Tampa Bay Buccaneers
28 feliratkozó
több mint 4 éve
zolkoo
259
Jó sok a drafttal kapcsolatos óhaj errefelé, nem akar egy Bucs-szurkoló írni valami mockot ide? 😊Licht nem szokott az első körben felfele mozogni, bár ennek lehet oka az is, hogy szinte mindig korán választ.
Wyatt
Mindenképpen OL húzás kell az első körbe, szerintem hátra cserélünk pár helyet ott kiválasztjuk Josh Jonest.
Félek ezután RB és S következik, pedig én előbb OLB szeretnék, mert Nassib nem lett pótolva, Nelson pedig tavaly nem tudott még bekapcsolodni. Ezt követően DT-nek örülnék, mert Gholston-Vea-Suh mögött elég soványak vagyunk. Ez a Rakeem-Nunez srác nem igazán tudja pótolni őket.
Szerkesztette: zolkoo
több mint 4 éve
A frissen igazolt tagnak mar az elso heten off field problemai vannak. Hat nem tudom, lehet ki kellene vagni a csavot, bomlassza itt az oltozot :/
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
Wyatt
26 306
Na igen, majd akkor max valaki a Patstől 😊Jó sok a drafttal kapcsolatos óhaj errefelé, nem akar egy Bucs-szurkoló írni valami mockot ide? 😊Pats topikban kérdezd meg
Wyatt
Amadeus
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 901
Jó sok a drafttal kapcsolatos óhaj errefelé, nem akar egy Bucs-szurkoló írni valami mockot ide? 😊Pats topikban kérdezd meg
Wyatt
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 4 éve
Wyatt
26 306
Csodálkoztam, hogy még senki sem írta be 😀De mondom úgyis jön majd valaki, előbb vagy utóbb 😊)
Jó sok a drafttal kapcsolatos óhaj errefelé, nem akar egy Bucs-szurkoló írni valami mockot ide? 😊
több mint 4 éve
Kezdi má' a csalást itt is:boon.hu/sport/nemzetkozi-sport/hazazavartak-a-szabalyserto-tom-bradyt-4198236/
😊
Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló
több mint 4 éve
Na ez marha jó, nyúlom is, köcce^^Nyúld. Nem az enyém.
Wyatt
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
Willie Parker
15 383
végre a magyar szurkolókra is gondolnak 😀Ha rendelsz, akkor csak Tompa felől hozható be az országba!
www.sbnation.com/2020/4/10/21216468/tom-brady-tompa-bay-merchandise-buccaneers-nfl
Löfli
több mint 4 éve
Willie Parker
15 383
A narancsos sisak most nagyon menő lenne Mo-on😂Az a pewter (ón) ami a csapat alapszíne 😊Nekem meg pont az olyan, mintha nem lett volna elég festék a nyomtatóbanA szürkésbarna legalább egyedi kicsit 🙂szóóóval a Bucs új meze, a régi mez?Hát kb, de legalább jobb, mint az előző. Mondjuk annál minden jobb. Ehelyett a szürkésbarnás harmadik számú mez helyett igazán visszahozhatták volna a narancssárgát
shawnka
Löfli
warr_b
Fast Willie
Szerintem baromi jól néz ki 😉
A narancsot (creamsicle) majd csak jövőre lehet visszahozni ha az NFL eltörlni a one helmet rule-t, mert valljuk be az a mez egy masik sisakkal néz ki jól
Roll
több mint 4 éve
Az a pewter (ón) ami a csapat alapszíne 😊Nekem meg pont az olyan, mintha nem lett volna elég festék a nyomtatóbanA szürkésbarna legalább egyedi kicsit 🙂szóóóval a Bucs új meze, a régi mez?Hát kb, de legalább jobb, mint az előző. Mondjuk annál minden jobb. Ehelyett a szürkésbarnás harmadik számú mez helyett igazán visszahozhatták volna a narancssárgát
shawnka
Löfli
warr_b
Fast Willie
Szerintem baromi jól néz ki 😉
A narancsot (creamsicle) majd csak jövőre lehet visszahozni ha az NFL eltörlni a one helmet rule-t, mert valljuk be az a mez egy masik sisakkal néz ki jól
Monte Kiffin: "I want 11 guys getting to the ball as quick as we can."
