-es vagy a gól meg vagy nem megítélése tudja átlépni az ingerküszöböt, egy-egy szabálytalanság nagyon ritkán, csak kivételesen. Az NFL viszont absz. szituációs játék, minden kib*szott playbe bele van építve a bíráskodás szükségessége. És mivel éles a küzdelem, a határokig elmennek, ezért szinte nincs is "teljesen tiszta" play, ha alaposabban megnézed, szinte minden playben találsz legalább egy holding gyanút itt vagy ott. Éppen ezért én nem várom el, hogy minden ítélet helyes legyen. Azt várom el, amit pl. a kézilabdában is. Hogy próbáljanak a játék szelleme szerint jól fújni, lehetőleg minél kevesebb hibával, és kiugró, nagy, ordas hibákat ne kövessenek el. És feltételezem, hogy a hibák nagyjából el fognak oszlani, egyik és másik fél is kb. ugyanannyi előnyt és hátrányt szenved a meccs során, így összességében nem befolyásolja a meccset. Elfogadom így, holott tudom, hogy tökéletes bíráskodás nincs, valahol minden meccsre hat a bíráskodás. De ennyit el tudok fogadni, és be tudom annak, hogy a bírók is a pálya része. Meg lehet csúszni egy izzadtságfolton is, arról sem a játékos tehet, és lehet összességében a bíráskodásból is kicsit rosszabbul kijönni, arról sem a játékos/csapat tehet, de ennyi még belefér. De ha kézilabdában három másodperccel a vége előtt, döntetlennél befújnak a bírók egy hetest úgy az egyik csapatnak, hogy a játékos három méteres környékén sem volt védő játékos, és NYILVÁNVALÓ, hogy nem volt hetes, az felbassza az agyamat, attól elmegy a kedvem. AZ MÁR sok.

Éppen emiatt nem érdekel, hogy hány facemaskot nem vettek észre előtte, hány DPI-t dobtak, vagy nem dobtak be előtte. Mert úgy veszem, mint a kézilabda bíráskodást. A meccs során - minden meccs során - számtalan apró kis elnézés van, ide is, oda is. Felét látjuk videóról visszajátszva, felét nem is látjuk. A facemaskot láttuk, de nem láttunk 10 befújható holdingot, 2 potenciális DPI-t, stb. Ezeknél feltételezhető, hogy kioltják egymást. Még, ha tudom is, hogy az elméleti tökéletes bíráskodáshoz képest valószínűleg befolyásolták ezek a hibák is a meccset, ahogy egy kézi meccset is befolyásolnak elméletileg a megadott, nem megadott hetesek, kiállítások, de összességében olyan mértékben elfogadom, mert azt mondom, ennyire a bíró a pálya része. Lehet pechesen kijönni belőle és lehet szerencsésen .... egy szintig.

