Seattle Seahawks

62 feliratkozó

több mint 6 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 903
Penny season ending, térdszalag.
Kár érte, kiváló ügynök volt.

Barton elvileg nem súlyos.

több mint 6 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 845 — SuperBowl Champions 2013/2014
Diggs a 2. olyan Seahawk aki az elso 4 meccsen legalabb 3 INT-et szerzett. | Az 1. ilyen jatekosunk Earl Thomas volt 2010-ben |

Szerkesztette: undisputedly
több mint 6 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 233 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen
A Rams ellen nem az eredmény az aggasztó, hanem a mutatott játék. Így is úgy is az utolsó 49ers elleni meccs fog dönteni a csoport győzelemről ( már ha hozzuk a Panthers és a Cards ellenit ). Abban biztosak lehetünk, hogy a 49ers nem fog botlani. Most erősek csapat szinten, és mentálisan is.

Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 6 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 068 — Слава Україні! Героям слава!
Nem bírtam végignézni. Bocs. Se kép se hang egyik oldalon se. Most persze hozni kellene a két kötelezőt, de ilyen játékkal......
garrett27
ja igen. mert még a playoff se biztos. ha így nyomjuk szépen kizúgunk 10-2ről.
hátgyönyörű.
És mivel hetek óta akadozik Wilson, a defenset meg láttuk mit tud hajnalban így simán benne van.
braxa88
Ütitek simán az NFC East győztesét, ez csak a szokásos Rams elleni betli.

Szerkesztette: Brouwerij van de Vrij

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 6 éve
gbol Green Bay Packers 472
Miert ne lehetne meg? 3W a hatralevo 3 meccsen es mienk legalabb a 2. kiemeles.

Olyan nehativak vagytok, meg kell hivnunk Bundy kollegat, hogy tartson lelkesitest 😀
undisputedly
Meglehet a 3 W, de a Packers épp most előzött be a pihenőhétért. Innentől ez nem a mi kezünkben van, és ha ők is megnyerik mind3-at, akkor a szezonszáró csak arról fog dönteni, hogy 3. vagy 6. kiemelként megyünk Wild Card-ozni.
Nekünk kurvára kéne az a 2.kiemelés, hogy lehessen nagyot álmodni.
akdestroyer
A GB a kovetkezo 3 meccsebol egyet legalabb, de akar kettot is konnyeden bukhat 😊
undisputedly
Benne van, hogy a GB nyeri mindhárom meccsét, de akár kettőt veszítheti is (és lehet Stafford visszatér az utolsó fordulóra). Még elég foghíjas a roaster és ARod sem nyújt egyenletes teljesítményt. Én nem gondolnám, hogy ez a mi évünk, de szépen állnak össze a kirakó elemei.
több mint 6 éve
peach Atlanta Falcons 15 783 — a new hope (again)
Meg a Pantherstol fazok kicsit, mert uj edzo alatt mindenki hajt majd
undisputedly
Ettől nem kell félni 😀
Jakehomer
Kivéve ha allent végre padra kúrjátok és jön a szép szakállú... 😉

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 664 — Panthers fan
Meg a Pantherstol fazok kicsit, mert uj edzo alatt mindenki hajt majd
undisputedly
Ettől nem kell félni 😀

Tepper takarodj!
több mint 6 éve

Olyan nehativak vagytok, meg kell hivnunk Bundy kollegat, hogy tartson lelkesitest 😀
undisputedly
Meglehet a 3 W, de a Packers épp most előzött be a pihenőhétért. Innentől ez nem a mi kezünkben van, és ha ők is megnyerik mind3-at, akkor a szezonszáró csak arról fog dönteni, hogy 3. vagy 6. kiemelként megyünk Wild Card-ozni.
akdestroyer
A GB a kovetkezo 3 meccsebol egyet legalabb, de akar kettot is konnyeden bukhat 😊
undisputedly
Ahogy mi is.
...
(Jobban járok, ha megkeresem Roli rózsaszínű szemüvegét)

Amúgy meg abszolút egyet értek, ki lehet kapni a Ramstől, sőt nálam egyenesen L-re volt beírva.
De nem így.
Így nem.

