Tampa Bay Buccaneers
28 feliratkozó
több mint 5 éve
Amig a Patsben volt ilyen kommenteket nem engedett meg maganak 😀 Jo latni, hogy "belazult".twitter.com/TomBrady/status/1253376718645219338?s=20
több mint 5 éve
Majd szólok kint élő haveromnak, hogy jelentkezzen be, ő még szezonbérletet is vett

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Nezd, en Brady miatt lettem Pats-drukker 16 evvel ezelott, ugyhogy szurkolok neki, hogy szepen zarja a karrierjet. Csapatkent meg a Patriotsnak, es annak, hogy jol menjen a rebuildszeretnék látni egy főállásban praktizáló bucs fant a fórumon.
Wyatt
több mint 5 éve
Nezd, en Brady miatt lettem Pats-drukker 16 evvel ezelott, ugyhogy szurkolok neki, hogy szepen zarja a karrierjet. Csapatkent meg a Patriotsnak, es annak, hogy jol menjen a rebuild

több mint 5 éve
Igen, meglepett, de mas csapat is latta, hogy o a legkomplettem RB. Kar, mert Brady jol kihasznalta volna az elkapasi potencialjat, de majd jon mas 😊szedd mán le a pats lógot a neved mellől!
Wyatt
több mint 5 éve
Igen, meglepett, de mas csapat is latta, hogy o a legkomplettem RB. Kar, mert Brady jol kihasznalta volna az elkapasi potencialjat, de majd jon mas 😊

több mint 5 éve
Érte már nem annyira 😊Simán lehet a 2/14-gyel visszamenni kicsit Clyde Edwards-Helaire-ért, és visszajön egy pick legalább 😊Ez a tökéletes draft és holt szezon eddig 😊🎉🎉🎉
Wyatt
Eddig szuper, de a két 4.kör nélkül extra figyelem a következő két választásunkra
zolkoo
Wyatt

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Hát inkább 4. kör, max 3., nem hiszem, hogy egyben. De az is egy opció, igen

több mint 5 éve
O.J Howard mennyit erhet? Egy 3 es egy 4 egyutt?Simán lehet a 2/14-gyel visszamenni kicsit Clyde Edwards-Helaire-ért, és visszajön egy pick legalább 😊Ez a tökéletes draft és holt szezon eddig 😊🎉🎉🎉
Wyatt
Eddig szuper, de a két 4.kör nélkül extra figyelem a következő két választásunkra
zolkoo
Wyatt
több mint 5 éve
Simán lehet a 2/14-gyel visszamenni kicsit Clyde Edwards-Helaire-ért, és visszajön egy pick legalább 😊Ez a tökéletes draft és holt szezon eddig 😊🎉🎉🎉
Wyatt
zolkoo

több mint 5 éve
Ez a tökéletes draft és holt szezon eddig 😊🎉🎉🎉
Wyatt
több mint 5 éve
Tristan Wirfs, OT (Iowa) egy egyhelyes felcserével.Ez a tökéletes draft és holt szezon eddig 😊

több mint 5 éve
Akár ebből a kettőből egy közöset jaja, de rád bízom 😊Majd kitalálom. De az jó, hogy ide járnak aláírást nézni/kérni a Pats fanok 😊
Wyatt

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Azt a bucs logót lekapnám a tetejéről, szvsz nagyon elüt.Akár ebből a kettőből egy közöset jaja, de rád bízom 😊Erre rakjam még rá Bradyt vagy kettejükről csináljak egy másikat?Na most szólok. Ez az enyém.Fasza lett ez is 😊
Matthew99
Ha egy sigre összedobnád esetleg ezzel a bradyssel, akkor tudnék hálálkodni újabb lájkkal 😊)
Wyatt
Matthew99
Wyatt
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Akár ebből a kettőből egy közöset jaja, de rád bízom 😊Erre rakjam még rá Bradyt vagy kettejükről csináljak egy másikat?Na most szólok. Ez az enyém.Fasza lett ez is 😊
Matthew99
Ha egy sigre összedobnád esetleg ezzel a bradyssel, akkor tudnék hálálkodni újabb lájkkal 😊)
Wyatt
Matthew99

több mint 5 éve
Erre rakjam még rá Bradyt vagy kettejükről csináljak egy másikat?Na most szólok. Ez az enyém.Fasza lett ez is 😊
Matthew99
Wyatt

