San Francisco 49ers
58 feliratkozó
több mint 11 éve
Jó hírek Wardtól: "To my friends and family I don't have a concussion..thanks for your concern" (JW twitter)
több mint 11 éve
www.facebook.com/video.php?v=852250158120893Basszus , de ott lettem volna...
csodáspetey
több mint 11 éve
Na en is itt vagyok, bar innen eszakrol kicsit nehezebb lesz kovetni a szezontNem tudtam nezni a Boys elleni meccset sajna... vki irna par szot a rookiekrol?
több mint 11 éve
hát Cox és Johnson lekapcsolta Dezt és Wittent. ez mosst hadd ülepedjen kicsit bennetek 😀mondjuk Denver és Manning ellen érdekes lesz....Josszimiii? 😀
a peytonnak iden nem csak 1 ellenfele lesz, mint tavaly a hox, amelyik a sarga foldet is felnyalatta veluk. mar alig varom, hogy a cowboy a lelket is kitapossa :cool:Vegita
több mint 11 éve
mondjuk Denver és Manning ellen érdekes lesz....Josszimiii? 😀
a peytonnak iden nem csak 1 ellenfele lesz, mint tavaly a hox, amelyik a sarga foldet is felnyalatta veluk. mar alig varom, hogy a cowboy a lelket is kitapossa :cool:
Every man at some point in his life is going to lose a battle. He is going to fight and he is going to lose. But what makes him a man is at the midst of that battle he does not lose himself. This game is not over, this battle is not over.
több mint 11 éve
Dallasban gyakorlatilag többen voltunk mint a hazai szurkolók ftw.usatoday.com/2014/09/49ers-fans-cowboys-stadium-att-tony-romo

több mint 11 éve
szerencsénk hogy anno betelt már a sakk szakkörEnnyit tesz a baseball-os múlt.FucuKap pedig állt a zsebben szilárdan.peteyEngem konkrétan lenyűgözött az a TD passz VD-nek, amit kimozogva úgy dobott, hogy egy lépéssel előtte összeütötték a bokáját. Iszonyat erő volt benne, nagyon pontos volt. Ilyen helyzetben mások szerencsétlenkedő, menekülő passzokat engednek el, ez meg bivaly volt. Ezt a mozgást így összerakni.... wáááá 😀 Csak maradjon így!!!szaszia
¯\_(ツ)_/¯
több mint 11 éve
olyat ami Welkernek 4 meccsébe került 😀 és nem is szívták.. 😀Egy kis érdekességbárcsak tudnám mit szívtak a warroomban a draft alatt 😀petey
A 2012-es draft class "erősségét" mutatja,hogy már csak Joe Looney van a csapatnál,az említett évben draftolatlanul került a csapathoz Garrett Celek és Tony Jerod-Eddie.csrnyei
¯\_(ツ)_/¯
több mint 11 éve
úgy tűnik igen 😕 jobb neki is ha olyan helyre kerül ahol esetleg többet kihoznak belőle mint visszahordani...kapott elég esélyt, tegnap is. sajnos megmaradt college RB-nekpeteynem tudott bizonyítani...JossziEz sajnos kétségtelen,de szerintem az edzői stáb sem tudta megfelelően kihasználni az adottságait.A további karrierje majd eldönti,hogy ez történt-e vagy az ő képességei kevesek erre a szintre.csrnyei
¯\_(ツ)_/¯
több mint 11 éve
Dez nem kiszáradt, Bethea kiütötte belőle a nedvességetEz nem volt zászló , az az illegal contact a 3. negyedben meg igen. Biztos sejtitek mire gondolok.
petey
Röhej a bíráskodás.
Nem emiatt a tackle miatt (mer' hisz ez gyönyörűszép), hanem az az ominózus zászló miatt!
több mint 11 éve
Egy kis érdekességbárcsak tudnám mit szívtak a warroomban a draft alatt 😀
A 2012-es draft class "erősségét" mutatja,hogy már csak Joe Looney van a csapatnál,az említett évben draftolatlanul került a csapathoz Garrett Celek és Tony Jerod-Eddie.csrnyei
több mint 11 éve
Egy kis érdekességA 2012-es draft class "erősségét" mutatja,hogy már csak Joe Looney van a csapatnál,az említett évben draftolatlanul került a csapathoz Garrett Celek és Tony Jerod-Eddie.
több mint 11 éve
Gratulálok! bár van egy olyan érzésem hogy nektek se lesz egyszerű ez a szezon.Kroosköszi! hát ezt valahol sejtettük februárban már(Bow), illetve idén nyáron(Aldon, Dorsey). túl kell élni az első 9 meccs viharát.
több mint 11 éve
kapott elég esélyt, tegnap is. sajnos megmaradt college RB-neknem tudott bizonyítani...JossziEz sajnos kétségtelen,de szerintem az edzői stáb sem tudta megfelelően kihasználni az adottságait.A további karrierje majd eldönti,hogy ez történt-e vagy az ő képességei kevesek erre a szintre.csrnyei
több mint 11 éve
nem tudott bizonyítani...JossziEz sajnos kétségtelen,de szerintem az edzői stáb sem tudta megfelelően kihasználni az adottságait.A további karrierje majd eldönti,hogy ez történt-e vagy az ő képességei kevesek erre a szintre.
több mint 11 éve
"LaMichael James kérte a 49erst, hogy bontsák fel a szerződését, hogy máshol folytathassa pályafutását. A 49ers eleget tett kérésének."(Gaál Sándor/PFBusiness)nem tudott bizonyítani...
Nagyon sajnálom,hiszem miatta kezdtem drukkolni a csapatnak.Az előszezon folyamán is úgy éreztem,hogy csak Hunter sérülése és Lattimore elhúzódó felépülése mentette meg,eddig bírta.Több szerencsét neki máshol!csrnyei
¯\_(ツ)_/¯
több mint 11 éve
"LaMichael James kérte a 49erst, hogy bontsák fel a szerződését, hogy máshol folytathassa pályafutását. A 49ers eleget tett kérésének."(Gaál Sándor/PFBusiness)Nagyon sajnálom,hiszem miatta kezdtem drukkolni a csapatnak.Az előszezon folyamán is úgy éreztem,hogy csak Hunter sérülése és Lattimore elhúzódó felépülése mentette meg,eddig bírta.Több szerencsét neki máshol!
több mint 11 éve
El bizony,nem is akárhogy😊
több mint 11 éve
Ennyit tesz a baseball-os múlt.Kap pedig állt a zsebben szilárdan.peteyEngem konkrétan lenyűgözött az a TD passz VD-nek, amit kimozogva úgy dobott, hogy egy lépéssel előtte összeütötték a bokáját. Iszonyat erő volt benne, nagyon pontos volt. Ilyen helyzetben mások szerencsétlenkedő, menekülő passzokat engednek el, ez meg bivaly volt. Ezt a mozgást így összerakni.... wáááá 😀 Csak maradjon így!!!szaszia
több mint 11 éve
Gratulálok! bár van egy olyan érzésem hogy nektek se lesz egyszerű ez a szezon.
több mint 11 éve
Kap pedig állt a zsebben szilárdan.peteyEngem konkrétan lenyűgözött az a TD passz VD-nek, amit kimozogva úgy dobott, hogy egy lépéssel előtte összeütötték a bokáját. Iszonyat erő volt benne, nagyon pontos volt. Ilyen helyzetben mások szerencsétlenkedő, menekülő passzokat engednek el, ez meg bivaly volt. Ezt a mozgást így összerakni.... wáááá 😀 Csak maradjon így!!!
Amúgy sziasztok, és végre go 9ers! 😀
petey