Tampa Bay Buccaneers

28 feliratkozó

több mint 5 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 891 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
Amig a Patsben volt ilyen kommenteket nem engedett meg maganak 😀 Jo latni, hogy "belazult".

twitter.com/TomBrady/status/1253376718645219338?s=20
több mint 5 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
Majd szólok kint élő haveromnak, hogy jelentkezzen be, ő még szezonbérletet is vett

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 666
Nezd, en Brady miatt lettem Pats-drukker 16 evvel ezelott, ugyhogy szurkolok neki, hogy szepen zarja a karrierjet. Csapatkent meg a Patriotsnak, es annak, hogy jol menjen a rebuild
Wyatt
szeretnék látni egy főállásban praktizáló bucs fant a fórumon.
több mint 5 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Nezd, en Brady miatt lettem Pats-drukker 16 evvel ezelott, ugyhogy szurkolok neki, hogy szepen zarja a karrierjet. Csapatkent meg a Patriotsnak, es annak, hogy jol menjen a rebuild

több mint 5 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 666
Igen, meglepett, de mas csapat is latta, hogy o a legkomplettem RB. Kar, mert Brady jol kihasznalta volna az elkapasi potencialjat, de majd jon mas 😊
Wyatt
szedd mán le a pats lógot a neved mellől!
több mint 5 éve
Igen, meglepett, de mas csapat is latta, hogy o a legkomplettem RB. Kar, mert Brady jol kihasznalta volna az elkapasi potencialjat, de majd jon mas 😊

több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 275 — NFL bracket champion '26
Ez a tökéletes draft és holt szezon eddig 😊
Wyatt
🎉🎉🎉
Eddig szuper, de a két 4.kör nélkül extra figyelem a következő két választásunkra
zolkoo
Simán lehet a 2/14-gyel visszamenni kicsit Clyde Edwards-Helaire-ért, és visszajön egy pick legalább 😊
Wyatt
Érte már nem annyira 😊

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Hát inkább 4. kör, max 3., nem hiszem, hogy egyben. De az is egy opció, igen

több mint 5 éve
zolkoo Tampa Bay Buccaneers 259
Wyatt
🎉🎉🎉
Eddig szuper, de a két 4.kör nélkül extra figyelem a következő két választásunkra
zolkoo
Simán lehet a 2/14-gyel visszamenni kicsit Clyde Edwards-Helaire-ért, és visszajön egy pick legalább 😊
Wyatt
O.J Howard mennyit erhet? Egy 3 es egy 4 egyutt?
több mint 5 éve
Wyatt
🎉🎉🎉
zolkoo

több mint 5 éve
zolkoo Tampa Bay Buccaneers 259
Wyatt
🎉🎉🎉
több mint 5 éve
Tristan Wirfs, OT (Iowa) egy egyhelyes felcserével.

több mint 5 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 391 — Invisible man
Akár ebből a kettőből egy közöset jaja, de rád bízom 😊
Wyatt
Majd kitalálom. De az jó, hogy ide járnak aláírást nézni/kérni a Pats fanok 😊

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
peach Atlanta Falcons 15 861 — a new hope (again)
Na most szólok. Ez az enyém.

Matthew99
Fasza lett ez is 😊

Ha egy sigre összedobnád esetleg ezzel a bradyssel, akkor tudnék hálálkodni újabb lájkkal 😊)
Wyatt
Erre rakjam még rá Bradyt vagy kettejükről csináljak egy másikat?
Matthew99
Wyatt
Azt a bucs logót lekapnám a tetejéről, szvsz nagyon elüt.

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve

Matthew99
Fasza lett ez is 😊

Ha egy sigre összedobnád esetleg ezzel a bradyssel, akkor tudnék hálálkodni újabb lájkkal 😊)
Wyatt
Matthew99

több mint 5 éve

Matthew99
Fasza lett ez is 😊

Wyatt

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve

Matthew99
Fasza lett ez is 😊

több mint 5 éve

több mint 5 éve
Cubehor Los Angeles Rams 327
Még szerencse,hogy egy Chargers szurkolónak írtad😊
Fast Willie
Van kulonbseg egy 70%-ig toltott es egy ures stadion kozott 😊
undisputedly
Akiknek a fele a vendégcsapatnak szurkol.

