Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 6 éve
Kell a jó ellenfél választás 😊 😉kurvajó meccset tolt a 2018as class. Pedig hányszor olvashattuk a topicban hogy mennyire szarul draftol a csapat.Szerintem arra akar celozni, hogy "utolsokbol lesznek az elsok", azaz a korabban lesajnalt class tegnap oda tette magat. Remelem nem arra, hogy konstansan qrva jo a class, mert az azert tulzas es bator feltetelezes 😀27th: RB Rashaad PennyLehet, hogy csak én nem értem ezt a hsz-t
79th: DE Rasheem Green
120th: TE Will Dissly
141st: LB Shaquem Griffin
146th: CB Tre Flowers
149th: P Michael Dickson
168th: OT Jamarco Jones
186th: DE Jacob Martin
220th: QB Alex McGough
tegnapi meccs után, khm.
braxa88
BigBaltazar
undisputedly
braxa88
több mint 6 éve
kurvajó meccset tolt a 2018as class. Pedig hányszor olvashattuk a topicban hogy mennyire szarul draftol a csapat.Szerintem arra akar celozni, hogy "utolsokbol lesznek az elsok", azaz a korabban lesajnalt class tegnap oda tette magat. Remelem nem arra, hogy konstansan qrva jo a class, mert az azert tulzas es bator feltetelezes 😀27th: RB Rashaad PennyLehet, hogy csak én nem értem ezt a hsz-t
tegnapi meccs után, khm.
braxa88
BigBaltazar
undisputedly
több mint 6 éve
Szerintem arra akar celozni, hogy "utolsokbol lesznek az elsok", azaz a korabban lesajnalt class tegnap oda tette magat. Remelem nem arra, hogy konstansan qrva jo a class, mert az azert tulzas es bator feltetelezes 😀27th: RB Rashaad PennyLehet, hogy csak én nem értem ezt a hsz-t
tegnapi meccs után, khm.
braxa88
BigBaltazar
több mint 6 éve
27th: RB Rashaad PennyLehet, hogy csak én nem értem ezt a hsz-t
tegnapi meccs után, khm.
braxa88
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 6 éve
27th: RB Rashaad Penny79th: DE Rasheem Green
tegnapi meccs után, khm.
több mint 6 éve
Köszönöm! Szomorú, hogy két ember staffból, Defülöp és Reich távozása ennyire meghatározza negatívan a dolgokat. Ha nem is idén de reméljük jövőre sikerül igazítani ezen...Hát szívesen, de ne temessétek Wentzet. Mondjuk én Garoppolot is mindig megvédem. Nem tudom elégszer elmondani, ha a kupola megmarad, akkor egy jó fiatal QB fel tud lépni, és életben tartja a játékot, ezzel lehetetlen helyzetbe hozza a csapdázó védelmeket. Nálunk mindenki odavan Wagnerért, hogy a ligalegjobb LB-je. Wagner nagyon jó, aláírom, de szinte biztos vagyok abban, hogy Wright az igazi koponya és folyamatosan olvasta a klippinget (amikor elváltanak a célpontok)... Lényeg, egy ilyen páros ellen nehéz, de még így sem volt veszélytelen, amikor Wentz néha fel tudott lépni. De azért ez tegnap alapvetően nem sikerült.
dande
Ne tegyetek le Wentzről (nagy a teher, volt ilyen éve ám Wilsonnak is).
több mint 6 éve
rowi
9
én csak annyit jegyeznék meg, hogy a két rb nem nagyon tudja a playbookot. a wilsonnak beírt fumble abból lett, hogy carson nem számított handoffra, oda se nézett. az egyik sack meg úgy született, hogy wilsonnak még a play elindítása előtt pennyt kellett irányítania, hogy hova álljon, majd amikor már ment a play, penny nézelődött, az emberét meg nem vette fel, aki így akadály nélkül gyalulhatta le wilsont. oké penny végül megmentette az offense-t, de hát nah.a győzelem ettől még győzelem, és ezzel - meg a panthers vereségével - kb meg is van a playoff, lehet már ennyi is elég, de a cardinals elleni hazai már tuti elég lenne. 9-2-ről álmodni se mertem a szezon elején. a következő 3 hétben eldől, hogy lesz-e ebből wild card idegenbeli meccsnél jobb vagy sem, bár ahogy idén megyeget idegenben, az nem biztos hogy baj lenne😊 ettől még a MIN, @LAR @CAR sorból 2-1-től 0-3-ig minden elképzelhető
több mint 6 éve
"They are 55-0 under Carroll when they have a lead of four points or more at halftime."😀
több mint 6 éve
Köszönöm! Szomorú, hogy két ember staffból, Defülöp és Reich távozása ennyire meghatározza negatívan a dolgokat. Ha nem is idén de reméljük jövőre sikerül igazítani ezen...
