Seattle Seahawks

62 feliratkozó

több mint 6 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 897
Ez is csak egy átlagos szerda.
...
Ja nem!

több mint 6 éve
Tessu Seattle Seahawks 151
Szerintetek Diggs jövőre el akarja kèrni a 31es mezt? 😊
mum
Oké, de akkor játszon is úgy! Ebben az esetben nem sajnáljuk tőle. 😀

Amúgy én odaáig vagyok érte meg vissza. Látom benne az Earl Thomas lightot. Ahogy érti mi történik a pályán, ahogy odaér, ahogy üt. Minden megvan benne. Light verzióban persze.

A Lions hogy engedhetett el egy ilyen figurát?
akdestroyer
Nagy pofája van. Őszinte típus és Patríciával valószínűleg nem jöttek ki jól. Ennek ellenére kiakadt a trade hírére, de aztán a bátyja megvigasztalta, hogy Seattlebe megy nem egy lúzer csapathoz.😀
 www.seattletimes.com/sports/seahawks/earl-2-0-new-seahawks-safety-quandre-diggs-already-drawing-high-praise-from-pete-carroll/
több mint 6 éve
peet_24 Seattle Seahawks 338
Itt egy masik video Aaron Donaldrol es par masik Ramsrol az NFL sorozatanak koszonhetoen, ahogyan eppen a Seahawks-Vikings meccset nezikes neha-neha reagalnak a palyan zajlo esemenyekre (annal a resznel amikor RW-t parodizaljak, nem tudok masra gondolni, mint hogy Donald eppen azon filozik, hogy neki csak egy Goff jutott XD )
 www.youtube.com/watch?v=IIpWO9B5g-w
undisputedly
Szimpatikus srácok... A Pizza Hut januárban is fizetheti a meccsnézős vacsijukat.
több mint 6 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 828 — SuperBowl Champions 2013/2014
Itt egy masik video Aaron Donaldrol es par masik Ramsrol az NFL sorozatanak koszonhetoen, ahogyan eppen a Seahawks-Vikings meccset nezikes neha-neha reagalnak a palyan zajlo esemenyekre (annal a resznel amikor RW-t parodizaljak, nem tudok masra gondolni, mint hogy Donald eppen azon filozik, hogy neki csak egy Goff jutott XD )
 www.youtube.com/watch?v=IIpWO9B5g-w

Szerkesztette: undisputedly
több mint 6 éve
mum
Oké, de akkor játszon is úgy! Ebben az esetben nem sajnáljuk tőle. 😀

Amúgy én odaáig vagyok érte meg vissza. Látom benne az Earl Thomas lightot. Ahogy érti mi történik a pályán, ahogy odaér, ahogy üt. Minden megvan benne. Light verzióban persze.

A Lions hogy engedhetett el egy ilyen figurát?

több mint 6 éve
braxa88
Kozben itt az all access:
 youtu.be/_D7_Nj04il8

több mint 6 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
eléggé komolyan nyomják a seattle-i sportcsapatok twittereit kezelő arcok
😀
több mint 6 éve
mum
ne nagyon hasonlítsuk a legnagyobb királyhoz
braxa88
több mint 6 éve
mum
ne nagyon hasonlítsuk a legnagyobb királyhoz
több mint 6 éve
mum Seattle Seahawks 49
több mint 6 éve
Hát jó, ma du úgy is lesz egy kis szabadidőm.
Bár képregényt terveztem, na mind1. 😀

több mint 6 éve
Vitézlő Titoknok tomz Seattle Seahawks TCU Horned Frogs 1 701
jöhet privátban
na jó, lehet, de csak lehet hogy van itt elfekvőben egy Erin kép 😀
petey
Ne privatizáljátok már el a színvonalas/tanulságos és/vagy szórakoztató/elgondolkodtató írásokat. Ide vele publikusba!

És akkor jönnek az Andrews-ok kettesével...

több mint 6 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 088 — Csodabogár
rázogatod a pofonfát baszod. nem lesz egy darabig Erin kép neked, ezt most jól elszúrtad.

