Seattle Seahawks

62 feliratkozó

több mint 7 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 826 — SuperBowl Champions 2013/2014
Érdekes lesz ez a MNF. Mint jó szurkoló élőben fogom nézni, de sok jót nem várok. Wagnerék nélkül..... nem jó még belegondolni sem.
garrett27
Sok jóra ne számíts. RW magic kell a győzelemhez.
több mint 7 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 896
Érdekes lesz ez a MNF. Mint jó szurkoló élőben fogom nézni, de sok jót nem várok. Wagnerék nélkül..... nem jó még belegondolni sem.
garrett27
Én, biztos ami biztos vettem egy flakon vazelint.

több mint 7 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 685 — Seahawks fan

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 7 éve
12th member Seattle Seahawks 1 053
Wright, Wagner,Baldwin out.

Nincs se LB, se CB aki jatszatni tudnank. Csunya lesz ez a primetime.
undisputedly
Mintha nem lenne igyis elèg baja a csapatnak most még a sztárjaink is dőlnek ki. 😕 De igy érthető Kendricks leigazolása még ha csak pár meccsig is mert sztem a liga ugyis előbb eltiltja mint a biroság😃
több mint 7 éve
Wright, Wagner,Baldwin out.

Nincs se LB, se CB aki jatszatni tudnank. Csunya lesz ez a primetime.
több mint 7 éve
Stez SMU Mustangs 47 255 — Whoops, looks like something went wrong.
Wagner nem jatszik biztosan.

több mint 7 éve
Friday practice report:

Did Not Participate
G D.J. Fluker (hamstring)
LB K.J. Wright (knee)
LB Bobby Wagner (groin)
WR Doug Baldwin (knee)
CB Tre Flowers (hamstring)4
CB Shaquill Griffin (thigh)
S Delano Hill (hamstring)

Limited Participation
S Bradley McDougald (knee)

Full Participation
DE Frank Clark (elbow)
DE Dion Jordan (knee)

Nem akarok pánikot kelteni, de jelen állás szerint braxának kell majd beállnia LCB-be, mert kiürült a hadrafogható corner állomány. 😀

Nem baj, max megint elmegy a mix. 😀
akdestroyer
Remélem ebböl a többség csak ovatosságbol nem edzett mert különben bajok lesznek😃
Egyébként nekem olyan mintha amiota lett volna Sherman problémája hogy nem riportáltuk h egész évbe sérüléssel bajlodott azota minden kis sérülést jelentünk mindenkiröl de ezt lehet csak èn vizionálom.

Plusz friss hir hogy Tom Jonhson elküldtük (valoszinűleg visszaigazoljuk következő hèten )hogy a sok sèrültünk miatt legyen szabad roster spot és gondolom practica squadbol felhozzuk valakit. Nem mintha Johnson segitett volna a passrushunkon :/

Szerkesztette: 12th member
több mint 7 éve
Friday practice report:

Did Not Participate
G D.J. Fluker (hamstring)
LB K.J. Wright (knee)
LB Bobby Wagner (groin)
WR Doug Baldwin (knee)
CB Tre Flowers (hamstring)4
CB Shaquill Griffin (thigh)
S Delano Hill (hamstring)

Limited Participation
S Bradley McDougald (knee)

Full Participation
DE Frank Clark (elbow)
DE Dion Jordan (knee)

Nem akarok pánikot kelteni, de jelen állás szerint braxának kell majd beállnia LCB-be, mert kiürült a hadrafogható corner állomány. 😀

