San Francisco 49ers
59 feliratkozó
több mint 12 éve
Rohadtul utálok itt mindenkit! 😊 Holnaptól viszont szolgálatra jelentkezem!
több mint 12 éve
Húhh, ez nagyon kemény volt! Szívinfarktus kerülgetett, nagyon jó meccs volt! Gratula a csapatnak!
több mint 12 éve
Végre meg tudjuk csinálni a győztes drive-okat! Grat a csapatnak, nagy meccs volt! A harmadik negyedben megint vérengzett Roman, katasztrófa volt, de túléltük, utána már éreztem, hogy meglesz. Amit elengedtek, amikor kiszabadult Rodgers, nem volt gyenge... Csoda, hogy megúsztuk sérülés nélkül a meccset... Jöhet a visszavágó, remélhetőleg normálisabb körülmények között. GO 9ERS!red6t6istenem mekkora csata volt..
www.jibjab.com/view/KNI8mvnRSIm91fYZTPiWGQ?utm_campaign=URL+Copy&utm_content=sled_race_5&utm_medium=Share&utm_source=JibJab&cmpid=jj_url
¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
több mint 12 éve
Húú ez nem volt egyszerű..de megvan a többi most nem érdekel....szép volt fiúk GO NINERS!!!!
több mint 12 éve
Végre meg tudjuk csinálni a győztes drive-okat! Grat a csapatnak, nagy meccs volt! A harmadik negyedben megint vérengzett Roman, katasztrófa volt, de túléltük, utána már éreztem, hogy meglesz. Amit elengedtek, amikor kiszabadult Rodgers, nem volt gyenge... Csoda, hogy megúsztuk sérülés nélkül a meccset... Jöhet a visszavágó, remélhetőleg normálisabb körülmények között. GO 9ERS!

több mint 12 éve
Én nem hordtam ki talpon....azaz józanul 😀 Szerintem jövő héten rögtön 1 időkéréssel kezdjünk ,a több úgy csak bezavar 😊 De azért megvan az a lényeg!!!
több mint 12 éve
úgy alakult, hogy elmaradtunk... majd jövő héten! 😊
És a hidegre csak ennyit:
Szóval GOOOOO NINEEEEERS!diverdoc
több mint 12 éve

És a hidegre csak ennyit:

Szóval GOOOOO NINEEEEERS!

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 12 éve
Szentek győzelmének örültem. Alexet sajnáltam. Nem létezik, hogy vki rajta verné el a port. Az az előny btw 28 pont volt. Eléggé sok Alex meccset láttam, most nagyon jól játszott. Még nálunk, pont a Szentek ellen nyújtott hasonló jót, de a tegnapi talán még jobb volt.

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 12 éve
majd jövő hétenebben nagyon beleragadtál mi?Gyurma Pappahát nem tudom, Wilsont lehet bántani, Breest nem :#peteyÖrülök a a Saints győzelmének, kíváncsi vagyok mit fognak alakítani Seattleben.he7edikCsak a győzelem elfogadható tőlük!!! 😀 😀 😀Csiriba
több mint 12 éve
Remélem húz ma valami újat a SF és csak altattak az alapszakaszban 😊Chargers LTnem hiszem hogy lesz bármi új. itt már nagyon nincs olyan, max a playeket átszabják hogy jobban üljön 1-1 matchup.
több mint 12 éve
Remélem húz ma valami újat a SF és csak altattak az alapszakaszban 😊
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 12 éve
ebben nagyon beleragadtál mi?hát nem tudom, Wilsont lehet bántani, Breest nem :#peteyÖrülök a a Saints győzelmének, kíváncsi vagyok mit fognak alakítani Seattleben.he7edikCsak a győzelem elfogadható tőlük!!! 😀 😀 😀Csiriba

több mint 12 éve
Örülök a a Saints győzelmének, kíváncsi vagyok mit fognak alakítani Seattleben.he7edikén is.. de mindegy mi lesz ott, a lényeg hogy mi nyerjünk ma, aztán jöhet BÁRKI! ennek a csapatnak nincs félnivalója.. becsülettel felkészült szerintem mindenki.. aztán nyer aki kevesebbet hibázik 😀
¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
több mint 12 éve
hát nem tudom, Wilsont lehet bántani, Breest nem :#Örülök a a Saints győzelmének, kíváncsi vagyok mit fognak alakítani Seattleben.he7edikCsak a győzelem elfogadható tőlük!!! 😀 😀 😀Csiriba
több mint 12 éve
Örülök a a Saints győzelmének, kíváncsi vagyok mit fognak alakítani Seattleben.he7edikCsak a győzelem elfogadható tőlük!!! 😀 😀 😀
több mint 12 éve
Örülök a a Saints győzelmének, kíváncsi vagyok mit fognak alakítani Seattleben.

