NFL Draft 2021
5 feliratkozó
több mint 3 éve
mert van dline?o jeAkkor jó 😛 csak lettek volna nagyobb needek is 😊
Ez fasza pick
Janek
dande
több mint 3 éve
mondjuk a harmadik körtől már végképp nem szabad needre draftolnio jeAkkor jó 😛 csak lettek volna nagyobb needek is 😊
Ez fasza pick
Janek
dande
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
o jeAkkor jó 😛 csak lettek volna nagyobb needek is 😊
Ez fasza pick
Janek
több mint 3 éve
amikor több a baseball highlight mint a futball
több mint 3 éve
completely normal phenomenonSpoiler: szokásos "érdekes" Eagles 2. nap......CSAK a szokásos
dande
Janek
több mint 3 éve
Cruyffista
3 346
Spencer Brown bent van még? Ha igen, akkor no brainer ki kellene vennie a Broncosnak.
több mint 3 éve
Campbell csak a falba fog húzni ezentúl embert, úgy tűnik
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Spoiler: szokásos "érdekes" Eagles 2. nap......CSAK a szokásos
dande
több mint 3 éve
nem mentetek sokat hátra, a Lions után már az Eagles jönmi volt a trade ?Denver Giants tradeígy a helyes, a Panthers-nek már meg is van az embere
Panthers Eagles
zsoeo
r.baggio
Janek
---
több mint 3 éve
deyell
11 702
Viszont Melifonwu csuszasa erthetetlen szamonra.ismerik a bátyját.
Stez
choose life
több mint 3 éve
Viszont Melifonwu csuszasa erthetetlen szamonra.
több mint 3 éve
Spoiler: szokásos "érdekes" Eagles 2. nap......
több mint 3 éve
Megint egy jó pick a Pantherstől. Én a helyükben mon ódanék egy all in-t Watsonra.Jaja, hatha elmeszelik Watsont, a Panthers meg a semmire odaadja azt, amit felepitett
iktriad
több mint 3 éve
Azt nem tudom mennék már aludni vártam hogy mi jöjjünk erre nfl appon egyszercsak Panthers jön...mi volt a trade ?Denver Giants tradeígy a helyes, a Panthers-nek már meg is van az embere
Panthers Eagles
zsoeo
r.baggio
Janek
több mint 3 éve
mi volt a trade ?Denver Giants tradeígy a helyes, a Panthers-nek már meg is van az embere
Panthers Eagles
zsoeo
r.baggio
több mint 3 éve
Imádom ezt a picket (is)
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Brady Chritensen, BYU, ennél fehérebb kombináció nincs ismost már tényleg csak Tom Brady hiányzik a képletből
Kampman
kellett ez nekik nagyon, jó húzás
---
több mint 3 éve
deyell
11 702
Brady Chritensen, BYU, ennél fehérebb kombináció nincs iscsak a Dan Smith, BYU.
Kampman
choose life
több mint 3 éve
Megint egy jó pick a Pantherstől. Én a helyükben mon ódanék egy all in-t Watsonra.
több mint 3 éve
Kampman
28 290
Brady Chritensen, BYU, ennél fehérebb kombináció nincs is
több mint 3 éve
grier a moltisanti school of collectingbe járttexans? ők még élnek?Még nem csupaszítottátok le őket teljesen, de egy-két év és tényleg minden pickjük a tiétek lesz.
briareos
Kampman
több mint 3 éve
és jó eséllyel legalább 5 évig így leszbocs, itt vagyok csak innom kellettNa milyen érzés, hogy a Bears QB helyzete a legjobb a csoportban?
dancogo
Kampman
több mint 3 éve
Denver Giants tradeígy a helyes, a Panthers-nek már meg is van az embere
Panthers Eagles
zsoeo
---