több mint 6 éve
Helmut, most (meg tán máskor is) 😊 , hogy láttál minket, mit gondolsz Wentzről, rólunk, stb...? Mi a probléma és esetleg van e remény vagy jön mondjuk 3 negatív szezon és pápá DP SB ide vagy oda?Én ezt nem akarom meghájlevelkedni, van annyi huszár, aki lődözi a lufikat, meg szektás. Én azt látom Wentz esetében, hogy nem jó helyen van ez a kocsi.
dande
Régebben a 8. hét volt a fordulópont minden évben. Addigra beépülnek az új elemek, összeszoknak a sorok, beáll a balance, az analitikus csapat megcsinálja a debugokat, vissazfejtették az ellenfelet, így a védelmek kihagyhatnak egy-egy olvasást, tehát felgyorsul a játék. Most ez a 9-10. hét lett, mert komplexebb lett maga a támadójáték hívás is (kb a 13. lesz a következő milestone).
Nem Wentzzel kezdeném. Pont erről írok pár hete, -mert ezt nézegetjük hetek óta olyanokkal, akikkel együtt végeztünk az egyetemen- hogy az egész idény nagyon bizonytalanul indult, védelmi oldalról. Pár D kiemelkedett rögtön, pár pedig elsüllyedt. Látni kell, hogy a szemünk előtt zajlik, zajlott a támadó játék forradalma, a sok direkt snappel, play actionnel, 4 teames blokk csapda játékokkal, missleadekkel, stb. A támadójáték komplexebb lett, mint akár 10 éve volt, főleg ezekkel a tripple thrash treat irányítókkal. Namost ebből mit tud a Philly??? Nem sokat, és nekem Pederson nagyon nagy csalódás. Olyan van, hogy nem megy az irányítódnak, de akkor nem dobod rá a sziklát. Diggs érkezésével visszatért a Hox játék egyik alapja, a csapdázás, ráadásul "kiváltó csapdák" vannak. Mélyen 3-4 sorban áll a védelem és váltják ki a zónákat, játékonként áthívott átadási zónákkal. Erre írta múlt héten a harcos, hogy váltogatja a cover 3-t és a 6-ot. Ezt átlátni nagyon nem jó. Egyrészt megint az volt az elv Hox oldalon, hogy ne olvass Bullrush, tehát rögtön jött a nyomás(mert annyira nem húzott semmi meglepőt a Philly), plus mentek a csapdák. így nehéz jól játszani. Az egy másik dolog, hogy amikor Pederson segített átengedte a falat, és hívott egy Sean Paytont, azt meg Wentz nem dobta pontosan. Kell valamit csinálni a Philly OL-el, mert ez kevés, nagyon kevés, Wentz fellépni sem tudott, ami nála alap, ezzel együtt mélyen csalódás a játéka.
több mint 6 éve
Helmut, most (meg tán máskor is) 😊 , hogy láttál minket, mit gondolsz Wentzről, rólunk, stb...? Mi a probléma és esetleg van e remény vagy jön mondjuk 3 negatív szezon és pápá DP SB ide vagy oda?
több mint 6 éve
Szerintem Wilson pont ugyanúgy leszarja ezt az egész MVP marhaságot, mint mondjuk én. Kb annyira teoretikus verseny, mint a jégtáncban a ponzozás, vaqy még annál is teoretikusabb. Nincs jelentősége. Annak van jelentősége, hogy a Csapat úgy nyerjen, hogy ne játsszon alárendelt szerepet, ez pedig pipa. Igen ezt a meccset olyan 3 TD-vel kellett volna nyerni, igen Hollistert túldobta, igen hibázgatott, de ennek szerencsére nem volt jelentősége. Amikor meg az kellett ő vette vállára a gárdát.Metcalf 2 bravúrral behúzható labdát ejtett, egyik sem volt azért hű de könnyen elkapható. Az el nem kapott TD nél konkrétan vagy ő ment rossz területre, tehát routet rontott, vagy Wilson nem oda dobta, a 2. túl volt dobva. Lockett meg alul volt dobva a végén a hosszú elkapásnál. Ilyen van, ez megesik a legjobb helyeken is.
Az OL amúgy futásblokkot megcsinálta, Hunt-Fant -Iupati borzalmasak voltak.