Nem baj, max megint elmegy a mix. 😀

több mint 7 éve
PC meg mindig a run/run/boom rendszert akarja futtatni (az mas kerdes, hogy hatranyban nem megy, es iden tobbnyire hatranyban leszunk), arra pedig a legjobb Qb a ligaban RW. Nincs jel ami arra mutatna, hogy PC felismerte, hogy gyenge vedelemmel ez nem fog menni, es ha kifizetsz 20+ milliot / ev egy iranyitonak, akkor elvarhato lenne, hogy az a Qb kepes legyen hatara venni a csapatot. RW skillsetje nem illik egy gyenge csapatba. Luck egy 25-32 kozotti rosterbol csinal egy 10-20 kozottit,Russ egy top10 rosterbol Top1-et, de ha RW-t beteszed egy gyenge rosterbe, nem tudja hatara venni a csapatot, maximum ha dual threat uzenmodban tolja, tehat fut is elso szandekbol, az meg meg van neki tiltva, mert levadasszak. Kell melle egy jo futojatek, ezert mindent meg kellene tenni, hogy mukodjon most a futas es ne legyunk egybol 2 birtoklas hatranyban. Eddigi ismereteink szerint Russ zsenije (mert zseni) akkor jon ki, ha van egy jo futojatek amibol mehet a bootleg meg a playaction, mogottuk pedig egy vedelem ami egy TD-n belul tartja az ellenfelet.

Tudom, nem szabadna egy meccsbol levonni azt a kovetkeztetest, hogy az uj OC sem kepes RW-vel konzisztensen haldni, de most azt kivanom barcsak odaadtuk volna a clevelandnek 3 darab 1. korosert 😀 Hoztuk volna Darnoldot, egy elit DE prospectet meg egy jo RT prospectet, es meg lennenk 10+ evre 😀

Szerkesztette: undisputedly
több mint 7 éve
Akkor viszont számomra ez továbbra sem kerek.
8 éve nem hallottunk kritikát Carrol szájából, pedig alkalom lett volna rá, és erre a kivételezésre - ha hiszünk a híreknek, akkor rá is ment a dinasztia öltöző.

Rebuild van, ezt vagy vele képzelik el, vagy nélküle, de a döntés gondolom már megszületett.
Ha nem vele tervezünk, akkor a váltással sem kéne várni, mert alapvetően a fr. QBhez építesz csapatot, és egy ilyen Wilson féle irányítónak tök más needjei vannak, mint egy pocket QBnek. Ebben az esetben hányszor futunk neki a rebuildnak?
Ha meg vele tervezünk, akkor meg mik ezek a hangok? És miért pont most?

több mint 7 éve
Cancel Culture 1 649 — into the glory ride
Kezdjük ott, hogy nem az lett a konklúzió, hogy Wilson szar, hanem hogy nem játszott igazán jól -főleg a szezon előtti nagy hypehoz képest-, illetve nem fejlődik a játék bizonyos szakaszaiban. És igen ebben van edzői felelősség.

A másik fontos dolog, hogy a kérdés az volt, hogy miért kezdődött el Wilson gyilkolása, most így hirtelen, hiszen eddig kb pont ugyanúgy játszik mint tavaly, és gyengébben, mint mondjuk 15-ben. Hozzátartozik, hogy a másik (ezek szerint mértékadó) fórumon sokat foglalkoztunk azzal az offseasonban, hogy a látottak alapján NINCS érdmi változás a Seeattle támadó játékának alapfilozófiájában. Mások kicsit a routek, de pl passz játékban a dead area ugyanaz, a run first, hát hagyjuk is. A másik, hogy látni kel mi kis közösség vagyunk, éppen ezért szabadabb szájú, provokatívabb.

Wissza Willsonhoz
Az ominózus Carroll kritika, mellett megjelent több olyan írás, mint pl: Wilson the NFLs most overrated QB - Matt Millen Scoutokkal beszélt.
 bleacherreport.com/articles/2795255-nfl-insiders-what-to-make-of-footballs-most-overrated-players-and-teams

Szóval a kérdés az volt, hogy miért most, mit készít elő. Elképzelhető-e váltás QB poszton, vezetőedzői poszton, vagy csak sokak számára lett nyílvánvaló, hogy homok van a gépzetben. Nekünk meggyőződésünk, hogy nem lesz váltás, most.
Szerintem beszéljünk még kicsit Wilsonról, mert érdemes, engem legalábbis érdekelnek a vélemények.
A "másik" fórumon hasonló beszélgetés folyt le RW témában mint itt, mindenképp érdemes képbe kerülni vele, mert elgondolkodtató témákat feszegettek, erre barátom, Helm neve a grancia 😊
(Lelövöm a poént, a konklúzió hasonló lett mint itt: RW szar.)