DE! Azért a bíró legyen kedves ne állítsa le maga a labdát és rúgja be a gólt. Az már sok. A vasárnapi meccsen az a nem befújt DPI ilyen kategóriájú hiba volt. Évekre visszamenően nem nagyon emlékszem, hogy ENNYIRE egyértelmű DPI-t ne fújtak volna be. A csávó szabályosan felöklelte a védőt, egy-az-egyben kiütötte. Ezt elméletileg lehetetlen elnézni. Ez az az eset, amikor a bíró maga lövi a gólt. ILYEN ne történjen a meccsen, főleg ne kulcs pillanatban, kulcs játéknál, meccs végén. ILYEN hibát egyébként a Rams kárára BIZTOSAN nem követtek el. Ezek kiakasztóak, elveszik a kedvét az embernek. Kiakadnék egy francia-spanyol kézi VB döntőn is egy hasonló hiba miatt, pedig azon sem szurkolnék senkinek. Csak egyszerűen tönkreteszi az ember szórakozását. És ebből jön aztán az, hogy ha többször is így jársz, egyszer csak nem ülsz le a következőt megnézni.
peterk2005
De most őszintén, ki a faszt érdekel, hogy ki, mit csinál szabadidejében?!
Michelle Wild visszavonult, ne verjem többet ki?
Csalt az ecuadori bíró a 2002-es gurulós vb-n, ne szórakoztassam magam guruós focival?
Kap a Fekete párduc egy legjobb film Oscart, ne nézzek több hollywoodi filmet? Vagy díjátadot?
Tyree csinál egy olyan elbaszott elkapást a SB-n, amilyet azóta se sokat láttam, szegje kedvem?
Évek óta nem jön ki a Trónok harca 6. könyv, ne várjam, vagy ne olvassak emiatt többet?
Megfosat a kaja a Toprumban, többet ne egyek fine dining helyen?
Preflop allin után az AA-mat legyorsulja egy AK, ne játszak többet?
Influenzás a csajom, és nincs meg az esti szopás, dobjam ki emiatt, vagy ne is akarjak többet szopatni?
Ezek mind mind az életet színező, szórakoztató események, és van még belőlük többezer.
De nem az a szerepük, hogy felbassza rajta az ember az agyát, hanem az, hogy növelje az élvezeti faktorát az életének.
Életemben egy baseball meccset nem láttam, nincs hiányérzetem, de ha nézném, abba kéne hagyjam, amikor egy vitatott ítéleten múlik a csapat győzelme, akinek szurkolok?
Szerintem a 3:2-es '54-es vereségnél nem tud fájóbb sportesemény történni magyar emberrel, azt meg már gyerekfejjel, utólag fel kellett dolgozni.
Megtettük, azt is túléltük.
Nehogymár bármit is számítson, ha valaki deklarálja, hogy miként tervezi a jövőben a szabadidejét tölteni. Meg se kell indokolnia. Nem néz NFL-t ne nézzen.
De megvédeni egy kifacsart értelmetlenséget, megideologizálni, racionalitást vízionálni bele... gáz.
Sobri Jóska
Egyesek traumafeldolgozását kritizálni viszont egyenesen szánalmas.
empty taxi
Én így dolgozom fel az engem ért traumát.
Te ezt kritizálod.
Nem ellentmondás ez? De.
Sobri Jóska
A volt üzletágigazgató mondta, hogy ne haragudjunk azért, hogy üvöltözik, meg csapkod, ő nem akar infarktust kapni. Így vezeti le a feszültséget. Már ez önmagában gáz, mert kultúrált ember nem tesz így, pláne nem úgy, hogy 80 ember hallja egyszerre két szinten. Ha mellé odaveszem, hogy emellett elég sok dolgos, rendes, köztük sok 10 év tapasztalattal, tudással rendelkező emberrel úgy beszélve, mintha a seggéből húzta volna ki őket, megalázva, hülyének nézve, úgy beszélve, mint egy kutyával, fitogtatva erejét, hatalmát, fennebvalóságát. Miközben a cipőjüket nem vihette volna, ha csak az egyéb szakmai lexikális tudást nézzük, meg a munkájukkal kapcsolatos gyakorlatot, tapasztalatot.
Költői módon felvetette egyik kolléga, hogy "Mit szólna, ha ezért ő meg orrbabaszná, mert ő meg így vezeti le az őt ért feszltségingereket."

A kérdés nem az, hogy kritizálhatod-e vagy sem. Ugyanis a fenti esetben egyik reakció sem helyénvaló.
Az, hogy valaki megcsömörlik az ő értékrendszere szerinti helytelen dolgoktól, és emiatt úgy dönt, hogy nem nézi többet., azt azt gondolom, hogy helyénvaló dolog. Ezt picsogásnak tekinteni viszont nem az.
kishaszi
Én elfogadom, hogy te ezt így látod.
Neked is illene elfogadnod, -figyelembe véve az alapvető kölcsönös toleranciaszabályokat-, hogy én meg nem így látom.
És amíg a nemígylátásomtól nem zeng a két szint, és nem személyeskedő, szándékoltan sértő, vagy kontrollálatlanul agresszív módon adok ennek hangot, addig nem látom valósnak az analógiát a kulturálatlan üzletágigazgatóddal.
Sobri Jóska

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 7 éve
zidane99 Pittsburgh Steelers 180
A gonosz mostoha szerepében Joseph deSobri, mérgezett almával házal, dehogy mindig van rá Hófehérke, éldekes. Majdnem olyan, mint a homokozó kapcsolata a macskahúggyal, vonzza mint mágnes.

