Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 6 éve
Én azt mondom hogy el kell az ilyeneket kapni.
több mint 6 éve
Nem hülye mimdenki, ahogy Te sem csak most vagdalkozol.Ok, mindenki hulye, csak ti nem 😊LOLUltraLOL
Wyatt
Mert, ha még azt mondja, hogy lement Metcalf a routeról az OK, az elképzelhető, hisz tudjuk hogy azzal van baj, azok szerint az iszapfjűek szerint is, akik 30 éve értékelik a játékost, de nem, még veletlenül sem a lényeget emeljük ki.
Van egy tehetséges fiatal srácunk, aki nyaktörő dolgokat művel, csak még kicsit zöld, de nem örülünk neki.
Ez olyan, mint Russell Wilson mint negatívum, mert túldobta Hollistert... mindegy hagyjuk is!
Helmut Zimmer
undisputedly
Amúgy meg sorry, hogy van saját véleményünk, és még érvelünk is.
Amúgy azon kívül hogy Wyattet tisztelem, meg okosnak tartom, közöm nincs a patriotsos multatokhoz, szóval abból a részből kimaradnék!
Köszi
több mint 6 éve
Ezzel együtt tudok élniOk, mindenki hulye, csak ti nem 😊LOLUltraLOL
Wyatt
Mert, ha még azt mondja, hogy lement Metcalf a routeról az OK, az elképzelhető, hisz tudjuk hogy azzal van baj, azok szerint az iszapfjűek szerint is, akik 30 éve értékelik a játékost, de nem, még veletlenül sem a lényeget emeljük ki.
Van egy tehetséges fiatal srácunk, aki nyaktörő dolgokat művel, csak még kicsit zöld, de nem örülünk neki.
Ez olyan, mint Russell Wilson mint negatívum, mert túldobta Hollistert... mindegy hagyjuk is!
Helmut Zimmer
undisputedly

több mint 6 éve
Ok, mindenki hulye, csak ti nem 😊LOLUltraLOL
Wyatt
Helmut Zimmer
több mint 6 éve
LOLUltraLOL
Wyatt
több mint 6 éve
Pedig de.Az hogy megfutsz egy post routet, amúgy drag üzemmódban, mert 4,8 alatt olyan 43-44 yardot (tudjuk Pitagorasz tételéből, hogy a post vége az az átfogó vége) teszel meg teljes menetfelszerelésben, amiben még egy pici jelentéktelen csel is van és félig kicsavarodsz, hogy elkapd a lasztit, mert az nem az orrod elé jön, miközben lihegnek a nyakadba az nem nehéz elkapás, az undi családban olyan napi rutin, mint máshol a kakilás! 😛 😀Egyik sem bravurral elkaphato passz volt (mindketto ott volt a kezeben kb. csak meg kellett volna fogni. A "TD" passz nem volt tokeletes, de ha mar ott van a kezedben, illik megfogni). DK 52% koruli catch rate-tel dolgozik, mondjuk egy Lockett 80%-al szemben. Ha nem dobod oda hozza es a labda contested vagy nyujtozkodni kell, akkor nem fogja meg.Metcalf 2 bravúrral behúzható labdát ejtett, egyik sem volt azért hű de könnyen elkapható.Örülök, hogy ez nem csak nekem szúrt szemet.
Helmut Zimmer
Jobban sajnáltam, hogy Gordon ennyire nem tényező
Wyatt
Meg rookie, fejlodhet (szerintem fog is), de ebben qrva nagy hianyossagai vannak jelenleg.
Gordon ugy tunik tenyleg veszitett a dominanciajabol, es erositi a mostani snap hiany az elmeletet, hogy teljesitmeny related okok miatt tettek ki foleg.
undisputedly
Persze hogy elkapható, csak ne az legyen az indoka a mozdulat sor könnyűségének, hogy a "kezében volt"....
