Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 4 éve
Kellett Watt ide az NFC Westbe, mint egy falat kenyer.Meg a 9ers leakaszthatna Watsont es csodas eveknek neznenk elebe.
több mint 4 éve
Nyugodj bele még 5-6 évig boldogít minket. Amíg a szurkolók nem égetnek 12-es zászlókat a stadion előtt Pete helye betonbiztos elvégre stabil PO csapatot csinált a Seahawksból.Szerintem Jody ugy lehet vele, hogy ha Paul megbizott PC-ben, akkor o nem fogja elmozditani. Ilyenkor jobb lenne egy hajdani Jerry Jones aki mindenbe beleszol. Mindegy. 1-2 ev es PC nem lesz mar itt. Kivarom.az.... egyre inkább kezdem megérteni a mi Rapunzelünk döntését. (tényleg valaki csinálhatna toronyba zárt aranyhajas Russell Wilson siget)UndinakSzomoru.
profootballtalk.nbcsports.com/2021/02/28/with-no-owner-involvement-pete-carroll-is-calling-the-shots-in-seattle/
Cancel Culture
undisputedly
Cancel Culture
undisputedly
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 4 éve
Pete Carrollt Jody hozta... a teljes identitásának az alapjaSzerintem Jody ugy lehet vele, hogy ha Paul megbizott PC-ben, akkor o nem fogja elmozditani. Ilyenkor jobb lenne egy hajdani Jerry Jones aki mindenbe beleszol. Mindegy. 1-2 ev es PC nem lesz mar itt. Kivarom.az.... egyre inkább kezdem megérteni a mi Rapunzelünk döntését. (tényleg valaki csinálhatna toronyba zárt aranyhajas Russell Wilson siget)UndinakSzomoru.
profootballtalk.nbcsports.com/2021/02/28/with-no-owner-involvement-pete-carroll-is-calling-the-shots-in-seattle/
Cancel Culture
undisputedly
Cancel Culture
undisputedly
Sending out an S.O.S
több mint 4 éve
Szerintem Jody ugy lehet vele, hogy ha Paul megbizott PC-ben, akkor o nem fogja elmozditani. Ilyenkor jobb lenne egy hajdani Jerry Jones aki mindenbe beleszol. Mindegy. 1-2 ev es PC nem lesz mar itt. Kivarom.az.... egyre inkább kezdem megérteni a mi Rapunzelünk döntését. (tényleg valaki csinálhatna toronyba zárt aranyhajas Russell Wilson siget)UndinakSzomoru.
Cancel Culture
undisputedly
Cancel Culture
több mint 4 éve
az.... egyre inkább kezdem megérteni a mi Rapunzelünk döntését. (tényleg valaki csinálhatna toronyba zárt aranyhajas Russell Wilson siget)UndinakSzomoru.
Cancel Culture
undisputedly
Sending out an S.O.S
több mint 4 éve
UndinakSzomoru.
Cancel Culture
több mint 4 éve
Mehet Isten hírével, a védőfal köszöni szépen, nélküle is top5-ös egység.
több mint 4 éve
Álítólag (BHenderson) Dunalp helye nem biztos.... 😕
Sending out an S.O.S
több mint 4 éve
Hoppá, viszont itt egy -szerintem- remek lépés.Végre elmozdították Austin Davist, és visszahozták Tatert (Carl Smith).
Aki nem követte 11-17 között ő edzette Wilsont.
Az Offseason 1. jó lépése, ha marad Wilson, ha megy.