Szóva Nikkel odatette Tomiliiinek, ezen tök ki lehet akadni, legyen ez a barna folt az almán, de azzal ugye objektíve tisztában vagyunk, hogy a szezon nem a bírók évenként fog behasítani a nagykönyvekbe, ez az egész év az inkonzisztens hibák sorozata, ne álnaívkodjunk, hogy most gyött el értünk a fény az valagút végéből. Főleg itten, mikor mink is mondanánk, hogy naggyából a Szénc meg a Csárdzsersz meccsen bekövetkezett zebrabakik nem juttattak minket a rájátszásba. Üfffff rohadt az egész alma...
sutianap
Van aki még nem ismerte ki teljesen. Köztük én is.
Eddig.🙂
több mint 7 éve
JAJ, b.......tok meg, egy bírói döntés miatt visszavonulni az NFL nézéstől nevetséges és gyerekes dolog, már bocs. (Én körülbelül a Spygate-nél voltam így, de az egy kissé más kaliber...mint egy egyedi hiba.)Fast Willie
Válaszd ketté. Ez az ünnepélyesen, topicba bejelentős visszavonulás nyilván színpadias, a vereségnak, csalódottságnak szól. Majd jön a lehiggadás és visszaszivárgás később.

Viszont valóban meg tud csömörleni az ember az ilyesmitől akár egy életre is. Velem több sportággal kapcsolatban is megtörtént. Ezért nem követem az ökölvívást, pedig valamikor nagyon szerettem. Azért nem nézek bírkózást, vízilabdát, mert nem tudják megoldani a bíráskodást, A gurulós focitól eltávolodásomban is szerepet játszott a koreai VB (azóta nem láttam EB-t, VB-t, kivéve a múlkori franciaországot a magyarok kijutása miatt, de ott is csak a magyar meccseket néztem). Egyikkel kapcsolatban sem bedurcultam és "bosszúból" nem nézem, hanem egyszerűen elment tőlük a kedvem. Vasárnap a Saints meccsen történtek után a Pats meccset meg se néztem, nem volt kedvem több NFL-t nézni. A döntőt sem hiszem, hogy meg fogom nézni, jelenleg nincs hozzá kedvem.

Az a baj, hogy az NFL kifejezetten ki van téve a bíráskodásnak. Fociban max. a 11-es vagy a gól meg vagy nem megítélése tudja átlépni az ingerküszöböt, egy-egy szabálytalanság nagyon ritkán, csak kivételesen. Az NFL viszont absz. szituációs játék, minden kib*szott playbe bele van építve a bíráskodás szükségessége. És mivel éles a küzdelem, a határokig elmennek, ezért szinte nincs is "teljesen tiszta" play, ha alaposabban megnézed, szinte minden playben találsz legalább egy holding gyanút itt vagy ott. Éppen ezért én nem várom el, hogy minden ítélet helyes legyen. Azt várom el, amit pl. a kézilabdában is. Hogy próbáljanak a játék szelleme szerint jól fújni, lehetőleg minél kevesebb hibával, és kiugró, nagy, ordas hibákat ne kövessenek el. És feltételezem, hogy a hibák nagyjából el fognak oszlani, egyik és másik fél is kb. ugyanannyi előnyt és hátrányt szenved a meccs során, így összességében nem befolyásolja a meccset. Elfogadom így, holott tudom, hogy tökéletes bíráskodás nincs, valahol minden meccsre hat a bíráskodás. De ennyit el tudok fogadni, és be tudom annak, hogy a bírók is a pálya része. Meg lehet csúszni egy izzadtságfolton is, arról sem a játékos tehet, és lehet összességében a bíráskodásból is kicsit rosszabbul kijönni, arról sem a játékos/csapat tehet, de ennyi még belefér. De ha kézilabdában három másodperccel a vége előtt, döntetlennél befújnak a bírók egy hetest úgy az egyik csapatnak, hogy a játékos három méteres környékén sem volt védő játékos, és NYILVÁNVALÓ, hogy nem volt hetes, az felbassza az agyamat, attól elmegy a kedvem. AZ MÁR sok.

Éppen emiatt nem érdekel, hogy hány facemaskot nem vettek észre előtte, hány DPI-t dobtak, vagy nem dobtak be előtte. Mert úgy veszem, mint a kézilabda bíráskodást. A meccs során - minden meccs során - számtalan apró kis elnézés van, ide is, oda is. Felét látjuk videóról visszajátszva, felét nem is látjuk. A facemaskot láttuk, de nem láttunk 10 befújható holdingot, 2 potenciális DPI-t, stb. Ezeknél feltételezhető, hogy kioltják egymást. Még, ha tudom is, hogy az elméleti tökéletes bíráskodáshoz képest valószínűleg befolyásolták ezek a hibák is a meccset, ahogy egy kézi meccset is befolyásolnak elméletileg a megadott, nem megadott hetesek, kiállítások, de összességében olyan mértékben elfogadom, mert azt mondom, ennyire a bíró a pálya része. Lehet pechesen kijönni belőle és lehet szerencsésen .... egy szintig.

