Tampa Bay Buccaneers
28 feliratkozó
több mint 5 éve
Amúgy csak az én kisagyamban motoszkál az, hogy ebből egy marha nagy bukta lesz?Nem dehogy. Valaki itt már levezette Arians rendszeréből, hogy miért.
Nem Lions szintű, hanem a várthoz képest.
Bazzani
több mint 5 éve
Amúgy csak az én kisagyamban motoszkál az, hogy ebből egy marha nagy bukta lesz?Teljesen mindegy mi lesz a vegeredmeny. Winstonnal 7-9 lett a merleg. A PO mezony kibovult plusz egy csapattal, tehat minimum az uj PO helyert versenyben lesz a csapatok 90%-a az utolso elotti forduloig.
Nem Lions szintű, hanem a várthoz képest.
Bazzani
Pont, hogy az a fajta underdog szerep teszi vonzova most a Tampat. Egy lesajnalt frencsajz, az NFC Clevelandje, visszater a leirt GOAT QB meg egy evre legalabb, jon vele a GOAT TE aki visszater a nyugdijbol.
A liga 2 TOP10 elkapoja, legjobb ILB parosa, tavalyi "sackmestere", JPP, Suh.
Tobben mar tul vannak karrierjuk zenitjen, de az, hogy ilyen hatteru jatekosokat beteszel egy orokos vesztes csapatba, izgalmas lehetosegeket rejt.
Tampa social mediaja es jegyeladasai felrobbantak. Jot tesz a liganak, ha nem mindig a historikusan eros frencsajzokrol szol a buzz. Raadasul a legfontosabb, hogy most a Pats haterek is lelkiismereti problemak nelkul drukkolhatnak a GOAT-nak 😀
több mint 5 éve
Amúgy csak az én kisagyamban motoszkál az, hogy ebből egy marha nagy bukta lesz?Nem Lions szintű, hanem a várthoz képest.
több mint 5 éve
Ez eddig a legjobb (foleg ha emlekszel az eredetire) 😀 😀 😀imádom
twitter.com/NFLonFOX/status/1252717326023004160
undisputedly
több mint 5 éve
Ez eddig a legjobb (foleg ha emlekszel az eredetire) 😀 😀 😀twitter.com/NFLonFOX/status/1252717326023004160
Szerkesztette: undisputedly
több mint 5 éve
Nem, játékos-GM pozícióban dolgozik.Brady az NFL LeBronja szerepre pályázik.Elveszít még pár döntőt vagy mi?
empty taxi
Fast Willie

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Percy Harvin says he wants to return to the NFLennyi bazmeg
több mint 5 éve
Azért ismét epikusat alkottál... összeolvasnám:
Matthew99
Gronk MARADJ OTTHON! Lájk 99
😊
több mint 5 éve

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Lebron és az egyetem...Jamesnek is megvan mar. Egyetem, NBA, olimpia, Americas.Brady az NFL LeBronja szerepre pályázik.Neki legalább már megvan a székfoglalóban említett 6 bajnoki cím 😀
empty taxi
LeBronnak nem lesz :/
Wyatt
Bradynek van-e egyetemi, NBA, olimpiai es Americas bajnoki cime? Na ezert Hamesz a kiraly!
Stez