Sending out an S.O.S
több mint 4 éve
Undinakprofootballtalk.nbcsports.com/2021/02/28/with-no-owner-involvement-pete-carroll-is-calling-the-shots-in-seattle/
Sending out an S.O.S
több mint 4 éve
New Orleans polgármestere szívesen látná Wilsonékat a városban, Russ focizna az asszony meg a fesztiválokon léphetne fel..Nem megbantva senkit, de New Orleans nem eppen az orszagos celebkedesre vagyok mekkaja. Mondjuk kb 2/3-a feke a lakossagnak, lehet ott jobban ereznke megukat 😀
Oszi
több mint 4 éve
New Orleans polgármestere szívesen látná Wilsonékat a városban, Russ focizna az asszony meg a fesztiválokon léphetne fel..
több mint 4 éve
De Wright pont most mondta, hogy nem ad arkedvezmenyt iden nyaron, tehat ez azt jelenti, hogy nem gond neki ha el kell mennie."As long as I’m in Seattle, Russ is going to be the QB. He means to much to us. He means way too much to this organization. He means way too much to this city.” -- @KJ_WRIGHT34 on @gmfbJézus az a csávó még nálunk játszik? - 56???
Wright is megszólalt az ügyben!
funkyparduc
Cancel Culture
Erre most lenyilatkozza, hogy "amig en itt vagyok, addig RW a QB" 😀 Szerintem ez rejtett uzenet, es azt jelenti, hogy mindketto elmegy nyaron 😀
Szerkesztette: undisputedly
több mint 4 éve
"As long as I’m in Seattle, Russ is going to be the QB. He means to much to us. He means way too much to this organization. He means way too much to this city.” -- @KJ_WRIGHT34 on @gmfbJézus az a csávó még nálunk játszik? - 56???
Wright is megszólalt az ügyben!
funkyparduc
Sending out an S.O.S
több mint 4 éve
"As long as I’m in Seattle, Russ is going to be the QB. He means to much to us. He means way too much to this organization. He means way too much to this city.” -- @KJ_WRIGHT34 on @gmfbWright is megszólalt az ügyben!
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 4 éve
Én nem beszéltem el senki mellett. Nekem van egy olyan állításom, hogy felprogramozni egy játékrendszert és ehhez legyártani a hozzávaló fogaskereket nem ugyanaz, mint kinevelni a megfelelő, döntésképes irányítót, aki szellemi társ egy háborúban.Kicsit elbeszéltünk egymás mellett. Ezek szerint te mint 1. profi edző gondoltál, én a magam a részéről pedig karrier csúcsrajáratás címszó alatt gondolkodtam. Mea culpa.Próbálom megfejteni, hogy Mike Mularkeynek mi köze a Shannahan treehez...Én azért elnézegetnék egy Fieldset itt... simán. Nyers, mint Josh Allen volt, de kb. ugyanannyira tehetséges. Ha kapna 2 évet tanulni, egy remek OC-től (nem akarok előítéletes lenni, de a Shanny edzői fáról még nem láttam olyan offenzív koponyát, akinek sikerült épkézláb irányítókarriert összetenni, illetve Elway volt az utolsó, talán)
Cancel Culture
empty taxi
Cancel Culture
empty taxi
Arról a coaching treeről nem tudom ki képes utóbbit felmutatni. Ryan sem az szerintem, pedig nála volt remény és hittem benne...sorry.
Sending out an S.O.S
több mint 4 éve
Kicsit elbeszéltünk egymás mellett. Ezek szerint te mint 1. profi edző gondoltál, én a magam a részéről pedig karrier csúcsrajáratás címszó alatt gondolkodtam. Mea culpa.Próbálom megfejteni, hogy Mike Mularkeynek mi köze a Shannahan treehez...Én azért elnézegetnék egy Fieldset itt... simán. Nyers, mint Josh Allen volt, de kb. ugyanannyira tehetséges. Ha kapna 2 évet tanulni, egy remek OC-től (nem akarok előítéletes lenni, de a Shanny edzői fáról még nem láttam olyan offenzív koponyát, akinek sikerült épkézláb irányítókarriert összetenni, illetve Elway volt az utolsó, talán)
Cancel Culture
empty taxi
Cancel Culture

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Próbálom megfejteni, hogy Mike Mularkeynek mi köze a Shannahan treehez...Én azért elnézegetnék egy Fieldset itt... simán. Nyers, mint Josh Allen volt, de kb. ugyanannyira tehetséges. Ha kapna 2 évet tanulni, egy remek OC-től (nem akarok előítéletes lenni, de a Shanny edzői fáról még nem láttam olyan offenzív koponyát, akinek sikerült épkézláb irányítókarriert összetenni, illetve Elway volt az utolsó, talán)
Cancel Culture
empty taxi
Sending out an S.O.S
több mint 4 éve
Én azért elnézegetnék egy Fieldset itt... simán. Nyers, mint Josh Allen volt, de kb. ugyanannyira tehetséges. Ha kapna 2 évet tanulni, egy remek OC-től (nem akarok előítéletes lenni, de a Shanny edzői fáról még nem láttam olyan offenzív koponyát, akinek sikerült épkézláb irányítókarriert összetenni, illetve Elway volt az utolsó, talán)
Cancel Culture

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Tőlem mehet.Kell neked a pihenés még 😊
akdestroyer
Ha van kedved nézz rá a QB prospectekre.