Akiknek ez sikerült, azoktól kérdezném, hogy ti elképzelhetőnek tartjátok azt, amit odaát pedzegettek, hogy ezt a rebuildot már nélküle képzelhetjük el? Az érvrendszer amit erre felhúztak, az stabil lábakon áll, nekem mégis olyan elképzelhetetlennek tűnik ez a dolog.

Na most annyit azért szeretnék leszögezni, hogy bár az ilyen vitákban én általában pártolóként szoktam részt venni, de azért nem homokban tartom a fejem.
Igen a szívem kék-zöld, ki nem szarik a szakmaiságra, RW iz dö fákin GOAT, és amúgy is a mi fiunk kölyke, akivel hazahoztuk a Lombardit, de ez persze még nem jelenti azt hogy az általatok által leírt hiányosságok nem léteznek, vagy ne vennék róluk tudomást. Gondolom ezzel vagyunk még páran így.

De a szokást megtörni nem akarom, szóval megint a védelmében tennék pár megállapítást, mert azért volt, ahol számomra kilógott az a bizonyos lóláb.

Ha már a földbe gyaláztuk a csávót, akkor beszéljünk már kicsit a coachingról is. Érdemes.
Kezdjük a védelmek olvasásával.
Nem egy könnyű dolog, elég kevesen nagyon jók benne. Ha Wilsonnak lennének benne hiányosságai, akkor azt még lehetne a szellemi korlátaira fogni, de az, hogy a játék ezen aspektusában ennyire kiemelkedően szar, az nálam egyértelmű coaching felelősség. Ezt a srácot senki se tanította meg védelmet olvasni. Kijött az egyetemről, aztán, ahogy undi is említette, akkoriban olyan volt az O# működése, hogy ez nem is volt issue, és érdeklődés hiányában ez az előadás bizony elmaradt.
Én legalábbis ezt látom, azt kevésbé hiszem el, hogy azért tart itt, mert full hülye volt hozzá. Azért ez nem egy tanulhatatlan dolog.

Akkor ott volt a menekülés témája. Ebből több dologra is rá tudok csatolni.
Egyrészt ez a klasszik tyúktojás esete: Igen szinte lehetetlen megvédeni valakit, aki ennyit szaladgál (a zsebben, és azon kívül is), de azt azért lássuk már be, hogy a csávó sosem azért forgóajtózik ott hátul, mert olyan kurva tiszta a zseb. És igen, belefordul néha a sackbe, de minden ilyenre jut másik 2 szitu, amit rajta kívül kb senki se tudna túlélni. És sokszor még a nagyjáték is kijön belőle, amiben szintén ligaelit.
A Denver ellen minden második snapnél jött a nyomás (ha jól emlékszem 42% volt az ide kapcsolódó stat), ez azért vicc.
És nyomás alatt nem azt értem, hogy rátolták középen a falat, hanem azt, hogy általában tisztán átjutott a védő, kb sebességvesztés nélkül. Ehhez képest a mindössze 6 sack kb ajándék.

És ilyen számok mellett, hogy akarunk bármiféle felprogramozott/ütemjátékot számonkérni rajta? Én elhiszem, hogy ezen a téren is komoly hiányosságokkal kell kibékülnünk vele szemben, de azért a legtöbb ilyen játékhoz tiszta zseb kéne.
Úgy nem lehet, mittudomén, pl a zónahatárokat támadni, vagy egy slantet megdobni a 2 LB közé, hogy közben 2x ki kell lépnie a nyomás elől. Azt akkor kell eldobni amikor, és kész. Ha átjön az ember*, akkor egyből megy a gameplan a lecsóba, és onnantól max improvizálni lehet.
És jön, mert az O line már harmadik éve bottom 3.
(*4 emberes passrush ellen vagyunk kibaszottul szarok, ha még kapunk mondjuk blitzet is, akkor nem is az a kérdés hogy lesz-e nyomás, hanem az, hogy honnan? Vagy honnan nem?*)

Egyetértek undival, ennek rendszerszintű alkalmazásához nem biztos, hogy Wilson lenne a legalkalmasabb, de egyenlőre nem ő ennek a legnagyobb kerékkötője.
És ez is coaching felelősség nálam, Cablenek (lassan 2 éve) semmi keresnivalója nem lett volna itt. Ezzel a TC expirementtel tönkrevágta Bevell munkáját is.

