Tampa Bay Buccaneers
28 feliratkozó
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Adam Schefter @AdamSchefter 2 p2 perccel ezelőttWhile WR Vincent Jackson’s name has been focus of trade speculation, the Buccaneer more likely to be dealt is RB Doug Martin. Teams calling.
több mint 10 éve
Cay
189
Igen, jópofa. Sajnos túl sok benne a realitás. Nem is vicc, hogy úgy mondjam.... 😊Az a macska hatalmas volt, órákig nevettem. 😊buccaneerAzt hiszem boruljunk le ezekben az ínséges időkben, és köszönjük meg neki, hogy továbbra is ennek a franchise-nak az arca akar maradni, amikor épp Lovie csapatot "épít" Olyan jó rálátással a dolgokra, mint Höri power rankingjében a cicának lehet, ott a 29.-es pont mellett.CayThe Bucs have agreed to terms with Gerald McCoy on a new 7 year extension for close to $100 million.vassadiGerald McCoy 7 éves, $98 milliós szerződéshosszabbítást írt alá a Buccaneersszel, ebből $51,5 millió garantált.Borbinho
több mint 10 éve
Cay
189
Nem látogatom sűrűn a topikot, nem is ismerem teljesen a csapatot, de mindig szimpatikusak voltatok (Colts, Lions, Buccs trió a favorit). De egy ilyen rosterrel (amiben vannak nagyon nagy potenciállal rendelkező játékosok, de mégse váltak be) mint a Buccsé, nem lett picit túlfizetve McCoy? bár tény, hogy ligaelit 4-3 DT és bírom is, nem véletlen lett 1/3 Suh mögött. de ez nekem kicsit soknak tűnik, főleg a garantált 50+ (bár nem tudom milyen a lebontása a szerződésnek)BorbinhoMcCoy újoncszerződése még nem volt kollektív szerződés. Mi anno dumálgattuk, hogy vajon mennyibe fog fájni, és szintén évi 14 millára tippeltünk, hisz most 12 körül kapott. Az pedig egyértelmű volt, hogy többet fog azért kicsivel kérni. A szerződés nagy összegű, viszont ahhoz képest hogy milyen szerződése volt, mennyit keresnek a hozzá hasonló kaliberű játékosok jelenleg. Szerintem ahhoz mérten teljesen reális. Azért McCoy tényleg rendesen büntet a pályán, függetlenül attól, hogy kik játszanak mellette a falban, vagy épp mikor mennyire gyenge az egész brigád. Ráadásul belőle tényleg azt sem tudom kinézni, hogy akkor most nyugodtan hátradől, és szarik a játékra, csak le ne sérüljön. Szerintem ugyan olyan produktív fog maradni... mondjuk remélem nem kiabálom el. 😊
több mint 10 éve
buccaneer
490
Az a macska hatalmas volt, órákig nevettem. 😊Azt hiszem boruljunk le ezekben az ínséges időkben, és köszönjük meg neki, hogy továbbra is ennek a franchise-nak az arca akar maradni, amikor épp Lovie csapatot "épít" Olyan jó rálátással a dolgokra, mint Höri power rankingjében a cicának lehet, ott a 29.-es pont mellett.CayThe Bucs have agreed to terms with Gerald McCoy on a new 7 year extension for close to $100 million.vassadiGerald McCoy 7 éves, $98 milliós szerződéshosszabbítást írt alá a Buccaneersszel, ebből $51,5 millió garantált.Borbinho
több mint 10 éve
Először Watt, majd McCoy, drága lesz JPP😀
több mint 10 éve
Nézőpont kérdése. Hasznosabb mint Suh.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Nem látogatom sűrűn a topikot, nem is ismerem teljesen a csapatot, de mindig szimpatikusak voltatok (Colts, Lions, Buccs trió a favorit). De egy ilyen rosterrel (amiben vannak nagyon nagy potenciállal rendelkező játékosok, de mégse váltak be) mint a Buccsé, nem lett picit túlfizetve McCoy? bár tény, hogy ligaelit 4-3 DT és bírom is, nem véletlen lett 1/3 Suh mögött. de ez nekem kicsit soknak tűnik, főleg a garantált 50+ (bár nem tudom milyen a lebontása a szerződésnek)
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
Thrasher
1 100
fú, ettől pedig féltem, benne volt, hogy nem akarja itt elpazarolni az életét.persze a személyisége mindig olyannak jött le, hogy amiatt optimista voltam.
