San Francisco 49ers

58 feliratkozó

több mint 2 éve
KeyG Baltimore Ravens 13 679
Sam Darnold tabbed as 49ers backup QB behind Brock Purdy. (via Ian Rapoport + Tom Pelissero)

Földindulás lesz most itt. 🤣
KeyG
Megelőzétèl 😛

Akkor leírják a vesztesèget? ☺️ Azzal együtt, hogy szerintem sem kapott meg Lance minden támogatást lehetősèget, játèkidőben semmikèpp, a szakmait innen nehèz eldöntenünk, belelátnunk.
dande2
Ha van egy edződ aki szereti a Jimmy G féle game manager irányítókat, nem draftolsz neki egy Lance-et.
Lance-nek lesz még lehetősége én amikor bemásoltam a hírt egyből a Vikings-ra gondoltam.
Szerintem semmivel sem kapott kevesebbet, mint Purdy vagy mások.
KeyG
Barcsak a sajat csapatoddal lennel ennyire kepben, mint azzal, Lance mit es mit nem kapott meg.
dankodavid
Ez most fájt. :/
Én csak szimplán hiszek abban, hogy ha Shanny szerint nem megfelelő a szintje a tudása, akkor mással képzeli el. Shannynek is a győzelem a célja és a 49ersnek is, ha ők így gondolják az az ő felelősségük és döntésük.
Vikings, Titans, Commanders és a TB jut elsőre eszembe akik jövőre kereshetnek új QB-t, simán bizonyíthat Lance majd máshol.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 2 éve
dankodavid San Francisco 49ers 2 511
Sam Darnold tabbed as 49ers backup QB behind Brock Purdy. (via Ian Rapoport + Tom Pelissero)

KeyG
Megelőzétèl 😛

Akkor leírják a vesztesèget? ☺️ Azzal együtt, hogy szerintem sem kapott meg Lance minden támogatást lehetősèget, játèkidőben semmikèpp, a szakmait innen nehèz eldöntenünk, belelátnunk.
dande2
Ha van egy edződ aki szereti a Jimmy G féle game manager irányítókat, nem draftolsz neki egy Lance-et.
Lance-nek lesz még lehetősége én amikor bemásoltam a hírt egyből a Vikings-ra gondoltam.
KeyG
Barcsak a sajat csapatoddal lennel ennyire kepben, mint azzal, Lance mit es mit nem kapott meg.

Pulvis et umbra sumus.
több mint 2 éve
labo7 Los Angeles Rams Wisconsin Badgers 654
Más GM-ek ilyen moveokba belebuknak, de a 49ers-nél csak tapsikol mindenki hogy milyen jó a FO. Jól menedzselt csapat my ass.
több mint 2 éve

KeyG
Megelőzétèl 😛

dande2

We are just the Ravens!
több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 970 — Így remélem megfelelek nektek.....

KeyG
Megelőzétèl 😛

több mint 2 éve

We are just the Ravens!
több mint 2 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 068 — Csodabogár
Ez a Ronnie Bell egészen jó lenne... ha a dropjai nem automatikus INT-et is jelentenének egyben. Talán beverekszi magát a rosterre.
Niner Empire
szerintem már ott van, ezektől függetlenül. pláne hogy gray kulcscsonttörés..
petey
Úgy mondjuk könnyű. 😕 Bár Gray kb dísznek volt a rosteren tavaly, nem használták nagyon semmire.
Niner Empire
kiderült "csak" ficam, de így is offos lesz

több mint 2 éve
Steve Ribbed San Francisco 49ers 408
ezért nézem a 49ers vs. Patriots 2012 meccsét.... na, ott mobilis az irányítónk.... meg ez a Brady gyerek..... kiváncsi lennék mi az örök mérlege a kedvenc gyerekkori csapata ellen, tuti negatív! 😀
Tapsi Hapsi
Brady - Niners 2-2

“Hogy mindenki értse őket, ők az NFL Liverpool szurkolói. A 49ers bagázs egy kibírhatatlan népség, főleg mikor megy nekik a szekér.” (Chester)
több mint 2 éve
Niner Empire San Francisco 49ers 603
Ez a Ronnie Bell egészen jó lenne... ha a dropjai nem automatikus INT-et is jelentenének egyben. Talán beverekszi magát a rosterre.
Niner Empire
petey
Úgy mondjuk könnyű. 😕 Bár Gray kb dísznek volt a rosteren tavaly, nem használták nagyon semmire.
több mint 2 éve
Niner Empire

Szerkesztette: petey

több mint 2 éve
több mint 2 éve
49ers' Shanahan: Purdy would 'have to melt in practice' to lose starting job
 www.thescore.com/nfl/news/2692684
steelwolf
Ez azért eddig is nyilvánvaló volt, főleg hogy Lance sem tett azért hogy a kezdő közelébe kerüljön a PS meccsen
kapitnono

Szerkesztette: petey

több mint 2 éve
Tapsi Hapsi San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 952
ezért nézem a 49ers vs. Patriots 2012 meccsét.... na, ott mobilis az irányítónk.... meg ez a Brady gyerek..... kiváncsi lennék mi az örök mérlege a kedvenc gyerekkori csapata ellen, tuti negatív! 😀

több mint 2 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 114 — WHO DAT!!!!
steelwolf
Ez azért eddig is nyilvánvaló volt, főleg hogy Lance sem tett azért hogy a kezdő közelébe kerüljön a PS meccsen

