San Francisco 49ers
58 feliratkozó
több mint 9 éve
ennek ellenére viszont a többiek meg szívesen interjúznak velük. én csak gyanítom, hogy jól érzi magát mint BB jobbkeze és esze ágában sincs eljönni.itt van a kutya elásvamegsúgták neki a haverok nem menj oda,nem szavahihető a boss meg a segédje (Yorki és Marathe)
twitter.com/ProFootballTalk/status/817894762992861184
empty taxi
"There could be a lot of reasons why Caserio declined to be interviewed and one of those reasons could be the recent record of the 49ers hiring and firing. Yahoo Senior NFL reporter Charles Robinson tweeted that Caserio was warned to stay away from 4949 Marie DeBartolo Way."
http://www.ninersnation.com/2017/1/8/14203278/why-did-nick-caserio-turn-down-interview-with-49ers
Josszi
nem kell ebbe többet belelátni szerintem. egyelőre(lekopogom) jól csinálják a keresést.
több mint 9 éve
http://www.sfgate.com/49ers/article/Ex-LB-Mike-Vrabel-intrigues-49ers-as-possible-6770150.phpA Rams, mint HC fogja interjúztatni.
nem kivánságmüsor tom.. de bejönne? vélemények?
ha Belichick alatt játszott még anno jó eséllyel már akkor ragadt rá a tudás..
Josszi
Egyébként biztos előrelépés lenne O'Neil után, de ki nem? Jó lenne, ha lassan meglenne a GM és tisztulna a kép.
több mint 9 éve
http://www.sfgate.com/49ers/article/Ex-LB-Mike-Vrabel-intrigues-49ers-as-possible-6770150.phpnem kivánságmüsor tom.. de bejönne? vélemények?
ha Belichick alatt játszott még anno jó eséllyel már akkor ragadt rá a tudás..
Szerkesztette: Josszi
¯\_(ツ)_/¯
több mint 9 éve
itt van a kutya elásvamegsúgták neki a haverok nem menj oda,nem szavahihető a boss meg a segédje (Yorki és Marathe)
empty taxi
"There could be a lot of reasons why Caserio declined to be interviewed and one of those reasons could be the recent record of the 49ers hiring and firing. Yahoo Senior NFL reporter Charles Robinson tweeted that Caserio was warned to stay away from 4949 Marie DeBartolo Way."
http://www.ninersnation.com/2017/1/8/14203278/why-did-nick-caserio-turn-down-interview-with-49ers
¯\_(ツ)_/¯
több mint 9 éve
twitter.com/MikeSilver/status/818121415102697475?ref_src=twsrc%5Etfw
Szerkesztette: petey
több mint 9 éve
hát Riddick érdekes, mivel ESPN szakértő, így jó a kommunikációs készsége, sok csatornája lehet NFL berkeken belül, viszont mint GM teljesen fehér hogy mit tud. viszont látja a problémákat és tudná merre kellene menni, mint analyst, és hát hangsúlyozta hogy elfogadná az állást. ennek ellenére én egy Wolf/Gutekunst/Paton GM irányba mennék.JMD - Riddick felállást jónak tartják a csapathoz közeli újságírók. De Wolf és Gutenkust is jó benyomást tett. Egyébként JMD talán a legfelkapotabb név az idei edzőkeringőben, nagy dolog lenne, ha a 49ers-hez jönne.twitter.com/JohnMiddlekauff/status/817939040234127360itt van a kutya elásvalol Jason ColePlusz ugye itt van esély arra h Kasszafúró legyen a GM, vele pedig ugye még a John Carrollról őribari JMD.Lehet javítanom kell magam.
empty taxi
twitter.com/JasonColeBR/status/817836371645603840
empty taxi
érdekes, hogy Cesario-ról nem hallani hogy beszélnének vele...most megy a JMD interjú
petey
empty taxi
ez érdekes mindenesetre, úgy mondják Cesarionak elég pongyola stílusa van.
EDDIG viszont úgy tűnik JMD a befutó.
más forrás szerint Ballard volt a 9ers 1/2/3. opciója GM-nek, viszont a KC nem engedte az interjút. de a PO meccs után Ballard sem akar beszélni velünk.
twitter.com/MikeSilver/status/817962071371476998
petey
SFGaben
több mint 9 éve
JMD - Riddick felállást jónak tartják a csapathoz közeli újságírók. De Wolf és Gutenkust is jó benyomást tett. Egyébként JMD talán a legfelkapotabb név az idei edzőkeringőben, nagy dolog lenne, ha a 49ers-hez jönne.twitter.com/JohnMiddlekauff/status/817939040234127360itt van a kutya elásvalol Jason ColePlusz ugye itt van esély arra h Kasszafúró legyen a GM, vele pedig ugye még a John Carrollról őribari JMD.Lehet javítanom kell magam.
empty taxi
empty taxi
érdekes, hogy Cesario-ról nem hallani hogy beszélnének vele...most megy a JMD interjú
petey
empty taxi
más forrás szerint Ballard volt a 9ers 1/2/3. opciója GM-nek, viszont a KC nem engedte az interjút. de a PO meccs után Ballard sem akar beszélni velünk.
petey
Szerkesztette: SFGaben
több mint 9 éve
twitter.com/JohnMiddlekauff/status/817939040234127360itt van a kutya elásvalol Jason ColePlusz ugye itt van esély arra h Kasszafúró legyen a GM, vele pedig ugye még a John Carrollról őribari JMD.Lehet javítanom kell magam.
empty taxi
empty taxi
petey
empty taxi
Szerkesztette: petey
több mint 9 éve
itt van a kutya elásvalol Jason ColePlusz ugye itt van esély arra h Kasszafúró legyen a GM, vele pedig ugye még a John Carrollról őribari JMD.Lehet javítanom kell magam.
empty taxi
empty taxi
petey