örülünk.
több mint 10 éve
Cay
189
Azt hiszem boruljunk le ezekben az ínséges időkben, és köszönjük meg neki, hogy továbbra is ennek a franchise-nak az arca akar maradni, amikor épp Lovie csapatot "épít" Olyan jó rálátással a dolgokra, mint Höri power rankingjében a cicának lehet, ott a 29.-es pont mellett.The Bucs have agreed to terms with Gerald McCoy on a new 7 year extension for close to $100 million.vassadiGerald McCoy 7 éves, $98 milliós szerződéshosszabbítást írt alá a Buccaneersszel, ebből $51,5 millió garantált.Borbinho
több mint 10 éve
a maradék 2 millát vassadi álljaThe Bucs have agreed to terms with Gerald McCoy on a new 7 year extension for close to $100 million.vassadiGerald McCoy 7 éves, $98 milliós szerződéshosszabbítást írt alá a Buccaneersszel, ebből $51,5 millió garantált.Borbinho
több mint 10 éve
csupi4
263
yeeeeeees
több mint 10 éve
The Bucs have agreed to terms with Gerald McCoy on a new 7 year extension for close to $100 million.vassadiGerald McCoy 7 éves, $98 milliós szerződéshosszabbítást írt alá a Buccaneersszel, ebből $51,5 millió garantált.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
vassadi
15 617
The Bucs have agreed to terms with Gerald McCoy on a new 7 year extension for close to $100 million.
több mint 10 éve
buccaneer
490
Na! Szerintetek keddig lesz trade? Jackson? Martin? Goldson? Legalább jó hír, hogy a Smith-Arroyo-Frazier " csodálatos mesterhármas" marad! 😀
több mint 10 éve
sosem akadt meg, meg tudod állítani, én pl. azért is fizettem rá elő, mert a gyerekek altatása 9-ig tart, és így simán utolérem az élő adást. amikor négy meccset nézek egyszerre, osztott képernyőn, akkor is igen jó a minőségés valoban nem akad meg jo minöség?csupi4valaki tudna segiteni ?hogy van az nfl.com on ha élöbe jo minsögégbe meccset akarok nézni elö lehet rá fizetni vagy h müködik ez?csupi4game pass. regisztrálsz és fizetsz, és készGyurma Pappa
több mint 10 éve
csupi4
263
és valoban nem akad meg jo minöség?valaki tudna segiteni ?hogy van az nfl.com on ha élöbe jo minsögégbe meccset akarok nézni elö lehet rá fizetni vagy h müködik ez?csupi4game pass. regisztrálsz és fizetsz, és készGyurma Pappa
több mint 10 éve
valaki tudna segiteni ?hogy van az nfl.com on ha élöbe jo minsögégbe meccset akarok nézni elö lehet rá fizetni vagy h müködik ez?csupi4game pass. regisztrálsz és fizetsz, és kész
több mint 10 éve
csupi4
263
valaki tudna segiteni ?hogy van az nfl.com on ha élöbe jo minsögégbe meccset akarok nézni elö lehet rá fizetni vagy h müködik ez?
több mint 10 éve
Mikor jön már a Vincy-trade? 😊
több mint 10 éve
Bowers "teljesítmény"növelő szerek XD Esetében egy láthatósági mellény hozná a legszembetűnőbb változást!
több mint 10 éve
Cay
189
Bowers is kapott két meccses eltiltást, teljesítménynövelők használata miatt.
több mint 10 éve
Erős lesz a 2015-ös draft class, Mariotával, Winstonnal, Gregoryval és Williamssel a fedélzeten szerintem nagyot lehet majd kaszálni a top pickekért.
több mint 10 éve
Van egy közgazdasági alaptétel, ami a draftpickek cseréjénél is meg szokott mutatkozni: a kereslet-kínálat.Pont emiatt jutott eszembe ez.
Jó példa erre, hogy a Redskins anno a fél franchise-t odaadta az 1/2-es céduláért és RG3-ért, több mindenki Griffinben látta a megváltót. Ugyanakkor tavaly a Raiders csak egy +2. kört kapott a Dolphinstól, akik 1/12-ről mentek 1/3-ra, egyszerűen az Oaklandnek kellett extrapick, viszont kb. lasszóval kellett fogni a vevőt, aki ennyit tudott felajánlani.empty taxi
Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 10 éve
buccaneer
490
Érkezett Trindon Holliday. Reméljük itt nem ejt ki sok labdát, mert a sebessége egyébként bődületesen jó. Patton-hoz képest úgy gondolom jobb teljesítményt képes az asztalra tenni. Bye week után meglátjuk!
több mint 10 éve
En Lovien nem latom hogy neki Glennon annyira kene.De igen... ha van kereslet a pickre, szepen lehet kerni erte.