több mint 2 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 514 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
több mint 2 éve
rva 4 549 — Me for President!
Ez nem a játékos felé való utálat. Hanem van egy utolsóként draftolt játékos, aki bekerült egy igazán jól működő rendszerbe (amihez btw CMC trade kellett, nem is Purdy itt a main man) aránylag jól teljesít és a média, a fanok stb stb tündérmesét látnak bele és hypeolják. Undorító ahogy a csapat és a média (akik kilóra meg vannak véve) kezelte Treyt már az eleje óta és mekkora a különbség ebben a tekintetben Purdy de még Darnold felé is, csupa pozitív. Itt a franchise, az edzők, a média, a szurkolók a probléma és az nfl, akik mindenképp el akarják adni ezt a sztorit. Gyomorforgató. Miközben Trey semmiben nem lett segítve, Jimmy is vissza lett hozva (csak minek). Meg lehet nézni a Coltsot, Richardson már az elejétől fogva az 1. csapattal nyomja (igen, néha visszarakják a 2. sorhoz). Treynek játékidőre lett volna szüksége, nem kapott. Amikor odakerült, széttörte a nagy koponya. Ráadásul csapatok akartak is cserélni érte (pl a Titans), de olyan pofátlan árat kértünk hogy abba senki se ment volna bele. Itt van egy 23 éves QB (rookie QB-k idén 22, Lance már 3. évét kezdi) akit blokkol a franchise. Mi meg nézhetjük Jimmy Garoppolo 2. eljövetelét Purdy személyében.
labo7
több mint 2 éve
labo7 Los Angeles Rams Wisconsin Badgers 654
Trey Lance: 10 of 15, 112 yards, 1 TD, O INT, 111.0 rating, four sacks

Sam Darnold: 5 of 8, 84 yards, 0 TD, O INT, 97.9 rating, no sacks

Brandon Allen: 5 of 8, 36 yards, 0 TD, 1 INT, 33.0 rating, no sacks

Ha Purdynél is csak a számokat nézzük (without context), akkor Treynél is tegyük ezt.
több mint 2 éve
Tapsi Hapsi San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 952
Megnéztem az összefoglalót.... nem tudom mennyit számít, hogy nem volt a két qb kívül senki ott a kezdőből .... nyilván sokat... úgyhogy nem tudtunk meg semmit..... de áttörést nem láttam , nagy játékot nem láttam, okot, hogy kezdő qb váltsunk, nem láttam.... Darnold összeszedettebb volt .... várják a következő felkészülési meccset! Én is! 😕 Mondjuk ez a 2.-3. qb leosztásról szólt...

több mint 2 éve
Tarsi San Francisco 49ers 1 701
Milyen szép TDt szerzett Lance, igazi klasszis megoldás, senki nem tudja lemásolni 😀
több mint 2 éve
Köszi, Dávid, hogy feldobtad egy kicsit az uborkaszezon végét!
több mint 2 éve
Purdy nem játszik holnap, az első félidőben Lance a másodikban Darnold az irányító.

We are just the Ravens!
több mint 2 éve
remélem tua egyszer itt fog kikötni 😀
peach
Ez gondolom a klasszikus kinai mondas nfl megfeleloje.

Pulvis et umbra sumus.
több mint 2 éve
peach Atlanta Falcons 15 761 — a new hope (again)
remélem tua egyszer itt fog kikötni 😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 2 éve
Tarsi San Francisco 49ers 1 701
Fura ez egy olyan embertől, akinek a szerinte Shanahan rasszista posztjára írtam és arra semmilyen választ nem adott.
De én itt el is engedtelek, neked komoly problémáid vannak ha azért teszel oda ahova engem, mert nem Lancet favorizálom vagy mert szerintem Shanahan jó edző.
Szóval bye.
KeyG
Nem neked irtam ezt egyreszt, sokkal inkabb arra reagaltam vele, hogy valaki szerint arrol szol ez a beszelgetes, szar csapat-e a frisco.

Megvarom, hogy idezd, ahol Shanahant rasszistazom.
dankodavid
" Mellesleg, veletlenul minden shanahankedvenc qb feher. Biztosan veletlen. "
KeyG
Ebben hol van az, hogy rasszista? Az az allitasom, hogy minden shanahankedvenc qb feher. Ami egy tenyallitas.
dankodavid
Oké, nekem mondom innentől nyolc az egész.
Faji alapon megkülönböztetésre utalsz. Pont. Ezt túlragozni, belemagyarázni a dolgokba bármit is felesleges.
KeyG
Ha mar olyan dolgokert is vedekeznem kell, amikre szerinted utaltam, eleg nehez beszelgetni. Tettem egy allitast, es hozzatettem, hogy “biztosan veletlen”. Ha te ebbol implikalt rasszistazast olvasol ki, az mar a te ertelmezesed, en az altalam leirt szavakert, a sajat allitasaimert vagyok felelos, azokrol tudok vitazni es azokkal kapcsolatban vagyok szamonkerheto. Itt az allitas az volt, hogy minden shanahankedvenc qb feher. Ami, mint korabban is mondtam, teny.
dankodavid
Végül is nem arra utalsz ugye, hogy nem a teljesítményük miatt ők a kedvencek hanem a bőszínük miatt. Nincs is ezzel baj, mindenkinek joga van hülyeséget gondolni, csak akkor vállalja fel.
Hidd el mindenki nagyon boldog lett volna, ha a csillió pickért idehozott QB, 2 év alatt legalább 1 negyedbe úgy játszott volna, hogy igazolja, hogy ő a jövő nagy sztárja, de ezt nem sikerült neki.
Kérlek mutass rá arra a mutatóra ami azt indokolná, hogy ne Purdynek kéne lennie a "shanahankedvenc" qb-nak. Mert tudod mik a tények? A számok.

több mint 2 éve
Én Dáviddal vagyok!
Amadeus von Dollárbaloldal
 youtu.be/uKmqxjNxUV8?t=53

Szerkesztette: dankodavid

Pulvis et umbra sumus.