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 5 éve
A Chargers akkuja még talán ennyire sem volt feltöltveVan kulonbseg egy 70%-ig toltott es egy ures stadion kozott 😊Még szerencse,hogy egy Chargers szurkolónak írtad😊Egészen elképesztő, ami itt folyik.Amennyiben lesz szezon. Elvileg most ugy tervezik, hogy nezok nelkul talan.
Újra lehet a 2 TEes játékot játszani elit elkapó mellett.
Már csak az hiányzik, hogy 1-2 kiváró FA a gyűrű reményében itt kössön ki kisebb pénzért.
Chargers LT
undisputedly
Fast Willie
undisputedly
több mint 5 éve
Van kulonbseg egy 70%-ig toltott es egy ures stadion kozott 😊Még szerencse,hogy egy Chargers szurkolónak írtad😊Egészen elképesztő, ami itt folyik.Amennyiben lesz szezon. Elvileg most ugy tervezik, hogy nezok nelkul talan.
Már csak az hiányzik, hogy 1-2 kiváró FA a gyűrű reményében itt kössön ki kisebb pénzért.
Chargers LT
undisputedly
Fast Willie
több mint 5 éve
mondjuk a Tampa topikban mindig aktuálisMég szerencse,hogy egy Chargers szurkolónak írtad😊Egészen elképesztő, ami itt folyik.Amennyiben lesz szezon. Elvileg most ugy tervezik, hogy nezok nelkul talan.
Chargers LT
undisputedly
Fast Willie
több mint 5 éve
Még szerencse,hogy egy Chargers szurkolónak írtad😊Egészen elképesztő, ami itt folyik.Amennyiben lesz szezon. Elvileg most ugy tervezik, hogy nezok nelkul talan.
Chargers LT
undisputedly
több mint 5 éve
Egészen elképesztő, ami itt folyik.Amennyiben lesz szezon. Elvileg most ugy tervezik, hogy nezok nelkul talan.
Chargers LT
több mint 5 éve
Brady az NFL LeBronja szerepre pályázik.Elveszít még pár döntőt vagy mi?
empty taxi
több mint 5 éve
Egészen elképesztő, ami itt folyik.Újra lehet a 2 TEes játékot játszani elit elkapó mellett.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
www.instagram.com/p/B_QkJzCplx-/?hl=huHagyjal a draftra is valamit, legalabb a felvezetot megadtuk 😊
Már csak Edelman kéne slotba! 😁
steelwolf
Thuney is megy a Tampaba?
több mint 5 éve
Kijavítottam a hozzászólásod, így megspóroltam egyet a Jags topicba 😊Fournette annyira illene ebbe az offense-be, mint elefánt a porcelánboltba. Bármelyik futó a 2. körben ezerszer jobb megoldás.
gabokockaEgyetértek hogy nem lenne túl jó system fit, deFat Lennynél tudod mit kapsz a draft tőkédért, míg egy rookie RB-nél ez nem biztos(főleg passz blokkolásban). Az idő pedig sürget. És lehet megéri rááldozniegy kondíciós 4./5. körös picket(=3 zacsi mogyorót)és hozni a magas pickkel, amit
futóra fordítanának egy tehetséges védőt vagy még inkább egy belső falembertBrady elé.Nem véletlen, hogy a Bucs volt az egyik csapat a háromból, aki azonnal érdeklődött Fournette után, amint kijött a hír Scheftertől, hogy a Jags árulja.
iktriad
több mint 5 éve
Én mondjuk nem tudom, miért gond az, ha Iktriad szeretné, ha a Jaguars jól járna 😊Mert a Jax nem jarhat jol. Ez olyan kobe vesett szabaly, mint hogy a Lionsnak sosem adnak igazat a zebrak.
Wyatt
több mint 5 éve
Én mondjuk nem tudom, miért gond az, ha Iktriad szeretné, ha a Jaguars jól járna 😊

több mint 5 éve
Pontosan. Egy lusta karakterproblemas faszt, akit aztan jol szet kell fizetned, es aki velhetoen mar a csere utan az uj szerzodesert rikacsolna. Es nem fit a csapatba.Fournette annyira illene ebbe az offense-be, mint elefánt a porcelánboltba. Bármelyik futó a 2. körben ezerszer jobb megoldás.Egyetértek hogy nem lenne túl jó system fit, de Fat Lennynél tudod mit kapsz a draft tőkédért, míg egy rookie RB-nél ez nem biztos(főleg passz blokkolásban). Az idő pedig sürget. És lehet megéri rááldozni egy kondíciós 4./5. körös picket(=3 zacsi mogyorót) és hozni a magas pickkel, amit
gabokocka
futóra fordítanának egy tehetséges védőt vagy még inkább egy belső falembert Brady elé. Nem véletlen, hogy a Bucs volt az egyik csapat a háromból, aki azonnal érdeklődött Fournette után, amint kijött a hír Scheftertől, hogy a Jags árulja.
iktriad
Most, hogy igy mondod, valoban oriasi buli lenne. 😀
több mint 5 éve
Tehát tudod, hogy nem jó fit, de elhozod, még zseniálisabb. Fournette-nek kell 25 carry, ide meg olyan RB kell, aki elkap 8 passzt.Fournette annyira illene ebbe az offense-be, mint elefánt a porcelánboltba. Bármelyik futó a 2. körben ezerszer jobb megoldás.Egyetértek hogy nem lenne túl jó system fit, de Fat Lennynél tudod mit kapsz a draft tőkédért, míg egy rookie RB-nél ez nem biztos(főleg passz blokkolásban). Az idő pedig sürget. És lehet megéri rááldozni egy kondíciós 4./5. körös picket(=3 zacsi mogyorót) és hozni a magas pickkel, amit
gabokocka
futóra fordítanának egy tehetséges védőt vagy még inkább egy belső falembert Brady elé. Nem véletlen, hogy a Bucs volt az egyik csapat a háromból, aki azonnal érdeklődött Fournette után, amint kijött a hír Scheftertől, hogy a Jags árulja.
iktriad
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
Jamesnek is megvan mar. Egyetem, NBA, olimpia, Americas.Brady az NFL LeBronja szerepre pályázik.Neki legalább már megvan a székfoglalóban említett 6 bajnoki cím 😀
empty taxi
Wyatt
Bradynek van-e egyetemi, NBA, olimpiai es Americas bajnoki cime? Na ezert Hamesz a kiraly!
több mint 5 éve
Brady az NFL LeBronja szerepre pályázik.Neki legalább már megvan a székfoglalóban említett 6 bajnoki cím 😀
empty taxi