Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 5 éve
Nem sok Reed-nek az a pénz? Csak kérdezem.Szerintem de kb egy jo szezonra ami nem is tavly volt😀 kell mellé valaki falba különben sulytalan lesz.
garrett27
Fant nem gondoltam volna h ilyen dealt kap
több mint 5 éve
Nem sok Reed-nek az a pénz? Csak kérdezem.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 5 éve
A csidalatos FO-nk azzal toltotte az FA period elso napjat, hogy a sajat toltelek embereinket visszaigazolta (Hollister, Jackson, Reed). Wow. Micsoda szakertelem kerem szepen. Championship.
több mint 5 éve
Én titkon remékenyedem benne, hogy Bulaga fogja tudni ugyanezt nálunk 2-4 millióval olcsóbban. Meg elhozzuk valamelyik veterán nose tacklet olcsóért (Harrison, Poe, Joseph), meg, hogy legalább egy Dante Fowler leesik és mondjuk jön a slotba Randall Cobb. De lehet bilibe lóg a kezem...Conklin nem csak fiatalabb, de o runblockban is egy szornyeteg. NEm veletlenul hoztak velunk hirbe mar honapokkal ezelott. Tokeletes lett volna ide, de majd megint hoznak valami Ifedit, vagy meghosszabbitjak az 1.0-t es egy ev mulva megy majd a sajnalkozas, hogy " jajj, hat nem kellett volna, inkabb Conklint kellett volna megszerezni". Ugyanugy, mint iden Blair es Aamdi jatszatasa. Mindenki kovtelte oket a kezdobe szezon felenel, erre az elmult par hetben PC mast se csinalt, csak olyanokat nyilatkozott, hogy igen, sajnaljak, nagy hiba volt oket nem jatszatni. Like wtf. Szenilis ven ...
SONICS-SEAHAWKS
több mint 5 éve
Én titkon remékenyedem benne, hogy Bulaga fogja tudni ugyanezt nálunk 2-4 millióval olcsóbban. Meg elhozzuk valamelyik veterán nose tacklet olcsóért (Harrison, Poe, Joseph), meg, hogy legalább egy Dante Fowler leesik és mondjuk jön a slotba Randall Cobb. De lehet bilibe lóg a kezem...
több mint 5 éve
Seahawks frontoffice szokas szerint skippeli az első napot/kat🤷🏻♂️Aztán mehet a kukázás😀közben meg olyan wtf dealek vannak hogy csak pislog az ember de kiváncsian várom az első hirt
több mint 5 éve
Conklin evi 12 millioert (42 millio3 evre) a Brownsban. Nekunk nem kellett ennyiert? Vicc.Kell a pénz az Ifedi dealhez.
undisputedly
Ő 2 millióval olcsóbban tudja
több mint 5 éve
Conklin evi 12 millioert (42 millio3 evre) a Brownsban. Nekunk nem kellett ennyiert? Vicc.
több mint 5 éve
Értem, de tavaly ilyenkor nem volt nyilvánvaló, hogy ennyi lesz az ára?En meggyoztem mar magam arrol, hogy nem er meg 22 milliot evente 😀Mit szolnatok egy Chris Joneshoz 1. korert?Nekem semmilyen scenario sem tetszene amiben Clowney-t elengedjük.
Mellette meg ketto edge rushert a B kategoriabol (pl. Quinn, Irvin, Beasly) es Clowney-t elenegdnenk.
Realitasa semmi, hogy meglepjuk, de nekem tetszene. Campbellt ugye JS mar evekkel ezelott meg akarta szerezni, most is szo volt rola, de a Baltimore egy 5. korosert elvitte. Komolyan, milyen GM vagy, ha egy kiszemeltedet 5. korert elviszik, es nem ajanlasz tobbet. A jatekosert akit evek ota ide akarsz hozni. Vicc.
undisputedly
Bazdki most adtunk érte egy 2 kört. Miért kell minden páratlan évben tolnunk egy sheldonrichardsont?
akdestroyer
undisputedly
...
Én minden olyan húzást balfasznak találok, ahol 1.-2.kört adnak olyan játékosért, akit aztán 1 év múlva hagynak lelépni.
Ez már BoB színvonal.
több mint 5 éve
En meggyoztem mar magam arrol, hogy nem er meg 22 milliot evente 😀Mit szolnatok egy Chris Joneshoz 1. korert?Nekem semmilyen scenario sem tetszene amiben Clowney-t elengedjük.
Mellette meg ketto edge rushert a B kategoriabol (pl. Quinn, Irvin, Beasly) es Clowney-t elenegdnenk.
Realitasa semmi, hogy meglepjuk, de nekem tetszene. Campbellt ugye JS mar evekkel ezelott meg akarta szerezni, most is szo volt rola, de a Baltimore egy 5. korosert elvitte. Komolyan, milyen GM vagy, ha egy kiszemeltedet 5. korert elviszik, es nem ajanlasz tobbet. A jatekosert akit evek ota ide akarsz hozni. Vicc.
undisputedly
Bazdki most adtunk érte egy 2 kört. Miért kell minden páratlan évben tolnunk egy sheldonrichardsont?
akdestroyer
több mint 5 éve
Mit szolnatok egy Chris Joneshoz 1. korert?Nekem semmilyen scenario sem tetszene amiben Clowney-t elengedjük.
undisputedly
több mint 5 éve
Mit szolnatok egy Chris Joneshoz 1. korert?Az biztos, hogy hozzá hasonló kaliberu jatekost meg a top10ben sem tudnank húzni, de kizártnak tartom, hogy beáldozzunk érte egy min. első kört hogy aztán még jól meg is fizessük
undisputedly
több mint 5 éve
Mit szolnatok egy Chris Joneshoz 1. korert?Mellette meg ketto edge rushert a B kategoriabol (pl. Quinn, Irvin, Beasly) es Clowney-t elenegdnenk.
több mint 5 éve
Elfogadták az új CBA-t, ami egyebek mellett elnézőbb lesz a marihuána fogyasztással lebukott játékosokkal.Van valakinek infója arról, hogy a jelenleg programban/eltiltás alatt lévő játékosokra nézve jár -e bármiféle változással?