😀

amúgy Rams=Goff, Gurley, Kupp, McVay, és nagy playek.
nálunk elő tud lépni bárki, udfa RB, WR, OL, DB és balansz offenz. Jimmy-t meg hagyjad már egy kicsit, hadd fejezze be az első fullos évét.
petey
Több párhuzam van a két O# filozófiája/súlypontjai/egyének feladatkörei között mint hinnéd.

A Goff<=>Gerappa egyenlettel meg egyenesen nem is szeretnék felhozakodni most, mert a végén még tényleg Erin nélkül maradok.
akdestroyer
jöhet privátban

na jó, lehet, de csak lehet hogy van itt elfekvőben egy Erin kép 😀

több mint 6 éve
rázogatod a pofonfát baszod. nem lesz egy darabig Erin kép neked, ezt most jól elszúrtad.

😀

nálunk elő tud lépni bárki, udfa RB, WR, OL, DB és balansz offenz. Jimmy-t meg hagyjad már egy kicsit, hadd fejezze be az első fullos évét.
petey
Több párhuzam van a két O# filozófiája/súlypontjai/egyének feladatkörei között mint hinnéd.

A Goff<=>Gerappa egyenlettel meg egyenesen nem is szeretnék felhozakodni most, mert a végén még tényleg Erin nélkül maradok.

több mint 6 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 088 — Csodabogár
Eagles nem NFC nagykutya iden.
undisputedly
Ezzel vitatkoznék, csak előtte akkor nagyon messzire válasszuk szét a keretet, meg a mutatott formát.

Az Eagles kerete bőven top10-es, és ha a mélységet nézzük akkor még egy top5-öt is megkockáztatok. Ezt a szezon előtt több helyen is olvastam, szerintem elfogadhatjuk, és ez azért nálam már kimeríti a nagykutya kifejezést.

Ha átnézünk a másik oldalra, és az idei formát nézzük, hát igen, ahhoz meg benny hill teljes életműve se biztos hogy elég lenne, hogy zeneileg aláfessük.

És ezért van az hogy lemennek kutyába (nem, ez már nem az a kutyamaszk) még a Miami ellen is. De közben meg a keret erőssége miatt nincs olyan csapat, amelyik beírhatja ellenük a W-t, simán látom, hogy egy jobb napot kifogva simán Patriotst vernek pl. Pedig ott állítólag olyan D# van, ami kukoricára térdepelteti a LoB-ot.

Ami a lényeg, ne becsüljük le azt a W-t, az Eagles nem konzisztensen jó csapat, de egy-egy meccsre tud nagyon az lenni. És az ilyen ellenfél elleni W nagy érték.

Nagyon hasonló cipőben jár a Rams, recseg ropog a rendszer, néha eléggé erősen, de ha kiszalad egy jó teljesítmény, van olyan csapat amit nem csapnak meg? (Pats-et nem ér mondani!)
Azt a meccset, én pl az idén látottak ellenére még mindig simán L-nek veszem.

Max majd örülök ha mégse lesz igazam.

49ers
undisputedly
Nem írtam hogy jogtalanul agyonhájpolt, csak simán agyonhájpolt. 😀

Meg nekem azért még vannak kérdőjeleim ezzel kapcsolatban, számomra ez a nagy menetelés nagyon hasolít a tavalyi Rams O#-ra.
Az is űrtechnikának nézett ki, csak nagyon instabil volt, és össze is zuhant hamar. Ezt se érzem tartósabbnak, és itt is a QB kérdés lehet majd ennek a katalizátora, mint ahogy a Ramsnél is az volt.

A védelem is kérdőjeles, ez a hihetetlen teljesítmény hosszútávon ugyanúgy nem fenntartható, mint a mi 10-1 es mérlegünk a szoros meccseken.
Élvezzék amíg fut a szekér, meg élvezzük mi is, én örülök, hogy öregbítik az NFC West hírnevét. 😊
akdestroyer

😀

Szerkesztette: petey

több mint 6 éve
Saints keret jobb mint a frisco.
na de kit érdekel. 😀
braxa88
HC-al együtt igen. Anélkül véleményes.