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Na most szólok. Ez az enyém.Fasza lett ez is 😊
Matthew99

több mint 5 éve
Na most szólok. Ez az enyém.

több mint 5 éve
Akiknek a fele a vendégcsapatnak szurkol.Még szerencse,hogy egy Chargers szurkolónak írtad😊Van kulonbseg egy 70%-ig toltott es egy ures stadion kozott 😊
Fast Willie
undisputedly
De most TB12 miatt majd több Floridában élő new englandi nyugger jár majd Patriots South meccsekre.
több mint 5 éve
több mint 5 éve
Amúgy csak az én kisagyamban motoszkál az, hogy ebből egy marha nagy bukta lesz?Az általam elképzelhető legdurvább scenario az, hogy a teljes 53 men roster visszavonul Arianssal együtt egy preseason meccs félidejében
Nem Lions szintű, hanem a várthoz képest.
Bazzani
több mint 5 éve
Germánoknál most szavaznak róla, hogy május 9-én folytatódjon a bajnokság, ahhoz képest szerintem egy szeptember-októberi nfl kezdet nem elképzelhetetlenEgy elmeny veletek. Egyik mindig mindenhol azt hajtogatja, miert szar ahogy van minden, a masik meg hogy ugysem lesz ideny 😊Szerinted mennyiben más azt latolgatni, hogy BB becserél az 1/1-re, mint azt, hogy mi lesz egy valószínűleg el sem induló szezonban?
En ertem, es boven benne van a problema, ha nem tart elegge a fal, ha Bradyn vegul kifog az ido, ha Gronk mar nem tud visszaterni a csucsra es csak arnyeka lesz maganak, es ha a tamadosor meg jo is lesz, akkor is ott van a vedelem, ami ha ugy teljesit, akkor csinalhatnak "elol" barmit.
De ez az eddigi default beallitas, most pedig van egy kis remeny a jora. Persze, lehet nagy buko, de szerintem ezt felesleges "allandoan" beirni
Wyatt
Ja, végülis mondjuk 5% esély van mindkettőre, de attól még nem igazán sanszos.
Sobri Jóska

több mint 5 éve
Egy elmeny veletek. Egyik mindig mindenhol azt hajtogatja, miert szar ahogy van minden, a masik meg hogy ugysem lesz ideny 😊Szerinted mennyiben más azt latolgatni, hogy BB becserél az 1/1-re, mint azt, hogy mi lesz egy valószínűleg el sem induló szezonban?
En ertem, es boven benne van a problema, ha nem tart elegge a fal, ha Bradyn vegul kifog az ido, ha Gronk mar nem tud visszaterni a csucsra es csak arnyeka lesz maganak, es ha a tamadosor meg jo is lesz, akkor is ott van a vedelem, ami ha ugy teljesit, akkor csinalhatnak "elol" barmit.
De ez az eddigi default beallitas, most pedig van egy kis remeny a jora. Persze, lehet nagy buko, de szerintem ezt felesleges "allandoan" beirni
Wyatt
Ja, végülis mondjuk 5% esély van mindkettőre, de attól még nem igazán sanszos.
több mint 5 éve
Egy elmeny veletek. Egyik mindig mindenhol azt hajtogatja, miert szar ahogy van minden, a masik meg hogy ugysem lesz ideny 😊 En ertem, es boven benne van a problema, ha nem tart elegge a fal, ha Bradyn vegul kifog az ido, ha Gronk mar nem tud visszaterni a csucsra es csak arnyeka lesz maganak, es ha a tamadosor meg jo is lesz, akkor is ott van a vedelem, ami ha ugy teljesit, akkor csinalhatnak "elol" barmit.