Tampa Bay Buccaneers
28 feliratkozó
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 902
hajrá Dortmund!azért szomorú, hogy egy sztárigazolás kellett ahhoz, hogy lecseréljék minden idők legrondább mezét.Khömm.
Amadeus
empty taxi
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 4 éve
azért szomorú, hogy egy sztárigazolás kellett ahhoz, hogy lecseréljék minden idők legrondább mezét.Khömm.
Amadeus
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
azért szomorú, hogy egy sztárigazolás kellett ahhoz, hogy lecseréljék minden idők legrondább mezét.ezt már jóval előtte kihirdették, hogy leváltják a mezeket 😀
Amadeus
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 902
azért szomorú, hogy egy sztárigazolás kellett ahhoz, hogy lecseréljék minden idők legrondább mezét.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 4 éve
Mekkora bánat nő. Ki fürdik úszódresszben?Wooow. Na akkor a legfontosabb dolgok letudva. Meg johetne egy jobbfajta FA 😊www.youtube.com/watch?v=9l-pLP5_VJc
Wyatt
empty taxi
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
Wooow. Na akkor a legfontosabb dolgok letudva. Meg johetne egy jobbfajta FA 😊www.youtube.com/watch?v=9l-pLP5_VJc
Wyatt
Madden hates me.
több mint 4 éve
Wyatt
26 306
Wooow. Na akkor a legfontosabb dolgok letudva. Meg johetne egy jobbfajta FA 😊
több mint 4 éve
Wyatt
26 306
Na ez a lépés Brady nélkül sansztalan lett volna. Ez óriási nyereség a Tampának, már kitermelte a Winstonhoz képesti árkülönbséget. Szenzációs hír!
több mint 4 éve
tapoSUH a fedélzeten 😁
több mint 4 éve
Willie Parker
15 383
Nem tudom, ők mivel jobbak.Jax: Minshew-t úgysem cserélik le + Marrone absz nem tud QB-t képezniNálunk nem neki kell ezzel foglalkozni, hanem Jay Grudennek meg a QB coach McAdoonak. 😉 Nekik meg ebben van tapasztaltuk, főleg Jaynek. A Jags múlt héten beszélt amúgy Winstonnal.
Fast Willie
twitter.com/E_Dilla/status/1242531392610799616
Disclaimer: én nem tenném a helyünkben. A fehér Winston (Bortles) már úgyis elég időt elvett a csapattól. Nézzük meg mit tud Minshew, és ha nagyon kell mögé biztosíték, jöjjön Scholes, akit Gruden jól ismer.
iktriad
Jay Gruden edzette QB-k: Dalton, Griffin, Cousins, McCoy, Josh Johnson, Sanchez, Keenum, Haskins
McAdoo: Rodgers, Flynn, Tolzien, Seneca Wallace, Eli Manning (Geno Smith)
Ebből Rodgers ösztönös tehetség, csak elrontani lehetett. Dalton jó volt egy ideig, bizonyos szintig, de azért tét alatt mindig összeomlott, akárcsak Cousins. Griffint a saját edzői kinyírták, Eli pedig szerintem pont McAdoo alatt indult el lefelé, a többiből semmit sem hoztak ki.
Szóval Winstonnak ők sem lennének jobbak.
több mint 4 éve
Jax: Minshew-t úgysem cserélik le + Marrone absz nem tud QB-t képezniNálunk nem neki kell ezzel foglalkozni, hanem Jay Grudennek meg a QB coach McAdoonak. 😉 Nekik meg ebben van tapasztaltuk, főleg Jaynek. A Jags múlt héten beszélt amúgy Winstonnal.
Fast Willie
twitter.com/E_Dilla/status/1242531392610799616
Disclaimer: én nem tenném a helyünkben. A fehér Winston (Bortles) már úgyis elég időt elvett a csapattól. Nézzük meg mit tud Minshew, és ha nagyon kell mögé biztosíték, jöjjön Scholes, akit Gruden jól ismer.
Szerkesztette: iktriad
több mint 4 éve
Ink Winston mentse meg a Falconst Koettertől. 😊Sokmindent elmond a történetről h Winston kb. Koetter alatt volt a legjobb...Akkor csak a Falcons mentheti meg?
empty taxi
Fast Willie
Madden hates me.
több mint 4 éve
Willie Parker
15 383
Sokmindent elmond a történetről h Winston kb. Koetter alatt volt a legjobb...Akkor csak a Falcons mentheti meg?
empty taxi
több mint 4 éve
Konkrétan hozott egy olyan újonc évet, hogy 4000 passzolt yard, majd 2x annyi TD, mint turnover. Ebből aztán a következő 4 évben nem fejlődött semmit. Szóval simán benne, hogy egy értelmes HC franchise QB-t faragott volna belőle, de ez nem annyira adatott meg neki.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Sokmindent elmond a történetről h Winston kb. Koetter alatt volt a legjobb...
