San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 14 éve
Most tudtam csak megnézni a meccset, végre egyértelmű hovatovább laza meccs lett belőle 😀 Már az Eagles elleni meccsen vártam a Westy paradét. Sajnálom, hogy Gore sérülése kellett hozzá, hogy Sing is belássa, mennyire használható ember. Az egész szezonban, ha 8 carryt kapott eddig. Most mennyire bosszantó az első 5 meccs! :mad: Alex favorizálása a végsőkön túl is most még nagyobb baromságnak tűnik Singtől.smithsexual... az a tuti 😀
Apropo Petey: Rangváltás mondjuk troysexualra? 😀diverdoc
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Most tudtam csak megnézni a meccset, végre egyértelmű hovatovább laza meccs lett belőle 😀 Már az Eagles elleni meccsen vártam a Westy paradét. Sajnálom, hogy Gore sérülése kellett hozzá, hogy Sing is belássa, mennyire használható ember. Az egész szezonban, ha 8 carryt kapott eddig. Most mennyire bosszantó az első 5 meccs! :mad: Alex favorizálása a végsőkön túl is most még nagyobb baromságnak tűnik Singtől.Apropo Petey: Rangváltás mondjuk troysexualra? 😀
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 14 éve
szaba
10 550
én is örülök, remélem ez a fafej Sing belátja hogy használni kell ezek után.peteyKénytelen lesz. 😛 Jó lesz ez a westy-dixy duó 😛
több mint 14 éve
Örülök Westinek,bírja a 25 carryt meccsenként,ha megsérül (ne tegye 😊) az nem a túlterheléstől lesz 😊
több mint 14 éve
Gore nélkül talán több passz lesz, Crabtree és Davis elvileg ászok, használni kéne őket is...JayBNa meg Westbrooknak is remek kezei vannak...most már használni kell!
BleedingGreen:Nem úgy nézett ki mint aki már nem bírja. 😊
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
Hát gyerekek, totál lefeküdtünk nektek, egy kabaré volt az egész. Nem akarom elbagatellizálni a győzelmetek értékét, de a liga (most már vitathatatlanul) leggyengébb csapata ellen brillíroztatok. Na jó, a Carolina még esélyes erre a címre... 😊Egyébként meg mi úgyis jobban járunk majd egy jobb draftpozícióval jövőre 😛
Gore-t sajnálom, nagy árat fizettetek a győzelemért.
több mint 14 éve
JéBé
7 035
Gore nélkül talán több passz lesz, Crabtree és Davis elvileg ászok, használni kéne őket is...
több mint 14 éve
Jobbulást neki, reméljük a későbbi karrierjét nem hátráltatja majd. Westbrooknak meg óriási grat. Sajnos egy ilyen sérülés kell ahhoz hogy megtudják az emberek hogy még mindig mire képes.Gore out for seasonHöri😕 jobb oldali csípőtörés wazpetey
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Westbrook's 135 rush yards are 4th-most of his brilliant career - 167 vs. ATL in 2008, 148 vs. MIA in 2007 and 141 in 2008 playoffs vs. NYG
több mint 14 éve
Nekem az tetszett leginkább, hogy meggyőzően játszottak. A 27 pont talán a legjobb is idén, akkor ez külön öröm. De a lényeg sztem tényleg az ,hogy ez egy egyértelmű győzelem volt. Végig kézben tartotta a csapat a meccset, kis hibák voltak, ezt nem tagadom, de azzal együtt is így gondolom. És ez is van olyan fontos, mint a győzelem maga.Főleg csoportmeccsen győzni mindig öröm. És van még 3 csoport rangadó. Az NFC W. nagyon érdekes és izgalmas lehet még.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 14 éve
Westy már nem biztos hogy sorozatban elbír meccsenként 20-25 carry-t, de ha megfelelően váltják egymást Dixonnal akkor talán pótolhatják Gore-t. Én mindenesetre szurkolok Westbrooknak és nektek.Dixon time!tenorxVagy jó az öreg a háznál Westbrook effektus 😊ThundersNFL
Ja és valaki szóljon Sing-nek, hogy passzolni is lehet neki, abban legalább ilyen jó 😀 .
több mint 14 éve
Dixon time!tenorxVagy jó az öreg a háznál Westbrook effektus 😊
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 14 éve
Dixon time!