Diggs érkezésével helyreállt a béke a D-ben, nem fosunk az opciós játékoktól, nem szurikátázik a DL sem, hanem teszi a dolgát, mert mögöttük ott az LB sor, ami azt teszi 2. meccse, ami a dolga, és nem próbálja eltakarni a tényt, hogy 10-en vannak valójában a pályán.
Pozitivum
- Penny: 129 yard es TD, 9+ yard per run Ugy tunik o az a fajta RB akinek kell par snap, hogy "bemelegedjen", es utana benne van a nagy jatek. Az 58 yardos TD-je gyonyoru volt. Erdekes dolgot emlitett a meccs utani nyilatkozataban amugy. Bevallotta, hogy tulsulyosan erkezett az edzotaborba mert nem vette komolyan a focit. WTF?! Ha ez igy van, akkor miert nem volt semmilyen buntetes a staff reszerol? Szerencsere azota eszhez tert, felberelt egy taplalkozasi tanacsadot es leadott par kilot.
-Shaquem Griffin: 2 szep playre is emlekszek a reszerol, az egyik fumble volt, ha minden igaz. Csak a sebessegebol tud megelni, de abban a par 3rd downban/ 2nd and longban van helye a palyan.
-Flowers: Kb. azt lattuk tegnap ami a potencialja teteje. Remek pass breakupok, kemeny jatek, ballhawking szeles frame.
-Ansah: Seahawks karrierje legjobb meccse volt. 1.5 sack, fumble, 2 TFL ugy, hogy egy sackjet visszafujtak a secondary miatt. Annyira nem tunt meggyozonek, egyszeruen bullrusholta a csere OL-t, de oruljunk ennek is.
+1 Diggs: PC ugy latja, hogy az o tapasztalata es vezeregyenisege sokat lenditett a vedelem koheziojan. Nem egy sztar safety, de mindenkeppen nagy upgrade nekunk.
+2 Malik Turner: Szep csendben a masodik legjobb elkaponk lesz.
Negativum:
-RW: Az a passz a teljesen uresen allo Hollisternek a sima TD-ert... Jo eg... Masodik gyengebb meccse volt zsinorban. Belefer, nem lehet mindig topon jatszani, igy sem volt kifejezetten rossz, de az MVP cimhez ennel tobb kellene. Nalam most Lamar a cim varomanyosa.
-Metcalf: Nagyon "buta" kezei vannak. Az a 40 yardos bomba sima TD, erre nem tudja megfogni. Aztan ismet ugyanez az oldalvonalnal. SF elleni goal line fumbli se volt tul biztato, de ez szituacios tudatossag foleg. A tegnapi hibai kepessegbeliek.
-Carson: 26 yard, 3.3-as atlaggal es egy ujabb fumble. Semmibol sem tanul. A problema az, hogy PC megszegte nala az elveit. Always compete es labdatudatossag... ha nem figyelsz ra, a padon talalod magad. Na Carsonnal nem volt padoztatas. Remelem Penny tobb carryt kap a szezon hatralevo reszeben.
-OL: Ismet a regi muzsika. Pocsek OL, engedett legalabb 6 sacket es ellehetetlenitett mindennemu komolyabb tamadojatekot.
undisputedly
több mint 6 éve
PozitivumAnsah Jason Peters ellen villogot.
- Penny: 129 yard es TD, 9+ yard per run Ugy tunik o az a fajta RB akinek kell par snap, hogy "bemelegedjen", es utana benne van a nagy jatek. Az 58 yardos TD-je gyonyoru volt. Erdekes dolgot emlitett a meccs utani nyilatkozataban amugy. Bevallotta, hogy tulsulyosan erkezett az edzotaborba mert nem vette komolyan a focit. WTF?! Ha ez igy van, akkor miert nem volt semmilyen buntetes a staff reszerol? Szerencsere azota eszhez tert, felberelt egy taplalkozasi tanacsadot es leadott par kilot.
-Shaquem Griffin: 2 szep playre is emlekszek a reszerol, az egyik fumble volt, ha minden igaz. Csak a sebessegebol tud megelni, de abban a par 3rd downban/ 2nd and longban van helye a palyan.
-Flowers: Kb. azt lattuk tegnap ami a potencialja teteje. Remek pass breakupok, kemeny jatek, ballhawking szeles frame.
-Ansah: Seahawks karrierje legjobb meccse volt. 1.5 sack, fumble, 2 TFL ugy, hogy egy sackjet visszafujtak a secondary miatt. Annyira nem tunt meggyozonek, egyszeruen bullrusholta a csere OL-t, de oruljunk ennek is.