Madden hates me.
több mint 4 éve
Winston teljesítménye Arians alatt csak szarabb lett, összevissza nyilatkozgatott, kb egy hóbortos vén sarlatánra hasonlított a pálya szélén. De majd most Bradyvel bizonyithatja, hogy Winston volt a fék és nem ő.
több mint 4 éve
Willie Parker
15 383
Szerinted. Szerintem Arians rendszere alkalmas arra, h egy QB jó számokat hozzon, többen megtették alatta. Na Winston ehhez kapott még 3 elit tehetséget is: Evans, Goodwin, Howard. És igazából csak rontott az összképen. Pl egy Wentz, Daniel Jones etc hozna ebben a systemben 5000y, 40 TD-t.Kettőnek semmi köze egymáshoz. Te azt írtad, hogy Jamiest Arians ösztönözte olyan teljesítményre, amilyenre. Ez nettó hülyeség, már bocsánat. Azon kívül, hogy több yardot passzolt, szinte semmiben nem lépett előre a korábbi évekhez képest. Sőt, inkább visszafejlődött. Arians nagyobb fék ennek a csapatnak, mint Winston volt.Miért, te hol látod Winstont?Winston kulcsa Arians volt, hozzá hasonló edző nem sok van, aki Jameis-t teljesítményre késztetiHát ez barokkos túlzás.
Fast Willie
És akkor finom voltam.
gabokocka
AFC:
Patriots: no way, abszolút BB elvei ellen megy
Miami: Flores sem hiszem, hogy abban gondolkodik, hogy kibasszon a saját védelmével+ kedvező draft
Jax: Minshew-t úgysem cserélik le + Marrone absz nem tud QB-t képezni
LAC: még talán a legjobb scenario lenne neki, de biztos, hogy draftban gondolkodnak vagy TT-ben
NFC:
Redskins: Riverától sztem az ő jelleme áll a legtávolabb, de Haskinsnél semmivel nem jobb
Panthers: a Newton sztori után nem hiszem, pedig sztem Teddy-nél jobb lenne nektek egy évre, ha prove it deal-t hajlandó aláírni
Fast Willie
Azt én is írtam, nehéz neki helyet találni a ligában, mert nem tipikus csere QB alapanyag. Egy backuptól nem várod, hogy megváltsa a világot, annyi a feladata, hogy ne bassza el a meccset, hozza jó helyzetbe a csapatot. Na Winston ennek a gyökeres ellentéte.
gabokocka
Azt nem mondtam, h Arians, mint HC jót tett-e a Bucsnak, sztem meghaladta őt a liga. Brady meg absz nem passzol mellé, se szakmailag, de egóban se nagyon...
Winston meg sehova sem jó. Önmaga miatt. Azt adom, h semmit sem fejlődött. Sztem a saját korlátoltsága okozta
több mint 4 éve
Kettőnek semmi köze egymáshoz. Te azt írtad, hogy Jamiest Arians ösztönözte olyan teljesítményre, amilyenre. Ez nettó hülyeség, már bocsánat. Azon kívül, hogy több yardot passzolt, szinte semmiben nem lépett előre a korábbi évekhez képest. Sőt, inkább visszafejlődött. Arians nagyobb fék ennek a csapatnak, mint Winston volt.Miért, te hol látod Winstont?Winston kulcsa Arians volt, hozzá hasonló edző nem sok van, aki Jameis-t teljesítményre késztetiHát ez barokkos túlzás.
Fast Willie
És akkor finom voltam.
gabokocka
AFC:
Miami: Flores sem hiszem, hogy abban gondolkodik, hogy kibasszon a saját védelmével+ kedvező draft
LAC: még talán a legjobb scenario lenne neki, de biztos, hogy draftban gondolkodnak vagy TT-ben
NFC:
Redskins: Riverától sztem az ő jelleme áll a legtávolabb, de Haskinsnél semmivel nem jobb
Panthers: a Newton sztori után nem hiszem, pedig sztem Teddy-nél jobb lenne nektek egy évre, ha prove it deal-t hajlandó aláírni
Fast Willie
Azt én is írtam, nehéz neki helyet találni a ligában, mert nem tipikus csere QB alapanyag. Egy backuptól nem várod, hogy megváltsa a világot, annyi a feladata, hogy ne bassza el a meccset, hozza jó helyzetbe a csapatot. Na Winston ennek a gyökeres ellentéte.
több mint 4 éve
Willie Parker
15 383
Miért, te hol látod Winstont?Winston kulcsa Arians volt, hozzá hasonló edző nem sok van, aki Jameis-t teljesítményre késztetiHát ez barokkos túlzás.
Fast Willie
És akkor finom voltam.
gabokocka
AFC:
NFC:
több mint 4 éve
Winston kulcsa Arians volt, hozzá hasonló edző nem sok van, aki Jameis-t teljesítményre késztetiHát ez barokkos túlzás.
Fast Willie
És akkor finom voltam.