DE! Azért a bíró legyen kedves ne állítsa le maga a labdát és rúgja be a gólt. Az már sok. A vasárnapi meccsen az a nem befújt DPI ilyen kategóriájú hiba volt. Évekre visszamenően nem nagyon emlékszem, hogy ENNYIRE egyértelmű DPI-t ne fújtak volna be. A csávó szabályosan felöklelte a védőt, egy-az-egyben kiütötte. Ezt elméletileg lehetetlen elnézni. Ez az az eset, amikor a bíró maga lövi a gólt. ILYEN ne történjen a meccsen, főleg ne kulcs pillanatban, kulcs játéknál, meccs végén. ILYEN hibát egyébként a Rams kárára BIZTOSAN nem követtek el. Ezek kiakasztóak, elveszik a kedvét az embernek. Kiakadnék egy francia-spanyol kézi VB döntőn is egy hasonló hiba miatt, pedig azon sem szurkolnék senkinek. Csak egyszerűen tönkreteszi az ember szórakozását. És ebből jön aztán az, hogy ha többször is így jársz, egyszer csak nem ülsz le a következőt megnézni.
peterk2005
Csalt az ecuadori bíró a 2002-es gurulós vb-n, ne szórakoztassam magam guruós focival?
Kap a Fekete párduc egy legjobb film Oscart, ne nézzek több hollywoodi filmet? Vagy díjátadot?
Tyree csinál egy olyan elbaszott elkapást a SB-n, amilyet azóta se sokat láttam, szegje kedvem?
Évek óta nem jön ki a Trónok harca 6. könyv, ne várjam, vagy ne olvassak emiatt többet?
Influenzás a csajom, és nincs meg az esti szopás, dobjam ki emiatt, vagy ne is akarjak többet szopatni?
Ezek mind mind az életet színező, szórakoztató események, és van még belőlük többezer.
De nem az a szerepük, hogy felbassza rajta az ember az agyát, hanem az, hogy növelje az élvezeti faktorát az életének.
Életemben egy baseball meccset nem láttam, nincs hiányérzetem, de ha nézném, abba kéne hagyjam, amikor egy vitatott ítéleten múlik a csapat győzelme, akinek szurkolok?
Szerintem a 3:2-es '54-es vereségnél nem tud fájóbb sportesemény történni magyar emberrel, azt meg már gyerekfejjel, utólag fel kellett dolgozni.
Nehogymár bármit is számítson, ha valaki deklarálja, hogy miként tervezi a jövőben a szabadidejét tölteni. Meg se kell indokolnia. Nem néz NFL-t ne nézzen.
De megvédeni egy kifacsart értelmetlenséget, megideologizálni, racionalitást vízionálni bele... gáz.
Sobri Jóska
empty taxi
Te ezt kritizálod.
Nem ellentmondás ez? De.
Sobri Jóska
Azzal, hogy másokat leoltasz?
Te így dolgozod fel a traumákat?
Véleményed lehet róla.
De erre ráhúzni, hogy trauma feldolgozás, nos ez elég erőltetett.
zidane99
Szuper, hogy szerinted csak egy elfogadott es általad akceptálható módja van a traumafeldolgozásnak.
Szerintem több is lehet.
Sobri Jóska
Ezt olvastad ki az írásomból?
Nos így már teljesen világos minden.
Több szót nem is érdemel.
Szép estét neked.
több mint 7 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 551 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ha a "felesleges és értelmetlen szomorúságot" vagy a "haszontalan és oktalan túlkomolyanvevést" picsogásnak neveztem és ez degradálónak tűnt bárkire is nézve, sajnálom. Nem ez volt a cél.
Mindössze annyi, hogy a történteket a valós szintjükön igyekszem kezelni, és nem vízionálok irracionalitást, értelmetlenséget vagy tragédiát oda, ahol nincs.
És a számomra túlzónak és szükségtelennek látott reakciókról, és a reakciók relativizálásáról leírom a meglátásaimat.
Sobri Jóska
És mindezt az én postomra válaszolva tetted, amelyikben egyikról sem volt szó? Sőt, az egész postom arról szólt, hogy kezeljük a történteket valós szinten. Ne reagáljuk túl amit felesleges, de oldjuk meg azt, ami viszont gond, és megoldható.