Majd OL-DL gradeket lőjj már ki kérlek. Nagyon érdekelne.
akdestroyer
A SB gyozelem ota igy allunk a Rams-szel. Ebben a tegnapi L meg nincs feltuntetve. Egyertelmuen ok a "mumusaink".
 i.imgur.com/jsIIoSN.png

@gabokocka Lehet, hogy csak az elozo evek csontdaralo meccsei beszelnek belolem, de kiegyeznek egy simaval (viszont simat iden nem igen jatszottunk meg, csak a veresegeink eseten)

több mint 6 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 224 — Keep pounding
Nem bírtam végignézni. Bocs. Se kép se hang egyik oldalon se. Most persze hozni kellene a két kötelezőt, de ilyen játékkal......
garrett27
hátgyönyörű.
És mivel hetek óta akadozik Wilson, a defenset meg láttuk mit tud hajnalban így simán benne van.
braxa88
Braxa ne mar... 😊

A szokasos evi zacsko a Ramstol, nem tobb. En szerencsere voltam olyan bolcs, hogy inkabb aludtam 😀
Az ev utolso veresege volt ez tolunk 😛 En voltakeppen orulok, hogy meg a Rams ellen kijott ez, mert az elmult par hetben minden osszejott kb, es az fenntarthatatlan lett volna.

Meg a Pantherstol fazok kicsit, mert uj edzo alatt mindenki hajt majd, de a Cards szerintem meg lesz es utana johet a 2. kiemelesert a csata a 9ers ellen a Centuryn.
undisputedly
Tőlünk maximálisan indokolatlan, tökéletes önbizalomnövelő meccs lesz, megtámogatjuk Wilson MVP kampányát és a védelem is idén nem látott számokat fog produkálni 😊

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve

undisputedly
akdestroyer
undisputedly
Ahogy mi is.
...
(Jobban járok, ha megkeresem Roli rózsaszínű szemüvegét)

Amúgy meg abszolút egyet értek, ki lehet kapni a Ramstől, sőt nálam egyenesen L-re volt beírva.
De nem így.
Így nem.

Majd OL-DL gradeket lőjj már ki kérlek. Nagyon érdekelne.

Szerkesztette: akdestroyer

több mint 6 éve

undisputedly
akdestroyer
több mint 6 éve

undisputedly

több mint 6 éve

több mint 6 éve
hátgyönyörű.
braxa88
Tényleg elhiszel egy ekkora leolvadást?
Én annyira nem látom ezt, csak a lehetőséget siratom, mert egy pihenőhét+hazai pálya a Divisionalban, az egy kurva nagy boost lett volna a PO-ban, sztem egyenesen NFC döntőig lőtte volna a csapatot. Onnan meg már csak egyet kell bemákolni az SB-hez.

És itt volt rá az esély, a mi kezünkben. Itt volt!
Ehhez képest most meg lesz egy Wild Card, és kéne 3 meccs idegenben. Ezt viszont LOL.

#2.számú probléma: Azért az NFC-ben már mindenki felvette a csúcsformát, a Saints-49ers meccs SB színvonal volt, a GB meg a Vikings is hetek óta darál.

Nekünk meg marad a Balaton-feeling, kaptunk egy jó nagy lángost, extra feltéttel. Ha nincs összerakva a csapat, meg a coaching, egyből kilóg a lóláb, miszerint ez egy maximum közepes roster, és a contendereknek is max. csókolommal köszönhetünk.

Ezzel szembesültük ma hajnalban.

több mint 6 éve
garrett27
hátgyönyörű.
braxa88
Braxa ne mar... 😊

A szokasos evi zacsko a Ramstol, nem tobb. En szerencsere voltam olyan bolcs, hogy inkabb aludtam 😀
Az ev utolso veresege volt ez tolunk 😛 En voltakeppen orulok, hogy meg a Rams ellen kijott ez, mert az elmult par hetben minden osszejott kb, es az fenntarthatatlan lett volna.

Meg a Pantherstol fazok kicsit, mert uj edzo alatt mindenki hajt majd, de a Cards szerintem meg lesz es utana johet a 2. kiemelesert a csata a 9ers ellen a Centuryn.

több mint 6 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
garrett27
hátgyönyörű.
több mint 6 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 688 — Seahawks fan

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 6 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
1hétig hittem h esélyünk van mondjuk főcsoportdöntőzni. Szépen visszarángattak ezzel a minden téren büdösfossal.
De gáz lesz kiszopni a 8-8as,7-9es nfc eastes győztestől...
több mint 6 éve
Bár még van hátra egy fél negyed, az esték kihagyók számára gyorselemzés következik.