több mint 12 éve
a hideg alatt azt ertem, amig Colinek eleg sokszor melegben jatszanak, addig Rodgers-szek akkor jutnak meleghez, ha szaunaznak edzes utan 😀 vagyis, az egyik lenyegesen jobban hozza van szokva, a masik nem. ez pedig lehet boven elony 😊nagyon nehezen osszekapart gyozelemre szamitok. a GB-ben sok a serult, viszont tul meleg nem lesz, bar colin nem peyton, hogy csak melegben kepes jatszani.VegitaSzerintem ez a "hideg" dolog túl van misztikfikálva. Mindkét csapatnak ugyanolyan hideg lesz. Szar lesz, de mindkét oldalnak ehhez kell alkalmazkodni (ha már - szerintem - ilyen bugyuta az NFL szezonnaptára - bár értem a többi major sport, az NCAA és a tradícó.... de akkor is). Az igazi veszély ilyenkor nem a játékban van, hanem abban, hogy a nem folyamatos játék miatta pálya szélén állók "kihűlnek". Ezt kell megoldani, és szerintem ez megoldható (tényleg, melegedősátor? 😀).szaszia
igen, de merre jart a 2. felidoben a kc d? Alex termeszetes, hogy nagyot jatszott, (nem kell hozza elfogultsag, hogy mindenki lassa 😉 )elvegre Jimboek jol kineveltek, Andy meg rendesen raepitett a rovid passzokkal. az mas kerdes egyebkent, hogy Luck hihetetlen zsenialis iranyito, mar most nagyobb a szememben, mint az elodje 😀 😀hat azert, ha egy csapat 21 pontos vezetest kiad a kezebol, nem Alexet kene elokaparni, hanem elso nekifutasbol pl a DC-t. amugyis, PO-ban ha nincs baszatos vedelmed, elcsuszol. Alex nagyot jatszott, a 2. felidoben gyengebben muzsikalt, de szepen jottek is a serulesek.VegitaAzért az igazsághoz hozzátartozik, hogy a 21 pontos előny felépítésében igen jelentős szerepe volt a D-nek, hiszen a TO-ket (összesen 4!) mégiscsak ők provokálták ki. Kétségtelen, ezeket a ziccereket (nagyon jó pozíciókból indultak a drive-ok) ki is kell használni, és ezt Alex megtette. Nekem élmény volt Alex-et nézni (elnézést, elfogult vagyok vele, mint családunk egy tagja, akihez azért kötődöm), szerintem rendesen odatette magát. Volt pár olyan megmozdulása, amit nagyon hiányolok ebben a játékban, de tőle kétszer is láttam, szerintem hatalmas (amikor a zseb kezd összeomlani, Alex kimozog, aztán elindul balra előre futva a LOS felé és jobbra előre csuklóból átnyomja a lasztit... tiszta kézilabda) és eredményes is volt, azon kívül rendesen bevállalt futásokat is (egyszer fejjel előre vetődve!), és volt nagyon gyors helyzetfelismerése is, a tetejében TD passz lett. A félidőben megfordult a fejemben, hogy milyen lenne egy SB-ban ellenük...pikáns... aztán másképp alakult... kár érte. A Chiefs idei teljesítményéről elismerően kell nyilatkozni!szaszia
tobb alkalommal is repult elore fejjel, mikor futott 😊
de a szaraz igazsaghoz hozzatartozik, hogy a kc-nek is ugyanolyan konnyu volt a sorsolasa, mint a denvernek. amikor komolyabb ellenfel jott, elvereztek. (tudom, hogy a gyozelmet nem kell magyarazni). ezert hiaba is volt nagy a remeny a gyozelemre es Alex miatt drukkoltam a kc-nek, erosen varhato volt, hogy Luck rendesen odabasz, ha pici lehetosege nyilik majd ra. bar, azert arra kivancsi leszek, hogy a po-ban hanyszor tehetik majd meg, hogy komoly hatranybol feljojjenek?!?!
remelem denverben folytatjak es kiutik a majom peytont!
Every man at some point in his life is going to lose a battle. He is going to fight and he is going to lose. But what makes him a man is at the midst of that battle he does not lose himself. This game is not over, this battle is not over.
több mint 12 éve