😊
Helmut Zimmer
Szerk: Megallitottam ott a videot. Ennek a labdanak a megszeliditesehez olyannyira nem kellett bravur, hogy nevezhetjuk egyenesen dropnak. Hallgassatok a play utan meg 20 masodpercig a kommentatorokat. Kiemelik ok is, hogy ez csunya volt a reszerol. Meg le is tudott lassitani a route vegen.
Szerk1: Youtube eszrevette, hogy megoszottam igy eltunt a beallitas. 58:40 korul kezdodik
youtu.be/TdDQGCx77Sc?t=3514
Szerkesztette: undisputedly
több mint 6 éve
Az hogy megfutsz egy post routet, amúgy drag üzemmódban, mert 4,8 alatt olyan 43-44 yardot (tudjuk Pitagorasz tételéből, hogy a post vége az az átfogó vége) teszel meg teljes menetfelszerelésben, amiben még egy pici jelentéktelen csel is van és félig kicsavarodsz, hogy elkapd a lasztit, mert az nem az orrod elé jön, miközben lihegnek a nyakadba az nem nehéz elkapás, az undi családban olyan napi rutin, mint máshol a kakilás! 😛 😀Egyik sem bravurral elkaphato passz volt (mindketto ott volt a kezeben kb. csak meg kellett volna fogni. A "TD" passz nem volt tokeletes, de ha mar ott van a kezedben, illik megfogni). DK 52% koruli catch rate-tel dolgozik, mondjuk egy Lockett 80%-al szemben. Ha nem dobod oda hozza es a labda contested vagy nyujtozkodni kell, akkor nem fogja meg.Metcalf 2 bravúrral behúzható labdát ejtett, egyik sem volt azért hű de könnyen elkapható.Örülök, hogy ez nem csak nekem szúrt szemet.
Helmut Zimmer
Wyatt
Meg rookie, fejlodhet (szerintem fog is), de ebben qrva nagy hianyossagai vannak jelenleg.
Gordon ugy tunik tenyleg veszitett a dominanciajabol, es erositi a mostani snap hiany az elmeletet, hogy teljesitmeny related okok miatt tettek ki foleg.
undisputedly
Persze hogy elkapható, csak ne az legyen az indoka a mozdulat sor könnyűségének, hogy a "kezében volt"....
😊
több mint 6 éve
Egyik sem bravurral elkaphato passz volt (mindketto ott volt a kezeben kb. csak meg kellett volna fogni. A "TD" passz nem volt tokeletes, de ha mar ott van a kezedben, illik megfogni). DK 52% koruli catch rate-tel dolgozik, mondjuk egy Lockett 80%-al szemben. Ha nem dobod oda hozza es a labda contested vagy nyujtozkodni kell, akkor nem fogja meg.Metcalf 2 bravúrral behúzható labdát ejtett, egyik sem volt azért hű de könnyen elkapható.Örülök, hogy ez nem csak nekem szúrt szemet.
Helmut Zimmer
Wyatt
több mint 6 éve
Metcalf 2 bravúrral behúzható labdát ejtett, egyik sem volt azért hű de könnyen elkapható.Örülök, hogy ez nem csak nekem szúrt szemet.
Helmut Zimmer

több mint 6 éve
Jo eg 😀5. legvaloszinutlenebb elkapas volt ez a TD. RW-nek 3 ilyen sikeres "lehetetlen passza van (15% alatt), mig az egesz NFL-nek 4.
twitter.com/NextGenStats/status/1198676940019814402?s=20
több mint 6 éve
twitter.com/Seahawks/status/1199133043375497217szegény Shaq, még a FF-t is el akarják venni tőle 😀 amúgy kiváncsi vagyok végig tud e játszani egy évet allpro szinten interception nékül. Frisco ellen volt neki de elvették valami kamubüntiért a pálya másik részén.
Pro bowl meghívóra nem látok esélyt. Max ha a játékosok/edzők beszavazzák.