Hát ez egy kibaszott terített betli volt, a Rams a tavalyi formát mutatta, a baj csak az, hogy nem saját erőből, megterítettük az asztalt hozzá.

Kezdjük a legfontosabbal, sőt az egyetlen igazán fontos dologgal, amin elment a meccs:
A fal mindkét oldalán tönkre lettünk verve.

DL.
SEMMI nyomást nem tudott kifejteni a DL az első félidőben, Goffnak átlag 4-5 másodperce volt nézelődni, ennyi ideig még akkor is lehetetlen lefedni a mélységi zónákat, ha a DB sor élete meccsét futja.
Csak hát nem futotta, mert nem voltunk meg létszámban, rengeteg 4 elkapós játék volt, és csak úgy hemzsegtek a LB-WR mismatchek. Amit ki is használtak.
És kb ennyi.

(A cornerback állomány siralmas, Griffin mögött ott a fekete lyuk. Slot CB nincs is, mert Colemant jó ötlet volt elengedni, de ezen kívül is csak 1,5 kezdő szintű CB-t tudunk feltenni a pályára, mert Flowers meg folyamatosan billeg a kezdő meg a bust között, de közben meg inkább az utóbbi felé lejt, vannak szép megmozdulásai, emellett meg úgy nyalja a yardokat, mint kacsa a nokedlit. Most is ez volt.)

Visszatérve a passrushoz: Faszom, azért Goff nem egy Brady, őt nem kell különösebben megfejteni, az első nyomásra (ami a 3.negyedben jött) egyből dobta is a picket, szóval nincs surprise... csak hát nem értünk oda.
Nyomás nélkül meg könnyen kihozza belőle a rendszer a 158.3-at, ezt láttuk tavaly, nem is egyszer.

Futásblokkolásban is elszálltunk, ímmel-ámmal sikerült csak bedönteni a LoS-t, de inkább az volt a jellemző hogy engedtük a 6-8 yardokat, ezzel meg a Rams köszöni szépen, kiválóan tudott haladni.

(És csak zárójelben jegyzem meg, hogy ez a Rams OL már bőven nem a tavalyi...)

De nem a majd 30 bekapott pont, (meg a amblok a védelem) volt az igazán nagy baj, hanem a 3 feltett.

OL.
Ez az OL egy hulladék rakat fos szar. Hanyadik éve is?
Az idén egész jól tudtuk ezt maszkolni, de most már kurvára kikívánkozott egy ilyen performansz, mert büntetlenül ezt sokáig nem lehet csinálni.
Iupati szar, Fluker szar, Ifedi szar.
Egyik se kezdő szint.

És kurvára meg megköti ez a playcalling kezét is. Ugye a megoldás a 6 OL ember, csak az a plusz támadófalember valahonnan máshonnan hiányzik, ez a Vikings ellen nem annyira látszott, most nagyon.

Futásnál mivel 6-an futásblokkolnak a LoS-on, nincs senki aki a második szinten blokkolna - (és a falból sem léptünk fel, mert 5-en meg nem tudtuk megnyitni a lyukakat. )
Eredmény? A futó, ha át is jutott a falon, 1-2 yardon belül kapta a LB kontaktot.

Passznál (blokkoló TE-el, meg RB-el a backfielden) meg értelemszerűen nem volt elég elkapó ahhoz hogy kellően széthúzzuk a pályát, általában 2 WR birkózott a DB-ek közt, azon nem lehet mit sémázni.

Alig volt tiszta célpont, ebből meg jött a sok screenpassz, (amit folyamatosan negatív yardon vittek le), a stadionpassz, meg a sack.
Mert persze a 6 OL ember se tudott tiszta zsebet biztosítani stabilan 2,5mp fölött.

És mivel nem okoztunk túl sok gondot a mélységi zónákban, rengeteg blitzet is kaptunk. Az sem ízlett.

(Most hogy ezt írom, volt egy 6 OL-es felállás, ami nem bírta megtartani a 4 emberes védőfalat 3 másodpercig. A következő playben meg kaptunk egy sacket, nem mértem pontosan, hogy mennyi időbe telt, de kb 1,5mp se volt amire megkerülték Ifedit, Wilsonnak annyi ideje se volt hogy olvasson akár egyet is. Bazdmeg ez egy kibaszott vicc.)