Az viszont tény, hogy én nem minősítettem közben senkit, se személyeskedve, se szóvirágokba csavarva. Lehet, hogy ez hiányzott neked?

Szuper, hogy szerinted csak egy elfogadott es általad akceptálható módja van a traumafeldolgozásnak. Szerintem több is lehet.Sobri Jóska
Mondod te, aki elindítottad ezt a vitát azzal, hogy mások traumafeldolgozását kicikizted. Körbeértünk.

te az a fajta ember lehetsz aki szabadidejében néha kinéz a helyi temetőbe, hátha éppen egy idős ember temetése zajlik és ennek okán jól kioktathatod a gyászoló, síró családtagokat arról mégis mi a faszra számítottak, hogy Pali bácsi majd megéli a 96. életévét is...ZERO_L
A született troll, aki nem érzi, hogy meddig vicces és mikortól tolja arcbamászóan túl.

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 7 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 737 — capitaine du château de Vienne 1487
A gonosz mostoha szerepében Joseph deSobri, mérgezett almával házal, dehogy mindig van rá Hófehérke, éldekes. Majdnem olyan, mint a homokozó kapcsolata a macskahúggyal, vonzza mint mágnes.

Szóva Nikkel odatette Tomiliiinek, ezen tök ki lehet akadni, legyen ez a barna folt az almán, de azzal ugye objektíve tisztában vagyunk, hogy a szezon nem a bírók évenként fog behasítani a nagykönyvekbe, ez az egész év az inkonzisztens hibák sorozata, ne álnaívkodjunk, hogy most gyött el értünk a fény az valagút végéből. Főleg itten, mikor mink is mondanánk, hogy naggyából a Szénc meg a Csárdzsersz meccsen bekövetkezett zebrabakik nem juttattak minket a rájátszásba. Üfffff rohadt az egész alma...

Szerkesztette: sutianap

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 7 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 149
Nem lehetne, hogy az óvodás bagázs odébb megy egy homokozóval?
fcancellara
Csak előtte add vissza a kislapátom
több mint 7 éve
Épp szólni akartam, hogy egy másik S betűs csapat szívott, nem mi...

Fast Willie
Szabadagazda, nekem csak a Sopron FC jut eszembe, de élek a gynúperrel, hogy nem jó a megoldásom.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 7 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 149
Épp szólni akartam, hogy egy másik S betűs csapat szívott, nem mi...

Mi máskor szívtunk, mindenki leírta ide, hotydeháthoty akkoris máshol megcsináhattátok vóna a péjoffot, szójal dehonennenenemdenemvót dépéííí megamúgyis elbaxtuk a péjoffot mer a Réjderz meg a Bronz. Mi meg tuttuk a tutit, peniglenhát a Lőcsnek is evvót az utolsó dugása, demindenmindegggy.

Lélekben ezerszer visszavonultam a footitól, de nem írtam be idese, mer #miközötökhozzá.

A fórumszakadás nagyobb kín volt a lelkemnek, bevallom...aztán megyünk weiter.
több mint 7 éve
fcancellara
Lehetne, de akkor sérül a mindenki véleménye legitim fogalom 😛PPPPPPPPP> 😀

Szerkesztette: kishaszi

több mint 7 éve
Ebben a topicban könnyen hozom fel példának Soldit, aki látva csapata hanyatlását, besokallva a számára idegesítő és igazságérzetét bántó dolgoktól úgy döntött, hogy nem annyira foglalkozik már focival, Steelerssel. Tette ezt az ő szerény, csendes módján, nem 100 hszben leírva, hogy ő már nem ír többet, nem néz többet. Csak nem ír, nem néz.
Példaértékű.
Sobri Jóska
Neked. Pontosan nem tudhatjuk miért nem ír. Ebben semmi példaértékű vonatkozást nem tudok belelátni, mivel nem láthatjuk a pontos okot.
Ha abból indulok ki, amit legutóbb leírt ide, akkor meg kb. annyi jöhet le belőle, hogy nagy többségben nem értenek vele egyet általánosan a Steelers háza táján történő dolgokról, és emiatt elment a kedve a "harctól", "vitától", az ő "sajátos stílusában" előadott érvrendszerének folyamatos erőltetésétől, hogy végre mindenki meglássa a fényt, ne csak ő. Hívhatjuk bárminek. Persze ez is feltételes módban, mivel ténylegesen még ettől nem feltétlen fedik ezek a dolgok a valóságot. Feltételesen: ha ez a tényállás, nálam ez minden, csak nem példaértékű...