Szerkesztette: braxa88
több mint 6 éve
2. Diggs 2 hete, az elso meccsen konzervativan jatszott, hogy ne kovessen el nagy hibat, de a bye week alatt jobban megismerte a rendszert es batrabban ment a playekre. Meg is latszott. Nagyon erti a poziciojat, mindent lehet vele jatszatni.és McDougaldnak nem kell FSt játszani, szabadjára lehet engedni SS poziban. Ott pedig eléggé király tud lenni.
undisputedly
több mint 6 éve
1. Ugy tunik, hogy meghozta a gyumolcset a nagytakaritas. Sikerult megszabadulni a toxikus legkortol az oltozoben, PC szerint figyelemremelto kotelek van a jatekosok kozott, amit eddig o is ritkan latott. Nagyon jo a hangulat, mindenki pozitivan all a dolgokhoz es a sracok torodnek egymassal (aka nincs klikkesedes).2. Diggs 2 hete, az elso meccsen konzervativan jatszott, hogy ne kovessen el nagy hibat, de a bye week alatt jobban megismerte a rendszert es batrabban ment a playekre. Meg is latszott. Nagyon erti a poziciojat, mindent lehet vele jatszatni.
3. Ansah magara szedett egy kis tomeget, nott az ereje, ennek lehet koze a jobb teljesitmenyhez.
több mint 6 éve
Ja, így van. A Diggs dologban nagyon egyetértek, kellett a csapatnak, kellett, mert 10 en voltunk a pályán. Flowerstől annyit vártam, hogy egy Browner szintet hozzon, vele eddig sem volt bajom. Az meg Az hogy Penny vére hozott egy fullos meccset az meg, hát... szóval végre!alapbol az, mindig is szidtam, de idén preseasonban és azon a pár meccsen mikor szerepet kapott nem volt szar. Legalábbis Hunthoz képest egyérelműen előrelépés lenne. Nem borítana fel kapásból mindegyik belső pass rusher, mint azt tette Buckner és Cox is. Pocicot nem felborítják, ő mellette elmennek swim-moveval 😀Diggs 5.körért szerintem az utóbbi ével egyik legjobb tradeje ligaszinten. Nem egy sztár, de nagyon stabil csávó, Detroitban nemtudom mit gondoltak.Amikor várod Pocicot mint a megváltót...az kemény
King volt a nickel, Amadit továbbra sem merik bevetni.
Turnernek több játékidőt!
Hunt 7.8as pass blokk grade 😀 uramatyám, borzasztó az ember. Pocic elvileg IR-ről visszajöhet még, el kell. Vikings és Rams meccs után térthet vissza Carolinaban leghamarabb.
braxa88
Helmut Zimmer
braxa88
több mint 6 éve
alapbol az, mindig is szidtam, de idén preseasonban és azon a pár meccsen mikor szerepet kapott nem volt szar. Legalábbis Hunthoz képest egyérelműen előrelépés lenne. Nem borítana fel kapásból mindegyik belső pass rusher, mint azt tette Buckner és Cox is. Pocicot nem felborítják, ő mellette elmennek swim-moveval 😀Diggs 5.körért szerintem az utóbbi ével egyik legjobb tradeje ligaszinten. Nem egy sztár, de nagyon stabil csávó, Detroitban nemtudom mit gondoltak.Amikor várod Pocicot mint a megváltót...az kemény
Hunt 7.8as pass blokk grade 😀 uramatyám, borzasztó az ember. Pocic elvileg IR-ről visszajöhet még, el kell. Vikings és Rams meccs után térthet vissza Carolinaban leghamarabb.
braxa88
Helmut Zimmer
több mint 6 éve
Diggs 5.körért szerintem az utóbbi ével egyik legjobb tradeje ligaszinten. Nem egy sztár, de nagyon stabil csávó, Detroitban nemtudom mit gondoltak.Amikor várod Pocicot mint a megváltót...az kemény
braxa88
több mint 6 éve
Diggs 5.körért szerintem az utóbbi ével egyik legjobb tradeje ligaszinten. Nem egy sztár, de nagyon stabil csávó, Detroitban nemtudom mit gondoltak.King volt a nickel, Amadit továbbra sem merik bevetni.