Én így látom, de szóljatok le nyugodtan, ha hülyeséget írtam valahol. 😊

Továbbra is áll a kérdés.
1: Rebuild RW-al, vagy nélküle, avagy mi lesz, ha 30 fölött kopik a sebessége amiből él, pocket irányítónak viszont max középszer?
2: Opció-e egyáltalán a tankolás?
akdestroyer

Sending out an S.O.S
több mint 7 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 184 — Invisible man

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 7 éve
Szerintem beszéljünk még kicsit Wilsonról, mert érdemes, engem legalábbis érdekelnek a vélemények.
A "másik" fórumon hasonló beszélgetés folyt le RW témában mint itt, mindenképp érdemes képbe kerülni vele, mert elgondolkodtató témákat feszegettek, erre barátom, Helm neve a grancia 😊
(Lelövöm a poént, a konklúzió hasonló lett mint itt: RW szar.)

Akiknek ez sikerült, azoktól kérdezném, hogy ti elképzelhetőnek tartjátok azt, amit odaát pedzegettek, hogy ezt a rebuildot már nélküle képzelhetjük el? Az érvrendszer amit erre felhúztak, az stabil lábakon áll, nekem mégis olyan elképzelhetetlennek tűnik ez a dolog.

Na most annyit azért szeretnék leszögezni, hogy bár az ilyen vitákban én általában pártolóként szoktam részt venni, de azért nem homokban tartom a fejem.
Igen a szívem kék-zöld, ki nem szarik a szakmaiságra, RW iz dö fákin GOAT, és amúgy is a mi fiunk kölyke, akivel hazahoztuk a Lombardit, de ez persze még nem jelenti azt hogy az általatok által leírt hiányosságok nem léteznek, vagy ne vennék róluk tudomást. Gondolom ezzel vagyunk még páran így.

De a szokást megtörni nem akarom, szóval megint a védelmében tennék pár megállapítást, mert azért volt, ahol számomra kilógott az a bizonyos lóláb.

Ha már a földbe gyaláztuk a csávót, akkor beszéljünk már kicsit a coachingról is. Érdemes.
Kezdjük a védelmek olvasásával.
Nem egy könnyű dolog, elég kevesen nagyon jók benne. Ha Wilsonnak lennének benne hiányosságai, akkor azt még lehetne a szellemi korlátaira fogni, de az, hogy a játék ezen aspektusában ennyire kiemelkedően szar, az nálam egyértelmű coaching felelősség. Ezt a srácot senki se tanította meg védelmet olvasni. Kijött az egyetemről, aztán, ahogy undi is említette, akkoriban olyan volt az O# működése, hogy ez nem is volt issue, és érdeklődés hiányában ez az előadás bizony elmaradt.
Én legalábbis ezt látom, azt kevésbé hiszem el, hogy azért tart itt, mert full hülye volt hozzá. Azért ez nem egy tanulhatatlan dolog.

Akkor ott volt a menekülés témája. Ebből több dologra is rá tudok csatolni.
Egyrészt ez a klasszik tyúktojás esete: Igen szinte lehetetlen megvédeni valakit, aki ennyit szaladgál (a zsebben, és azon kívül is), de azt azért lássuk már be, hogy a csávó sosem azért forgóajtózik ott hátul, mert olyan kurva tiszta a zseb. És igen, belefordul néha a sackbe, de minden ilyenre jut másik 2 szitu, amit rajta kívül kb senki se tudna túlélni. És sokszor még a nagyjáték is kijön belőle, amiben szintén ligaelit.
A Denver ellen minden második snapnél jött a nyomás (ha jól emlékszem 42% volt az ide kapcsolódó stat), ez azért vicc.
És nyomás alatt nem azt értem, hogy rátolták középen a falat, hanem azt, hogy általában tisztán átjutott a védő, kb sebességvesztés nélkül. Ehhez képest a mindössze 6 sack kb ajándék.