több mint 7 éve
fcancellara Pittsburgh Steelers 1 571
több mint 7 éve
Mégis hova a tökömbe írja be, hogy "srácok ritkábban fogtok látni itt, lehet csak a mi topikunkban a saját meccseinket fogom nézni, mert hányás az NFL bíráskodás, és inkább csak a saját meccseinket nézem a rajongás miatt" ???? Menjen és írja fel a város falára inkább 100x, mert az a demonstráció adekvát helye, nem pedig a fórum?

És még mindig nem érted. Totálisan egyetértek a legitim véleményeddel, hogy ha úgy gondolod, hogy nem feltétlen ez az egyetlen megoldás, mindössze a másik véleményének tiszteletben tartását hiányolom tőled. Ha meg nem volt ilyen jellegű "lefitymáló, melldöngető én tudom a tutit szándékod" (ami egyébként süt szinte minden hozzászólásodból, függetlenül bármilyen témáról is legyen szó) a mondandóddal, akkor meg írd le értelmesen. Lehet más véleményed, hangot is adhatsz neki, csak a célnak megfelelő stílust és eszközt kellene használni, mert aki odamegy niggerezni a Harlembe, az ne csodálkozzék, ha tökönlövik.
Ez itt a baj. Ahogy leírtad az nem helyénvaló.

Ha meg kritikai irányultságod meg a meggyőzés eszközét akarná szolgálni, akkor próbáltad volna meg privátban elmondani és nem itt fejjel menni a falnak.
kishaszi
Nekem megfelel így, de köszi a tippeket.

Ebben a topicban könnyen hozom fel példának Soldit, aki látva csapata hanyatlását, besokallva a számára idegesítő és igazságérzetét bántó dolgoktól úgy döntött, hogy nem annyira foglalkozik már focival, Steelerssel. Tette ezt az ő szerény, csendes módján, nem 100 hszben leírva, hogy ő már nem ír többet, nem néz többet. Csak nem ír, nem néz.
Példaértékű.

több mint 7 éve

peterk2005
Sobri Jóska
empty taxi
Te ezt kritizálod.
Nem ellentmondás ez? De.
Sobri Jóska
Véleményed lehet róla.
zidane99
Szuper, hogy szerinted csak egy elfogadott es általad akceptálható módja van a traumafeldolgozásnak.
Szerintem több is lehet.

több mint 7 éve

peterk2005
Sobri Jóska
empty taxi
Te ezt kritizálod.
Nem ellentmondás ez? De.
Sobri Jóska
Véleményed lehet róla.
több mint 7 éve
Mégis hova a tökömbe írja be, hogy "srácok ritkábban fogtok látni itt, lehet csak a mi topikunkban a saját meccseinket fogom nézni, mert hányás az NFL bíráskodás, és inkább csak a saját meccseinket nézem a rajongás miatt" ???? Menjen és írja fel a város falára inkább 100x, mert az a demonstráció adekvát helye, nem pedig a fórum?

És még mindig nem érted. Totálisan egyetértek a legitim véleményeddel, hogy ha úgy gondolod, hogy nem feltétlen ez az egyetlen megoldás, mindössze a másik véleményének tiszteletben tartását hiányolom tőled. Ha meg nem volt ilyen jellegű "lefitymáló, melldöngető én tudom a tutit szándékod" (ami egyébként süt szinte minden hozzászólásodból, függetlenül bármilyen témáról is legyen szó) a mondandóddal, akkor meg írd le értelmesen. Lehet más véleményed, hangot is adhatsz neki, csak a célnak megfelelő stílust és eszközt kellene használni, mert aki odamegy niggerezni a Harlembe, az ne csodálkozzék, ha tökönlövik.
Ez itt a baj. Ahogy leírtad az nem helyénvaló.

Ha meg kritikai irányultságod meg a meggyőzés eszközét akarná szolgálni, akkor próbáltad volna meg privátban elmondani és nem itt fejjel menni a falnak.

Szerkesztette: kishaszi