több mint 6 éve
Vedelem (Diggs a 2. meccsen letett egy elit teljesitmenyt. Mi lesz itt ha meg jobban osszeszokik a tobbiekkel?):i.imgur.com/yx92LS1.png
Tamadok (tamadofal botrany):
i.imgur.com/27kZLiL.png
Osszes meccs iden (legjobb passrush, legjobb cover, legjobb szereles es osszesegeben is a legjobb vedelmi score iden, a masodik legjobb passrush az elozo meccsen volt, szoval lehet, hogy megindultunk):
i.imgur.com/E9q7IFR.png
több mint 6 éve
Nem tudok sajnos, mert en nem igen vagyok kepben annyira a tobbi csapat rostereivel kapcsoaltban, puszta szamok alapjan pedig nem lenne szerencses.majd ha van időd hasonlítsd össze az többi csapattal, ha kijön hogy a bottom 5 környékén vagyunk akkor egyetértekMert sz@rul draftoltunk. 2013-2014-2016-2017 kozott 17db pickunk volt az elso harom korben (konszenzusos top pickek).kurvajó meccset tolt a 2018as class. Pedig hányszor olvashattuk a topicban hogy mennyire szarul draftol a csapat.Szerintem arra akar celozni, hogy "utolsokbol lesznek az elsok", azaz a korabban lesajnalt class tegnap oda tette magat. Remelem nem arra, hogy konstansan qrva jo a class, mert az azert tulzas es bator feltetelezes 😀27th: RB Rashaad PennyLehet, hogy csak én nem értem ezt a hsz-t
79th: DE Rasheem Green
120th: TE Will Dissly
141st: LB Shaquem Griffin
146th: CB Tre Flowers
149th: P Michael Dickson
168th: OT Jamarco Jones
186th: DE Jacob Martin
220th: QB Alex McGough
tegnapi meccs után, khm.
braxa88
BigBaltazar
undisputedly
braxa88
Eros kezdo: Clark (elengedtuk rookie contract utan), Lockett, Reed, Shaq Griff
Jo: Britt(evek szenvedese utan a C poszton vegre jol tolja), Paul Richard (elenegdtuk rookie contract utan)
Semleges: Pocic, Hill (betegseg)
Gyenge: Ifedi, CM
Bust: CJ Prosise, Vannett (elcsereltuk) , Odhiambo (mar nincs a ligaban), Malik McD (0 meccs, nincs a ligaban), Nazair (IR), Darboah (nincs mar nalunk)
Az utolso 2 ev classai egesz jonak tunnek 😊
undisputedly
most egy random Ramset vettem alapul:
erős: Donald, Joyner (elengedték), Gurley, Havenstein, Kupp, John Johnson,
jó: Ogletree (de elcserélték emrt nem szerették), Everett, Goff(?)
semleges/gyenge: TJ McDonald, Jamon Brown,
gyenge:
bust: Tavon Austin(1/8), Stedman Bailey, Greg Robinson(1/2), Tre Mason, Sean Mannion.
és a 2018as Noteboom és Allen is gyenge.
vagy a chargers:
erős: Gordon(jó indulattal), Allen, Bosa, Henry,
jó: Perryman, Mike W,
semleges: Forrest Lamp, Dan Feeney még várunk velük, de nem jók.
gyenge: Fluker,
bust: Te'o, Verrett, Attaouchu, Mager, Tuerk, Chris Watt
Nálunk nyílván az olyan faszkalapok mint Mcdowell vagy duplanullák mint krisztike lehúzzák a belhét, Vannettért kapott 5.kör meg még nyereség is, mondjuk 3.körösként azért elismerem hogy többet kellett volna a közösbe raknia.
braxa88
Abban egyetertek, hogy hatul es kozepen nagyon jok vagyunk, de ugye en a premium pickekre koncentraltam. Pl CM, Malik, Prosise pickek irto nagy bustok, de leginkabb az Ifedi, Odhiambo pickek befuccsolasat nyogjuk OL oldalon.