több mint 14 éve
Grat, a mai a W esélyt adhat a csoportgyőzelemhez. Jövő héten üssétek meg a Packerst, lécci. 😊
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 14 éve
Westbrook nagyszerű meccsének nagyon örülök.Többet kellett vna eddig is használni.Viszont ezt a 47 futás / 23 passz arányt nem tudnám megszokni.Greengoén is örülök,l remélem ez a fafej Sing belátja hogy használni kell ezek után.
több mint 14 éve
Westbrook nagyszerű meccsének nagyon örülök.Többet kellett vna eddig is használni.Viszont ezt a 47 futás / 23 passz arányt nem tudnám megszokni.
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
HÁt akkor ma NFCW showdown 😊 pedig úgy indultunk neki a szezonnak mindketten, hogy ez lesz az egyik vízválasztó a trónért folytatott csata útján...aztán tessék :/ akárki nyer 1 meccsel lesz elmaradva az első helytől 😂 viszont parázs meccseket szoktunk tolni mindig helyezés ide vagy oda.
kis érdekességek:
Final thought: This year, Singletary’s staff has been out-coached Kansas City (second-year head coach Todd Haley), Seattle (first-year coach Pete Carroll), Philadelphia (12th-year coach Andy Reid), Tampa Bay (first-year coach Raheem Morris) and probably St. Louis (second-year coach Steve Spagnuolo), too. Szóval akkor miért is szidom Singet? 😀
I can add: I’ve heard recently that Jed York has told some people he’s very interested in learning more about Harbaugh.
If Jed goes about this right, he should gather the info, make unofficial contact with Gruden and Harbaugh’s agents, get a read on what they’d want and if the 49ers could satisfy that, and THEN Jed can make the move he has to, with alacrity, once the 49ers’ season concludes. http://blogs.mercurynews.com/kawakami/2010/11/29/49ers-vs-arizona-andrew-luck-significance-grudens-words-and-other-notable-issues/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+kawakami-merc+%28Talking+Points+with+Tim+Kawakami%29
kérdés az hogy ők mit gondolnak hogy akarnak-e jönni 😊
több mint 14 éve
Injury report:Sérült: Joe Staley
Kétséges a játéka: Joe Nedney, Wiliam James
Kérdéses: Dashon Goldson
Vernon Davisnek (pedig ő most kifejezetten kell), Anthony Davisnek és Frank Gorenak (ő meg mindig kell) kisebb boka, Josh Morgannak meg vállproblémája van, de vszínű játszanak.
Ahogy néztem a Cards listáját, ott többen vannak dögrováson, főleg a D#-ben.
Remélem ezt ki is használjuk, ezért is bízom annyira Davisben.
több mint 14 éve
Brooks szerint két PO esélyes csapat játszik hétfőn 😀 😀a kínos igazság az hogy simán így lehet
“Everybody is still in the playoff hunt,” he said. “They can win six games straight and still be in the playoffs as well. We still have everything to play for.” 😀 😀diverdoc
több mint 14 éve
Brooks szerint két PO esélyes csapat játszik hétfőn 😀 😀 “Everybody is still in the playoff hunt,” he said. “They can win six games straight and still be in the playoffs as well. We still have everything to play for.” 😀 😀
több mint 14 éve
http://www.nfl.com/videos/nfl-films-sound-efx/09000d5d81c3256e/Sound-FX-Patrick-Willis-miked-up kicsit rámentem ezekre a videókra 😊 itt PW ... BEASTGeronimojah, már linkeltem, de jó nézni ezeket 😊
"not today" 😀
több mint 14 éve
Ha emlékeim nem csalnak a Young név már bejött egyszer a SF történelmében 😀rodocBár mint total elvakult Montana fan, az uccsó éve miatt Steve kicsit mindig is tüske lesz nekem, de akkor is a válasz: Bizony bejött!! 😊
Itt együtt ketten egy harmadik ikonról:
http://www.youtube.com/watch?v=aG9M64O9Fuo
több mint 14 éve
http://www.nfl.com/videos/nfl-films-sound-efx/09000d5d81c3256e/Sound-FX-Patrick-Willis-miked-up kicsit rámentem ezekre a videókra 😊 itt PW ... BEAST