És ilyen számok mellett, hogy akarunk bármiféle felprogramozott/ütemjátékot számonkérni rajta? Én elhiszem, hogy ezen a téren is komoly hiányosságokkal kell kibékülnünk vele szemben, de azért a legtöbb ilyen játékhoz tiszta zseb kéne.
Úgy nem lehet, mittudomén, pl a zónahatárokat támadni, vagy egy slantet megdobni a 2 LB közé, hogy közben 2x ki kell lépnie a nyomás elől. Azt akkor kell eldobni amikor, és kész. Ha átjön az ember*, akkor egyből megy a gameplan a lecsóba, és onnantól max improvizálni lehet.
És jön, mert az O line már harmadik éve bottom 3.
(*4 emberes passrush ellen vagyunk kibaszottul szarok, ha még kapunk mondjuk blitzet is, akkor nem is az a kérdés hogy lesz-e nyomás, hanem az, hogy honnan? Vagy honnan nem?*)

Egyetértek undival, ennek rendszerszintű alkalmazásához nem biztos, hogy Wilson lenne a legalkalmasabb, de egyenlőre nem ő ennek a legnagyobb kerékkötője.
És ez is coaching felelősség nálam, Cablenek (lassan 2 éve) semmi keresnivalója nem lett volna itt. Ezzel a TC expirementtel tönkrevágta Bevell munkáját is.

Én így látom, de szóljatok le nyugodtan, ha hülyeséget írtam valahol. 😊

Továbbra is áll a kérdés.
1: Rebuild RW-al, vagy nélküle, avagy mi lesz, ha 30 fölött kopik a sebessége amiből él, pocket irányítónak viszont max középszer?
2: Opció-e egyáltalán a tankolás?

több mint 7 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 071 — Csodabogár
Panik mod. Mi ez, egy bunozot igazoltunk 😀
undisputedly
De mi az hogy pánik mód? Nyitva van a csempionsip ablak vagy mi a f*sz van? Win now? Nekünk nem szóltak.

Azt kéne csinálni amit a Rams, át kéne struktúrálni egy rakat szerződést (ebbe még ET is beleférne ha adunk neki valami orrnehéz contractot), aztán lehet a draftról meg az FA piacról építkezni, lesz space.
Meg amúgy is egy rebuilddal összeegyeztethetelen egy olyan év ahol magasan húzunk a drafton? Tömjük a hiányposztokat?

Kabaré. Mi lesz a következő? Megint kiáruljuk a draftpickeket/cap spacet középszar játékosokért bűnözőkért?
Hol a jófiú imidzs?
Hol a rebuild?

El vagyok keseredve.
akdestroyer
üdv a klubban. egy Tomsula, Csip után mi már megtisztultunk 😀

több mint 7 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 071 — Csodabogár
undisputedly
de legalabb egy white collar, nem vmi novero 😀
Borbinho
máris jobban hangzik 😀

több mint 7 éve
undisputedly
De mi az hogy pánik mód? Nyitva van a csempionsip ablak vagy mi a f*sz van? Win now? Nekünk nem szóltak.

Azt kéne csinálni amit a Rams, át kéne struktúrálni egy rakat szerződést (ebbe még ET is beleférne ha adunk neki valami orrnehéz contractot), aztán lehet a draftról meg az FA piacról építkezni, lesz space.
Meg amúgy is egy rebuilddal összeegyeztethetelen egy olyan év ahol magasan húzunk a drafton? Tömjük a hiányposztokat?

Kabaré. Mi lesz a következő? Megint kiáruljuk a draftpickeket/cap spacet középszar játékosokért bűnözőkért?
Hol a jófiú imidzs?
Hol a rebuild?

El vagyok keseredve.