több mint 4 éve
végre a magyar szurkolókra is gondolnak 😀www.sbnation.com/2020/4/10/21216468/tom-brady-tompa-bay-merchandise-buccaneers-nfl
több mint 4 éve
Willie Parker
15 383
Nekem meg pont az olyan, mintha nem lett volna elég festék a nyomtatóbanA szürkésbarna legalább egyedi kicsit 🙂szóóóval a Bucs új meze, a régi mez?Hát kb, de legalább jobb, mint az előző. Mondjuk annál minden jobb. Ehelyett a szürkésbarnás harmadik számú mez helyett igazán visszahozhatták volna a narancssárgát
shawnka
Löfli
warr_b
több mint 4 éve
A szürkésbarna legalább egyedi kicsit 🙂szóóóval a Bucs új meze, a régi mez?Hát kb, de legalább jobb, mint az előző. Mondjuk annál minden jobb. Ehelyett a szürkésbarnás harmadik számú mez helyett igazán visszahozhatták volna a narancssárgát
shawnka
Löfli
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
szóóóval a Bucs új meze, a régi mez?Hát kb, de legalább jobb, mint az előző. Mondjuk annál minden jobb. Ehelyett a szürkésbarnás harmadik számú mez helyett igazán visszahozhatták volna a narancssárgát
shawnka
több mint 4 éve
Uh, gyonyoru lenne egy TB playoff ugy, hogy odaat BB nem jut be. Mondjuk Brady nem igazan szokott hozza az elmult 20 evben, hogy van mas atlagon feluli Qb is a csoportban ds meg kell dolgozni a divizio gyozelemert is 😊 amennyiben sikerulne vinni a South-t, szamomra egyertelmuen bebizonyosodna, hogy nem o volt a hunyo tavaly. Akkor is ha one and done.
több mint 4 éve
Wyatt
26 306
Igen, azon gondolkodtam meg, csak nem tudom, az mennyire rendszerszintu, mennyire emberfuggo. De az jogos felvetes, csak a vegere mar igy is eleg hosszu lett 😀Írni akartam én is, hogyha te követted el, akkor k*rva jó cikk lett, nagyon élveztem.Semmi gond, most már tudod 😊)Nem tudtam, nem ismerlek, ezer bocsánat hogy vádaskodtam! SajnálomÚgy 😊Az ember a saját szerzeményét azért becopyzhatja ide 😉Wyatt te erre vártál, hogy ezt megírhasd. Max respect!!! 😉 😊Copy nemzeti sportról 😊
dande
the12thman
empty taxi
Wyatt
the12thman
Wyatt
Egy hiányom volt csak, amit többen felhoztak, hogy Arians rendszere nem épp QB barát és lehet félni attól, hogy összetörik a kecske, habár lehet, hogy ez azért volt, mert a többi QB nem volt ezen a szinten...
Mindenesetre felszálltam én is a Tampa bandwagonra, főleg az alábbi kis írása miatt. Várom már, hogy mit akar mutatni a világnak 😊
www.theplayerstribune.com/en-us/articles/tom-brady-the-only-way-is-through
Solymi
Hat en nagyon szurkolok Bradynek, hogy be tudja bizonyitani, amit akar 😊
több mint 4 éve
Lúdas Solymi
8 020
Írni akartam én is, hogyha te követted el, akkor k*rva jó cikk lett, nagyon élveztem.Semmi gond, most már tudod 😊)Nem tudtam, nem ismerlek, ezer bocsánat hogy vádaskodtam! SajnálomÚgy 😊Az ember a saját szerzeményét azért becopyzhatja ide 😉Wyatt te erre vártál, hogy ezt megírhasd. Max respect!!! 😉 😊Copy nemzeti sportról 😊
dande
the12thman
empty taxi
Wyatt
the12thman
Wyatt
Egy hiányom volt csak, amit többen felhoztak, hogy Arians rendszere nem épp QB barát és lehet félni attól, hogy összetörik a kecske, habár lehet, hogy ez azért volt, mert a többi QB nem volt ezen a szinten...
Mindenesetre felszálltam én is a Tampa bandwagonra, főleg az alábbi kis írása miatt. Várom már, hogy mit akar mutatni a világnak 😊
www.theplayerstribune.com/en-us/articles/tom-brady-the-only-way-is-through
több mint 4 éve
twitter.com/Buccaneers/status/1247569827411243011
több mint 4 éve
Wyatt
26 306
Inkabb majd veszekLegyen jo az idegenbeli^^Miért? Rendelsz Brady mezt?
Wyatt
Matthew99
több mint 4 éve
Legyen jo az idegenbeli^^Miért? Rendelsz Brady mezt?
Wyatt