San Francisco 49ers

58 feliratkozó

több mint 11 éve
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 4 257
A két Davis megint inactive 😕Montana
sajnos igen... de nyerni kell.

¯\_(ツ)_/¯
több mint 11 éve
Montana San Francisco 49ers Florida State Seminoles 635
A két Davis megint inactive 😕
több mint 11 éve
27-17 Niners WIN

Mit fogok csinálni 2 matricával?😊Harlequin
egyik a hátsóablakra a másik meg oldalra😀Josszi
A napokban Budapesten láttam egy 50 év körüli pasast ezüst színű autóval (márkára nem emlékszem), hatalmas Hawks matricával, festéssel a motorháztetőn. Kicsit integettem mellette, de nem értette, biztos hülyének nézett. Na akkor boldog lettem volna, ha van két hatalmas, óriás, állat matrica az autómon 😊szaszia
biztos Undi volt az 😕)

¯\_(ツ)_/¯
több mint 11 éve
27-17 Niners WIN

A napokban Budapesten láttam egy 50 év körüli pasast ezüst színű autóval (márkára nem emlékszem), hatalmas Hawks matricával, festéssel a motorháztetőn. Kicsit integettem mellette, de nem értette, biztos hülyének nézett. Na akkor boldog lettem volna, ha van két hatalmas, óriás, állat matrica az autómon 😊szaszia
én 1 hete a margitszigeten egy Steelers fóliás ezüst színű autót , az enyémen van egy nagy a hátsóablakon meg egy pici felirat és a bal hátsó sárvédőn egy másik matrica 😀

¯\_(ツ)_/¯
több mint 11 éve
szaszia San Francisco 49ers 776 — 49ers
27-17 Niners WIN

A napokban Budapesten láttam egy 50 év körüli pasast ezüst színű autóval (márkára nem emlékszem), hatalmas Hawks matricával, festéssel a motorháztetőn. Kicsit integettem mellette, de nem értette, biztos hülyének nézett. Na akkor boldog lettem volna, ha van két hatalmas, óriás, állat matrica az autómon 😊
több mint 11 éve
27-17 Niners WIN

egyik a hátsóablakra a másik meg oldalra😀

¯\_(ツ)_/¯
több mint 11 éve
Harlequin San Francisco 49ers 344
27-17 Niners WIN

Mit fogok csinálni 2 matricával?😊
több mint 11 éve
Harlequin San Francisco 49ers 344
Sziasztok! Szeretnék rendelni pár 49ers-es cuccot, csak sajnos a kiszállítási díjak nagyon húzósak (fanatics.com-ról 100 dollárnyi termékre 144 lett volna a végösszeg). Esetleg nem tudjátok, hogy karácsony előtt szokott-e lenni akciós kiszállítás, vagy valakinek nem lenne kedve összefogni, hogy együtt rendeljünk? Köszi előre a válaszokat!tailgunner
Én a 49ers oldaláról rendeltem. Ott egy termékre valami 5 dollár volt a kiszállítási díj , és ez a termékek számával nem változott. Gondolom amcsi észjárás , ha elviszek 1 valamit 5 dodóért , akkor 375 darabot is ugyanannyiért viszek ugyanoda. Ésszerű , nem!😊 Bár lehet a cuccok és az áraik nem ugyanazok mint az általad említett oldalon , de szerintem egy Niners fun a klub honlapján megtalál mindent , ami szem-szájnak ingere! Esetleg nézz szét ott.
több mint 11 éve
Esteban San Francisco 49ers 447 — Fosh Push hater
24-17 ide
több mint 11 éve
he7edik San Francisco 49ers 1 239
A 26 pont szerintem ma is elég a győzelemhez.

több mint 11 éve
ja a nyereménnyel kötelező egy fotót csinálni és be tenni ide a forumba... 😀