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
lol Jason ColePlusz ugye itt van esély arra h Kasszafúró legyen a GM, vele pedig ugye még a John Carrollról őribari JMD.Lehet javítanom kell magam.
empty taxi
empty taxi
több mint 9 éve
Plusz ugye itt van esély arra h Kasszafúró legyen a GM, vele pedig ugye még a John Carrollról őribari JMD.Lehet javítanom kell magam.
empty taxi

Madden hates me.
több mint 9 éve
Gondolom, azért esélyes az idejövetele, mert ide hozhatná magával 😊 Aztán majd kiderülPlusz ugye itt van esély arra h Kasszafúró legyen a GM, vele pedig ugye még a John Carrollról őribari JMD.
Wyatt

Madden hates me.
több mint 9 éve
Gondolom, azért esélyes az idejövetele, mert ide hozhatná magával 😊 Aztán majd kiderül

több mint 9 éve
galoppozóJimmy-timeki?
Wyatt
petey

Madden hates me.
több mint 9 éve
Hát, látszana egy kis fény az alagút végén.
több mint 9 éve
www.sfgate.com/49ers/article/Source-49ers-are-Josh-McDaniels-preferred-team-10841023.phpÖrülnék neki.
petey
több mint 9 éve
persze az ideális lenne, de sok ilyent nem találsz. szerintem az interjúk/GM/HC most arról szólnak:Erről az elméletről mit hallottatok: The 49ers are clearly looking for a personnel exec and a coach that have experience working together already. Absolutely package deal.Én sehol nem olvastam ilyet, azt emelték ki, hogy az új GM és HC jól tudjon együtt dolgozni és ne legyenek olyan furkálások mint Baalke-nál, ez nem feltétlenül jelenti, hogy olyan kombót keresnek aki már dolgozott együtt valahol
Pld. Kirchner/Cable a Hox - tól.
Kábelt nehezen tudom elképzelni mint Jed bólógató kutyája.
Tessu
picstii
- mik a filozófiaD/O oldalon
- kivel tudna együtt dolgozni
- milyen hosszútávú stratégia lenne
- FA
elég vicces hogy mi vagyunk az egyetlen csapat, akinek kell GM 😀 meg az is érdekes, hogy idén Wolf, Paton sincs letiltva az interjúkról. szerintem kb 2 hét múlva meglesz a HC/GM.
több mint 9 éve
Erről az elméletről mit hallottatok: The 49ers are clearly looking for a personnel exec and a coach that have experience working together already. Absolutely package deal.Én sehol nem olvastam ilyet, azt emelték ki, hogy az új GM és HC jól tudjon együtt dolgozni és ne legyenek olyan furkálások mint Baalke-nál, ez nem feltétlenül jelenti, hogy olyan kombót keresnek aki már dolgozott együtt valahol
Pld. Kirchner/Cable a Hox - tól.
Tessu
több mint 9 éve
M. Smith szerintem marad nálunkZach Brown, Lawrence Timmons, Malcolm Smith, Keenan Robinson, Kevin Minter, Donta Hightower.ki lehetne érdemes oda, draft vagy FA piacról? Ray ray 1 egész éles meccset játszott ami kevés hogy objektiven lássuk, Hodges ha hozza az idei formáját és ha marad akkor lehet kezdő, de mi lesz ha Bowman nem épül fel? szóval kit lehetne elképzelni szerintetek?hát Bow alap, mellé Hodges, Ray-Ray. ettől függetlenül kell majd ILB drafton, mert Bow mindig sérüléssel küzd :/azért egy ray ray kezdőt én nem várnék annyira...
petey
JanekBellore, Wilhoite kettősnél nehéz rosszabbat találni. Ettől függetlenül az egyik legnagyobb lyuk az ILB poszt. Régi szép idők, amikor még PW52 és Bow egészségesen játszott...hát Bow alap, mellé Hodges, Ray-Ray. ettől függetlenül kell majd ILB drafton, mert Bow mindig sérüléssel küzd :/azért egy ray ray kezdőt én nem várnék annyira...
petey
Janek
SFGaben
Josszi
Persze közülük nem mindenki kerül ki a piacra.
Egyébként meg ha pl. Vance Joseph lesz a HC, sémaváltás is következik gyanúsan.
empty taxi
több mint 9 éve
Erről az elméletről mit hallottatok: The 49ers are clearly looking for a personnel exec and a coach that have experience working together already. Absolutely package deal. Pld. Kirchner/Cable a Hox - tól.