Szerkesztette: akdestroyer

több mint 7 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 534 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
undisputedly
de legalabb egy white collar, nem vmi novero 😀

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
több mint 7 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 534 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Mychal Kendrickst egy evre leigazoltuk LB posztra (januarba áll biroság elé bennfentes kereskedelem miatt amit már gyakorlatilag be is vallott) de egy évre jó lehet😃
CB posztra szerintetek nem hozunk erösitést v falba,bizounk a rookiekba?
12th member
Remélem Griffinnek nem ennyi volt a történet.
garrett27
o jo lesz januarra (ha PO-ztok 😀), Kendricks 3-4 evet is kaphat varhatoan (az eredeti maximalis 25nel azert jobban hangzik), en azt olvastam, h dec-jan kornyeken mar a buntetest kezdi leulni

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 685 — Seahawks fan
Mychal Kendrickst egy evre leigazoltuk LB posztra (januarba áll biroság elé bennfentes kereskedelem miatt amit már gyakorlatilag be is vallott) de egy évre jó lehet😃
12th member
Remélem Griffinnek nem ennyi volt a történet.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 7 éve
több mint 7 éve
A RCB poszt üres, amúgy mi bajunk van a 2 falon kívűl? 😊

több mint 7 éve
Ugy tunik, hogy a mienk volt a legrosszabb passrush az elso forduloban (mintha nem lenne eleg baj a tobbi csapatresszel):

www.fieldgulls.com/2018/9/12/17851336/seattle-seahawks-pass-rush-worst-nfl-week-1-statistics

A Broncos a dropbackek 42%-aban gyakorolt nyomast RW-re, mig a mi vedelmunk 12%-ban Keenumra 😀

Szerkesztette: undisputedly
több mint 7 éve
Tessu Seattle Seahawks 151
Pont ezekre a dolgokra céloztam én is. Egyszerűen nincs rövid passzos játékunk amivel egy jó védelmet is szét lehet szedni, 3rd&short-ra is 15 – 20 yardos passzokkal próbálkoznak. Biztos valahonnan ki lehet bogarászni, de szerintem a 10 yardnál rövidebb passzoknál liga alja a pontossága.
Hozzá teszem a 15-ös idény második felében amikor Lynch lesérült Wilson vette hátára a csapatot és iszonyat jól játszott, ráadásul a zsebből. Mindenki azt hitte ettől fogva ez lesz a standard és végleg rácáfol minden károgóra. Aztán qurvára nem ez történt. 16-ban még ráfogták a sérülésekre, hogy Suh már az első meccsen letaposta amire még kapott a 49ers ellen és egyáltalán csoda volt, hogy végig tolta a szezont. Tavaly már ez se volt mentség és meccseket nyomott úgy végig, hogy az első félidőben lényegében nem volt passzolt yardja és jó passz kísérlete. És ebben az évben amikor a LOB már nincs és nem lehet abban bízni, hogy a védelem meccsben tartja a csapatot akkor ez teljesítmény nagyon kevés lesz tőle. Amúgy a Denver ellen a 4.-ik negyedben még ez a védelem is 3x adta vissza a labdát és ebből sikerült kb. 20 – 30 yardot összehozni.
És mindez amellett elgondolkodtató, hogy jövőre új szerződés kellene neki ami legalább a Rodgers féle környékén mozogna. Persze az is kérdés Carroll akar-e bajlódni egy újonccal vagy egyáltalán meddig tervez, mert egy frencsájz qb-nál már csak egy SB kaliber HC-t nehezebb találni.
több mint 7 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 093
Nem mondom hogy RW szent tehén, de igaza volt a szakértőknek, hogy nagyjából egy Russel Wilsonra vagyunk a liga aljától.
garrett27
Ez egy erdekes kerdes. Az OL szornyu, nem vitas, Ifedi a legrosszabb tackle a ligaban, DE Russ is rengeteg hibaval jatszik. 10 yardos dropbackeket csinal, 6 masodpercig tartja maganal a bogyot, majd belefordul a sackbe.