¯\_(ツ)_/¯
több mint 11 éve
24-20 nekünk

¯\_(ツ)_/¯
több mint 11 éve
Gábor San Francisco 49ers 590
hát mivel Avery out, így az előnyünk, hogy mélységi célpontja nincs Smittynek. nem mintha bombákat dobált volna egész életében 😊 így be fogunk rendezkedni a futásra, az elmúlt 3 hét alapján itt nincs mitől tartani, bár Charles fasza RB nagyon.
marad Kelce. Smittynek meg a szokásos 5-8 yardos passzait kell lefogni, és megtömni a boxot. ezt csinálták ellenünk is amikor itt játszott 😛
amitől tartok az Hali és Houston, Staley talán tartani tudja Halit, de Martin...nem örülünk Vincent.petey
ott van még AJJ az elsökörös tehetség 😊

több mint 11 éve
Sziasztok! Szeretnék rendelni pár 49ers-es cuccot, csak sajnos a kiszállítási díjak nagyon húzósak (fanatics.com-ról 100 dollárnyi termékre 144 lett volna a végösszeg). Esetleg nem tudjátok, hogy karácsony előtt szokott-e lenni akciós kiszállítás, vagy valakinek nem lenne kedve összefogni, hogy együtt rendeljünk? Köszi előre a válaszokat!tailgunner
https://bowl.hu/logo/bowl-hu-black-512.png
Boltok, Üzletek - Egyéb témák | Bowl.hu
Magyarország első számú amerikai futball oldala

itt szokták szervezni a közös vásárlást, de készülj fel a lehetséges vámra is

több mint 11 éve
A fanatics.com-on szokott lenni sokszor kiszállítás free akció,nem csak karácsonykor.figyeld folyamatosan az oldalt és szerintem hamarosan érkezik a kedvezmény😊
több mint 11 éve
24-10 nekünk!

Az a 29-22 hogy fog kijönni?? 😀Montana
2TD+5FG, KC rámegy a végén a 2pontra, hogy 7 legyen a különbség 😀 vagy 11 safety xDGábor
Ja így már értem 😀
több mint 11 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 019 — Csodabogár
hát mivel Avery out, így az előnyünk, hogy mélységi célpontja nincs Smittynek. nem mintha bombákat dobált volna egész életében 😊 így be fogunk rendezkedni a futásra, az elmúlt 3 hét alapján itt nincs mitől tartani, bár Charles fasza RB nagyon.
marad Kelce. Smittynek meg a szokásos 5-8 yardos passzait kell lefogni, és megtömni a boxot. ezt csinálták ellenünk is amikor itt játszott 😛
amitől tartok az Hali és Houston, Staley talán tartani tudja Halit, de Martin...nem örülünk Vincent.

több mint 11 éve
tailgunner San Francisco 49ers 1
Sziasztok! Szeretnék rendelni pár 49ers-es cuccot, csak sajnos a kiszállítási díjak nagyon húzósak (fanatics.com-ról 100 dollárnyi termékre 144 lett volna a végösszeg). Esetleg nem tudjátok, hogy karácsony előtt szokott-e lenni akciós kiszállítás, vagy valakinek nem lenne kedve összefogni, hogy együtt rendeljünk? Köszi előre a válaszokat!
több mint 11 éve
24-10 nekünk!

Az a 29-22 hogy fog kijönni?? 😀Montana
2TD+5FG, KC rámegy a végén a 2pontra, hogy 7 legyen a különbség 😀 vagy 11 safety xD

több mint 11 éve
24-10 nekünk!

Az a 29-22 hogy fog kijönni?? 😀
több mint 11 éve
szaszia San Francisco 49ers 776 — 49ers
40-13 ide. igen. jól hallottátokpetey
az komoly 😊
több mint 11 éve
zsazsa San Francisco 49ers Alabama Crimson Tide 39
35 - 19 természetesen nekünk.

"Az igazságból elveszett az i."
több mint 11 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 019 — Csodabogár
40-13 ide. igen. jól hallottátok

több mint 11 éve
red6t6 San Francisco 49ers USC Trojans 989
27:21 nekünk

Go 9ers!
Go Trojans!
több mint 11 éve
ismét tippverseny (legjobban tippelő egy 49ers autós matrica) szóval tippeljetek!
Hajrá! (49ers) 😀Josszi
te gyártod? 😀
29-22 ideGábor
nem 😀
nem lenne rá nagy kereslet egyelőre sajnos 😀

¯\_(ツ)_/¯