San Francisco 49ers
58 feliratkozó
több mint 7 éve
Remélem mostmár befejezik a pont gyártást a fiúk.te minek szurkolsz? 😀
ozibozi
több mint 7 éve
Remélem mostmár befejezik a pont gyártást a fiúk.
több mint 7 éve
nem volt S segítség. nem a slot receivert kellett volna kettőzni, hanem a fent levő S jön akkor duplán fedezik OBJ-t.Ezt hogy erted ?? 🤔Spoont olyan messze zavarnám el amennyire csak lehetséges!!!hát itt a S-t kell picsánrúgni, ha elveszi a tetejét akkor ez talán nincs meg
Alabama Niners
petey
Bundi1986
több mint 7 éve
Spoont olyan messze zavarnám el amennyire csak lehetséges!!!hát itt a S-t kell picsánrúgni, ha elveszi a tetejét akkor ez talán nincs meg
Alabama Niners
több mint 7 éve
Spoont olyan messze zavarnám el amennyire csak lehetséges!!!
több mint 7 éve
Fú ha megjön jövőre a pass rusher-ünk, az következő szint lesz a védelemben
több mint 7 éve
Mondjuk most süti rémlik, de lehet, hogy GM-csevegőben írta. Úgy rémlik, hogy itt.szomorú lennék ha itt történt volna 😕
Wyatt
több mint 7 éve
Mondjuk most süti rémlik, de lehet, hogy GM-csevegőben írta. Úgy rémlik, hogy itt.

több mint 7 éve
Én csak azt nem tudom, hogy a Kittle-t fikázó hangok eltűntek? Tavaly hülyének voltam nézve, amikor azt mondtam, hogy elit csóka lesz, oszt még Jimmy sincski hülyézett le? innen? kizárt...már tavaly is szerettük a hülye fejét. 😊
Wyatt
több mint 7 éve
Én csak azt nem tudom, hogy a Kittle-t fikázó hangok eltűntek? Tavaly hülyének voltam nézve, amikor azt mondtam, hogy elit csóka lesz, oszt még Jimmy sincs

több mint 7 éve
sima hazai, házat, paripát, asszonyt tedd felSzia kedves "barátom"Nagyon bízom benne, hogy behúzzuk ma a 3. W-t!!!így legyen. eggyel magasabb léc, illene megugrani minden szinten.
Alabama Niners
petey
Hendivel -9.5 3× szorzoert Hazai mehet ????
Hogy erzitek a csapatot ???
Bundi1986
több mint 7 éve
Nagyon bízom benne, hogy behúzzuk ma a 3. W-t!!!így legyen. eggyel magasabb léc, illene megugrani minden szinten.
Alabama Niners
több mint 7 éve
Nagyon bízom benne, hogy behúzzuk ma a 3. W-t!!!
több mint 7 éve
Én meg azt hittem hogy na végre a topik fellángolt.Az első védvonal elbukott, az oroszok már a spájzban vannak. Még a botjaik is... Remélem ez nem az FK bosszúja 😀
Coolearie
több mint 7 éve
Én meg azt hittem hogy na végre a topik fellángolt.
több mint 7 éve
Teddy ropi. Rajta keresni akarunk, remélem...Sziasztok! Egy meccs nem sok, de nekem is nagyon tetszett Mullens. Vagy őt, vagy Beathardot el fogják engedni tavasszal biztosan, Mullens jó helyen lenne a Saintsben, nem látom, hogy Hill komoly szerepet kapna a késöbbiekben... Ami külön tetszik, hogy Mullens sem egy szobor, mint Savage pl.És Teddy?
Kájzerszóze
gordon

több mint 7 éve
Sziasztok! Egy meccs nem sok, de nekem is nagyon tetszett Mullens. Vagy őt, vagy Beathardot el fogják engedni tavasszal biztosan, Mullens jó helyen lenne a Saintsben, nem látom, hogy Hill komoly szerepet kapna a késöbbiekben... Ami külön tetszik, hogy Mullens sem egy szobor, mint Savage pl.És Teddy?
Kájzerszóze
több mint 7 éve
Nem tudom mi a pontos serules. Vmilyen belso rogzitest csinalnak szerintem mert nagyon csunyan elmozdult, ahogy lattam. 6 het kulso rogzites majdnem tuti. Lehet, hogy ki is kell majd venni a csavart/ lemezt/karmos szeget (nem vagyok traumatologus nem vagyok up to date az osteosynthesosben). Ha nincs er vagy foleg idegserules akkor nincs gaz. Ha ne adj isten van akkpr komoly gondok lehetnek. Kezmozgas kieses pl. Egy RB nem tud erosen fogni az nagy baj. Lanyom hasonlo torese utan fel ev utan kezdett visszaterni a finom kezmozgas, egy ev rehab utan volt rendben teljesen. Ha nincs ( es esetleges mutetek soran sem lesz) idegserules akkor marciusban siman visszater.ne már, luke skywalker is jobban kardozott utánna..
diverdoc
¯\_(ツ)_/¯
több mint 7 éve
Sziasztok! Egy meccs nem sok, de nekem is nagyon tetszett Mullens. Vagy őt, vagy Beathardot el fogják engedni tavasszal biztosan, Mullens jó helyen lenne a Saintsben, nem látom, hogy Hill komoly szerepet kapna a késöbbiekben... Ami külön tetszik, hogy Mullens sem egy szobor, mint Savage pl.