Asszem ez a 2 play remek szummázása volt a meccsnek.

Wilsont semmilyen szinten nem tudom felelőssé tenni ezért a szégyenért, pedig tudjátok hogy nem rejtem véka alá a hibáit.

Az O# ugyanúgy nem bírja el ezt az emberhiányt, ahogy sokáig a D# is csak bukdácsolt a safety-kérdés miatt.

Ez teljes mértékben vállalhatatlan volt, 4 éve rágjuk ugyanazt a kefét, ha jövőre sem fektetünk picket/pénzt az OL-be, mindenki elmegy a picsába.

Ui: Meg ez a flageső is... Nem voltunk ott fejben se.

Szerkesztette: akdestroyer

több mint 6 éve
Oszi Seattle Seahawks 1 215
Elvegre csak Dissly es Britt esett ki season outtal, Dickson ahogyan jott IR-rol, ment is vissza, az OL-ben is ev elejen allando serulesek voltak, ahogyan a safty poszton is Diggs erkezteig (aki 2 hetig szinten harckeptelen volt) szinte nem jatszott 2x ugyanaz a kombinacio, Clowney osszeszedett egy serulest amit muteni lehetne, es meccset hagyott ki miatta, Kendrics is serult, Luke Willson meccseket hagyott ki es meg mindig nem terhet vissza stb.

Azert annyira nem vagyunk szerencsesek, de valoban a legpechesebb csapathoz merve rafoghatjuk.
undisputedly
Jó, de most ilyen TE2 meg LB3 figurákat ne számoljunk már bele a kulcsemberek közé 😀

Úgy kérdezem akkor, hogy veszítettünk olyat, aki nagyon fáj? Aki annyira kelleni fog a PO-ban?

Dissly lehetne egyedül ilyen ember, de egyrészt a 2 év alatt még nem is játszott annyit hogy annyira hiányozzon, másrészt Hollister kiválóan helyettesíti, sőt...

Willson, Dickson rostertöltelék, a Kendricks is LB3, és amúgy is, a fél draft LB pickre ment el, akkora túltöltés van, hogy simán kitettük Calitrot is.

Az OL rotációval meg úgy vagyok, hogy ezt a 40-60 közötti pff gradet bármelyik utcáról berángatott félhülye tudja. És sajnos már Britt is ebbe a kategóriába esik, 2016-2017ben volt kiugró ő az OL-ből, azóta szerintem simán hozzáromlott a Fluker-Sweezy vonalhoz.
Joey Hunt kiválóan játszik, Britt szintjét tudja, jó, az első beugró meccse vállalhatatlanul szar volt, de pl a Vikings már ellen egyszer se jutott eszembe, hogy a cserecenter van ott.
Nekem igazából D.Brown az egyetlen akiért rettegek jelenleg.

(Jó is hogy feljött a téma, nézd már meg nekem kérlek, hogy idén+tavaly overall Britt kilógott-e felfelé a falból, érdekelne.
Érzésre nem, de aztán lehet hogy a számok mást mutatnak.)

Szóval pótolhatatlan ember nem esett ki na, mindenki ott van aki a csapat gerincének számít, és kell majd a PO-ban.

Én még emlékszek azokra az időkre amikor 1 meccsen esett ki 3 ember a LoB-ból+Wagner, vagy arra amikor a Prosise-Rawls duóval a hátunk mögött nézegettük a meccsek előtt az injury reportot, meg azt, hogy ki épp a RB3 a rosteren. 😀

Nyilván te is emlékszel, és azt is értem, hogy könnyű hozzászokni ehhez a nihilhez, amiben vagyunk. 😀
akdestroyer
Úú Rawls, amilyet ment egyszer 49ers ellen úgy le is épűlt, Lynch még ütögette a buksiját. Rams ellen nehéz lesz, nagy mumus. De hátha lenne nyomás Goffon hogy beszarjon mert akkor ok. Donald 1sec tuti. De lesz Lockett, de elővenném már úgy igazán Gordont is, és marhára remélem ha cinkes labdát kap Metcalf inkább seggre huppan, mint hogy meginduljon és labdát veszítsen. De inkább defen fog múlni.
több mint 6 éve
Elvegre csak Dissly es Britt esett ki season outtal, Dickson ahogyan jott IR-rol, ment is vissza, az OL-ben is ev elejen allando serulesek voltak, ahogyan a safty poszton is Diggs erkezteig (aki 2 hetig szinten harckeptelen volt) szinte nem jatszott 2x ugyanaz a kombinacio, Clowney osszeszedett egy serulest amit muteni lehetne, es meccset hagyott ki miatta, Kendrics is serult, Luke Willson meccseket hagyott ki es meg mindig nem terhet vissza stb.