Ahogyan te is irtad, nagyon latvanyosak a bustjaink amiket rendre ordas nagy needekre hoztunk, tehat vartunk valamilyen teljesitmenyt is.
több mint 6 éve
majd ha van időd hasonlítsd össze az többi csapattal, ha kijön hogy a bottom 5 környékén vagyunk akkor egyetértekMert sz@rul draftoltunk. 2013-2014-2016-2017 kozott 17db pickunk volt az elso harom korben (konszenzusos top pickek).kurvajó meccset tolt a 2018as class. Pedig hányszor olvashattuk a topicban hogy mennyire szarul draftol a csapat.Szerintem arra akar celozni, hogy "utolsokbol lesznek az elsok", azaz a korabban lesajnalt class tegnap oda tette magat. Remelem nem arra, hogy konstansan qrva jo a class, mert az azert tulzas es bator feltetelezes 😀27th: RB Rashaad PennyLehet, hogy csak én nem értem ezt a hsz-t
tegnapi meccs után, khm.
braxa88
BigBaltazar
undisputedly
braxa88
Jo: Britt(evek szenvedese utan a C poszton vegre jol tolja), Paul Richard (elenegdtuk rookie contract utan)
Bust: CJ Prosise, Vannett (elcsereltuk) , Odhiambo (mar nincs a ligaban), Malik McD (0 meccs, nincs a ligaban), Nazair (IR), Darboah (nincs mar nalunk)
undisputedly
most egy random Ramset vettem alapul:
erős: Donald, Joyner (elengedték), Gurley, Havenstein, Kupp, John Johnson,
jó: Ogletree (de elcserélték emrt nem szerették), Everett, Goff(?)
semleges/gyenge: TJ McDonald, Jamon Brown,
gyenge:
bust: Tavon Austin(1/8), Stedman Bailey, Greg Robinson(1/2), Tre Mason, Sean Mannion.
és a 2018as Noteboom és Allen is gyenge.
vagy a chargers:
erős: Gordon(jó indulattal), Allen, Bosa, Henry,
jó: Perryman, Mike W,
semleges: Forrest Lamp, Dan Feeney még várunk velük, de nem jók.
gyenge: Fluker,
bust: Te'o, Verrett, Attaouchu, Mager, Tuerk, Chris Watt
Nálunk nyílván az olyan faszkalapok mint Mcdowell vagy duplanullák mint krisztike lehúzzák a belhét, Vannettért kapott 5.kör meg még nyereség is, mondjuk 3.körösként azért elismerem hogy többet kellett volna a közösbe raknia.
Szerkesztette: braxa88
több mint 6 éve
Köszönöm, ezek szerint csak én voltam vakon, mint Carson a fumblis snap elött.27th: RB Rashaad PennyLehet, hogy csak én nem értem ezt a hsz-t
tegnapi meccs után, khm.
braxa88
BigBaltazar
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 6 éve
Mert sz@rul draftoltunk. 2013-2014-2016-2017 kozott 17db pickunk volt az elso harom korben (konszenzusos top pickek).kurvajó meccset tolt a 2018as class. Pedig hányszor olvashattuk a topicban hogy mennyire szarul draftol a csapat.Szerintem arra akar celozni, hogy "utolsokbol lesznek az elsok", azaz a korabban lesajnalt class tegnap oda tette magat. Remelem nem arra, hogy konstansan qrva jo a class, mert az azert tulzas es bator feltetelezes 😀27th: RB Rashaad PennyLehet, hogy csak én nem értem ezt a hsz-t
tegnapi meccs után, khm.
braxa88
BigBaltazar
undisputedly
braxa88
több mint 6 éve
Beérett a vetés27th: RB Rashaad PennyLehet, hogy csak én nem értem ezt a hsz-t