Én azt mondom, hogy jelen pillanatban egy Saints-49ers az sima hazai lenne, a PO-ban is az lesz, ha odakerülünk.
De ha a két HC-t kicseréljük 2db J.Garrettre, aki csak tapsikol a szélen, miközben semmit nem tesz hozzá a pályán látottakhoz, akkor meg behúzza a 49-ers erőből.

több mint 6 éve
Saints keret jobb mint a frisco.
na de kit érdekel. 😀
több mint 6 éve
Eagles nem NFC nagykutya iden.
undisputedly
Ezzel vitatkoznék, csak előtte akkor nagyon messzire válasszuk szét a keretet, meg a mutatott formát.

Az Eagles kerete bőven top10-es, és ha a mélységet nézzük akkor még egy top5-öt is megkockáztatok. Ezt a szezon előtt több helyen is olvastam, szerintem elfogadhatjuk, és ez azért nálam már kimeríti a nagykutya kifejezést.

Ha átnézünk a másik oldalra, és az idei formát nézzük, hát igen, ahhoz meg benny hill teljes életműve se biztos hogy elég lenne, hogy zeneileg aláfessük.

És ezért van az hogy lemennek kutyába (nem, ez már nem az a kutyamaszk) még a Miami ellen is. De közben meg a keret erőssége miatt nincs olyan csapat, amelyik beírhatja ellenük a W-t, simán látom, hogy egy jobb napot kifogva simán Patriotst vernek pl. Pedig ott állítólag olyan D# van, ami kukoricára térdepelteti a LoB-ot.

Ami a lényeg, ne becsüljük le azt a W-t, az Eagles nem konzisztensen jó csapat, de egy-egy meccsre tud nagyon az lenni. És az ilyen ellenfél elleni W nagy érték.

Nagyon hasonló cipőben jár a Rams, recseg ropog a rendszer, néha eléggé erősen, de ha kiszalad egy jó teljesítmény, van olyan csapat amit nem csapnak meg? (Pats-et nem ér mondani!)
Azt a meccset, én pl az idén látottak ellenére még mindig simán L-nek veszem.

Max majd örülök ha mégse lesz igazam.

49ers
undisputedly
Nem írtam hogy jogtalanul agyonhájpolt, csak simán agyonhájpolt. 😀

Meg nekem azért még vannak kérdőjeleim ezzel kapcsolatban, számomra ez a nagy menetelés nagyon hasolít a tavalyi Rams O#-ra.
Az is űrtechnikának nézett ki, csak nagyon instabil volt, és össze is zuhant hamar. Ezt se érzem tartósabbnak, és itt is a QB kérdés lehet majd ennek a katalizátora, mint ahogy a Ramsnél is az volt.

A védelem is kérdőjeles, ez a hihetetlen teljesítmény hosszútávon ugyanúgy nem fenntartható, mint a mi 10-1 es mérlegünk a szoros meccseken.
Élvezzék amíg fut a szekér, meg élvezzük mi is, én örülök, hogy öregbítik az NFC West hírnevét. 😊

Szerkesztette: akdestroyer

több mint 6 éve
Amúgy szerintetek mikor kezdenek el minket felhájpolni, mint SB contender?

Ha a keret bőven nem is, de a mutatott forma abszolút azzá tesz.
Gyakorlatilag az NFC krémjét hát... bőven vigyázba állítottuk. Megvolt az Eagles, a Vikings és az agyonhájpolt 49ers is. Ezt a három meccset előzetesen inkább 1-2-re raktam volna mint 3-0-ra, oszt mégis...

Szerintem jelen pillanatban a GB-t is ütnénk (egyenlő mennyiségű balfaszkodás mellett persze), egyedül a Saintsről érzem azt, hogy ellenük nem mi lennénk a favoritok.

Ehhez képest még mindig mi vagyunk a wild card csapat, aki a nagyok mögött becsusszanhat. Fog ez változni egyáltalán?

Nekem amúgy kurvára tetszik az a pozició amiben vagyunk, azaz egy alapvetően közepes-jó között ingadozó kerettel vagyunk a legrosszabb matchup kvázi mindenki számára, legyen az a 49ers, Pats, GB, Vikings, KC vagy akár a Baltimore.
Azaz a nagyok.

(Közben meg egy szar produktummal ugyanúgy képesek vagyunk simán kizúgni +20 ponttal ,akár még egy Cowboys/Eagles ellen is.)

