Seattle Seahawks

62 feliratkozó

több mint 6 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
Én azt mondom hogy el kell az ilyeneket kapni.
több mint 6 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 897
 youtu.be/_QyYaPWasos

több mint 6 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
LOL
Wyatt
UltraLOL
Mert, ha még azt mondja, hogy lement Metcalf a routeról az OK, az elképzelhető, hisz tudjuk hogy azzal van baj, azok szerint az iszapfjűek szerint is, akik 30 éve értékelik a játékost, de nem, még veletlenül sem a lényeget emeljük ki.
Van egy tehetséges fiatal srácunk, aki nyaktörő dolgokat művel, csak még kicsit zöld, de nem örülünk neki.

Ez olyan, mint Russell Wilson mint negatívum, mert túldobta Hollistert... mindegy hagyjuk is!
Helmut Zimmer
Ok, mindenki hulye, csak ti nem 😊
undisputedly
Nem hülye mimdenki, ahogy Te sem csak most vagdalkozol.
Amúgy meg sorry, hogy van saját véleményünk, és még érvelünk is.

Amúgy azon kívül hogy Wyattet tisztelem, meg okosnak tartom, közöm nincs a patriotsos multatokhoz, szóval abból a részből kimaradnék!
Köszi
több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
LOL
Wyatt
UltraLOL
Mert, ha még azt mondja, hogy lement Metcalf a routeról az OK, az elképzelhető, hisz tudjuk hogy azzal van baj, azok szerint az iszapfjűek szerint is, akik 30 éve értékelik a játékost, de nem, még veletlenül sem a lényeget emeljük ki.
Van egy tehetséges fiatal srácunk, aki nyaktörő dolgokat művel, csak még kicsit zöld, de nem örülünk neki.

Ez olyan, mint Russell Wilson mint negatívum, mert túldobta Hollistert... mindegy hagyjuk is!
Helmut Zimmer
undisputedly
Ezzel együtt tudok élni

több mint 6 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 828 — SuperBowl Champions 2013/2014
LOL
Wyatt
UltraLOL

Helmut Zimmer
több mint 6 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
LOL
Wyatt
UltraLOL

több mint 6 éve
LOL

több mint 6 éve
Metcalf 2 bravúrral behúzható labdát ejtett, egyik sem volt azért hű de könnyen elkapható.
Helmut Zimmer
Örülök, hogy ez nem csak nekem szúrt szemet.

Jobban sajnáltam, hogy Gordon ennyire nem tényező
Wyatt
Egyik sem bravurral elkaphato passz volt (mindketto ott volt a kezeben kb. csak meg kellett volna fogni. A "TD" passz nem volt tokeletes, de ha mar ott van a kezedben, illik megfogni). DK 52% koruli catch rate-tel dolgozik, mondjuk egy Lockett 80%-al szemben. Ha nem dobod oda hozza es a labda contested vagy nyujtozkodni kell, akkor nem fogja meg.
Meg rookie, fejlodhet (szerintem fog is), de ebben qrva nagy hianyossagai vannak jelenleg.

Gordon ugy tunik tenyleg veszitett a dominanciajabol, es erositi a mostani snap hiany az elmeletet, hogy teljesitmeny related okok miatt tettek ki foleg.
undisputedly
Az hogy megfutsz egy post routet, amúgy drag üzemmódban, mert 4,8 alatt olyan 43-44 yardot (tudjuk Pitagorasz tételéből, hogy a post vége az az átfogó vége) teszel meg teljes menetfelszerelésben, amiben még egy pici jelentéktelen csel is van és félig kicsavarodsz, hogy elkapd a lasztit, mert az nem az orrod elé jön, miközben lihegnek a nyakadba az nem nehéz elkapás, az undi családban olyan napi rutin, mint máshol a kakilás! 😛 😀

Persze hogy elkapható, csak ne az legyen az indoka a mozdulat sor könnyűségének, hogy a "kezében volt"....
😊
Helmut Zimmer
Pedig de.
Szerk: Megallitottam ott a videot. Ennek a labdanak a megszeliditesehez olyannyira nem kellett bravur, hogy nevezhetjuk egyenesen dropnak. Hallgassatok a play utan meg 20 masodpercig a kommentatorokat. Kiemelik ok is, hogy ez csunya volt a reszerol. Meg le is tudott lassitani a route vegen.
Szerk1: Youtube eszrevette, hogy megoszottam igy eltunt a beallitas. 58:40 korul kezdodik
 youtu.be/TdDQGCx77Sc?t=3514