+1 Diggs: PC ugy latja, hogy az o tapasztalata es vezeregyenisege sokat lenditett a vedelem koheziojan. Nem egy sztar safety, de mindenkeppen nagy upgrade nekunk.
Negativum:
-RW: Az a passz a teljesen uresen allo Hollisternek a sima TD-ert... Jo eg... Masodik gyengebb meccse volt zsinorban. Belefer, nem lehet mindig topon jatszani, igy sem volt kifejezetten rossz, de az MVP cimhez ennel tobb kellene. Nalam most Lamar a cim varomanyosa.
-Metcalf: Nagyon "buta" kezei vannak. Az a 40 yardos bomba sima TD, erre nem tudja megfogni. Aztan ismet ugyanez az oldalvonalnal. SF elleni goal line fumbli se volt tul biztato, de ez szituacios tudatossag foleg. A tegnapi hibai kepessegbeliek.
-Carson: 26 yard, 3.3-as atlaggal es egy ujabb fumble. Semmibol sem tanul. A problema az, hogy PC megszegte nala az elveit. Always compete es labdatudatossag... ha nem figyelsz ra, a padon talalod magad. Na Carsonnal nem volt padoztatas. Remelem Penny tobb carryt kap a szezon hatralevo reszeben.
-OL: Ismet a regi muzsika. Pocsek OL, engedett legalabb 6 sacket es ellehetetlenitett mindennemu komolyabb tamadojatekot.
undisputedly
Green is király volt
egész defense.
Reed meghúzta a bokáját, reméljük nem hosszútávú.
Carson... Amikor már Wilson is veszekszik valakivel akkor baj van.
Tavaly volt egy olyan hozzászólásom hogy a két a Griffin remélem nem lesz szenttehén a csapatnál, most egy 9-2es csapatban, az Eagles ellen idegenben voltak a defense legjobbjai. Óriási királyság!
több mint 6 éve
Pozitivum- Penny: 129 yard es TD, 9+ yard per run Ugy tunik o az a fajta RB akinek kell par snap, hogy "bemelegedjen", es utana benne van a nagy jatek. Az 58 yardos TD-je gyonyoru volt. Erdekes dolgot emlitett a meccs utani nyilatkozataban amugy. Bevallotta, hogy tulsulyosan erkezett az edzotaborba mert nem vette komolyan a focit. WTF?! Ha ez igy van, akkor miert nem volt semmilyen buntetes a staff reszerol? Szerencsere azota eszhez tert, felberelt egy taplalkozasi tanacsadot es leadott par kilot.
Negativum:
több mint 6 éve
Gratulálok, sima volt 😊
több mint 6 éve
Wilson elég durcásan ült Swittenhájjmer mellett..."- Hallod, faszom, múlt héten még Caboban voltam, most meg megint velem trágyázzák a gyepet.... "
-….
-Brian ez a Iupati tud angolul, mert mintha nem értené, amit mondok neki...
-...
-Brian menjetek már a picsába... lenyeltem egy földigilisztát!
-....
-Brian, ha meghalok akkor a halottkém nem fogja tudni megmondani, melyik sérülésembe haltam bele!
-Jó, akkor add Carsonnak, már csak futni kell párat, majd ő megoldja...."
ó Istenkém....
több mint 6 éve
Penny:Én:..Na, van pass rush ?
akdestroyer
Nadal17
Minden más csapatrész (főleg O#):
Meh.
akdestroyer
több mint 6 éve
Én:..Na, van pass rush ?
akdestroyer
Nadal17

Minden más csapatrész (főleg O#):
Meh.
több mint 6 éve
lesz valami stabil, jó stream a meccshez?
több mint 6 éve
miért lenne már?! komolyan...Igy is bantóan sima lesz.Clowney nélkül.Akkor holnap este így fogom keresni a passrusht:
braxa88
A meccs után:
"Na mivan AK, volt passrush?"
Én:
akdestroyer
Janek
több mint 6 éve
Igy is bantóan sima lesz.Clowney nélkül.Akkor holnap este így fogom keresni a passrusht:
braxa88
A meccs után:
Én:
akdestroyer
több mint 6 éve
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 6 éve
Clowney nélkül.Akkor holnap este így fogom keresni a passrusht:
braxa88

A meccs után:
Én:
Szerkesztette: akdestroyer
több mint 6 éve
347 tamado playt jatszottunk iden hatranybol. A merlegunk 8-2. Nincs mas csapat a ligaban 340+ hatranyban hivott tamadojatekkal akik egyaltalan pozitiv merleggel allnanak. 1. Szerencse / "You cannot win a game in the first 3 quarters" mentalitas
2. RW!