#YodaRussellMagic
akdestroyer
Eagles nem NFC nagykutya iden. 9ers-e szerintem a legerosebb roster, szoval joggal hypeoljak. Pechukre pont a QB poszton nem elitek. Saints lutri, de most felenk tennem oket.
Underdog szerepkor jobb, mint a clear no. 1.
több mint 6 éve
Amúgy szerintetek mikor kezdenek el minket felhájpolni, mint SB contender?

Ha a keret nagyon nem is, de a mutatott forma abszolút azzá tesz.
Gyakorlatilag az NFC krémjét hát... bőven vigyázba állítottuk. Megvolt az Eagles, a Vikings a Rams és az agyonhájpolt 49ers is. Ezt a három meccset előzetesen inkább 1-3-ra raktam volna, mint 4-0-ra, oszt mégis...

Szerintem jelen pillanatban a GB-t is ütnénk (egyenlő mennyiségű balfaszkodás mellett persze), egyedül a Saintsről érzem azt, hogy ellenük nem mi lennénk a favoritok.

Ehhez képest még mindig mi vagyunk a wild card csapat, aki a nagyok mögött becsusszanhat.
Fog ez változni egyáltalán?

Nekem amúgy kurvára tetszik az a pozició amiben vagyunk, azaz egy alapvetően közepes-jó között ingadozó kerettel vagyunk a legrosszabb matchup kvázi mindenki számára, legyen az a 49ers, Pats, GB, Vikings, KC vagy akár a Baltimore.
Azaz a nagyok.

(Közben meg egy szar produktummal ugyanúgy képesek vagyunk simán kizúgni +20 ponttal ,akár még egy Cowboys/Eagles ellen is.)

#YodaRussellMagic

Szerkesztette: akdestroyer

több mint 6 éve
ez a zöld mez kék gatyával kombó nagyon üt

Szerkesztette: braxa88
több mint 6 éve
 twitter.com/Seahawks/status/1201665787791998977

😀 azóta már Wilsonnak is ez a képe. a Seahawks twitter fanbase a legjobb dolog a közösségi médiában 😀
Borbinho
En mar betettem 😀 Twitteren semmi mast nem latsz a seahawks fanoknal, csak ezt a kepet 😀 (Amugy CableThanos-tol ered, o csinalta)
undisputedly
A névválasztás telitalálat, a Cable expirement pusztításához, én is csak Thanos csettintését tudom felhozni, mint referencia.
akdestroyer
Es el is talaltad:
"But let’s start with his moniker. Where’d “Cable Thanos” come from? The Avengers reference is pretty obvious, but Cashman explained that it was meant as a joke toward Tom Cable. Some on Twitter pointed out that Cable shared a resemblance with Marvel’s most epic villain. So Cashman edited something featuring Cable wearing Thanos’ Infinity Gauntlet. Instead of Infinity Stones, the gauntlet was filled with underwhelming offensive linemen. When Cable snapped his fingers, a la Thanos in the movie “Infinity Wars,” Russell Wilson disintegrated like the Avengers."

Itt egy par hetes portre CableThanosrol, olvassatok:
 www.nbcsports.com/northwest/seattle-seahawks/get-know-cable-thanos-creative-mastermind-behind-viral-seahawks-videos

több mint 6 éve

😀 azóta már Wilsonnak is ez a képe. a Seahawks twitter fanbase a legjobb dolog a közösségi médiában 😀
Borbinho
En mar betettem 😀 Twitteren semmi mast nem latsz a seahawks fanoknal, csak ezt a kepet 😀 (Amugy CableThanos-tol ered, o csinalta)
undisputedly
A névválasztás telitalálat, a Cable expirement pusztításához, én is csak Thanos csettintését tudom felhozni, mint referencia.

több mint 6 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 534 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan

Borbinho
undisputedly
sorry az offért:

twitter.com/brent_know/status/1201747913220726784

twitter.com/billbarnwell/status/1201674075149459456

😀

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 687 — Seahawks fan
Azt el is felejtettem, hogy Homer volt a nyuszi a kalapban, csak úgy előhúztuk

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.