Szerkesztette: undisputedly
több mint 6 éve
Metcalf 2 bravúrral behúzható labdát ejtett, egyik sem volt azért hű de könnyen elkapható.
Helmut Zimmer

Wyatt
Egyik sem bravurral elkaphato passz volt (mindketto ott volt a kezeben kb. csak meg kellett volna fogni. A "TD" passz nem volt tokeletes, de ha mar ott van a kezedben, illik megfogni). DK 52% koruli catch rate-tel dolgozik, mondjuk egy Lockett 80%-al szemben. Ha nem dobod oda hozza es a labda contested vagy nyujtozkodni kell, akkor nem fogja meg.
Meg rookie, fejlodhet (szerintem fog is), de ebben qrva nagy hianyossagai vannak jelenleg.

Gordon ugy tunik tenyleg veszitett a dominanciajabol, es erositi a mostani snap hiany az elmeletet, hogy teljesitmeny related okok miatt tettek ki foleg.
undisputedly
Az hogy megfutsz egy post routet, amúgy drag üzemmódban, mert 4,8 alatt olyan 43-44 yardot (tudjuk Pitagorasz tételéből, hogy a post vége az az átfogó vége) teszel meg teljes menetfelszerelésben, amiben még egy pici jelentéktelen csel is van és félig kicsavarodsz, hogy elkapd a lasztit, mert az nem az orrod elé jön, miközben lihegnek a nyakadba az nem nehéz elkapás, az undi családban olyan napi rutin, mint máshol a kakilás! 😛 😀

Persze hogy elkapható, csak ne az legyen az indoka a mozdulat sor könnyűségének, hogy a "kezében volt"....
😊
több mint 6 éve
Helmut Zimmer

Wyatt

több mint 6 éve
Helmut Zimmer

több mint 6 éve
Jo eg 😀
5. legvaloszinutlenebb elkapas volt ez a TD. RW-nek 3 ilyen sikeres "lehetetlen passza van (15% alatt), mig az egesz NFL-nek 4.

twitter.com/NextGenStats/status/1198676940019814402?s=20
több mint 6 éve
 twitter.com/Seahawks/status/1199133043375497217
szegény Shaq, még a FF-t is el akarják venni tőle 😀 amúgy kiváncsi vagyok végig tud e játszani egy évet allpro szinten interception nékül. Frisco ellen volt neki de elvették valami kamubüntiért a pálya másik részén.
Pro bowl meghívóra nem látok esélyt. Max ha a játékosok/edzők beszavazzák.

Szerkesztette: braxa88
több mint 6 éve
2. Diggs 2 hete, az elso meccsen konzervativan jatszott, hogy ne kovessen el nagy hibat, de a bye week alatt jobban megismerte a rendszert es batrabban ment a playekre. Meg is latszott. Nagyon erti a poziciojat, mindent lehet vele jatszatni.

undisputedly
és McDougaldnak nem kell FSt játszani, szabadjára lehet engedni SS poziban. Ott pedig eléggé király tud lenni.
több mint 6 éve
1. Ugy tunik, hogy meghozta a gyumolcset a nagytakaritas. Sikerult megszabadulni a toxikus legkortol az oltozoben, PC szerint figyelemremelto kotelek van a jatekosok kozott, amit eddig o is ritkan latott. Nagyon jo a hangulat, mindenki pozitivan all a dolgokhoz es a sracok torodnek egymassal (aka nincs klikkesedes).

2. Diggs 2 hete, az elso meccsen konzervativan jatszott, hogy ne kovessen el nagy hibat, de a bye week alatt jobban megismerte a rendszert es batrabban ment a playekre. Meg is latszott. Nagyon erti a poziciojat, mindent lehet vele jatszatni.

3. Ansah magara szedett egy kis tomeget, nott az ereje, ennek lehet koze a jobb teljesitmenyhez.

több mint 6 éve
Diggs 5.körért szerintem az utóbbi ével egyik legjobb tradeje ligaszinten. Nem egy sztár, de nagyon stabil csávó, Detroitban nemtudom mit gondoltak.

King volt a nickel, Amadit továbbra sem merik bevetni.

Turnernek több játékidőt!