Ez itt a reklám helye:UPC Direct! 😛Németországban hogy nézel Sport2-t? Aztabetyármindenségit... nekem meg nincs itthon... ejnye...(Sürgősen Németországba kell költöznöm...)szasziakörkérdés!! ki hogyan nézi majd? rituálé? ital kaja? egyedül haverokkal? stream sport2 vagy gamepass?JossziSzerencsés helyzetben vagyok,mert itt németbe 6.-a ünnep így a felkeléssel nem lesz gond.Sport2-n nézem tesómmal, akit már bemutattam(hóksz fan),ő biztos piszkálni fog a meccs alatt, de a lefújás után remélem egy széles mosollyal és kacajjal fogom őt lenyugtatni 😀Montana
több mint 12 éve
Németországban hogy nézel Sport2-t? Aztabetyármindenségit... nekem meg nincs itthon... ejnye...(Sürgősen Németországba kell költöznöm...)körkérdés!! ki hogyan nézi majd? rituálé? ital kaja? egyedül haverokkal? stream sport2 vagy gamepass?JossziSzerencsés helyzetben vagyok,mert itt németbe 6.-a ünnep így a felkeléssel nem lesz gond.Sport2-n nézem tesómmal, akit már bemutattam(hóksz fan),ő biztos piszkálni fog a meccs alatt, de a lefújás után remélem egy széles mosollyal és kacajjal fogom őt lenyugtatni 😀Montana
több mint 12 éve
nagyon nehezen osszekapart gyozelemre szamitok. a GB-ben sok a serult, viszont tul meleg nem lesz, bar colin nem peyton, hogy csak melegben kepes jatszani.Vegita
nagyon nehezen osszekapart gyozelemre szamitok. a GB-ben sok a serult, viszont tul meleg nem lesz, bar colin nem peyton, hogy csak melegben kepes jatszani.VegitaSzerintem ez a "hideg" dolog túl van misztikfikálva. Mindkét csapatnak ugyanolyan hideg lesz. Szar lesz, de mindkét oldalnak ehhez kell alkalmazkodni (ha már - szerintem - ilyen bugyuta az NFL szezonnaptára - bár értem a többi major sport, az NCAA és a tradícó.... de akkor is). Az igazi veszély ilyenkor nem a játékban van, hanem abban, hogy a nem folyamatos játék miatta pálya szélén állók "kihűlnek". Ezt kell megoldani, és szerintem ez megoldható (tényleg, melegedősátor? 😀).
több mint 12 éve
hat azert, ha egy csapat 21 pontos vezetest kiad a kezebol, nem Alexet kene elokaparni, hanem elso nekifutasbol pl a DC-t. amugyis, PO-ban ha nincs baszatos vedelmed, elcsuszol. Alex nagyot jatszott, a 2. felidoben gyengebben muzsikalt, de szepen jottek is a serulesek.VegitaAzért az igazsághoz hozzátartozik, hogy a 21 pontos előny felépítésében igen jelentős szerepe volt a D-nek, hiszen a TO-ket (összesen 4!) mégiscsak ők provokálták ki. Kétségtelen, ezeket a ziccereket (nagyon jó pozíciókból indultak a drive-ok) ki is kell használni, és ezt Alex megtette. Nekem élmény volt Alex-et nézni (elnézést, elfogult vagyok vele, mint családunk egy tagja, akihez azért kötődöm), szerintem rendesen odatette magát. Volt pár olyan megmozdulása, amit nagyon hiányolok ebben a játékban, de tőle kétszer is láttam, szerintem hatalmas (amikor a zseb kezd összeomlani, Alex kimozog, aztán elindul balra előre futva a LOS felé és jobbra előre csuklóból átnyomja a lasztit... tiszta kézilabda) és eredményes is volt, azon kívül rendesen bevállalt futásokat is (egyszer fejjel előre vetődve!), és volt nagyon gyors helyzetfelismerése is, a tetejében TD passz lett. A félidőben megfordult a fejemben, hogy milyen lenne egy SB-ban ellenük...pikáns... aztán másképp alakult... kár érte. A Chiefs idei teljesítményéről elismerően kell nyilatkozni!
több mint 12 éve
nagyon nehezen osszekapart gyozelemre szamitok. a GB-ben sok a serult, viszont tul meleg nem lesz, bar colin nem peyton, hogy csak melegben kepes jatszani.
Every man at some point in his life is going to lose a battle. He is going to fight and he is going to lose. But what makes him a man is at the midst of that battle he does not lose himself. This game is not over, this battle is not over.