Egyszeruen vele nem jatszathatsz slantekre meg quick releasere epulo rendszert, mert nem tudja megcsinalni. Screent tud dobni, a vonal mellett remekul meg tudja jatszani az elkapokat, ha megnyulik a play 5 masodperc pluszra, remekul szetszedi a backfieldet a rollouttal/bootleggel meg a deep balljaival, ha teret enged neki a vedelem, megfutja a 3. kiserletet, akkor is ha 15 yard kell hozza, de o nem egy Rivers/Brees/ARod stb. Ha gyenge a runblock, es nem tudsz futni, a passzjatekokra vagy utalva. Na most RW-vel a passzjatekok azon szegmenset lehet megjatszani, amire nem jo a mi gyenge passblockunk, mert mire megfutja a routeot az elkapo, 3x atmegy a vedo a falon. Itt kellene jonnie a gyors passzoknak, checkdownoknak, slanteknek stb. Na RW erre uzembisztosan, rendszerszinten nem kepes. Be lehetne vagni videot ahol csinal ilyen sikeres passzokat, de nem lehet gameplant epiteni arra, hogy ezeket megcsinalja.

A problame ott van, hogy evekig ment a futas, es ez nem volt issue. Ha meg para volt, menekult es dobott a 6. vagy 7. masodpercben egy bombat (Pats ellen, GB elllen, Panthers ellen stb egybol beugrik, hogy igy nyertunk meccseket az utolso masodpercekben).

Tavaly mar nem ment a futas, es iden sem fog (velhetoen). Az OL gyenge. Egy Brady lightra lenne szuksegunk, vagy pedig mukodo futojatekra. Csakhogy meg ha mukodne is a futas, akkor is passzra vagy kenyszeritve, ha a vedelmed rogton 1 vagy 2 birtoklasnyi elonyt ad a masik felnek (ezert jar kez a kezben a jo vedelem es a futojatek aka smashmouth foci).

Ezert mondta PC, hogy visszaterunk a futashoz. Ez fekszik RW-nek. O nem egy Luck, hogy 50 passzkiserlete legyen egy meccsen, mert az 50 passzkiserlet nala ugy nezne ki, hogy 10 screen, meg 40x elorevagva, de ezek nem sikerulhetnek mindig es par gyors TD mellett nem tudnank konzisztensen haladni.

Pont ezt lattuk az elozo evekben. Passzjatekkal csak ritkan tudunk konzisztensen haladni (azaz 5-6 yardos playekkel elmenni a redzoneba, nem pedig az elorevagott nagy playekkel). Pedig egy ugynevezett top5 iranyitoval kellene. Az en szememben ez egy make it or break it szezon.
undisputedly
Maximálisan egyetértek.

Wilsonnal az a legnagyobb baj, hogy még mindig nem olvas védelmet és nem igazán pásztázza végig a célpontjait (hajlamos a Baldwin-függőségre, mint pl. Dalton az AJ Green, Matty Ice a Julio Jones vagy BigBen az AB84 fixációra). A védelem olvasásának teljes hiánya miatt pedig egyes - slant, underneath - útvonalakat nem is használ (be sem hívják neki vagy ő nem hasznosítja, azt tudja az ördög). Azt hittem, hogy Bevell-ék azért ezt jobban betanítják neki, de én semmi fejlődést nem látok ebben a kezdetektől. Vele ezért nem lesz soha felprogramozott offensetek. (Grahamet ezért sem érezte a zónahatárokon vagy a redzone-ban. Mondjuk Carroll lehetett volna annyira előrelátó, hogy egy ilyen hiányossággal rendelkező vagy mondjuk inkább úgy teljesen eltérő módon programozható QB elől nem a védőbástyát tradeli el egy, az ütempasszokban/zónahatárra érkezésben elit TE-re, de ez már a múlt.)

Sokadrészt - s ezt már korábban sokan írták itt előttem is - a kimozgásokkal ezt a szar falat még jobban összezavarja, ráadásul a snapek-nél hátratáncolgat 10 yardokat. Persze értem, hogy életben akar maradni, de így teljesen felborulnak a WR route-ok ütemei, aztán jön az improvizáció, amiben kétségkívül a liga legjobbja.