Hunt 7.8as pass blokk grade 😀 uramatyám, borzasztó az ember. Pocic elvileg IR-ről visszajöhet még, el kell. Vikings és Rams meccs után térthet vissza Carolinaban leghamarabb.
braxa88
Amikor várod Pocicot mint a megváltót...az kemény
Helmut Zimmer
alapbol az, mindig is szidtam, de idén preseasonban és azon a pár meccsen mikor szerepet kapott nem volt szar. Legalábbis Hunthoz képest egyérelműen előrelépés lenne. Nem borítana fel kapásból mindegyik belső pass rusher, mint azt tette Buckner és Cox is. Pocicot nem felborítják, ő mellette elmennek swim-moveval 😀
braxa88
Ja, így van. A Diggs dologban nagyon egyetértek, kellett a csapatnak, kellett, mert 10 en voltunk a pályán. Flowerstől annyit vártam, hogy egy Browner szintet hozzon, vele eddig sem volt bajom. Az meg Az hogy Penny vére hozott egy fullos meccset az meg, hát... szóval végre!
több mint 6 éve
Diggs 5.körért szerintem az utóbbi ével egyik legjobb tradeje ligaszinten. Nem egy sztár, de nagyon stabil csávó, Detroitban nemtudom mit gondoltak.

Hunt 7.8as pass blokk grade 😀 uramatyám, borzasztó az ember. Pocic elvileg IR-ről visszajöhet még, el kell. Vikings és Rams meccs után térthet vissza Carolinaban leghamarabb.
braxa88
Helmut Zimmer
alapbol az, mindig is szidtam, de idén preseasonban és azon a pár meccsen mikor szerepet kapott nem volt szar. Legalábbis Hunthoz képest egyérelműen előrelépés lenne. Nem borítana fel kapásból mindegyik belső pass rusher, mint azt tette Buckner és Cox is. Pocicot nem felborítják, ő mellette elmennek swim-moveval 😀
több mint 6 éve

braxa88
több mint 6 éve

több mint 6 éve
Vedelem (Diggs a 2. meccsen letett egy elit teljesitmenyt. Mi lesz itt ha meg jobban osszeszokik a tobbiekkel?):
 i.imgur.com/yx92LS1.png

Tamadok (tamadofal botrany):
 i.imgur.com/27kZLiL.png

Osszes meccs iden (legjobb passrush, legjobb cover, legjobb szereles es osszesegeben is a legjobb vedelmi score iden, a masodik legjobb passrush az elozo meccsen volt, szoval lehet, hogy megindultunk):
 i.imgur.com/E9q7IFR.png

több mint 6 éve
27th: RB Rashaad Penny
79th: DE Rasheem Green
120th: TE Will Dissly
141st: LB Shaquem Griffin
146th: CB Tre Flowers
149th: P Michael Dickson
168th: OT Jamarco Jones
186th: DE Jacob Martin
220th: QB Alex McGough
tegnapi meccs után, khm.
braxa88
Lehet, hogy csak én nem értem ezt a hsz-t
BigBaltazar
Szerintem arra akar celozni, hogy "utolsokbol lesznek az elsok", azaz a korabban lesajnalt class tegnap oda tette magat. Remelem nem arra, hogy konstansan qrva jo a class, mert az azert tulzas es bator feltetelezes 😀
undisputedly
kurvajó meccset tolt a 2018as class. Pedig hányszor olvashattuk a topicban hogy mennyire szarul draftol a csapat.
braxa88
Mert sz@rul draftoltunk. 2013-2014-2016-2017 kozott 17db pickunk volt az elso harom korben (konszenzusos top pickek).

Eros kezdo: Clark (elengedtuk rookie contract utan), Lockett, Reed, Shaq Griff
Jo: Britt(evek szenvedese utan a C poszton vegre jol tolja), Paul Richard (elenegdtuk rookie contract utan)
Semleges: Pocic, Hill (betegseg)
Gyenge: Ifedi, CM
Bust: CJ Prosise, Vannett (elcsereltuk) , Odhiambo (mar nincs a ligaban), Malik McD (0 meccs, nincs a ligaban), Nazair (IR), Darboah (nincs mar nalunk)

