NFL eredménykövetés - 5 aktív topik
RedZone week 12
132
14
19:00
Chicago Bears - Minnesota Vikings
32
14
19:00
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
18
5
22:05
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
13
7
22:25
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
8
6
22:25
Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 13 éve
Lynch azert miket csinalt mar? Most megbocsatva minden marhasaga! 😀az egész alapszakaszt nehezen viseltem én is..rossz volt nézni egyszerűen a meccseinket...nem gondoltam, hogy ilyen erő van ebben a csapatban...MadBraxa azért szidtuk Lynchet is eleget.Sebiiaz egész csapatot úgy ahogy van 😊a.kacsa
-- TIME I'AM! --
több mint 13 éve
Akármi lesz a következő fordulóban, a csapat most bebizonyította, hogy 7-9 ide vagy oda nem érdemtelenül jutott a PO-ba. Azt az üzenetet kaptam egy sráctól Seattle-ből (aki minden hazai meccsen ott van a QWest-en), a többit pedig otthon nézi, hogy a szezon legjobb játéka volt, de a 10-0 hátrány után olyan jók voltak mint a 2005ös csapat az NFC döntőben.
több mint 13 éve
az egész alapszakaszt nehezen viseltem én is..rossz volt nézni egyszerűen a meccseinket...nem gondoltam, hogy ilyen erő van ebben a csapatban...Braxa azért szidtuk Lynchet is eleget.Sebiiaz egész csapatot úgy ahogy van 😊a.kacsa
@KJuraszik
több mint 13 éve
le a kalappal 😀Szerintem is nyerhet a Seattle, itt ezt fejtegetem:De most tényleg! Miért ne verhetnénk meg a bajnokot? Minden gombát meg lehet enni, egyszer! Lenéznek bennünket? Nem baj, holnap délután azért is Seahawks cuccban megyek az Olaj kosármeccsére. Megütjük a Kaposvárt, este meg jöhet a Saints! Hátha Hassie végre nem betlizik!garrett27Ez a playoff, itt minden előfordulhat. Lehet hogy 30 ponttal bealáznak, de lehet, hogy leveritek a bajnokot 😊 reméld a legjobbat és készülj a legrosszabbra 😉nDRo
http://mnfl.blog.hu/2011/01/08/mit_varok_a_wild_card_hetvegetolsanci21
-- TIME I'AM! --
több mint 13 éve
Braxa azért szidtuk Lynchet is eleget.Sebiiaz egész csapatot úgy ahogy van 😊
több mint 13 éve
Sebii
3 527
Braxa azért szidtuk Lynchet is eleget.
több mint 13 éve
irány dallas. úgy gondoltam 😊 mindegy az a lényeg h még egy hét seahawks football
több mint 13 éve
Grat srácok, de most már meg ne álljatok a döntőig.verjék is ki aztán jöhetnek a soldierre 😊
Falconst tessék megverni nagyonatapapa
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
braxa88
12 534
simán 😊 mindig is birtam őt. nem vele volt baj, hanem az fallalaz év képe:óriási....gondoltad volna, hogy ez a pali még ekkora örömöt fog okozni nekünk ? 😊Mad
braxa88
több mint 13 éve
Gratulálok a csapatnak! Szép győzelem volt, bár lehet kutúráltabban is kommentálni 😉
több mint 13 éve
Meg a kép alapján úgy tűnik magának 😛 Amúgy gratula!az év képe:óriási....gondoltad volna, hogy ez a pali még ekkora örömöt fog okozni nekünk ? 😊Mad
braxa88
több mint 13 éve
az év képe:óriási....gondoltad volna, hogy ez a pali még ekkora örömöt fog okozni nekünk ? 😊
braxa88
@KJuraszik
több mint 13 éve
fejben nagyon toppon volt ma, a playek nagy többségében úgy olvasta a játékokat mint egy rutinos safety...le a kalappal.... 😊Thomas óriási volt, ez a pali egy kibaszott raptor 😀Madaz.
nagyon jó safety. futás és passz ellen is király. hatalmas S lehet belőle.braxa88
@KJuraszik
több mint 13 éve
xrace77
4 515
Jó kis meccs volt, külön öröm volt látni, hogy Stokleynak is kijött a lépés. 😊
több mint 13 éve
Duff
3 133
Hat skacok, ez nagyon jo meccs volt, Többször szivrohamot kaptam a meccs alatt, de megérte. Akit különösen ki kell emelni mai teljesítmény alapjan, az Hassie, Carlson, Stokley, Lynch, Thomas, Brock. Ugy amblokk a defense, szerintem megint ratyi teljesítményt nyújtott, de egyénileg legalább páran ki tudtak emelkedni.Azt kell mondanom, megérdemeltük a továbbjutást, jobban játszottunk, mint a szentek, ráadásul véleményem szerint a bírók kicsit próbáltak nekik fújni, gondolom, mert vendégek voltak, jobb mutatóval.
Holnap a GB-nek szurkolok. Alapbol is jobb szeretem, a packerst, mint az eagles-t, de jobb lenne a macikkal találkozni a köv. fordulóban, őket már idén 1x elvertük, és gyengébbek szerintem, mint a falcons.
GO HAWKS!
több mint 13 éve
braxa88
12 534
chicagoban idén már nyertünk, szal ott mi vagyunk a favoritok, hazai pályán meg verünk bárkit 😀mostantól hajrá green bay hogy itthon játsszunk megint.Ha nyer is holnap a Green Bay, akkor ők mennek Atlantába, a Seattle pedig Chicagóba.Vrijbloed
nem hiszem el h ez megtörténta.kacsa
jaj de ilyenkor nagyképűsködni 😀
több mint 13 éve
Most mit lehet erre mondani? Minden rosszat visszavonok, amit év közben mondtam! Istenkirály meccs volt!!! Megérdemelte a csapat a győzelmet! Thomas, Lynch, Tatupu......mindenki! Mikor bejutottunk a PO-ba megnyugodtam, innen már jutalomjáték az egész. Na de most! Hihetetlen! Go Seahawks!!!!! Éljenek az underdogok!
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 13 éve
Sebii
3 527
Mondtam én, hogy csak altattuk az ellenfeleket az alapszakaszban! 😀 Álommeccs. Nem hittem volna. 😊
több mint 13 éve
braxa88
12 534
Thomas óriási volt, ez a pali egy kibaszott raptor 😀Madaz.
nagyon jó safety. futás és passz ellen is király. hatalmas S lehet belőle.
több mint 13 éve
mostantól hajrá green bay hogy itthon játsszunk megint.Ha nyer is holnap a Green Bay, akkor ők mennek Atlantába, a Seattle pedig Chicagóba.
több mint 13 éve
GB ellen NFC döntőben simán 😉mostantól hajrá green bay hogy itthon játsszunk megint.Már semmiképp sem játszhatunk itthon.Sebii
több mint 13 éve
NFC döntőben fogtok ha packers lesz az ellenfél.mostantól hajrá green bay hogy itthon játsszunk megint.Már semmiképp sem játszhatunk itthon.Sebii