Gordon jelenleg eltiltott, ugyanakkor a Seahawks játékosa, így akár érinthetné is a csapatot.
több mint 5 éve
Pedig azt mondják, ő meg tud oldani problémákat.😊 Bár el tudná tüntetni Ifedit is egy örök életre...Egy esetleges Britt és remélhetőleg biztos TT es Dickson cut után, mit szólnátok Wolfehoz és Kilgorehoz? Ha ügyesek vagyunk megúszhatjuk egy max 15 millás caphittel idénre, és tudom hogy nem kellenek az Ansahoz, Ilupatihoz hasonlo vakítások, de (ha nem vonul vissza) én 2-3 millioért örülnék egy Wakenak is, hátha egy gyűrű reményében aláír, valamint kiváló mentor lehetneGondolom nem Winston Wolfe-ot akarod Seattle-be küldeni...😊
Marsellus Wallace
Fast Willie
több mint 5 éve
Egy esetleges Britt és remélhetőleg biztos TT es Dickson cut után, mit szólnátok Wolfehoz és Kilgorehoz? Ha ügyesek vagyunk megúszhatjuk egy max 15 millás caphittel idénre, és tudom hogy nem kellenek az Ansahoz, Ilupatihoz hasonlo vakítások, de (ha nem vonul vissza) én 2-3 millioért örülnék egy Wakenak is, hátha egy gyűrű reményében aláír, valamint kiváló mentor lehetneGondolom nem Winston Wolfe-ot akarod Seattle-be küldeni...😊
Marsellus Wallace
több mint 5 éve
Egy esetleges Britt és remélhetőleg biztos TT es Dickson cut után, mit szólnátok Wolfehoz és Kilgorehoz? Ha ügyesek vagyunk megúszhatjuk egy max 15 millás caphittel idénre, és tudom hogy nem kellenek az Ansahoz, Ilupatihoz hasonlo vakítások, de (ha nem vonul vissza) én 2-3 millioért örülnék egy Wakenak is, hátha egy gyűrű reményében aláír, valamint kiváló mentor lehetne
több mint 5 éve
Most írogatom ugyeca draft értékelőket, s a 2010től 2012 közötti draftok brutálisan erősek lettek. Utána viszont vmi nagyon eltört a 2013s terített betli aztán itt ott amott talàlat. Gyakorlatilag, kis túlzássa, ha Wilson nem lenne kb PC sem lenne már sehol....Ez azert -finoman szolva is- felrevezeto, mert 2013 korul es azutan a liga legerosebb rostere volt nalunk. Nem volt eselye a fiataloknak palyara kerulni, fejlodni, megragadni. A proglema leginkabb a 2016 ota eltelt par evvel van es az olyan fejvakaros pickekkel, mint Malik McDowel, LJ Collier es tarsaik. A roster teljesen leepeult az elmult par evben, Pete meg demenciaban szenved.
dande
több mint 5 éve
Most írogatom ugyeca draft értékelőket, s a 2010től 2012 közötti draftok brutálisan erősek lettek. Utána viszont vmi nagyon eltört a 2013s terített betli aztán itt ott amott talàlat. Gyakorlatilag, kis túlzássa, ha Wilson nem lenne kb PC sem lenne már sehol....
több mint 5 éve
9 ujonc amugy sem kerulhet fel a rosterre, tehat valoban hulyeseg lenne a letrade. Ezzel egyutt szinte biztosak lehetunk benne, hogy lefele mozgunk majd, mert kell a 30. practice squad jatekos is aki semmi valos haszonnal nem kecsegtet. Seahawks things.Beutott a Pick eso. Eddig is eleg eros draft capital volt a kezunknel, de a most megszerzett kompenzacios pickekkel mar nincs mentseg JS-nek. 4 pick az elso 3 korben.Akkor talán most nem lesz letrade, mivel van 2 db 2. kör. Bár a megszokás nagy úr.
1. kor 27. pick
2. kor 59. pick
2. kor 64. pick (KC-tol Clarkert)
3. kor 101. pick (kompenzacio ET-ert)
4. kor 133. pick
4. kor 144. pick (kompenzacio Coleman-ert)
5. kor 155. pick
6. kor 214. pick (kompenzacio Samar Stephanert)
7. kor 242. pick
undisputedly
garrett27
több mint 5 éve
Beutott a Pick eso. Eddig is eleg eros draft capital volt a kezunknel, de a most megszerzett kompenzacios pickekkel mar nincs mentseg JS-nek. 4 pick az elso 3 korben.Akkor talán most nem lesz letrade, mivel van 2 db 2. kör. Bár a megszokás nagy úr.
1. kor 27. pick
2. kor 59. pick
4. kor 133. pick
5. kor 155. pick
7. kor 242. pick
undisputedly
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 5 éve
Beutott a Pick eso. Eddig is eleg eros draft capital volt a kezunknel, de a most megszerzett kompenzacios pickekkel mar nincs mentseg JS-nek. 4 pick az elso 3 korben.1. kor 27. pick
2. kor 59. pick
4. kor 133. pick
5. kor 155. pick
7. kor 242. pick