Aztán dumáljuk meg mit látsz.
Sending out an S.O.S
több mint 4 éve
A kurva nagy igazsag az, hogy egy évek óta stabilan magas szinten teljesítő QB-nk van, ettől függetlenül egyesek úgy csinálnak mintha egy Peterman/Bortles kaliber állna a center mögé.Ja nem, csak még soha nem "blődöztem le" senkit, gondoltam kipróbálom milyen, de... nem jött be az érzés, nem lettem ezáltal jobb, szóval ignoráld nyugodtan.
Az erőnek meg mindig egyensúlyban kell lennie, ezért alapítottam a RW egyházat. Oktalan gyűlőlködésre az anyaszentegyház a válasz.
Cancel CultureÉn nagyon szeretek vitázni, főleg veled, főleg érvekkel.
Van az is, vagy ez most csak a trollkodás ideje?
akdestroyer
És vitatkozzatok persze tovább, hátha előrébb leszünk.
Nem kell már érvelnem, és tulajdonképpen neked sem kell. 1.) mert mi ezt már lejátszottuk... 2.) Elengedte Wilsont és jelen pillanatban sokkal jobban érdekel a gondolat, hogy esetleg megszerezhetjük Justin Fieldset, és mit lehetne vele építeni, mint hogy Russell Wilsont megverik e a társai az első edzésen vagy sem.
Az sem érdekel, hogy Ciara mekkora boszorkány, mert nem dolgom.
Az sem érdekel, hogy RW, vagy PC a felelősebb a csapat szétesésében, mert a múlt és eltemettem a halottaimat.
Nem érdekel a polgi sem, és az sem hogy Jody Allen egy mekkora tehetségtelen szar... már cáfolni sincs kedvem ezeket a dolgokat.
Csak és kizárólag a jelenlegi heisenbergi állapot megoldása érdekel. Tök szívesen beszélnék a prospectekről, szóval remélem hamarosan véget ér ez a királydráma
és ha mindenki kinyalogatta a sebeit, akkor talán lesz egy offseasonunk, aminek végre lesz valós tétje.
Sending out an S.O.S
több mint 4 éve
Megvilágosodtam: ott és akkor született meg Pete "többetkellfutnunk" Carroll. És ez mindent megmagyaráz.
több mint 4 éve
A kurva nagy igazsag az, hogy egy évek óta stabilan magas szinten teljesítő QB-nk van, ettől függetlenül egyesek úgy csinálnak mintha egy Peterman/Bortles kaliber állna a center mögé.Én nem tudom ezt honnan veszed, hogy valaki is azt mondta volna, hogy RW akárcsak középszerű QB. Senkitől nem olvastam ilyet ebben a topikban. Ezt most te magadnak mantráztad be. Szerintem mindenki örül hogy itt játszik. A szitu amibe belekerült/generált az nem tetszik sok embernek.
Az erőnek meg mindig egyensúlyban kell lennie, ezért alapítottam a RW egyházat. Oktalan gyűlőlködésre az anyaszentegyház a válasz.
Cancel CultureÉn nagyon szeretek vitázni, főleg veled, főleg érvekkel.
Van az is, vagy ez most csak a trollkodás ideje?
akdestroyer
Ennyi.
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!