Azert annyira nem vagyunk szerencsesek, de valoban a legpechesebb csapathoz merve rafoghatjuk.
undisputedly
Jó, de most ilyen TE2 meg LB3 figurákat ne számoljunk már bele a kulcsemberek közé 😀

Úgy kérdezem akkor, hogy veszítettünk olyat, aki nagyon fáj? Aki annyira kelleni fog a PO-ban?

Dissly lehetne egyedül ilyen ember, de egyrészt a 2 év alatt még nem is játszott annyit hogy annyira hiányozzon, másrészt Hollister kiválóan helyettesíti, sőt...

Willson, Dickson rostertöltelék, a Kendricks is LB3, és amúgy is, a fél draft LB pickre ment el, akkora túltöltés van, hogy simán kitettük Calitrot is.

Az OL rotációval meg úgy vagyok, hogy ezt a 40-60 közötti pff gradet bármelyik utcáról berángatott félhülye tudja. És sajnos már Britt is ebbe a kategóriába esik, 2016-2017ben volt kiugró ő az OL-ből, azóta szerintem simán hozzáromlott a Fluker-Sweezy vonalhoz.
Joey Hunt kiválóan játszik, Britt szintjét tudja, jó, az első beugró meccse vállalhatatlanul szar volt, de pl a Vikings már ellen egyszer se jutott eszembe, hogy a cserecenter van ott.
Nekem igazából D.Brown az egyetlen akiért rettegek jelenleg.

(Jó is hogy feljött a téma, nézd már meg nekem kérlek, hogy idén+tavaly overall Britt kilógott-e felfelé a falból, érdekelne.
Érzésre nem, de aztán lehet hogy a számok mást mutatnak.)

Szóval pótolhatatlan ember nem esett ki na, mindenki ott van aki a csapat gerincének számít, és kell majd a PO-ban.

Én még emlékszek azokra az időkre amikor 1 meccsen esett ki 3 ember a LoB-ból+Wagner, vagy arra amikor a Prosise-Rawls duóval a hátunk mögött nézegettük a meccsek előtt az injury reportot, meg azt, hogy ki épp a RB3 a rosteren. 😀

Nyilván te is emlékszel, és azt is értem, hogy könnyű hozzászokni ehhez a nihilhez, amiben vagyunk. 😀

több mint 6 éve
Thorpe season out..
Oszi
Pont eszembe jutott a napokban, hogy azért a sérülésekkel igen jól állunk idén.
A kulcsemberek között Lockett kissebb nyavalyáján kívűl semmi, de tényleg semmi.

Közben ezt látva, a Chargersben ülnek és zokognak.

Vasárnap Rams, mit gondoltok?
Részemről, hát. Semmivel se számítok egyszerűbb meccsre, mint az utóbbi 3 találkozásunk alatt bármikor, akármit is mutat a mérleg.
akdestroyer

több mint 6 éve
Thorpe season out..
Oszi
Pont eszembe jutott a napokban, hogy azért a sérülésekkel igen jól állunk idén.
A kulcsemberek között Lockett kissebb nyavalyáján kívűl semmi, de tényleg semmi.

Közben ezt látva, a Chargersben ülnek és zokognak.

Vasárnap Rams, mit gondoltok?
Részemről, hát. Semmivel se számítok egyszerűbb meccsre, mint az utóbbi 3 találkozásunk alatt bármikor, akármit is mutat a mérleg.

több mint 6 éve
Oszi Seattle Seahawks 1 215
Thorpe season out..
több mint 6 éve
Ujabb adalek. Harom DE van az egesz ligaban aki passz es futas ellen is 80+ pontos. Mack....Calais Campbell es..... Clowney.

Minden penzt meg kell neki adni iden, csak maradjon.

twitter.com/PFF_Seahawks/status/1202358257043394560?s=20