Az utolso 2 ev classai egesz jonak tunnek 😊
undisputedly
majd ha van időd hasonlítsd össze az többi csapattal, ha kijön hogy a bottom 5 környékén vagyunk akkor egyetértek

most egy random Ramset vettem alapul:
erős: Donald, Joyner (elengedték), Gurley, Havenstein, Kupp, John Johnson,
jó: Ogletree (de elcserélték emrt nem szerették), Everett, Goff(?)
semleges/gyenge: TJ McDonald, Jamon Brown,
gyenge:
bust: Tavon Austin(1/8), Stedman Bailey, Greg Robinson(1/2), Tre Mason, Sean Mannion.
és a 2018as Noteboom és Allen is gyenge.

vagy a chargers:
erős: Gordon(jó indulattal), Allen, Bosa, Henry,
jó: Perryman, Mike W,
semleges: Forrest Lamp, Dan Feeney még várunk velük, de nem jók.
gyenge: Fluker,
bust: Te'o, Verrett, Attaouchu, Mager, Tuerk, Chris Watt

Nálunk nyílván az olyan faszkalapok mint Mcdowell vagy duplanullák mint krisztike lehúzzák a belhét, Vannettért kapott 5.kör meg még nyereség is, mondjuk 3.körösként azért elismerem hogy többet kellett volna a közösbe raknia.
braxa88
Nem tudok sajnos, mert en nem igen vagyok kepben annyira a tobbi csapat rostereivel kapcsoaltban, puszta szamok alapjan pedig nem lenne szerencses.

Abban egyetertek, hogy hatul es kozepen nagyon jok vagyunk, de ugye en a premium pickekre koncentraltam. Pl CM, Malik, Prosise pickek irto nagy bustok, de leginkabb az Ifedi, Odhiambo pickek befuccsolasat nyogjuk OL oldalon.

Ahogyan te is irtad, nagyon latvanyosak a bustjaink amiket rendre ordas nagy needekre hoztunk, tehat vartunk valamilyen teljesitmenyt is.
több mint 6 éve
tegnapi meccs után, khm.
braxa88
BigBaltazar
Szerintem arra akar celozni, hogy "utolsokbol lesznek az elsok", azaz a korabban lesajnalt class tegnap oda tette magat. Remelem nem arra, hogy konstansan qrva jo a class, mert az azert tulzas es bator feltetelezes 😀
undisputedly
kurvajó meccset tolt a 2018as class. Pedig hányszor olvashattuk a topicban hogy mennyire szarul draftol a csapat.
braxa88
Mert sz@rul draftoltunk. 2013-2014-2016-2017 kozott 17db pickunk volt az elso harom korben (konszenzusos top pickek).

Jo: Britt(evek szenvedese utan a C poszton vegre jol tolja), Paul Richard (elenegdtuk rookie contract utan)
Bust: CJ Prosise, Vannett (elcsereltuk) , Odhiambo (mar nincs a ligaban), Malik McD (0 meccs, nincs a ligaban), Nazair (IR), Darboah (nincs mar nalunk)

undisputedly
majd ha van időd hasonlítsd össze az többi csapattal, ha kijön hogy a bottom 5 környékén vagyunk akkor egyetértek

most egy random Ramset vettem alapul:
erős: Donald, Joyner (elengedték), Gurley, Havenstein, Kupp, John Johnson,
jó: Ogletree (de elcserélték emrt nem szerették), Everett, Goff(?)
semleges/gyenge: TJ McDonald, Jamon Brown,
gyenge:
bust: Tavon Austin(1/8), Stedman Bailey, Greg Robinson(1/2), Tre Mason, Sean Mannion.
és a 2018as Noteboom és Allen is gyenge.

vagy a chargers:
erős: Gordon(jó indulattal), Allen, Bosa, Henry,
jó: Perryman, Mike W,
semleges: Forrest Lamp, Dan Feeney még várunk velük, de nem jók.
gyenge: Fluker,
bust: Te'o, Verrett, Attaouchu, Mager, Tuerk, Chris Watt

Nálunk nyílván az olyan faszkalapok mint Mcdowell vagy duplanullák mint krisztike lehúzzák a belhét, Vannettért kapott 5.kör meg még nyereség is, mondjuk 3.körösként azért elismerem hogy többet kellett volna a közösbe raknia.

Szerkesztette: braxa88
több mint 6 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 232 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen
tegnapi meccs után, khm.
braxa88
BigBaltazar
Köszönöm, ezek szerint csak én voltam vakon, mint Carson a fumblis snap elött.

Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 6 éve
tegnapi meccs után, khm.
braxa88
BigBaltazar
undisputedly
braxa88

több mint 6 éve
tegnapi meccs után, khm.
braxa88