De most TB12 miatt majd több Floridában élő new englandi nyugger jár majd Patriots South meccsekre.
több mint 5 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 787 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
https://scontent.cdninstagram.com/v/t51.82787-15/622731005_18184281049318747_547090407950283279_n.jpg?stp=c216.0.648.648a_dst-jpg_e35_s640x640_tt6&_nc_cat=107&ccb=7-5&_nc_sid=18de74&efg=eyJlZmdfdGFnIjoiRkVFRC5iZXN0X2ltYWdlX3VybGdlbi5DMyJ9&_nc_ohc=xGx6wqeZEfwQ7kNvwGKA5ho&_nc_oc=Adqbp8OD3wzs0DbAH0sfwluijaMRHBCRslAFBRAMsju1yU4YxC6aAMgo2L8pzpQXa10&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.cdninstagram.com&_nc_gid=19Ti0aF9rAXG88K_fpSG5g&_nc_ss=7a289&oh=00_Af08U1G-dwLGdnyxb0IdK-q40c8sNAbOK0VHm1kSlKsmJg&oe=69E64D1D
NFL on Instagram: "1️⃣2️⃣ + 8️⃣7️⃣ (via @buccaneers)"
489K likes, 3,176 comments - nfl on April 22, 2020: "1️⃣2️⃣ + 8️⃣7️⃣ (via @buccaneers)".
több mint 5 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 249
Amúgy csak az én kisagyamban motoszkál az, hogy ebből egy marha nagy bukta lesz?
Nem Lions szintű, hanem a várthoz képest.
Bazzani
Az általam elképzelhető legdurvább scenario az, hogy a teljes 53 men roster visszavonul Arianssal együtt egy preseason meccs félidejében
több mint 5 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 230 — WHO DAT!!!!
Egy elmeny veletek. Egyik mindig mindenhol azt hajtogatja, miert szar ahogy van minden, a masik meg hogy ugysem lesz ideny 😊

En ertem, es boven benne van a problema, ha nem tart elegge a fal, ha Bradyn vegul kifog az ido, ha Gronk mar nem tud visszaterni a csucsra es csak arnyeka lesz maganak, es ha a tamadosor meg jo is lesz, akkor is ott van a vedelem, ami ha ugy teljesit, akkor csinalhatnak "elol" barmit.

De ez az eddigi default beallitas, most pedig van egy kis remeny a jora. Persze, lehet nagy buko, de szerintem ezt felesleges "allandoan" beirni
Wyatt
Szerinted mennyiben más azt latolgatni, hogy BB becserél az 1/1-re, mint azt, hogy mi lesz egy valószínűleg el sem induló szezonban?
Ja, végülis mondjuk 5% esély van mindkettőre, de attól még nem igazán sanszos.
Sobri Jóska
Germánoknál most szavaznak róla, hogy május 9-én folytatódjon a bajnokság, ahhoz képest szerintem egy szeptember-októberi nfl kezdet nem elképzelhetetlen

több mint 5 éve
cikesz Baltimore Ravens 627
Ibrát még kickernek.

https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/92830399_3788066704601593_6123092092290859008_n.jpg?stp=dst-jpg_tt6&cstp=mx960x692&ctp=p600x600&_nc_cat=102&ccb=1-7&_nc_sid=3b1b4a&_nc_ohc=Qj13D6VJAEQQ7kNvwHkbrUE&_nc_oc=Ado_lEeAVBUFUz0wXEL2IdsnpxOklaJxc68COtFYJTpOKwebWNbMDy_4bn50FXoLgs8&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=dyonDQHlrTJ-XV7dUUAhVA&_nc_ss=7a389&oh=00_Af3i_XJ-5bJee-zUX5VYcSCKInqj86uee21Q6ybT3SDtog&oe=6A075879
NFL Memes
Everybody's hoping on the bandwagon 😂
több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 726 — #NoStress
Egy elmeny veletek. Egyik mindig mindenhol azt hajtogatja, miert szar ahogy van minden, a masik meg hogy ugysem lesz ideny 😊

En ertem, es boven benne van a problema, ha nem tart elegge a fal, ha Bradyn vegul kifog az ido, ha Gronk mar nem tud visszaterni a csucsra es csak arnyeka lesz maganak, es ha a tamadosor meg jo is lesz, akkor is ott van a vedelem, ami ha ugy teljesit, akkor csinalhatnak "elol" barmit.

De ez az eddigi default beallitas, most pedig van egy kis remeny a jora. Persze, lehet nagy buko, de szerintem ezt felesleges "allandoan" beirni
Wyatt
Szerinted mennyiben más azt latolgatni, hogy BB becserél az 1/1-re, mint azt, hogy mi lesz egy valószínűleg el sem induló szezonban?
Ja, végülis mondjuk 5% esély van mindkettőre, de attól még nem igazán sanszos.

több mint 5 éve